Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

pratink vyra prie tokiu paisedejimu su draugem.nieko neatsitiks,pagaliau gal ivertins tave.dar vienas patarimas-eik i darba,o po darbo ir su draugem kavinukej pasisedesi ir pakalbesi.uzsibuvai namie,tai tapai tarnaite,bandyk keistis pati ir nekaltink vyro.
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 05 22, 14:07)
vieninteles Rasmos pasisakymai pasirode protingo subrendusio zmogaus mintys.. smile.gif daugiau protingu minciu neradau smile.gif

visos kitos namu ruosos nualintos kvaiseles, ania? doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 22, 17:18)
visos kitos namu ruosos nualintos kvaiseles, ania?  doh.gif  cool.gif

doh.gif lotuliukas.gif
O aš netokia, o aš netokia. beee.gif
Ech... visos pataria kaip joms išrodo. Man kartais moterims apskritai norisi pasakyt, kad pasižiūrėtų į veidrodį, ir pačios pamąstytų ar būdamos vyrų vietoj su jom miegotų, eitų kažkur. Kartais jos taip užsisėdi ir apsileidžia, kad baisu.
Ir nereik visą laiką prie vyro subinės sėdėt daugiau nieko nematant tik jį.
Atsakyti
Normali ta dienotvarke -kaip ir daugumos is musu mirksiukas.gif o dar ir forume po pora valandu pasedet spejam lotuliukas.gif

QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 11:18)
7 val. keliuosi ir uzsiimu namu ruosos darbais:vaiko prieziura, pusryciai. kaip suprantu keliesi nes atsikelia vaikas? o siaip visi tokiu laiku keliasi
10 val., kai vaikas miega, verdu koses, tvarkau kambarius, lyginu(skalbiu)  kiek koshiu? g.gif  maistukas vaikui kaip suprantu?
turbut ilgai netrunka blush2.gif  o siaip namus apsishlavinejam irgi visi mirksiukas.gif  tik as blogiete niekad neesu ligintuvo i rankas paemus (nebent tik saviems drabuziams vyrui nematant - kad nesuzinotu kad lyginti moku lotuliukas.gif )
14 val. darau pietus - kai tokiu metu pas mane ateina draugiu nematau nieko blogo uzkaisti puoda ir vaika i rankas ikishti - ir papliurpti spejam ir man prie puodu suktis lengviau  lotuliukas.gif kita karta puiki alternatyva - skambutis vyrui: buk geras, grizdamas koldunu prigriebk, nes bla-bla-bla (fantazijos reikalas)17-18 val. su vyru pietaujame - fainai bigsmile.gif  ka tuo metu vaikas veikia?
19 val.einu i parduotuve. - jei i parduotuve kartu su vyru- ner blogai; o jei viena -dar geriau-turi laiko sau - gi su chronometru laiko nenuimineja turbut?  g.gif  svarbu kad neisgrustu vienos su vaiku kartu-tada jau nekas schmoll.gif  bet ir siaip turbut ne kasdien i parduotuve reikia?
21 val. migdau savo vaikeli (tai labai ilgas ir varginantis procesas) - po truputi lengves tas procesas mirksiukas.gif Nemanau kad tai paguos, bet mano nei vienas is triju nuo metuku laiko visiskai nebemiegojo pietu

Zodziu, mano akimis vienintele problema tai uzsisedejimas namie (laikina stadija, kurios labai ima trukti kai iseini i darba)- taip jau yra : namie dirbk nedirbus- visiems atrodo kad atostogauji! o ko noret: tvarkai, plauni, gamini maista- ateina, suvalgo, palieka betvarke (netycia) ir is visos dienos darbo lieka nulis lotuliukas.gif

Pamegink su vyru graziuoju susitarti, kad vakarais padetu tau su vaikeliu.... 4u.gif
Papildyta:
tik dabar paziurejau kad temai jau daugiau nei 4 metai doh.gif lotuliukas.gif
vaikas turbut jau darzelyje, o mamyte darbelyje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 22 gegužės 2009 - 22:07
QUOTE(missed @ 2009 05 22, 15:07)
1. tiek prisikaiciau apie "individualumo issaugojima", "neleidima uzlipt sau ant galvos" ir pan. kad pagalvojau-visos sios moterys nelaimingai istekeje ir ne velnio nemyli savo vyru..

