Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Secret @ 2009 05 21, 16:42)
Tai va čia bėda. Kad dauguma puolė mane kai aš sakiau, kad atsiradus trečiam viskas keičiasi. Tie santykiai būna nebe tokie, kokie buvo. Ir gerai sakai, kad ir darbai kiti atsiranda ir jų pasidalijimas. Jei vyras supratingas ir gerai auklėtas, jis padės ir vaikeliui atsiradus, o jei ne, tai jo ir neperauklėsit.

drinks_cheers.gif
O kodel as turiu siurbti ar plauti grindis jei as to nemegstu, mano vyras nemegsta lyginti- as jo ir neverciu, o jis manes plauti ir siurbti grindu-pats tai daro puikiai, nors esu prie tu kurias bardas kavo i depresija, vyras tai zino ir bando mane isgel beti nuo siurbimo kancios.
Atsakyti
Manau autore siek tiek perdeda,daugeliui moteru taip buna kad kartais saves pasidaro gaila g.gif Pirma tai turbut ne kas dien ji skalbia ir lygina . Antra ka ten tvarkyt tuos namus kasdien ,turime nama tai tikrai neuztrunku ilgiau nei val juk tvarkai kasdien. O ir maisto gamyba tikrai neatima daugiau nei dvi valandas per ta laika galima ir desertu pridaryti smile.gif na turbut kiekviena drauge turetu suprast kad vyrus maitint reikia taigi galima uzsimint kad turi paruost pietus . O jei jau ir neparuosei tai tas pusvalandis nieko nereiskia nenumirs nevalges Vieno dalyko ko nepateisinu tai eiti i parduotuve alaus pirkti gun_bandana.gif negana to kad smirdetu kas dien tai dar as jam begiociau i parduotuve jo pirkt -na jau ne bash.gif
Is tikruju tai turbut daugelio nedirbanciu moteru dienotvarke yra tokia tik nedaugelis jauciasi kaip tu ax.gif atleisk uz tiesmukiskuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2009 05 22, 09:52)
Manau autore siek tiek perdeda,daugeliui moteru taip buna kad kartais saves pasidaro gaila  g.gif  Pirma tai turbut ne kas dien ji skalbia ir lygina . Antra ka ten tvarkyt tuos namus kasdien ,turime nama tai tikrai neuztrunku ilgiau nei val juk tvarkai kasdien. O ir maisto gamyba tikrai neatima daugiau nei dvi valandas per ta laika galima ir desertu pridaryti  smile.gif  na turbut kiekviena drauge turetu suprast kad vyrus maitint reikia taigi galima uzsimint kad turi paruost pietus . O jei jau ir neparuosei tai tas pusvalandis nieko nereiskia nenumirs nevalges Vieno dalyko ko nepateisinu tai eiti i parduotuve alaus pirkti  gun_bandana.gif  negana to kad smirdetu kas dien tai dar as jam begiociau i parduotuve jo pirkt -na jau ne  bash.gif
Is tikruju tai turbut daugelio nedirbanciu moteru dienotvarke yra tokia tik nedaugelis jauciasi kaip tu  ax.gif  atleisk uz tiesmukiskuma  4u.gif

drinks_cheers.gif
Dėl to alaus tai teisybė. Kas čia per bėgiojimas. blink.gif
Bet man vistiek atrodo, kad kai kurios moterys nemyli savęs, ir visai savęs nevertina.
Mano mama, gimus man, elgėsi taip pat, ir namuose viskas buvo padaryta, ir vyras pavalgęs, nes ir pats viską mokėjo ir vaikas aprengtas ir lauke žaidė. Niekada nesijautė tarnaite. O vėliau jau man paaugus buvo dar lengviau. Vietoj jos kažką tvarkydavau aš, o ji laiką galėjo leisti sau (pedikiūras, manikiūras ir t.t.) Reikia mokėti mylėti save ir neleist, kad vyras ant galvos užliptų.
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 22, 10:18)
drinks_cheers.gif
Dėl to alaus tai teisybė. Kas čia per bėgiojimas.  blink.gif
Bet man vistiek atrodo, kad kai kurios moterys nemyli savęs, ir visai savęs nevertina.
Mano mama, gimus man, elgėsi taip pat, ir namuose viskas buvo padaryta, ir vyras pavalgęs, nes ir pats viską mokėjo ir vaikas aprengtas ir lauke žaidė. Niekada nesijautė tarnaite. O vėliau jau man paaugus buvo dar lengviau. Vietoj jos kažką tvarkydavau aš, o ji laiką galėjo leisti sau (pedikiūras, manikiūras ir t.t.) Reikia mokėti mylėti save ir neleist, kad vyras ant galvos užliptų.

