QUOTE(Secret @ 2009 05 21, 18:09)
O man pačiai va čia yra problema. Mama labai pedantė, nes turi alergiją namų dulkėms, tai grindis per dieną n kartų plauna. Kažkaip pripratau ir aš per tiek metų prie tokios tvarkos, taip buvau mokoma. O dabar ramiai negaliu sėdėt jei žinau, kad virtuvėj indai neplauti, ar kur dulkių kamuoliai mėtosi.

Man tai nepriimtina. O kai pamąstau, tai kaip nenormali kartais elgiuos.
sveikos

ir as pasireiksiu. pati esu pedante tikru tikriausia, nezinau is kur tokia atsiradau, bet man net plaukas ne vietoj nukrites ant grindu kartais sukelia isterija.

tokia jau esu. as net ryte atsikelusi skubedama isvaziuoti pirma ne rengiuosi ar dazausi, o namus sutvarkau, jeigu kazka ne taip padeta pamatau...
su draugu mes kolkas negyvename, daiktai i viena vieta nesumesti, bet labai daug laiko praleidziame vienas pas kita, o ypac as pas ji. tai jau spejau susipazinti su jo iprociais. oo taip, mamyte ji ziauriai islepinus yra.

ka as pamaciau pradzioje: kojines meto betkur, rubus kaip nusirenge taip paliko, pavalges lekste palieka ten kur valge ir t.t., viskas jam vienodai.

na po truputi aukleju, jis mato kokia as esu ir nepyksta, jau ismoko rubus pasikabinti i spinta ir indus pavalgius sutvarkyti ir net kartais (!!!) isplauti. zinoma, jei nepasakyciau tai ir nedarytu nieko.
na kaip reziume galiu pasakyti, man buities tvarkymas yra iprastas dalykas, man tai patinka. patinka tvarkytis, matyti to rezultata, gaminti valgyti ir t.t. todel perdaug nesureiksminu saviskio iprociu, bet kai galu gale kartu apsigyvensime, tikrai darbus skirstysimes, nes noriu paneigti cia maciau kazkurios merginos mociutes lyg nuomone, kad jei nelepinsi tai pabegs, yra atvirksciai, perdaug islepini ir paskui nebezino kas jiems daros.