Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Leticija @ 2010 07 22, 20:25)
O apskritai ka jus laikote "tarnavimu vyrams"?
Vaikščiojimą paskui jį ir visko ką tik jis pajudina tvarkymą, kojinių surinkimą, marškinių pasėmimą, skalbimą, lyginimą, dažną valgio gaminimą jam, vyrui alaus pirkimą, žodžiu tai ką jis gali pasidaryti pats, tačiau tingi ir tai daro moteris. smile.gif
Čia šiaip pamąstymas, nesakau, kad taip turi būti smile.gif
Na, valgyt juk šiaip ar taip gaminamės, bet jei moteris pagamina, o vyras pavalgęs kaip kokioj kavinėj pakyla nuo stalo ir nueina sau, o moteris viską sutvarko, ir taip n metų, tai man čia yra tarnavimas, nes vyras turi rankas ir galėtų padėti nurinkti stalą, bei suplauti indus.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 07 22, 20:37)
Vaikščiojimą paskui jį ir visko ką tik jis pajudina tvarkymą, kojinių surinkimą, marškinių pasėmimą, skalbimą, lyginimą, dažną valgio gaminimą jam, vyrui alaus pirkimą, žodžiu tai ką jis gali pasidaryti pats, tačiau tingi ir tai daro moteris. smile.gif
Čia šiaip pamąstymas, nesakau, kad taip turi būti smile.gif
Na, valgyt juk šiaip ar taip gaminamės, bet jei moteris pagamina, o vyras pavalgęs kaip kokioj kavinėj pakyla nuo stalo ir nueina sau, o moteris viską sutvarko, ir taip n metų, tai man čia yra tarnavimas, nes vyras turi rankas ir galėtų padėti nurinkti stalą, bei suplauti indus.

Nelabai isivaizduoju kaip gyvenant seimoj vyras atskirai skalbtu sau marskinius ir darytusi valgyt biggrin.gif Del alaus sutinku, pats nori, pats ir perkasi. O skalbimas tai man apskritai nera kazkoks darbas, nes juk dauguma rankom neskalbiam, tai daro skalbiankes mirksiukas.gif
Valgyt visada gaminu as, indu rankom neplaunam, sudedam i indaplove. Ir neskaitau to tarnavimu. Kaip jau sakiau, yra darbu, kuriu as niekada nedarau, o galeciau, nes turiu rankas pagal tave biggrin.gif Nelaistau zoles, nepjaunu jos, netaisau kranu, rozeciu ir viso to, kas sugenda. Tai cia tipo jis tarnauja man ar mes abu tarnaujam viens kitam? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, o pvz nevisi juk turi indaploves. smile.gif Ir man asmeniškai nuo ploviklių ir vandens sausėja oda ir nagai. Taip, kad tai galėtų daryti ir mano namuose daro vyras smile.gif Mano vyras ir gamina, ir skalbinius į skalbimo mašiną sudeda. Taip pat jis lyginasi marškinius pats ir dar mano į darbą išlygina smile.gif Alų perku ir aš, ir jis, nes abu geriam. smile.gif
Pas mus nėra taip, kad čia tavo darbai, o čia mano. Viską darom abu smile.gif Kai jo nebuvo ir pati dušo kraną susitvarkiau, kai jis yra, jis valgyt padaro ir kambarius sutvarko, lygiai kaip ir aš smile.gif
Mūsų kuriamoje šeimoje nėra tarnavimo vienas kitam, yra supratimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 07 23, 00:17)
Na, o pvz nevisi juk turi indaploves. smile.gif Ir man asmeniškai nuo ploviklių ir vandens sausėja oda ir nagai. Taip, kad tai galėtų daryti ir mano namuose daro vyras smile.gif Mano vyras ir gamina, ir skalbinius į skalbimo mašiną sudeda. Taip pat jis lyginasi marškinius pats ir dar mano į darbą išlygina smile.gif Alų perku ir aš, ir jis, nes abu geriam. smile.gif
Pas mus nėra taip, kad čia tavo darbai, o čia mano. Viską darom abu smile.gif Kai jo nebuvo ir pati dušo kraną susitvarkiau, kai jis yra, jis valgyt padaro ir kambarius sutvarko, lygiai kaip ir aš smile.gif

kaip gera skaityti,ir tiketi kad kaskur taip yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:02)
Tame ir esme, kad mano rytas labai uzimtas. Jei kol vaiks miega nesusitvarkau kambariu, tai po to jau neimanoma(jis ropineja ir visas siuksles i burna kisa). Be to turiu paruosti vaikui 3 koses(nes veliau taip pat su mikseriu netriuksmausiu- vaikas bijo to garso)
Jei pati turi vaiku, gali suprasti kiek tai laiko atima ir kaip tai svarbu padaryti laiku.

