Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 05 13, 20:20)
atrodo,kad kas mano gyvenima nukopino doh.gif  blush2.gif  ir dar lengva tom kuriu vyrai patys suvokia,kad reikia padeti.idomu kaip kalbetu jei i paprasyma padeti gautu neigiama atsakyma g.gif
Yra tokių, kurie patys nesusipranta, tačiau paprašyti daro.
O dėl neigiamo atsakymo, aš esu tokios nuomonės, kad ko žmogus esi vertas tą ir turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepykit kad isterpiau, bet daugeli is Jusu as suprantu 4u.gif Ilga ilga laiko tarpa gyvenau "Tarnaites" gyvenima "uzdirbdama tikrai daugiau nei maniskis". Baigesi kantrybe:) pagarba moteriai turi buti, jei jos nera - santykiu nera... Dariau viska: gimdyti isvaziavau is darbo, visa laika pradirbau... apie valgi net nesneku...dabar turiu aukle.... uztat man ramu... bet MB pasikeite 100% nes nedarau vakarienes, nera paliktu pietu, o apie pusrycius net nesvajokit... Taip - buvo baisu, kad iseis..., bet yra salia, padeda man, rupinasi manimi:)... gal to ir reikejo:)
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 05 13, 22:06)
Yra tokių, kurie patys nesusipranta, tačiau paprašyti daro.
O dėl neigiamo atsakymo, aš esu tokios nuomonės, kad ko žmogus esi vertas tą ir turi mirksiukas.gif

matyt g.gif kazkaip per sedejima 5 metus namie islepinau blush2.gif ,bet tikiuos,kad man pradejus dirbt viskas pasikeis..tikiuos.
Atsakyti
atrodo,kad kas mano gyvenima nukopino doh.gif  blush2.gif  ir dar lengva tom kuriu vyrai patys suvokia,kad reikia padeti.idomu kaip kalbetu jei i paprasyma padeti gautu neigiama atsakyma g.gif

Todėl svarbu neapsikrauti darbais, kurie nėra būtini Jums pačiai (na ir vaikui, kol mažas) smile.gif Skalbti rūbus žinoma patogiau (ir ekonomiškiau) visus kartu, tačiau lyginti jų visiems gi nebūtina, ar ne? Valgyti irgi reikia, tai nedarysi vienam žmogui, bet į lėkštę įdėt ir atnešt gi nebūtina? Be to, na negi būtinai kasdieną reikia daryti karštą vakarienę? Galima porą kartų savaitėje pasilepinti nedarymu ir su vaiku užkąsti kažką, ko gaminti kaip ir nereikia smile.gif O vyras.. na, jam irgi gi galima biggrin.gif Kaip čia sakė- šaldytuvas neužrakintas rolleyes.gif Ir t.t. ir pan. Reikia daryti tai, ko norisi ir atrodo būtina pačiai, bet ne vyrui. Tada tarnaite nesijaučiama net jei procentaliai tų darbų tenka ir daugiau smile.gif

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 05 14, 07:08)
bet tikiuos,kad man pradejus dirbt viskas pasikeis..tikiuos.

Apkalbėkit šią temą kada prie progos...
Atsakyti
Vakar kalbėjausi su MB doh.gif doh.gif doh.gif . Tai taip susinervinau, kad galvojau su keptuve į galvą tvosiu rolleyes.gif . Eilinį kartą prašiau, na tik griežtesniu tonu, kad man ką nors padėtų. Bet jis puolė man akis draskyti, kad gi padeda. Sakau tai ką tu padedi, o jis sako indus suplaunu, grindis išplaunu, valgyti prieš išeidamas į darbą padarau . . . Kaip supykdė toks š. malimas. Sakau nepadedi visiškai nieko, o jis aiškina, kad padeda, nors pats gi supranta, jei supranta, kad nepadeda, o tik š. mala. Tuomet pasakiau, jei tu man nepadedi, mokėsi man pinigus, kad tvarkausi, arba samdysim namų tvarkytoją. O jis kaip apsidžiaugė, sako o kiek tada laisvalaikio turėsiu, namo galėsiu neskubėti doh.gif . Manau, kad genai daro savo, gimęs skraidyti - nevaikščios.
Atsakyti

