Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Agotukas @ 2005 03 18, 12:04)
Na jei manes vyras  alaus parduotuvej praso nupirkt, tai apsimetu visai stupid.gif  Kai parnesu namo kokio a la zigulinis hah.gif tai veidelis tik istista laugh.gif Bet nieko, paskui desrelem kepti tas alus sueina nail.gif

lotuliukas.gif sitas man patiko, seniai taip nesijuokiau
Atsakyti

Man tai niekas taip nesake, o be to ir laikai jau kiti g.gif Ar cia is to didelio noro isteketi?
Atsakyti
QUOTE(Negrisiu @ 2010 07 21, 13:49)
doh.gif o jum taip sake? Cia is jusu patirties?? Nesu girdejus kad kas taip sakytu.
Kiptik nereik vyrui nusileist,paskui ant galvos uzlips drinks_cheers.gif

va man baba sake ir sako, kad namie tvarkyciaus, vyra lepinciau, buciau jam gera ir ttt, ta pati mociute sako dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 07 21, 16:46)
va man baba sake ir sako, kad namie tvarkyciaus, vyra lepinciau, buciau jam gera ir ttt, ta pati mociute sako dar doh.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Negrisiu @ 2010 07 21, 16:43)

sake, bet nedarau taip. uztenka prisiziurejau mamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Negrisiu @ 2010 07 21, 12:49)
doh.gif o jum taip sake? Cia is jusu patirties?? Nesu girdejus kad kas taip sakytu.
Kiptik nereik vyrui nusileist,paskui ant galvos uzlips drinks_cheers.gif

Aha - iš patirties ax.gif Ir pasekmės tokio auklėjimo - irgi iš patirties...
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 07 21, 13:53)
Man tai niekas taip nesake, o be to ir laikai jau kiti  g.gif  Ar cia is to didelio noro isteketi?

g.gif manyčiau - iš didelio mamų noro "iškišti" dukrą už bele ko... Čia laikai - nekalti, čia iš kartos į kartą einatis šeimos modelis... Gal ŠIAIS laikais, jau mano dukra - neužsileis "lipimo ant galvos".... Bent jau - tikiuosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 21, 20:40)
Aha - iš patirties ax.gif  Ir pasekmės tokio auklėjimo - irgi iš patirties...
doh.gif
Papildyta:

g.gif  manyčiau - iš didelio mamų noro "iškišti" dukrą už bele ko... Čia laikai - nekalti, čia iš kartos į kartą einatis šeimos modelis... Gal ŠIAIS laikais, jau mano dukra - neužsileis "lipimo ant galvos".... Bent jau - tikiuosi... 4u.gif

gal ir nenori isleist uz beleko,negi mama taip noretu? Gal tiesiog jom taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Negrisiu @ 2010 07 21, 18:44)
gal ir nenori isleist uz beleko,negi mama taip noretu? Gal tiesiog jom taip atrodo g.gif

Gal...
Teko dalyvauti įdomioje diskusijoje, kurios išvadą parašyiu trumpai:
Gimus vaikui mamos žino, ko jis nori - valgyti, miegoti...
Vaikas auga, o mamos vis dar galvoja, kad žino, ko nori vaikas, ir didelės motiniškos meilės daro tai, ką galvoja kad vaikas nori, nes įtiki, kad tai pats vaikas nori...
Ir čia mamos labai nustemba - kodėl vaikas nepatenkintas? Juk aš dariau tai, ką vaikas NORI? Bet mamos jau nebepastebi, kad jos vaiko norus įsivaizdavo per savo norų prizmę, o vaikas - turi kitokią norų prizmę, ji visada skirsis nuo kitų žmonių (bet kokiu atveju visi yra unikalūs)...
Rezultate - mamos vaikams linki tik gero, nes jos ŽINO (tiksliau pagal savo supratimą taip įsivaizduoja), ko NORI jų vaikas...
Ir - dažnai, padaro nelabai gerus sprendimus... Deja..
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 21, 19:40)
Aha - iš patirties ax.gif  Ir pasekmės tokio auklėjimo - irgi iš patirties...
doh.gif
Papildyta:

