Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

perskaiciau visa tema, isties idomu paskaityti kaip kas ziuri i buities darbus seimoje, daug pasakyta tiesos, bet daug ir nesamoniu-nesupykit merginos biggrin.gif na neisivaizduoju kaip galima skalbtis tik savo rubus ar gamintis valgyt tik sau.. jei dedi i skalbimo masina savo rubus tai ka paimt tvarkingai isrusiuot kur mano o kur tavo ir sudet skalbt tik savuosius doh.gif ? na nejaugi sunku sumest abieju drabuzius-juk rankos nenutruks, galu gale ne jus skalbiat o masina smile.gif arba maisto gaminimas tik sau.. na suprantu kai verdates kazka kas jau pagaminta-koldunus, varskecius ar kitus pusfabrikacius, tai jei esat viena namie tai ir verdates tik sau viena porcija, cia as net nelaikau maisto gaminimu-koks cia gaminimas isidet i vandeni ir issivirt.. bet neisivaizduoju kaip galima pasidaryt ir issikept tik sau pvz 2 kotletus biggrin.gif na nepykit, bet kai kur jau fantazija kai kuriu rasiusiuju pasireiske kaip turi but biggrin.gif na nezinau, nebent pas kazka seimoj is tikruju taip yra, galbut as viena to nemacius ir neisivaizduoju kaip taip gali but, bet tada kyla kitas klausimas-kam tada ta seima isvis reikalinga ir koks cia gyvenimas kartu jei stengiamasi parodyt "kieno cia virsus", mazdaug-as tau ne tarnaite, gyvenk kaip ismanai.. g.gif manau kiekvienoj seimoj turi but darna, supratimas, kalbejimasis apie tai kas tave tenkina, kas netenkina. jei pacios uzsidarot savyje ir tyliai sau pykstat sirdy kodel yra taip o ne kitaip tai nieks ir nepasikeis, vyras neperskaitys jusu minciu, reikia kalbetis, aiskintis, galu gale bartis jei kitaip neiseina, bet ne tyleti ir rodyt nepasitenkinima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo missed: 22 gegužės 2009 - 11:40
QUOTE(missed @ 2009 05 22, 12:39)
perskaiciau visa tema, isties idomu paskaityti kaip kas ziuri i buities darbus seimoje, daug pasakyta tiesos, bet daug ir nesamoniu-nesupykit merginos biggrin.gif  na neisivaizduoju kaip galima skalbtis tik savo rubus ar gamintis valgyt tik sau.. jei dedi i skalbimo masina savo rubus tai ka paimt tvarkingai isrusiuot kur mano o kur tavo ir sudet skalbt tik savuosius doh.gif ? na nejaugi sunku sumest abieju drabuzius-juk rankos nenutruks, galu gale ne jus skalbiat o masina smile.gif arba maisto gaminimas tik sau.. na suprantu kai verdates kazka kas jau pagaminta-koldunus, varskecius ar kitus pusfabrikacius, tai jei esat viena namie tai ir verdates tik sau viena porcija, cia as net nelaikau maisto gaminimu-koks cia gaminimas isidet i vandeni ir issivirt.. bet neisivaizduoju kaip galima pasidaryt ir issikept tik sau pvz 2 kotletus biggrin.gif  na nepykit, bet kai kur jau fantazija kai kuriu rasiusiuju pasireiske kaip turi but biggrin.gif  na nezinau, nebent pas kazka seimoj is tikruju taip yra, galbut as viena to nemacius ir neisivaizduoju kaip taip gali but, bet tada kyla kitas klausimas-kam tada ta seima isvis reikalinga ir koks cia gyvenimas kartu jei stengiamasi parodyt "kieno cia virsus", mazdaug-as tau ne tarnaite, gyvenk kaip ismanai.. g.gif manau kiekvienoj seimoj turi but darna, supratimas, kalbejimasis apie tai kas tave tenkina, kas netenkina. jei pacios uzsidarot savyje ir tyliai sau pykstat sirdy kodel yra taip o ne kitaip tai nieks ir nepasikeis, vyras neperskaitys jusu minciu, reikia kalbetis, aiskintis, galu gale bartis jei kitaip neiseina, bet ne tyleti ir rodyt nepasitenkinima smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu, kai jau perdaug nesveikai yra dalinamasi, kad skalbti tik savo rubus arba valgyt daryti tik sau, ar tai indus plauti. cia jau ne seima, o kaip sugyventiniai tik, po vienu stogu gyvenantys. viskame turi buti sutarimas ir pasiskirstymas...
Atsakyti
na jau kaip zmones susidelioja santykius tai taip ir turi ....tiesiog pasikalbek su juo ir skirk sau laiko ....nelauk kol jis prades kitomis dometis manydamas kad jo zmona niekur nedinks nes juk turi namus tvarkyti
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2009 05 22, 11:46)
ji turbut ji ismaudyt dar noretu kaip maza vaika jei tik galetu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu kaip prajuokino, taip ir matau ta vaizda biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
be problemu galiu daryti visus ruošos darbus, bet turiu jausti kad mano antra pusė vertina tai ka aš darau ir stengtis padėti palaikyti tvarką ir gerą žodį mokėti pasakyti .Galiu ir išmėtytus rubus surinkti žinodama kad vėlavo, nespėjo bet tai neturi būti nuolatinis procesas.
apie reikalavimus šioje situacijoje manau išvis negali buti net kalbos g.gif moteris irgi žmogus gali turėti vieną kita laisvą dieną nuo namų ruošos ir su žmonėm pabendrauti..ypač jei ji tik namų šeimininkė
dėl nuėjimo pirkti alaus mane šokiravo bigsmile.gif .... išgert ir pats gali nukulniuoti nusipirkti ....o išgerti už ji nepasiūlė biggrin.gif
čia kaip rusu patarlėj," mėgsti rogutėm važinėtis, pamėk ir roges į kalnelį užsivežti "..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo talija: 22 gegužės 2009 - 13:10
QUOTE(emanuele @ 2009 05 22, 09:52)
na turbut kiekviena drauge turetu suprast kad vyrus maitint reikia

