QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:02)
Tame ir esme, kad mano rytas labai uzimtas. Jei kol vaiks miega nesusitvarkau kambariu, tai po to jau neimanoma(jis ropineja ir visas siuksles i burna kisa). Be to turiu paruosti vaikui 3 koses(nes veliau taip pat su mikseriu netriuksmausiu- vaikas bijo to garso)
Jei pati turi vaiku, gali suprasti kiek tai laiko atima ir kaip tai svarbu padaryti laiku.
DEl taisykliu seimoje; gal jus ir teisios. As tikrai stengiausi buti idealu

Stengiausi buti pavyzdinga zmona, bet is to man jokios naudos, nes visa, ka darau priimama, kap standartas (kitaip ir buti negali).
Del vyrelio "pasiuntimo"...jis pas mane neprognozuojamas, todel geriau ant jo nekelti balso- bus tada pakeltas balselis dvigubai

Zinoma pradzioje santuokos taip nebuvo, bet dabar jauciu, kad ji daznai erzinu, erzina vaikas...bet manau, kad taip vyrams daznai buna.
O as pati nedirbu tik metus. Tiesa, esu uzsisedejusi namuose, bet tai darau del vaiko. Greit grisiu i darba, bet situacija manau tik pabloges. Reiks daryti viska po darbo
Del islaikymo: as gaunu pakankamai didele motinystes pasalpa ir reikalui esant galiu islaikyti save ir vaika.
Guodzia mintis, kad jus taip pat kazkaip panasiai jauciates. O tai as jau pradejau galvoti, kad man vienai taip nenuskilo su vyru
o tau neatrodo, kad tu jam su sitais visais grafikais nebeidomi pasidarei

??? ka reiskia vaikas renka siuksles i burna??? kokios ten siuksles metosi jei tu tvarkaisi kiekviena diena

??? o tokie pasakymai kaip "geriau ant jo nekelti balso" man isvis juokingi
kazkoks ponas caraitis
linkiu kuo greiciau pasisemti drasos, pradeti gerbti save ir savo vaika ( vien uz pareiskima "pasiimk ta vaika savo ir migdyk" i snuki vostelciau

) ir pradet gyvent del saves ir savo vaiko, o jei tas "ponas" neprisitaikys - parodyt duris
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 07 22, 23:17)
Na, o pvz nevisi juk turi indaploves.

Ir man asmeniškai nuo ploviklių ir vandens sausėja oda ir nagai. Taip, kad tai galėtų daryti ir mano namuose daro vyras

Mano vyras ir gamina, ir skalbinius į skalbimo mašiną sudeda. Taip pat jis lyginasi marškinius pats ir dar mano į darbą išlygina

Alų perku ir aš, ir jis, nes abu geriam.

Pas mus nėra taip, kad čia tavo darbai, o čia mano. Viską darom abu

Kai jo nebuvo ir pati dušo kraną susitvarkiau, kai jis yra, jis valgyt padaro ir kambarius sutvarko, lygiai kaip ir aš

Mūsų kuriamoje šeimoje nėra tarnavimo vienas kitam, yra supratimas.
Papildyta:
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 12:52)
Bandau, bet tokio pasipriesinimo sulaukiu, kad su sugadinta nuotaika niekur eiti nebesinori

Be to, kai jam palieku vaika, grizus randu apsiverkusi, su nepakeistu pampersu, alkana ir t.t. Zinoma, vaikas pas mane islepes- valgo tik kai as maitinu, jei manes nera-nei saukstelio i buna neima

, be to pati dar vis maitinu.
islepes pas tave ne tik vaikas
as nelabai suprantu, jei tu pati ant galvos uzsileidi, leidi su tavim elgtis kaip su skuduriuku grindim tai kas negerai? gal tau taip patinka

?
ka reiskia " kai jam palieku vaika, grizus randu apsiverkusi, su nepakeistu pampersu, alkana ir t.t. "

?????????
gali atsakyt i klausima? tu kokio velnio su tuo durnium gyveni???
Papildyta:
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 14:28)
As jo tokio nepadariau. Jis toks buvo- iprates viska gauti ant leksteles. As prisitaikiau prie to. Bet kai atsirado dar vienas mazas zmogelis seimoje, pasidare perdaug sudetinga dviem rupintis ir saves nepamirst. Be to mane zeidzia nepagarba man ir neivertinimas.(tarsi as jo pavaldine buciau)
Jei jis pasakytu aciu, kad paruosiau vakariene, pagirtu uz sutvarkytus namus. Galu gale, pats pasisiulytu nueiti i parduotuve, o as galeciau pailseti- nebutu tokios temos apskritai.
o tu nenori isvadu pasidaryt

? nes nepanasu, kad pasikeis kazkas gyvenime pas tave.. arba busi tarnaite arba issiskyrus