drinks_cheers.gif butent kaip nores taip ir jausis
Atsakyti
Mano mociute sako: anukeles, neriskit vyrams prijuosciu blink.gif , jei buities nesusitvarkai pati, tai esi tingine, prarasi vyra, oi prarasi.. lotuliukas.gif
Bande pradzioj MB pasokdint, pateikiau saskaita: skalbeja, vireja, valitoja, ekonome, aukle, tiekeja ir t.t. - kiekvienai po minimuma bent jau mokek ir darysiu viska su malonumu, arba as galiu tiek etatu ir oficialiai dirbti, nusisamdydama...
Greit patapo buitis abieju reikalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 21, 18:09)
O man pačiai va čia yra problema. Mama labai pedantė, nes turi alergiją namų dulkėms, tai grindis per dieną n kartų plauna. Kažkaip pripratau ir aš per tiek metų prie tokios tvarkos, taip buvau mokoma. O dabar ramiai negaliu sėdėt jei žinau, kad virtuvėj indai neplauti, ar kur dulkių kamuoliai mėtosi.  doh.gif Man tai nepriimtina. O kai pamąstau, tai kaip nenormali kartais elgiuos.

sveikos 4u.gif ir as pasireiksiu. pati esu pedante tikru tikriausia, nezinau is kur tokia atsiradau, bet man net plaukas ne vietoj nukrites ant grindu kartais sukelia isterija. doh.gif tokia jau esu. as net ryte atsikelusi skubedama isvaziuoti pirma ne rengiuosi ar dazausi, o namus sutvarkau, jeigu kazka ne taip padeta pamatau... doh.gif
su draugu mes kolkas negyvename, daiktai i viena vieta nesumesti, bet labai daug laiko praleidziame vienas pas kita, o ypac as pas ji. tai jau spejau susipazinti su jo iprociais. oo taip, mamyte ji ziauriai islepinus yra. blink.gif ka as pamaciau pradzioje: kojines meto betkur, rubus kaip nusirenge taip paliko, pavalges lekste palieka ten kur valge ir t.t., viskas jam vienodai. schmoll.gif na po truputi aukleju, jis mato kokia as esu ir nepyksta, jau ismoko rubus pasikabinti i spinta ir indus pavalgius sutvarkyti ir net kartais (!!!) isplauti. zinoma, jei nepasakyciau tai ir nedarytu nieko.
na kaip reziume galiu pasakyti, man buities tvarkymas yra iprastas dalykas, man tai patinka. patinka tvarkytis, matyti to rezultata, gaminti valgyti ir t.t. todel perdaug nesureiksminu saviskio iprociu, bet kai galu gale kartu apsigyvensime, tikrai darbus skirstysimes, nes noriu paneigti cia maciau kazkurios merginos mociutes lyg nuomone, kad jei nelepinsi tai pabegs, yra atvirksciai, perdaug islepini ir paskui nebezino kas jiems daros. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2009 05 22, 11:10)
sveikos 4u.gif ir as pasireiksiu. pati esu pedante tikru tikriausia, nezinau is kur tokia atsiradau, bet man net plaukas ne vietoj nukrites ant grindu kartais sukelia isterija. doh.gif  tokia jau esu. as net ryte atsikelusi skubedama isvaziuoti pirma ne rengiuosi ar dazausi, o namus sutvarkau, jeigu kazka ne taip padeta pamatau... doh.gif
su draugu mes kolkas negyvename, daiktai i viena vieta nesumesti, bet labai daug laiko praleidziame vienas pas kita, o ypac as pas ji. tai jau spejau susipazinti su jo iprociais. oo taip, mamyte ji ziauriai islepinus yra.  blink.gif  ka as pamaciau pradzioje: kojines meto betkur, rubus kaip nusirenge taip paliko, pavalges lekste palieka ten kur valge ir t.t., viskas jam vienodai. schmoll.gif  na po truputi aukleju, jis mato kokia as esu ir nepyksta, jau ismoko rubus pasikabinti i spinta ir indus pavalgius sutvarkyti ir net kartais (!!!) isplauti. zinoma, jei nepasakyciau tai ir nedarytu nieko.
na kaip reziume galiu pasakyti, man buities tvarkymas yra iprastas dalykas, man tai patinka. patinka tvarkytis, matyti to rezultata, gaminti valgyti ir t.t. todel perdaug nesureiksminu saviskio iprociu, bet kai galu gale kartu apsigyvensime, tikrai darbus skirstysimes, nes noriu paneigti cia maciau kazkurios merginos mociutes lyg nuomone, kad jei nelepinsi tai pabegs, yra atvirksciai, perdaug islepini ir paskui nebezino kas jiems daros.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Puikiai pasakyta, kol aš viena gyvenau, viena ir tavrkiausi. Ir man tai normalu. Man yra normalu išsiplauti grindis kiekvieną dieną (negaliu pakęsti dulkių). O kai jau kartu, tai tvarkosi ir jis.
O dėl tos močiutės, tai va čia iš senovės toks požiūris, žmona po namus su vaikais ir šluota laksto, o vyras dirba, ir grįžęs klest i fotelį, o žmona dar ir jį apšokinėja. schmoll.gif Na jau ne. Geriau išspirčiau, bet tarnaite nebūsiu.