DEl taisykliu seimoje; gal jus ir teisios. As tikrai stengiausi buti idealu doh.gif  Stengiausi buti pavyzdinga zmona, bet is to man jokios naudos, nes visa, ka darau priimama, kap standartas (kitaip ir buti negali).

Del vyrelio "pasiuntimo"...jis pas mane neprognozuojamas, todel geriau ant jo nekelti balso- bus tada pakeltas balselis dvigubai blink.gif  Zinoma pradzioje santuokos taip nebuvo, bet dabar jauciu, kad ji daznai erzinu, erzina vaikas...bet manau, kad taip vyrams daznai buna.

O as pati nedirbu tik metus. Tiesa, esu uzsisedejusi namuose, bet tai darau del vaiko. Greit grisiu i darba, bet situacija manau tik pabloges. Reiks daryti viska po darbo verysad.gif

Del islaikymo: as gaunu pakankamai didele motinystes pasalpa ir reikalui esant galiu islaikyti save ir vaika.

Guodzia mintis, kad jus taip pat kazkaip panasiai jauciates. O tai as jau pradejau galvoti, kad man vienai taip nenuskilo su vyru verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o tau neatrodo, kad tu jam su sitais visais grafikais nebeidomi pasidarei g.gif ??? ka reiskia vaikas renka siuksles i burna??? kokios ten siuksles metosi jei tu tvarkaisi kiekviena diena blink.gif ??? o tokie pasakymai kaip "geriau ant jo nekelti balso" man isvis juokingi blink.gif
kazkoks ponas caraitis blink.gif
linkiu kuo greiciau pasisemti drasos, pradeti gerbti save ir savo vaika ( vien uz pareiskima "pasiimk ta vaika savo ir migdyk" i snuki vostelciau tongue.gif ) ir pradet gyvent del saves ir savo vaiko, o jei tas "ponas" neprisitaikys - parodyt duris ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 07 22, 23:17)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:52)
Bandau, bet tokio pasipriesinimo sulaukiu, kad su sugadinta nuotaika niekur eiti nebesinori sad.gif  Be to, kai jam palieku vaika, grizus randu apsiverkusi,  su nepakeistu pampersu, alkana ir t.t. Zinoma, vaikas pas mane islepes- valgo tik kai as maitinu, jei manes nera-nei saukstelio i buna neima doh.gif , be to pati dar vis maitinu.

islepes pas tave ne tik vaikas mirksiukas.gif

as nelabai suprantu, jei tu pati ant galvos uzsileidi, leidi su tavim elgtis kaip su skuduriuku grindim tai kas negerai? gal tau taip patinka g.gif ?
ka reiskia " kai jam palieku vaika, grizus randu apsiverkusi, su nepakeistu pampersu, alkana ir t.t. " blink.gif blink.gif blink.gif ?????????

gali atsakyt i klausima? tu kokio velnio su tuo durnium gyveni???
Papildyta:
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 14:28)
As jo tokio nepadariau. Jis toks buvo- iprates viska gauti ant leksteles. As prisitaikiau prie to. Bet kai atsirado dar vienas mazas zmogelis seimoje, pasidare perdaug sudetinga dviem rupintis ir saves nepamirst. Be to mane zeidzia nepagarba man ir neivertinimas.(tarsi as jo pavaldine buciau)
Jei jis pasakytu aciu, kad paruosiau vakariene, pagirtu uz sutvarkytus namus. Galu gale, pats pasisiulytu nueiti i parduotuve, o as galeciau pailseti- nebutu tokios temos apskritai.

o tu nenori isvadu pasidaryt mirksiukas.gif ? nes nepanasu, kad pasikeis kazkas gyvenime pas tave.. arba busi tarnaite arba issiskyrus mirksiukas.gif
Atsakyti
O man visada buvo idomu g.gif , kam komentuoti sesiu metu senumo postus doh.gif .

Sorry uz off blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2011 01 27, 02:12)
O man visada buvo idomu  g.gif , kam komentuoti sesiu metu senumo postus  doh.gif .