g.gif  manyčiau - iš didelio mamų noro "iškišti" dukrą už bele ko... Čia laikai - nekalti, čia iš kartos į kartą einatis šeimos modelis... Gal ŠIAIS laikais, jau mano dukra - neužsileis "lipimo ant galvos".... Bent jau - tikiuosi... 4u.gif

tai pasak mano mociutes sexo nera, jis tik vaikams gaminti. Oraliniai/analiniai is viso iskrypimo lygis. Bet kazkodel situ dalyku tai zmones neklausia mociuciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad daug kas priklauso nuo poziurio. As tikrai nesijauciu tarnaite, nors daug ka namie darau. Pas mus yra darbai kuriuos darau tik as (pvz. valgyt daryt, kambarius tvarkyt) ir yra darbai, kuriuos daro tik vyras (pvz. visi kiemo darbai, zoles pjovimas, laistymas, tresimas, taip pat viskas, kas susije su technika, taisymu ir pan.). Kiekvienas dirbam savo darbus ir nekeliam problemu. Dar kaip kazkas rase, nereik apsikraut papildomais darbais. As pvz. niekada nelyginu skalbiniu (nebent kokius proginius drabuzius), turim skalbenke, indaplove. Valgyt darau viena karta per diena (pietus). Pusrycius ir vakariene valgom tai, ka randam saldytuve. Kambarius tvarkau tik viena karta per savaite, vaikui uzmigus surankioju zaislus. Viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 22 liepos 2010 - 13:32
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 07 21, 20:04)
....kazkodel situ dalyku tai zmones neklausia mociuciu ...

Visas įdomumas tame, kad yra dalykų, kurie be žodžių įdiegiami vaikui nuo pirmųjų gyvenimo dienų.
Pvz - čia kažkuri mama rašė, kad tėvams neleidus vaikas niekur neina, kita mama - kad vaikas gali tėvams nepasakyti ir eiti, ir pan. Vienam vaikui įdiegtos vienos vertybės, kitoms kitos...
Jei mergaitė nuo gimimo matė, kad jos mama "tarnavo" tėvui, tuo pelnydama tėvo dėmesį, ar taip išsisukdavo nuo tėvo nepasitenkinimo - jai pasąmonėje šis vaizdas įsirėš labai giliai, kada nors ji įsivaizduos, kad vyras ją gali mylėti tik tada, kai ji bus jo tarnaitė tiek fizine tiek emocine prasme...
Jei berniukas kas diena matys, kaip jo tėvas grįžęs iš darbo nuvirsta ant sofos prieš televizorių, liepia žmonai atnešti alaus ir visą vakarą apspangęs burba, kad žmona valgį nusūdė ar per mažai pasūdė, kad kambaryje šilta ar šalta, kad lauke lyja ar sninga, lyg dėl to būtų žmona kalta, o žmona - dėl šventos ramybės - tyliai apsisukusi nueina savo darbų dirbti -- tas berniukas giliai pasąmonėje atsimins, kad tik toks bendravimo modelis yra teisingas, nes taip gyvena jo tėvai...
Net - jei vaikai ir bus nelaimingi, jie ne taip paprastai susigaudys, kad jų blogos savijautos priežastis - tėvų tarpusavio santykiai... Vaikai paviršutiniškai kaltins tėvus, kad jie - blogi... Bet užaugę - elgsis lygiai taip pat - daugiau ar mažiau traukdami iš pasąmonės vaikystės stereotipus...
Ir visa tai - ne tik psichologinė teorija, tai - jau patikrinta praktiškai... ax.gif
Atsakyti
O apskritai ka jus laikote "tarnavimu vyrams"?
Atsakyti