Net kai mama grįšta, porai savaičių per pusmetį, pagamina valgyt, išplauna, bet visada sako, esi suaugusi ir pati viską moki, aš nebūsiu tau tarnaitė. Taigi ir aš jei darau, ir ji man.
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 22, 11:25)
drinks_cheers.gif
Puikiai pasakyta, kol aš viena gyvenau, viena ir tavrkiausi. Ir man tai normalu. Man yra normalu išsiplauti grindis kiekvieną dieną (negaliu pakęsti dulkių). O kai jau kartu, tai tvarkosi ir jis.
O dėl tos močiutės, tai va čia iš senovės toks požiūris, žmona po namus su vaikais ir šluota laksto, o vyras dirba, ir grįžęs klest i fotelį, o žmona dar ir jį apšokinėja.  schmoll.gif Na jau ne. Geriau išspirčiau, bet tarnaite nebūsiu.

Net kai mama grįšta, porai savaičių per pusmetį, pagamina valgyt, išplauna, bet visada sako, esi suaugusi ir pati viską moki, aš nebūsiu tau tarnaitė. Taigi ir aš jei darau, ir ji man.

ir apie ta darbu dalinimasi, zinoma juk neskirstysi tu darbu taip, kad vyras darytu tai ko nekencia ar visiskai nemoka, juk buna negabiu zmoniu net dulkiu valymui (nesvariai nuvalo ar pan.) na ir viskas nieko su juo nepadarysi, tiesiog manau reikia ieskoti bendro kompromiso, ir ne tai, kda grafika sudelioti, kas ka kada daro, o tiesiog kaip normaliems zmonems, partneriams galu gale susitarti, kas ka mieliau darys, o ko tikrai negali daryti, retkarciais pasikeisti.
manau yra viskas imanoma, kai yra seimoje (poroje) ne tik meile, bet ir didele pagarba vienas kitam. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2009 05 22, 11:33)
ir apie ta darbu dalinimasi, zinoma juk neskirstysi tu darbu taip, kad vyras darytu tai ko nekencia ar visiskai nemoka, juk buna negabiu zmoniu net dulkiu valymui (nesvariai nuvalo ar pan.) na ir viskas nieko su juo nepadarysi, tiesiog manau reikia ieskoti bendro kompromiso, ir ne tai, kda grafika sudelioti, kas ka kada daro, o tiesiog kaip normaliems zmonems, partneriams galu gale susitarti, kas ka mieliau darys, o ko tikrai negali daryti, retkarciais pasikeisti.
manau yra viskas imanoma, kai yra seimoje (poroje) ne tik meile, bet ir didele pagarba vienas kitam.  cool.gif

