Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(MarkiuS @ 2010 05 02, 22:56)
ziaurus bandis tas tavo vyras biggrin.gif  ir pasakojimu as pasijutau tarnaite biggrin.gif o man vat neina taip zmonos sustrointi , per daug mandra ir neziopla biggrin.gif

o tai reikia girtis? blink.gif
zmona ne tarnaite, kad turetu vyrui patarnaut
nieko nesakau kai vaika augini ir buni namie tai vakariene nesunku pagaminti, bet kad sitaip... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 02 gegužės 2010 - 22:33
o pas mus šeimoje aš kada noriu valgyt padarau,kada noriu sutvarkau,nėra pas mus kad man tik viska reikia.šiandien pvz nieko absoliučiai nedarau,nei valgyt nei apsitvarkau nenoriu ir įkvepimo nėra,nores pats sau valgyt padarys,nesąmone jei moteris šeimoje pasijaučia tarnaitė,jei vyras nori tarnu tegul ant ju uždirba
Atsakyti
hmm, o as ir po truputi per du metukus bandziau isaukleti vyra kad ir jis rturi man padeti (turime dvieju metuku dukryte ir metuku antra dukryte), bet kiek per vargus ir smurto retkarciais pasitaikancio (nestipraus, tiesiog pastumimas is iena, pastverimas uz rankos, na buvo karta ir uz plauku tampes per zeme, nes as neisploviau indu ir papriestaravau jam gryzus kad nespejau siandien nes dar pas mama turejau vaziuoti, nes greitaja iskviete, jai blogai buvo pasidare, bet jam nepatiko kad labai audringai pradejau rekauti ri sakyti kad neesu tarnaite). Bet blogiausia kad ji galima buvo persiaukleti kad jisai padetu, nes tris namie sededavo dienas ri para budedavo. Bet kaip sakant persiaukledavau tai jo mamyte ji vel ataukjledavo-kad tegu ji ir daro. Su draugem i menesi du menesius karta susitikdavau ir snekedavo kad galiu iseiti valandelem porai ar daugiau pasisedeti , bet po to jo mamyte matyt prikalbedavo kad negalima, tai kai iseidavau, po to ilgai murmedavo-va tu isejai va tu dabar turi buti gera ir pan. Taip esu kalta, kad nesu senamadiska moteriskaite ir neskaitau kad vienas is poross turi namie tvarkytis jei jau abu pasedi juose, manau turi dalintis, bet kartais taip liudna budavo kad paprasai padeti o jis sededamas prie pc pasakydavo-imk ir pati pasidaryk, juk ir as pavargstu su abiem mazytem. gal viskas ir susikaupe matyt, nors buta ir geru dienu ir blogu, bet kai jau vezima sverianti apie 15kg pasake pati ir temk nes viena sugebi, o patsai sedejo prie pc, tada ir pasiutau, bandziau dar sneketi kad na bent sunkius daiktus kai yra vyras juk gali padeti panesti. o zmogus ir pareiske jei viena sugebi ir daryk, gal tai labiausiai ir isiutino, isvaziavau pas tevus pasibuti su maziukem galvojau nei cia rekauti nei ka, bet jam nusispjauti i tai buvo, po savaites atvaziavau pasiimti vaikams kelis rakandelius, tai namie toksai triuskams prasidejo, as ir zinoma prisidejau prie triuksmo tada, supykus isreziau viska, kad jei toks vyras sveriantis 100kg liepia zmonai 50kg tampyti vezimus tuomet kai yra ir tokios nuomones kad jei pati sugebi viska pati ir darykis, tai vyreliui nepatiko matyt tai kaip stvere uz veido suspaude, kad valandele skausmas veido srityje buvo, bet galutinai dar bandzius jam atsakyti i jo pyktus aiskinimus kas as per moteris turiu viska pati darytis ir nuo siol pradesiu nieko nepades, papriestaravau pasakiau kad tokio vyro ir nereikia, tai kaip stvere uz kaklo, suspaude smaugti bet isislaisvinau ir pabegau. zinoma baigesi tuom kad jis issikrauste mano paprasymu labai issizeides ir nepatenkintas, nes matyt nori tureti zmona, kuriai nereikia demesio, graziu zodziu ir turetu ji viska viena daryti... ir zinoma kalta likau as, nebuvo nei atsiprasymo., kad puole smurtauti (na bent skaitau kad tai jau tikrai negeras dalykas- ka jisai dare, nors ir nesudauze kaip rodo per tv vyrai zmonas sudauzo), bet skaitau kad taip neturi elgtis vyrai (nes pati nekeliau pries ji rankos-nelabai kaip pries toki ir pasisakosi), bet pasirodo likau pati kalciausia sitoje situacijoje. Nesuprantu kai vyrai nori savo moteris padaryti tarnaites ir ne kiek dar uz tai nerodyti dekingumo ir pagarbos jai... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamulyteM: 09 gegužės 2010 - 17:37
QUOTE(MamulyteM @ 2010 05 09, 18:33)
nestipraus, tiesiog pastumimas is iena, pastverimas uz rankos, na buvo karta ir uz plauku tampes per zeme, nes as neisploviau indu