na mano buna kad atsisako padeti, bet tada sako padarysiu kavos veliau lotuliukas.gif
is tiesu dabar kai laukiuosi tai pagalbos buna is jo puses, o siaip sako tu su vaikais sedi namie tai susitvarkyk ir valgyt padarius eik i lauka, na tam nepries esu
o jei nedarau nieko tai supranta, kad jauciuosi ne kaip. bet stengiuos vakarienei bent kiausini iskept tokiu atveju
buna zinoma pykciu...
Atsakyti
Na, nekyla tokių problemų. Yra valgyt- valio valgom.Nepadariau valio- kartu abu pasidarom.Indai neplauti? katro rankos arčiau jų atsiduria , tas ir plauna.
Neskirstom ir nerūšiuojam darbų į moteriškus ar vyriškus. Ir dėl to nepriekaištaujam vienas kitam. darom tuo metu tai ką galim padaryti ir nestumdom vienas ant kito.
Nemanau, kad moteris privalo pagal laiko grafiką viską daryti ir dar butelį alaus lėkt parnešti. Bet jei ji taip mėgsta kodėl gi ne? Bet tada lai nesiskundžia.
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:18)
Esame vede jau 7 metai. Turime vaikuti. Is prigimties esu optimiste ir stengiuosi i pasauli zvelgti teigiamai. Bet paskutiniai ivykiai seimoje mane varo i nevilti sad.gif

Seimoje jauciuosi tarnaite: vakarykstis ivykis , manau, visoms paaiskins situacija.
Kasdienis mano grafikas:
7 val. keliuosi ir uzsiimu namu ruosos darbais:vaiko prieziura, pusryciai.
10 val., kai vaikas miega, verdu koses, tvarkau kambarius, lyginu(skalbiu)
14 val. darau pietus
17-18 val. su vyru pietaujame
19 val.einu i parduotuve.
21 val. migdau savo vaikeli (tai labai ilgas ir varginantis procesas)

O vakar mano grafika pakoregavo darauges, nusprende aplankyti mane su vaikuciu. Jos atejo 13 val. ir prabuvo iki 18 val. (as nepadariau pietu, nors visi produktai buvo)
Grizes vyras rado mane sedincia su draugemis ir plepancia apie si bei ta ax.gif  Kai jos isejo, puoliau jam daryti valgi(tai uztruko apie 20 min, nes jis buvo jau spejes priskusti bulviu). Po to ploviau kruvas indu (nuo sveciu likusius indus) .
Nebejau i parduotuve, nes saldytuvas pilnas.O vyras paprase vistiek nueiti jam alaus nupirkti, as atsisakiau.
Vakare migdziau vaikeli, labai neramus jis buvo, negalejo miegoti, verke, muistesi. O vyras tuo metu zaide kompiuteriu.
Kai neapsikentusi nuejau ir padaviau vaika, kad jis pansiotu, jis man isreze:
- "Tu mane siandien labai nervini: prisivedei draugiu, valgyti nepadarei, alaus nenupirkai, pati ir migdyk vaika!" blink.gif
Negaliu patiketi, kad toki "gera" vyra turiu...jauciuosi tikra tarnaite seimoje, ne zmogumi cry.gif  verysad.gif

Man irgi taip buvo. Pykau ne aš - atrodė, kad taip turi būti, pyko kitos mano ištekėjusios draugės. Bet persiauklėjau.
Atsakyti
Visi vyrai kiaules doh.gif nu saviski laikau prie geresniu,padeda ir darza paliet,gelytes lauke,zole nupjaut (ne taip kaip kaimynas,zmonai net tokiu dalyku nepadeda,uztat gal ta zmona i mane kreivai ziuri) biggrin.gif
Atsakyti
O kodel jus pazinties pradzioj puolat tuos vyrus lepinti, vaidinti tobulas? g.gif
Nes as tai kaip tik norejau, kad mane lepintu, mane uzkariautu ir man "vaidintu" tobula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 07 21, 12:06)
O kodel jus pazinties pradzioj puolat tuos vyrus lepinti, vaidinti tobulas?  g.gif
Nes as tai kaip tik norejau, kad mane lepintu, mane uzkariautu ir man "vaidintu" tobula  biggrin.gif

Todėl kad jas taip mamos išmokė: "būk vyrui gera, neprieštarau, neburbėk - nes vyras geresnę susiras"...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 21, 14:42)
Todėl kad jas taip mamos išmokė: "būk vyrui gera, neprieštarau, neburbėk - nes vyras geresnę susiras"...

doh.gif o jum taip sake? Cia is jusu patirties?? Nesu girdejus kad kas taip sakytu.
Kiptik nereik vyrui nusileist,paskui ant galvos uzlips drinks_cheers.gif
Atsakyti