Sorry uz off  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
santuokoi negali būti jokios tarnystės,ne tam gi tekėjom,Aš tai kai noriu padarau valgyti vyrui,nenoriu nedarau,-pats gali padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 10:18)
Esame vede jau 7 metai. Turime vaikuti. Is prigimties esu optimiste ir stengiuosi i pasauli zvelgti teigiamai. Bet paskutiniai ivykiai seimoje mane varo i nevilti sad.gif

Seimoje jauciuosi tarnaite: vakarykstis ivykis , manau, visoms paaiskins situacija.
Kasdienis mano grafikas:
7 val. keliuosi ir uzsiimu namu ruosos darbais:vaiko prieziura, pusryciai.
10 val., kai vaikas miega, verdu koses, tvarkau kambarius, lyginu(skalbiu)
14 val. darau pietus
17-18 val. su vyru pietaujame
19 val.einu i parduotuve.
21 val. migdau savo vaikeli (tai labai ilgas ir varginantis procesas)

O vakar mano grafika pakoregavo darauges, nusprende aplankyti mane su vaikuciu. Jos atejo 13 val. ir prabuvo iki 18 val. (as nepadariau pietu, nors visi produktai buvo)
Grizes vyras rado mane sedincia su draugemis ir plepancia apie si bei ta ax.gif  Kai jos isejo, puoliau jam daryti valgi(tai uztruko apie 20 min, nes jis buvo jau spejes priskusti bulviu). Po to ploviau kruvas indu (nuo sveciu likusius indus) .
Nebejau i parduotuve, nes saldytuvas pilnas.O vyras paprase vistiek nueiti jam alaus nupirkti, as atsisakiau.
Vakare migdziau vaikeli, labai neramus jis buvo, negalejo miegoti, verke, muistesi. O vyras tuo metu zaide kompiuteriu.
Kai neapsikentusi nuejau ir padaviau vaika, kad jis pansiotu, jis man isreze:
- "Tu mane siandien labai nervini: prisivedei draugiu, valgyti nepadarei, alaus nenupirkai, pati ir migdyk vaika!" blink.gif
Negaliu patiketi, kad toki "gera" vyra turiu...jauciuosi tikra tarnaite seimoje, ne zmogumi cry.gif  verysad.gif

schmoll.gif

Pas mane kitokia situacija. As dirbu, o jis namie sedi, pakuria peciu, tvarko masina ( masinos remonta prilyginu kaip jo malonuma ), na kartais dar indus isplauna, bet tai buna labai retai.
As dirbu viesbutyje, 5-6 dienas per savaite po 8 val. Darbas beprotikai sunkus, nes esu viena valytoja, lovas pakloti, isplauti ir pan. daug papildomu darbu. Po darbo bunu nusikalusi kaip suo, istisi nugaros skausmai, stresas ir pan.
Parsiveza is darbo, einu plauti indus ir ruosti vakarienes, nesu pedante, todel ir nesistengiu ardytis. Po vakarienes nurenku viska, bet daugiau nieko nedarau ir gyvenam bardake. Aisku tai nera malonu, bet kodel as turiu viena viska daryti ir del jo stengtis, jei jis del manes nieko negali padaryti.
Nera skriaudziamas, aprengtas, masinai dalys supirktos, valgyt yra, rukyti turi, o dar savom islaidom gauna ir nepatenkintas... Na zodziu...
Reikia prasyti demesio, kurio labai mazai. As jau pavargau, nebezinau kaip elgtis ir ka daryti... verysad.gif
Beje mes nesam susituoke, tik susimete gyvenam...
Atsakyti
QUOTE(Kumute Metute @ 2011 01 31, 21:11)
schmoll.gif

Pas mane kitokia situacija. As dirbu, o jis namie sedi, pakuria peciu, tvarko masina ( masinos remonta prilyginu kaip jo malonuma ), na kartais dar indus isplauna, bet tai buna labai retai.
As dirbu viesbutyje, 5-6 dienas per savaite po 8 val. Darbas beprotikai sunkus, nes esu viena valytoja, lovas pakloti, isplauti ir pan. daug papildomu darbu. Po darbo bunu nusikalusi kaip suo, istisi nugaros skausmai, stresas ir pan.
Parsiveza is darbo, einu plauti indus ir ruosti vakarienes, nesu pedante, todel ir nesistengiu ardytis. Po vakarienes nurenku viska, bet daugiau nieko nedarau ir gyvenam bardake. Aisku tai nera malonu, bet kodel as turiu viena viska daryti ir del jo stengtis, jei jis del manes nieko negali padaryti.
Nera skriaudziamas, aprengtas, masinai dalys supirktos, valgyt yra, rukyti turi, o dar savom islaidom gauna ir nepatenkintas... Na zodziu...
Reikia prasyti demesio, kurio labai mazai. As jau pavargau, nebezinau kaip elgtis ir ka daryti... verysad.gif
Beje mes nesam susituoke, tik susimete gyvenam...