kaip galit kalbet apie tai lyg tarp kitko doh.gif blink.gif siaubas schmoll.gif

As manau, kad tanavimas seimai/vyrui moters problema, tokia turiu ir as, viska noriu pati padaryt namuose, ir kartais pykstu, kad niekas nepadeda, bet esu beveik tikra, kad jei vyras imtusi padeti, man tai nepatiktu. Na..yra tokia panasi teorija, apie smurtautoja ir auka..jei nebutu vieno, nebutu ir kito..manau, kad ir su tvarkymu panasiai.
Atsakyti
QUOTE(MamulyteM @ 2010 05 09, 17:33)
....bet pasirodo likau pati kalciausia sitoje situacijoje. Nesuprantu kai vyrai nori savo moteris padaryti tarnaites ir ne kiek dar uz tai nerodyti dekingumo ir pagarbos jai...  doh.gif  verysad.gif

Šaunuolė, kad apsisprendei ir sugebėjai išvaryti tokį "vyrą" thumbup.gif
Tu visiškai nekalta, tu gali būti tik pavydžiu moterims, kurios kenčia smurtą. Ir net nebandyk galvoti, kad jis nors lašelį eolėsi teisingai - jis SMURTAUTOJAS, o tu - sugebėjai nebebūti auka. Laikykis, nebeįsileisk jo į savo gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 05 10, 06:22)
kaip galit kalbet apie tai lyg tarp kitko  doh.gif  blink.gif  siaubas  schmoll.gif

As manau, kad tanavimas seimai/vyrui moters problema, tokia turiu ir as, viska noriu pati padaryt namuose, ir kartais pykstu, kad niekas nepadeda, bet esu beveik tikra, kad jei vyras imtusi padeti, man tai nepatiktu. Na..yra tokia panasi teorija, apie smurtautoja ir auka..jei nebutu vieno, nebutu ir kito..manau, kad ir su tvarkymu panasiai.

QUOTE(Vilusa @ 2010 05 10, 09:59)
Šaunuolė, kad apsisprendei ir sugebėjai išvaryti tokį "vyrą" thumbup.gif
Tu visiškai nekalta, tu gali būti tik pavydžiu moterims, kurios kenčia smurtą. Ir net nebandyk galvoti, kad jis nors lašelį eolėsi teisingai - jis SMURTAUTOJAS, o tu - sugebėjai nebebūti auka. Laikykis, nebeįsileisk jo į savo gyvenimą.

Na jo mama labai pateisina ir smerkia kad as isvijau ir pasidariau priese, tia ir bandau bent tiek pateisinti kad kaip ir jie skaito kad cia toksai tai nesiskaito smurtas dar.. i gyvenima teks isileisti tik tiek kad vaikucius jisai lankys skaudu aisku kai mylimas zmogus bus tik prasaialitis, bet tokio gyvenimo irgi gyventi nebegaliu , nebeislaikytu nervai o ir save labai nuvertinti pradejau dar labiau kai is jo tiktai menkinimai girdimi buvo-tai ir jauciausi tiesiog matyt kad ir esu tokia jau niekonesugebanti...
Atsakyti
QUOTE(MamulyteM @ 2010 05 10, 16:18)
Na jo mama labai pateisina ir smerkia kad as isvijau ir pasidariau priese, tia ir bandau bent tiek pateisinti kad kaip ir jie skaito kad cia toksai tai nesiskaito smurtas dar.. i gyvenima teks isileisti tik tiek kad vaikucius jisai lankys skaudu aisku kai mylimas zmogus bus tik prasaialitis, bet tokio gyvenimo irgi gyventi nebegaliu , nebeislaikytu nervai o ir save labai nuvertinti pradejau dar labiau kai is jo tiktai menkinimai girdimi buvo-tai ir jauciausi tiesiog matyt kad ir esu tokia  jau niekonesugebanti...