blink.gif unsure.gif

QUOTE(missed @ 2009 05 22, 12:39)
na neisivaizduoju kaip galima skalbtis tik savo rubus ar gamintis valgyt tik sau..

manau kiekvienoj seimoj turi but darna, supratimas, kalbejimasis apie tai kas tave tenkina, kas netenkina

Zaprasto irnesakyk.gif Dar įsivaizduojat... galima ir iš viso valgyt nedaryt cool.gif O rūbus skalbti tik tuos, kurie skalbinių dėžėj brunette.gif

Tos, kurių šeimose yra "darna, supratimas, kalbejimasis apie tai kas tave tenkina, kas netenkina", panašių temų neužvedinėja ir tokiose temose patarimų neprašo cool.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 22, 14:22)
blink.gif  unsure.gif
Zaprasto irnesakyk.gif Dar įsivaizduojat... galima ir iš viso valgyt nedaryt cool.gif O rūbus skalbti tik tuos, kurie skalbinių dėžėj brunette.gif

Tos, kurių šeimose yra "darna, supratimas, kalbejimasis apie tai kas tave tenkina, kas netenkina", panašių temų neužvedinėja ir tokiose temose patarimų neprašo cool.gif  smile.gif

kad pas tas kurios uzveda tokias temas seimoj nera viskas gerai tai as suprantu smile.gif bet cia as turejau omeny visas patarimu dalintojas, nes tiek prisikaiciau apie "individualumo issaugojima", "neleidima uzlipt sau ant galvos" ir pan. kad pagalvojau-visos sios moterys nelaimingai istekeje ir ne velnio nemyli savo vyru..vien priesiskumas vyru atzvilgiu, nes beveik kiekviena savo vyra kazkaip "aukleja".. cia turbut pasireiskia tipiskas moteru bruozas, kad joms niekada nebus gerai.. vieninteles Rasmos pasisakymai pasirode protingo subrendusio zmogaus mintys.. smile.gif daugiau protingu minciu neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 05 22, 15:07)
kad pas tas kurios uzveda tokias temas seimoj nera viskas gerai tai as suprantu smile.gif  bet cia as turejau omeny visas patarimu dalintojas, nes tiek prisikaiciau apie "individualumo issaugojima", "neleidima uzlipt sau ant galvos" ir pan. kad pagalvojau-visos sios moterys nelaimingai istekeje ir ne velnio nemyli savo vyru..vien priesiskumas vyru atzvilgiu, nes beveik kiekviena savo vyra kazkaip "aukleja".. cia turbut pasireiskia tipiskas moteru bruozas, kad joms niekada nebus gerai.. vieninteles Rasmos pasisakymai pasirode protingo subrendusio zmogaus mintys.. smile.gif daugiau protingu minciu neradau smile.gif