Nesuprantu, kuriems galams jums jo reikia? Lovai papuosti?
Normalaus vyro jau niekaip neina susirasti?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 07 22, 21:12)
Nelabai isivaizduoju kaip gyvenant seimoj vyras atskirai skalbtu sau marskinius ir darytusi valgyt  biggrin.gif  Del alaus sutinku, pats nori, pats ir perkasi. O skalbimas tai man apskritai nera kazkoks darbas, nes juk dauguma rankom neskalbiam, tai daro skalbiankes  mirksiukas.gif
Valgyt visada gaminu as, indu rankom neplaunam, sudedam i indaplove. Ir neskaitau to tarnavimu. Kaip jau sakiau, yra darbu, kuriu as niekada nedarau, o galeciau, nes turiu rankas pagal tave  biggrin.gif Nelaistau zoles, nepjaunu jos, netaisau kranu, rozeciu ir viso to, kas sugenda. Tai cia tipo jis tarnauja man ar mes abu tarnaujam viens kitam?  lotuliukas.gif

O jeigu neimanoma prisiprasyti, kad jis sutvarkytu uzsikimsusia kriaukle?
Situacija tokia: uzsikimso kriaukle, indu kriuva, o as lakstau is kambario i vonia. Vietos maza, erzina... Palaksciau kelias dienas, o jis nekreipia i tai demesio, net nepasijudina.
Tai as jo ir klausiu: Ar cia irgi mano darbas?

Mano draugas isivaizduoja tip, kad kurie moteriski darbai, juos atlieka moteris, o vyriskus atlieka jis, bet ir to nesugeba padaryti normaliai. verysad.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 07 22, 22:17)

thumbup.gif Labai smagu, kad taip yra, bet gaila, kad nevisi vyrai tokie supratingi kaip tavo ! thumbup.gif
Lailykites ! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pieniu pieva @ 2011 01 31, 21:17)
Nesuprantu, kuriems galams jums jo reikia? Lovai papuosti?
Normalaus vyro jau niekaip neina susirasti?

Kur tu ji susirasi... Gyvenam Norvegijoje. Is ryto i darba, po darbo namo... nieko nesinori. O istikruju nuovargis ziaurus ir pradejau galvoti kaip nuo jo pabegti, ka daryti, kad butu kitaip ir pan... ???
Bet vis delto stipri meile jam, kad ir koks jis butu, kad ir ka padarytu, zinau ka pasakysit, esu naivi ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 07 22, 21:12)
O skalbimas tai man apskritai nera kazkoks darbas, nes juk dauguma rankom neskalbiam, tai daro skalbiankes  mirksiukas.gif
Valgyt visada gaminu as, indu rankom neplaunam, sudedam i indaplove.

Man mazu maziausiai keisti tokie pasakymai.
O indai i indaplove patys sulipa ir programai pasibaigus patys is jos islipa ir i vietas susidelioja? O skalbiniai irgi pagal spalvas issiskirsto, sulenda i skalbenke ir po to patys pasidziauna, isdziuve susilanksto ir i vietas pasideda?
Taigi, cia irgi darbas. Ir jis yra be galo nuobodus, ir reikalauja laiko ir jegu, kurias as gal galiu ir kitur panaudoti? Kodel visada tik as tureciau tai daryti, vyrui pasiteisinant, kad indaplove PATI indus isplauna, o skalbenke PATI isskalbia?
Pas mane seimoje taip nera. Mes su vyru abu galim visus namu ruosos darbus atlikti. Jeigu as siurbliuoju grindis, jis plauna, jis gamina valgyt, as sutvarkau po to ir t.t.
Jis turi dvi rankas, kaip ir as. Jis yra sveikas, stiprus vyras, ne invalidas. Tai kodel as turiu apie ji sokineti?
Papildyta:
QUOTE(Kumute Metute @ 2011 01 31, 21:28)
Kur tu ji susirasi... Gyvenam Norvegijoje. Is ryto i darba, po darbo namo... nieko nesinori. O istikruju nuovargis ziaurus ir pradejau galvoti kaip nuo jo pabegti, ka daryti, kad butu kitaip ir pan... ???
Bet vis delto stipri meile jam, kad ir koks jis butu, kad ir ka padarytu, zinau ka pasakysit, esu naivi ir pan...

Tai tikriausiai lietuvis jusiskis?

O pakalbeti su juo nebandet? Jam tai ziauriai patogu - ir i darba eiti nereikia, ir namuose apsokinetas. O jeigu jus taip viena grazu vakara jam nepadarytumet tos vakarienes, pasakytumet, kad pavargau, pabandyk pats pasidaryti, juk visa diena namie tupejai? Kas tada?
Atsakyti