pati mamela kalta, kad toki sunu isaugono, bet tu nekalta, juk sugebejai pabegti nuo smurtautojo
manau gerai padarei
Atsakyti
Darbotvarke pas mane ir panasi,bet as nesiskundziu,nes vyras dirba o as ne,as dirbu namuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iden @ 2010 05 04, 14:48)
o pas mus šeimoje aš kada noriu valgyt padarau,kada noriu sutvarkau,nėra pas mus kad man tik viska reikia.šiandien pvz nieko absoliučiai nedarau,nei valgyt nei apsitvarkau nenoriu ir įkvepimo nėra,nores pats sau valgyt padarys,nesąmone jei moteris šeimoje pasijaučia tarnaitė,jei vyras nori tarnu tegul ant ju uždirba

g.gif kaskaip keistai cia pas jus. abu dirbat? Na jai taip tai suprantu. Bet jai vyras turi sau valgyt darytis grizes po darbo tai ziauru g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodemele @ 2010 05 10, 17:33)
g.gif kaskaip keistai cia pas jus. abu dirbat? Na jai taip tai suprantu. Bet jai vyras turi sau valgyt darytis grizes po darbo tai ziauru g.gif

...O ne žiauru būna, kai žmona dirba, o vyras - ne, o žmonelė po darbo turi po pardoutves produktus supirkti, prigriebti pakeliui vaiką iš darželio, namo grįžusi šeimai vakarienę pagaminti, indus išplauti, padėti pradinukui pamokas paruošti, ir - išklausyti vyro burbuliavimo -koks jis nelaimingas, nesuprastas ir PAVARGĘS, nes visą dieną prie kompo sėdėjo... ?
Deja, bet tokias situacijas visi priima kaip normalias, o jei atvirkščiai pasitaiko - tai jau iškrypimas...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 05 10, 22:59)
...O ne žiauru būna, kai žmona dirba, o vyras - ne, o žmonelė po darbo turi po pardoutves produktus supirkti, prigriebti pakeliui vaiką iš darželio, namo grįžusi šeimai vakarienę pagaminti, indus išplauti, padėti pradinukui pamokas paruošti, ir - išklausyti vyro burbuliavimo -koks jis nelaimingas, nesuprastas ir PAVARGĘS, nes visą dieną prie kompo sėdėjo... ?
Deja, bet tokias situacijas visi priima kaip normalias, o jei atvirkščiai pasitaiko - tai jau iškrypimas...

na tokiu atveju tai ziauru,jai vyras nedirba,ir dar namie nieko nedaro.
Atsakyti
QUOTE(MamulyteM @ 2010 05 10, 16:18)
tia ir bandau bent tiek pateisinti kad kaip ir jie skaito kad cia toksai tai nesiskaito smurtas dar..

Atsipeikik! Tai kada skaitysis smurtas - kai be dantu liksi, reanimacijoje prabusi ar kai vietoj pacios vaikai "netycia" po ranka pasitaikys?!!! blink.gif doh.gif
Smurtas lieka smurtu. Cia nebuna lengvesniu laipsniu ar paaiskinanciu aplinkybiu.
Smurtas turi kelias savybes (dabar visu teisingai neisvardysiu, bet ka is aprasymu pastebejau, tai kaip pagal vadoveli):
- progresavimas (viena karta - pastumimas i siena, veliau - tampimas uz plauku, veliau - smaugimas - kas toliau atspesi?)
- laisves apribojimas (finansines, teisines, psichologines ir tt.) ir pagalbos (tame tarpe medicinines) nesuteikimas (jei viena karta negalima iseiti pas mama kai greitaja kviest reikejo, tai pagalvok - ar bus greitoji iskviesta kai tau paciai reikes? jei pati turi vezimus tampyti, tai kas galvoja apie Tavo sveikata?)
- smurtautojo veiksmu paaiskinimas - bevek visada atsiranda bent koks (net labai absurdiskas) paaiskinimas - per ilgai uzsibuvai, indu neisplovei, vaikai triuksmauja ir pan.
- aukos neigimas - kaip pati parasei "nors ir nesudauze kaip rodo per tv vyrai zmonas sudauzo" ir pan.
- kaltes jausmas
- itampa
- ir tt.
Cia jau tema ne apie "tarnaite seimoje", tai visai kitokios kategorijos
jei noresi - AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik drugelis: 10 gegužės 2010 - 22:03
-daiktu dauzymas, baldu spardymas ir pan. irgi yra smurtas. Siandien apsparde foteli, ryt zmona..
Atsakyti