Jūs ir pati sakėt, kad rūbus surinktumėt nesunkiai, jei tai nebūtų pastovu. O jei tai pasidarytų pastovu??? Jei jis pamatęs, kad jūs surenkat visada juos taip paliks.
Ne visi vyrai kalba ir nori suprasti. O moterys visad norėjo pakeist vyrus į tokius, kokių joms reikia (nes niekad neranda tokio idealaus), tačiau pasikeisti pačios nė nemąsto. O aš manau, kad šeimoj ne vienas turi taikytis, o abu vienas prie kito, šlifuotis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 22, 15:34)
Jūs ir pati sakėt, kad rūbus surinktumėt nesunkiai, jei tai nebūtų pastovu. O jei tai pasidarytų pastovu??? Jei jis pamatęs, kad jūs surenkat visada juos taip paliks.
Ne visi vyrai kalba ir nori suprasti. O moterys visad norėjo pakeist vyrus į tokius, kokių joms reikia (nes niekad neranda tokio idealaus), tačiau pasikeisti pačios nė nemąsto. O aš manau, kad šeimoj ne vienas turi taikytis, o abu vienas prie kito, šlifuotis ir pan.

ne as sakiau, talija sake, isiskaitykit, mano poste nebuvo apie tai net uzsiminta smile.gif as butent ir pritariu jusu nuomonei kad ir moterys turi keistis, nes nera jau tokios auksines ir nepakeiciamos kaip kai kuriom atrodo, o ne "auklet" vyrus smile.gif reiktu ir save kai kuriais poziuriais perauklet, o tada jau imtis vyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 05 22, 15:39)
ne as sakiau, talija sake, isiskaitykit, mano poste nebuvo apie tai net uzsiminta smile.gif  as butent ir pritariu jusu nuomonei kad ir moterys turi keistis, nes nera jau tokios auksines ir nepakeiciamos kaip kai kuriom atrodo, o ne "auklet" vyrus smile.gif reiktu ir save kai kuriais poziuriais perauklet, o tada jau imtis vyru smile.gif

Atsiprašau, apsirikau 4u.gif
drinks_cheers.gif
Ech, kartais taip sunku gyventi dviese ir sukurti šeimą. Kai pasiskaitai tokias temas, tai rodos, kad didžioji dauguma va taip ir gyvena. Tada net nupurto apie tai pagalvojus. Nejau visi vyrai kiaulės?
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 22, 15:52)
Atsiprašau, apsirikau  4u.gif
drinks_cheers.gif
Ech, kartais taip sunku gyventi dviese ir sukurti šeimą. Kai pasiskaitai tokias temas, tai rodos, kad didžioji dauguma va taip ir gyvena. Tada net nupurto apie tai pagalvojus. Nejau visi vyrai kiaulės?

mane irgi kartais sokiruoja tokios istorijos, nes pati to nemaciau nei tevu seimoj, nei savo dabar.. kazkaip kai nesusiduri tai ir neatrodo kad taip gyvenanciu yra tiek daug, o pasirodo yra ir labai daug kaip bebutu gaila.. unsure.gif labiausiai man gaila vaiku, kad jie priversti visa sita matyti, taip ir formuojasi toks seimos modelis is kartos i karta..
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 05 22, 16:05)
mane irgi kartais sokiruoja tokios istorijos, nes pati to nemaciau nei tevu seimoj, nei savo dabar.. kazkaip kai nesusiduri tai ir neatrodo kad taip gyvenanciu yra tiek daug, o pasirodo yra  ir labai daug kaip bebutu gaila.. unsure.gif labiausiai man gaila vaiku, kad jie priversti visa sita matyti, taip ir formuojasi toks seimos modelis is kartos i karta..

drinks_cheers.gif
Taip, tas ir yra blogiausia, kad vėliau ta užaugusi mergaitė nesupras, kaip galima gyvent kitaip, o berniukas, nežinos kad reikia ir padėt. Kartais pasitaiko moterų, kurios auklėja savo vaikus kitaip, suprasdamos, kad ne tokio gyvenimo norėjo, ir stengiasi,kad ir jų vaikai taip negyventų.
Atsakyti