Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Secret @ 2009 05 27, 11:29)
console.gif Gaila, kad iki to prieita. Bet gal taip bus geriau...  4u.gif Laikykis  4u.gif

bandysiu smile.gif
Atsakyti
na vyrai tai kaip vaikai, kaip išsiauklėsi, tai taip ir turėsi. Man vyras kai reiia tai viską daro, ir grindis plauna, ir dulkes valo, parduotuvė tai aplomai ne mano rūpestis, kaip ir šiūkšlių nešimas. Pas mus, dar prieš vestuves buvo šia tema pakalbėta, kad žmona nėra tik namų pilka pelytė, kuri tupi savo urvelyje, ir dienos šviesos nemato. Reikia gi ir su draugėmis kad ir į kavinę nueiti, ir save palepinti, tuo tarpu, juk tiek jis tėvas, tiek aš motina, tai kodėl negali jis su vaiku pabūti? gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 11:18)
Esame vede jau 7 metai. Turime vaikuti. Is prigimties esu optimiste ir stengiuosi i pasauli zvelgti teigiamai. Bet paskutiniai ivykiai seimoje mane varo i nevilti sad.gif

Seimoje jauciuosi tarnaite: vakarykstis ivykis , manau, visoms paaiskins situacija.
Kasdienis mano grafikas:
7 val. keliuosi ir uzsiimu namu ruosos darbais:vaiko prieziura, pusryciai.
10 val., kai vaikas miega, verdu koses, tvarkau kambarius, lyginu(skalbiu)
14 val. darau pietus
17-18 val. su vyru pietaujame
19 val.einu i parduotuve.
21 val. migdau savo vaikeli (tai labai ilgas ir varginantis procesas)

O vakar mano grafika pakoregavo darauges, nusprende aplankyti mane su vaikuciu. Jos atejo 13 val. ir prabuvo iki 18 val. (as nepadariau pietu, nors visi produktai buvo)
Grizes vyras rado mane sedincia su draugemis ir plepancia apie si bei ta ax.gif  Kai jos isejo, puoliau jam daryti valgi(tai uztruko apie 20 min, nes jis buvo jau spejes priskusti bulviu). Po to ploviau kruvas indu (nuo sveciu likusius indus) .
Nebejau i parduotuve, nes saldytuvas pilnas.O vyras paprase vistiek nueiti jam alaus nupirkti, as atsisakiau.
Vakare migdziau vaikeli, labai neramus jis buvo, negalejo miegoti, verke, muistesi. O vyras tuo metu zaide kompiuteriu.
Kai neapsikentusi nuejau ir padaviau vaika, kad jis pansiotu, jis man isreze:
- "Tu mane siandien labai nervini: prisivedei draugiu, valgyti nepadarei, alaus nenupirkai, pati ir migdyk vaika!" blink.gif
Negaliu patiketi, kad toki "gera" vyra turiu...jauciuosi tikra tarnaite seimoje, ne zmogumi cry.gif  verysad.gif

gal tai tiesiog buvo pavydas is jusu vyro puses. na, jis atejo pavarges, is darbo, gal norejo su jumis kazka aptarti, arba gal jis nusimines ir jam jusu reikejo, o negaves jusu kontakto pradejo zirzti - daugelis vyru taip elgiasi, ne manau, kad tai yra problema, nors priesingu atveju, jei mano vyras man taip pasakytu, gal ir vozciau smile.gif))
Atsakyti
nu pas manebuvo taipat,bet greit nuraminau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(super blondine @ 2009 05 26, 11:29)
Pas mane panasus grafikas buvo, pietus tvarkymas, po parduotuves lakstymas, vaikas ir t.tol cia visko neprirasysi, bet dar ir vyra palepindavau. O rezultatas susirado meiluze, o galiausiai visai isejo, taip kad moterys netarnaukite savo vyrams, nes tikrai ant galvos uzlips, tegul jie mums tarnauja ir vertina kaip moteri, vaiku mama  4u.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi gerų dešimt metų "tarnavau" vyrui, kol gimus vaikui, supratau, kad jau fiziškai nepajėgi visko apgriebti...
Ėmiau pati keistis, mažiau kelti streso sau dėl vieno patiekalo vietoj trijų, dėl neplautų grindų ar nesurūšiuotų kojinių...
Deja, vyras to nesugebėjo suprasti, nes beveik keturiasdešimt metų buvo aptarnaujamas (mamos, pirmos žmonos, antros žmonos - manęs)... Kadangi jam dabar diskomfortas namie, tai susirado meilužę, kuri juo rūpinasi...
Kol kas - dar gyvename po vienu stogu, bet jau artėja momentas, kada galėsiu rūpinti stik savim ir dukryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2009 05 28, 00:03)
gal tai tiesiog buvo pavydas is jusu vyro puses. na, jis atejo pavarges, is darbo, gal norejo su jumis kazka aptarti, arba gal jis nusimines ir jam jusu reikejo, o negaves jusu kontakto pradejo zirzti - daugelis vyru taip elgiasi, ne manau, kad tai yra problema, nors priesingu atveju, jei mano vyras man taip pasakytu, gal ir vozciau smile.gif))

