Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(nuodemele @ 2010 05 10, 18:33)
g.gif kaskaip keistai cia pas jus. abu dirbat? Na jai taip tai suprantu. Bet jai vyras turi sau valgyt darytis grizes po darbo tai ziauru g.gif

Mes abu dirbam. Grįžtam iš darbo panašiu laiku. Valgyt daro dažniau vyras. Jam tai patinka, man taip pat biggrin.gif

P.S.: Kai gimė vaikas, pirmą kokį pusmetį (o gal ir ilgiau, dabar jau nebepamenu), vakarienę visada darydavo vyras, grįžęs iš darbo... Ir aš nemanau, kad tai žiauru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 11 gegužės 2010 - 07:52
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 11, 09:50)
Mes abu dirbam. Grįžtam iš darbo panašiu laiku. Valgyt daro dažniau vyras. Jam tai patinka, man taip pat biggrin.gif

P.S.: Kai gimė vaikas, pirmą kokį pusmetį (o gal ir ilgiau, dabar jau nebepamenu), vakarienę visada darydavo vyras, grįžęs iš darbo... Ir aš nemanau, kad tai žiauru smile.gif

na tai,jai abu dirbat tai puiku kad taip yra.gal kaska netaip perskaiciau g.gif 4u.gif
Atsakyti
nezinau ar cia auklejimas ar koks biesas,bet as manau,kad valgio gaminimas yra moters pareiga..nu neisivaizduoju,kad as guliu,o vyrasgryzes is darbo sau valgyt darytusi.nebent as negaleciau is lovos islipt..kad ir kaip blogai jausciaus stengiuosi,kad bent pieniskos sriubos butu padaryta..juolab,kad as 5 metai sedziu su vaiku namie..kartais buna,kad jauciuosi kaip tarnaite ir buna pikta dek to verysad.gif
Atsakyti
Nesuprantu kam taip save prievartauti...Na nenoriu aš vakare gaminti-vyras karštą buterbrodą pasidaro,ar sūrio prie alaus pasipjausto...Nepamenu kad prikaištavęs dėl to kada būtų-supranta kad aš galiu būti be nuotaikos gaminimui,ar tiesiog emociškai labai pavargus po darbo.Jei jau noras man gaminti užplaukia-prigaminu visko.Va kai maži vaikai namie-tada taip,jei jų nepamaitinsi,jie ir liks alkani...O vyras taigis suaugęs žmogus,jei nepaduosi valgio-pats iš šaldytuvo ką nors pasiims.Ir aš puikiai įsivaizduoju,kad grįžus namo po darbo galiu drybsoti prie teliko,o vyras su vaikais patys kažką gaminas,na ir mane dar pavaišina.Aišku kad tai būna ne kasdien...
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 05 11, 18:03)
nu neisivaizduoju,kad as guliu,o vyrasgryzes is darbo sau valgyt darytusi.

Tai pabandykit smile.gif Bent įsivaizduot...

QUOTE(Dileta @ 2010 05 11, 18:22)
Na nenoriu aš vakare gaminti-vyras karštą buterbrodą pasidaro,ar sūrio prie alaus pasipjausto...

Arba kugelį iškepa... karbonadą... picą... savaitgaliais cepelinų kokių išverda... Lafa... Ir vyras sotus, ir šeimai užtenka 4u.gif
Atsakyti
negaliu..nebent,kad lasinius pjaustosi ar sumustini darosi nugaldar koldunus besiverdanti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 05 11, 19:07)
negaliu..nebent,kad  lasinius pjaustosi ar sumustini darosi nugaldar koldunus besiverdanti g.gif  lotuliukas.gif

Nu negalit, tai negalit, ką dabar biggrin.gif Svarbu, kad laimingi būtumėt 4u.gif

Maniškis šiandien netikrą zuikį su bulvių koše daro blush2.gif O aš vat prie kompo sėdžiu... nu kiaulė, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 11, 19:37)
Maniškis šiandien netikrą zuikį su bulvių koše daro blush2.gif O aš vat prie kompo sėdžiu... nu kiaulė, ne kitaip biggrin.gif

as tave pavadinciau teisinga gyvenimo buda praktikuojancia moterimi. 4u.gif
MB tokiu aukstumu nepasieke (as irgi beje, nors niekad ir nebandziau), bet kotletus skanius kepa.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 11, 20:37)
Nu negalit, tai negalit, ką dabar biggrin.gif Svarbu, kad laimingi būtumėt  4u.gif

nu zinoma 4u.gif tureciau berniuka bandyciau mokyti gaminti(aisku jei leistusi)nebutinaimkad uz zmona gamintu,bet kad pav.gyvendamas vienas nemistu bulvem ir keptais kiausiniais
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 11, 21:56)
as tave pavadinciau teisinga gyvenimo buda praktikuojancia moterimi.  4u.gif
MB tokiu aukstumu nepasieke (as irgi beje, nors niekad ir nebandziau), bet kotletus skanius kepa.

na as va darau irgi valgyt, bet jei nespeju ar tarkim vakare dar nori tai nueina pats pasisildo arba lasinuku pasipjausto

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 05 12, 08:02)
nu zinoma 4u.gif tureciau berniuka bandyciau mokyti gaminti(aisku jei leistusi)nebutinaimkad uz zmona gamintu,bet kad pav.gyvendamas vienas nemistu bulvem ir keptais kiausiniais

reikia reikia, nes reikia kad moketu pasidaryti valgyti, o jei nemokes gyvenimas privers rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 05 12, 08:02)
tureciau berniuka bandyciau mokyti gaminti(aisku jei leistusi)nebutinaimkad uz zmona gamintu,bet kad pav.gyvendamas vienas nemistu bulvem ir keptais kiausiniais

O mergaitę bandysit mokint? O jei ji "nesileis", ką darysit? smile.gif

P.S.: Aš buvau ta, kuri "nesileido". Maisto gamyba manęs visiškai nedomino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 12 gegužės 2010 - 07:58
QUOTE(Hmmm... @ 2010 05 12, 09:56)
O mergaitę bandysit mokint? O jei ji "nesileis", ką darysit? smile.gif

P.S.: Aš buvau ta, kuri "nesileido". Maisto gamyba manęs visiškai nedomino.

taip bandysiu,o jei nesileis nu ka padarysi doh.gif tiesiog gal as perdaug senamadisku paziuru g.gif o jus kada gyvenote viena.nu ta prasme pav.studente ir ka reikia valgyt jei maisto gamyba nedomina..bulves ir koldunus...as netgi kai gyvenau viena gaminausi ir balandelius ir kotletus nu zodziu viska.gal todel,kad potraukis buvo g.gif asmeniskai man patinka gaminti,eksperimentuoti..tik kartais buna,kad eksperimentas nukeliauja siuksliu dezen doh.gif
Atsakyti