2. nes beveik kiekviena savo vyra kazkaip "aukleja"..

1. O prie ko čia vyrai? Vat ko moterims iš šioje temoje aprašytų vyriškių reiktų tikrai pasimokyt, tai meilės sau, . Ir kas bendro tarp meilės ir tarnystės vyrui, tarp meilės ir vaikščiojimo iš suaugusio vyro paskos, idant jam patogu gyvent būtų? Prie ko meilė ir prievolė aprūpinti vyrą karštu maistu beigi alaus buteliu?

2. Vat vienas blogiausių motyvų keistis yra keistis vardan kažko (pvz. vyro). Į tuos pačius patarimus galima žiūrėti dvejopai - kaip į būdą vyrui "perauklėti" ir kaip į būdą nebebūti "tarnaite" beigi atrasti, kas iš tiesų pačios moters gyvenime yra svarbu. Jei tam tikri metodai bus pasirinkti tik tam, kad kažką tai įrodyti vyrui, tai nafig to reikia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 22, 23:17)
1. O prie ko čia vyrai? Vat ko moterims iš šioje temoje aprašytų vyriškių reiktų tikrai pasimokyt, tai meilės sau, . Ir kas bendro tarp meilės ir tarnystės vyrui, tarp meilės ir vaikščiojimo iš suaugusio vyro paskos, idant jam patogu gyvent būtų? Prie ko meilė ir prievolė aprūpinti vyrą karštu maistu beigi alaus buteliu?

2. Vat vienas blogiausių motyvų keistis yra keistis vardan kažko (pvz. vyro). Į tuos pačius patarimus galima žiūrėti dvejopai - kaip į būdą vyrui "perauklėti" ir kaip į būdą nebebūti "tarnaite" beigi atrasti, kas iš tiesų pačios moters gyvenime yra svarbu. Jei tam tikri metodai bus pasirinkti tik tam, kad kažką tai įrodyti vyrui, tai nafig to reikia irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Šauniai pasakyta. Ypač apie tą keistimąsi vardan kažko.
Atsakyti

QUOTE(liusijana @ 2009 05 22, 11:46)
vyras gal ir susivoks jei visgi bus toji pagarba. bet mane labai erzina draugo mama, ji dar ligi dabar ji lepina, suaugusi vyra. kaip su mazu vaiku kalba, atvaziuoja ir nezino kas daros, ji turbut ji ismaudyt dar noretu kaip maza vaika jei tik galetu na cia juokas per asaras aisku. ir viena karta nugirdo kaip as kazka sakiau susirinkti rubus ar stala prie kompiuterio susitvarkyti, ir netgi man negirdint pasake savo suneliui: "jus negyvenat kartu ji neturi teises tau aiskinti" galit pagalvot? dziaugiuosi tiek, kad jis mane palaiko ir dazniausiai supranta... nes jei to nebutu tai ta pacia diena butu pasakyta viso geriausio.

QUOTE(Secret @ 2009 05 22, 11:54)
blink.gif  doh.gif
Neiko sau. Na ir motinėlė. Vat mamytės įsivaizduoja, kad jau marti viską turi daryt už vyrą, o kai taip nėra ir kyla konfliktai. Tada ir anyta velnio pramanyta ir marti karti.