drinks_cheers.gif Tai gi va. Pagrindinis dalykas ko nepasakė Pagarba vienas kitam. Pas mus nėra jokių grafikų. Ir mano šeimoj nebuvo. Vienas grįšta anksčiau, kitas vėliau tai jau valgyt būna padaryta. Aš visada sulaukiu vakarienės grįžus po paskaitų. Nėra taip kad aš tik gaminu, jis valosi. lotuliukas.gif Abiem tenka visko.
Čia tikrai yra auklėjimo problema. Jei vyras užaugęs šeimoj, kur viską daro mama. Manot jis susivoks? Gal tas kuris jau atitrūkęs nuo tėvų, gyveno vienas bendrabuty, gal ir susivoks sutikęs merginą. Tačiau tikrai ne visi.
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 22, 11:38)
drinks_cheers.gif  Tai gi va. Pagrindinis dalykas ko nepasakė Pagarba vienas kitam. Pas mus nėra jokių grafikų. Ir mano šeimoj nebuvo. Vienas grįšta anksčiau, kitas vėliau tai jau valgyt būna padaryta. Aš visada sulaukiu vakarienės grįžus po paskaitų. Nėra taip kad aš tik gaminu, jis valosi.  lotuliukas.gif Abiem tenka visko.
Čia tikrai yra auklėjimo problema. Jei vyras užaugęs šeimoj, kur viską daro mama. Manot jis susivoks? Gal tas kuris jau atitrūkęs nuo tėvų, gyveno vienas bendrabuty, gal ir susivoks sutikęs merginą. Tačiau tikrai ne visi.

vyras gal ir susivoks jei visgi bus toji pagarba. bet mane labai erzina draugo mama, ji dar ligi dabar ji lepina, suaugusi vyra. kaip su mazu vaiku kalba, atvaziuoja ir nezino kas daros, ji turbut ji ismaudyt dar noretu kaip maza vaika jei tik galetu lotuliukas.gif na cia juokas per asaras aisku. ir viena karta nugirdo kaip as kazka sakiau susirinkti rubus ar stala prie kompiuterio susitvarkyti, ir netgi man negirdint pasake savo suneliui: "jus negyvenat kartu ji neturi teises tau aiskinti" lotuliukas.gif galit pagalvot? dziaugiuosi tiek, kad jis mane palaiko ir dazniausiai supranta... nes jei to nebutu tai ta pacia diena butu pasakyta viso geriausio.
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2009 05 22, 11:46)
vyras gal ir susivoks jei visgi bus toji pagarba. bet mane labai erzina draugo mama, ji dar ligi dabar ji lepina, suaugusi vyra. kaip su mazu vaiku kalba, atvaziuoja ir nezino kas daros, ji turbut ji ismaudyt dar noretu kaip maza vaika jei tik galetu  lotuliukas.gif  na cia juokas per asaras aisku. ir viena karta nugirdo kaip as kazka sakiau susirinkti rubus ar stala prie kompiuterio susitvarkyti, ir netgi man negirdint pasake savo suneliui: "jus negyvenat kartu ji neturi teises tau aiskinti"  lotuliukas.gif  galit pagalvot? dziaugiuosi tiek, kad jis mane palaiko ir dazniausiai supranta... nes jei to nebutu tai ta pacia diena butu pasakyta viso geriausio.

blink.gif doh.gif
Neiko sau. Na ir motinėlė. Vat mamytės įsivaizduoja, kad jau marti viską turi daryt už vyrą, o kai taip nėra ir kyla konfliktai. Tada ir anyta velnio pramanyta ir marti karti.

Man būtų įdomu sužinoti ką apie visą tokią situaciją mano vyras. Kad žmona laksto jam alaus, viską daro, o jis nieko. Maniškis (kai jam papasakojau), tai buvo pasibaisėjęs. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 22, 11:54)
blink.gif  doh.gif
Neiko sau. Na ir motinėlė. Vat mamytės įsivaizduoja, kad jau marti viską turi daryt už vyrą, o kai taip nėra ir kyla konfliktai. Tada ir anyta velnio pramanyta ir marti karti.

Man būtų įdomu sužinoti ką apie visą tokią situaciją mano vyras. Kad žmona laksto jam alaus, viską daro, o jis nieko. Maniškis (kai jam papasakojau), tai buvo pasibaisėjęs.  doh.gif

sios moters vyras manau isivaizduoja, kad cia viskas yra normalu. tikriausiai jo mama tevui irgi sitaip "tarnavo". g.gif na niekada nesileisciau iki to. schmoll.gif kitas reikalas yra kai moteris pasitvarke buityje, vyras grizta is darbo ir abu nori pavakaroti todel reikia nusipirkti kazka atsigerti ir zinoma, kad visur kartu susikabine nevaikscios visa gyvenima, tai kazkuris pagal susitarima gali nueiti ir nupirkti. bet kai prasideda tokie siuntinejimai, na negalima taip, as merginai patariu jam viska isrezti, o jis jeigu myli ir gerbia ja, tikrai bent jau megint apsislifuoti siek tiek...
Atsakyti