gal neisiskaitete i jos zinute? vyras buvo lepunelis mamos, o paskui ir ji pati lepinti pradejo...
na manau negerai, kad vyra uzsileido ant galvos nuo pradziu. jis turi suprasti, kad zmona nepersiples

mano vyras irgi nera auksinis, bet ant galvos neuzkrauna visu darbu, nors ir dirba, bet neburba jei drauge ateina pas mane ir jam nebuna padaryta valgyti, tiesiog palaukia ar nueina ka is saldytuvo uzkrimsti... ir namie nelaiko, sako eik prasiblaskyk, galiu drasiai palikti mergaites jam, papyksta kad nesu laaabai tvarkinga, bet retai, stengiuosi neapsileisti per daug
Atsakyti
kur jus iskaitet lepuneli?
lepuneliai bulves skuta neprasyti?

cia perdejot totaliai...akivaizdu,vyras irgi pasiilges pasisedejimu su draugais, uzpavydejo ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 29, 17:20)
kur jus iskaitet lepuneli?
lepuneliai bulves skuta neprasyti?

cia perdejot totaliai...akivaizdu,vyras irgi pasiilges pasisedejimu su draugais, uzpavydejo ir viskas.

tai tegu eina,negi draudzia...
O kad bulves nuskutes jaucia dideli darba padares jau blogai...
Na valgyt nepadare tai jau cia pasaulio pabaiga?
O vaikas? Juk abu "dare" tai abu ir ziuret turi, negi moteris tik sau gimdo?
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:18)
Esame vede jau 7 metai. Turime vaikuti. Is prigimties esu optimiste ir stengiuosi i pasauli zvelgti teigiamai. Bet paskutiniai ivykiai seimoje mane varo i nevilti sad.gif

Seimoje jauciuosi tarnaite: vakarykstis ivykis , manau, visoms paaiskins situacija.
Kasdienis mano grafikas:
14 val. darau pietus

O vakar mano grafika pakoregavo darauges, nusprende aplankyti mane su vaikuciu. Jos atejo 13 val. ir prabuvo iki 18 val. (as nepadariau pietu, nors visi produktai buvo)
Grizes vyras rado mane sedincia su draugemis ir plepancia apie si bei ta ax.gif  Kai jos isejo, puoliau jam daryti valgi(tai uztruko apie 20 min, nes jis buvo jau spejes priskusti bulviu). Po to ploviau kruvas indu (nuo sveciu likusius indus) .
Nebejau i parduotuve, nes saldytuvas pilnas.O vyras paprase vistiek nueiti jam alaus nupirkti, as atsisakiau.
Vakare migdziau vaikeli, labai neramus jis buvo, negalejo miegoti, verke, muistesi. O vyras tuo metu zaide kompiuteriu.
- "Tu mane siandien labai nervini: prisivedei draugiu, valgyti nepadarei, alaus nenupirkai, pati ir migdyk vaika!" blink.gif
Negaliu patiketi, kad toki "gera" vyra turiu...jauciuosi tikra tarnaite seimoje, ne zmogumi cry.gif  verysad.gif

ohmy.gif mega_shok.gif
Siaubas!!!
brudas brudas brudas!!!
bash.gif bash.gif bash.gif

nezinau net ka patarti, bet laiko nepagailejus sukurpciau koki kersto planeli....
Atsakyti
merginos,tai jau prieš penkis metus buvo!

Ir tikrai, reikia mažiau vyrams į užpakalį lyst!
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2010 04 30, 22:26)
merginos,tai jau prieš penkis metus buvo!

Ir tikrai, reikia  mažiau vyrams į  užpakalį lyst!

tai as maciau, kad pries tiek laiko, tiesiog vyras tikrai negraziai dare sad.gif
ir tikrai maziau jiems pataikaut....
idomu kaip autore dabar gyvena
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 11:18)

Kasdienis mano grafikas:
14 val. darau pietus

ziaurus bandis tas tavo vyras biggrin.gif ir pasakojimu as pasijutau tarnaite biggrin.gif o man vat neina taip zmonos sustrointi , per daug mandra ir neziopla biggrin.gif
Atsakyti