Man būtų įdomu sužinoti ką apie visą tokią situaciją mano vyras. Kad žmona laksto jam alaus, viską daro, o jis nieko. Maniškis (kai jam papasakojau), tai buvo pasibaisėjęs.  doh.gif

tiesa sakant, mano uosve irgi turi kazkokiu iliuziju del sunaus elgesio. kazkada vyras ruosesi i komandiruote, o ji man ir sako telefonu: ar kojines idejai, o triusikus, o marskinius koznai dienai ar islyginai? na zinot, sakau, jam 30 metu, ir paciam laikas moket triusikais pasirupint. tai uosve is pradziu neikirto, bet po keletos panasiu atveju suprato, kad jos galios baigesi. paskutiniu kartu kai ji atvaziavo ir paklause ar pasiklojam lova, o as pasakiau, kad vyrelis ne visada sugeba tai padaryt, uosve sako: as ji nuo mazumes mokinau viska paciam darytis, ir lova klotis ir tvarkytis rubus. tai kazkaip juokais nuleidau, kad pamokymai buvo be praktinio darbo. nepatikesit: pasirodo, jis pasakydavo suneliui, kad lova reikia klotis, be paklodavo pati. vien zo, dabar seimoj kariaujam su tais atsinestais is mamos isivaizdavimais kas ka daro ir mums sekasi pakankamai gerai. kadangi as pati nesu prie tu idealiuju (pas mane mociute viska tvarkydavo), tai atrodo, akd dabar mokomes gyventi savarankiskai smile.gif pvz jei gaminu valgi, vyras plauna lekstes, jei skalbiam, jis uzstato masina ar sudziaunu ir lyginu. jei tvarkomes, as plaunu tualeta o jis siurbia. cia pritariu: kaip apsitvarkysi, taip turesi. aisku, yra pas mane is tevo gimines tokiu fruktu, kad zmona jiem reikalinga valgiui ruosti, lovos reikalams, jei upo yra ir kumsciams pamiklinti. apie meile kalbos negali buti, bet ten kaimas, motriskoms nera kur iseit...
Atsakyti
Pas mane panasus grafikas buvo, pietus tvarkymas, po parduotuves lakstymas, vaikas ir t.tol cia visko neprirasysi, bet dar ir vyra palepindavau. O rezultatas susirado meiluze, o galiausiai visai isejo, taip kad moterys netarnaukite savo vyrams, nes tikrai ant galvos uzlips, tegul jie mums tarnauja ir vertina kaip moteri, vaiku mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 05 26, 12:29)
Pas mane panasus grafikas buvo, pietus tvarkymas, po parduotuves lakstymas, vaikas ir t.tol cia visko neprirasysi, bet dar ir vyra palepindavau. O rezultatas susirado meiluze, o galiausiai visai isejo, taip kad moterys netarnaukite savo vyrams, nes tikrai ant galvos uzlips, tegul jie mums tarnauja ir vertina kaip moteri, vaiku mama  4u.gif

drinks_cheers.gif
apie jokius grafikus negali but ne kalbos...kai ispratini vyra prie grafiku visokiu tada ir susilauki priekaistu.ir paciam vyrui jau nebeidomu tame moters sukurtam grafike gyvent todel ilgainiui atsibosta ir isnesa kudasiu is namu:)
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 26, 13:15)
drinks_cheers.gif
apie jokius grafikus negali but ne kalbos...kai ispratini vyra prie grafiku visokiu tada ir susilauki priekaistu.ir paciam vyrui jau nebeidomu tame moters sukurtam grafike gyvent todel ilgainiui atsibosta ir isnesa kudasiu is namu:)

Na, o kaip tau visa kita sekasi su SB? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2009 05 26, 13:19)
Na, o kaip tau visa kita sekasi su SB?  bigsmile.gif

baigiam daeit iki skyrybu.jis kadangi nesutinka pagyvent atskirai kol darba susiras,tai kitos iseities kaip ir nebera...daugiau nebesedesim ant mamos sprando
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 26 gegužės 2009 - 21:57
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 05 26, 22:57)
baigiam daeit iki skyrybu.jis kadangi nesutinka pagyvent atskirai kol darba susiras,tai kitos iseities kaip ir nebera...daugiau nebesedesim ant mamos sprando

console.gif Gaila, kad iki to prieita. Bet gal taip bus geriau... 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti