Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 13:39)
Nesisavinu. Visos žinom, kad Abžora yra viena ir taškas.
Galvoju gal save pasivadinus Daugmyliu laugh.gif ar dar kaip tongue.gif

schmoll.gif ne ne...nu logiskai galvok...cia kaip simtamyliai batai lotuliukas.gif dar ne taip suprasta busi blush2.gif
Atsakyti
hi.gif sveikatele palyginus puse velnio biggrin.gif
QUOTE(haneriete @ 2007 12 15, 01:04)
Vat pvz skaitau Monikutes postus ir vis labiau noriu dar ilgai būti viena (nieko blogo čia nenoriu pasakyti, man šiandien šiaip toks apmąstymų vakaras  unsure.gif  )

man jau net skaityt savo postu nebereik,ir taip lenda mintys galvon kad turbut as visdel to irgi noriu but viena cool.gif
jooo,siandien noriu eit ir nusigert cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 15, 13:44)
hi.gif sveikatele palyginus puse velnio biggrin.gif

man jau net skaityt savo postu nebereik,ir taip lenda mintys galvon kad turbut as visdel to irgi noriu but viena cool.gif
jooo,siandien noriu eit ir nusigert cool.gif

Labas monikuteee...kas daros tau?m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 14:42)
dar ne taip suprasta busi blush2.gif

Mažiausiai man rūpi kas ką pagalvos- svarbu, kad man geeeerai lotuliukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 11:50)
Labas monikuteee...kas daros tau?m? g.gif

a va kad nezinau doh.gif matyt atostogu reik lotuliukas.gif gal balta bilieta zinot kur gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 15, 14:01)
a va kad nezinau doh.gif matyt atostogu reik lotuliukas.gif gal balta bilieta zinot kur gaut? g.gif

tu neskubek su tuo baltu bilietu ax.gif paprasyk pirmiau kad rankenas draugai namie isimtu,sienas kilimais iskaltu...ir vsio mirksiukas.gif Va man taip padare ir sedziu dabar rami rami ... 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 13:59)
Mažiausiai man rūpi kas ką pagalvos- svarbu, kad man geeeerai lotuliukas.gif irnesakyk.gif

pritrukau zodziu flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 15 gruodžio 2007 - 14:04
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 15, 15:01)
matyt atostogu reik lotuliukas.gif gal balta bilieta zinot kur gaut? g.gif

Sakai nori balto bilieto? unsure.gif Ką su juo darysi? Geriau galvok kaip vienai paatostogauti.. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
pas mane parketinių nėra 4u.gif
Bet, vakar naktelė iš nelengvųjų buvo. unsure.gif

Pirmiausia pusgirtis Banderesas (kolektyvo balius) paskambino ir pradėjo verkti į ragelį kaip jis mane myli ir kaip be manęs jam liudna, kaip jis nenori buti manęs ir ar galiu jį parvežti namo, nes be manęs baliavoti jam visai nepatinka. Aš aišku pasispiriojau, nes jau lovoj gulėjau, bet nuvažiuoju paimu. Tada sugebėjom susipykti, nes nuvežus jį namo niekaip neggalėjau išlaipinti iš mašinos, nes jam reikėjo pasipasakoti, kaip jis mane myli ir kaip patikėjo meile iš pirmo žvilgsnio ir t.t. (tuometu aš galvoju tik apie miegą) Na šiaip ne taip atsikračiau aš jo, grįžau namo. Tiesiai į lovą. Užmigau.
Trečia valanaą žadina mane mama, sako vežk brolį į lgoninę. Pramekiu akis blink.gif žiuriu visas kruvinas (buvo kolektyvo baliuje, sugebėjo susmušti).
Neįžiuriu kas atsitiko (kas lūže, kas plyše) , važiuoju į ligoninę, prasėdžiu dvi val., važiuoju namo į lovą. Užmiegu.
13val. prabudau ir jaučiu, kad ko tai galva užtinusi. Matyt per daug įspūdžiu.
Reik mokintis, neturiu noro. Sportą pramiegojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 15, 14:22)

13val. prabudau ir jaučiu, kad ko tai galva užtinusi. Matyt per daug įspūdžiu.

eik tu sau naktele..... doh.gif ka banderrasa,is ryto gal jau praejo meiles issipagiriojus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 12:05)
tu neskubek su tuo baltu bilietu ax.gif paprasyk pirmiau kad rankenas draugai namie isimtu,sienas kilimais iskaltu...ir vsio mirksiukas.gif Va man taip padare ir sedziu dabar rami rami ... 2.gif

sakyciau nebloga mintis g.gif o vaikas kazi neissigas? g.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 12:08)
Sakai nori balto bilieto? unsure.gif Ką su juo darysi? Geriau galvok kaip vienai paatostogauti.. ax.gif

aha,man atrodo siandien as tas atostogas pasidarysiu,pabegsiu nuo viso pasaulio rolleyes.gif labiausiai gaila,kad neisieina nuo saves pabegt doh.gif lotuliukas.gif
populi-jetus kaip ziauru doh.gif o del Bandereso-man ner nieko klaikiau,kai girti vyrai pradeda verk is tos meiles,fui,kaip mazi negrazus cypiantys suniukai doh.gif lotuliukas.gif negaliu pernest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 15, 15:22)
Bet, vakar naktelė iš nelengvųjų buvo. unsure.gif

Kuo mažiau tokių naktų ax.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 15, 15:49)
man ner nieko klaikiau,kai girti vyrai pradeda verk is tos meiles,fui,kaip mazi negrazus cypiantys suniukai doh.gif 

Visiškai sutinku.
Prisigėrei būk savo vietoj lotuliukas.gif

Jei tokia situacija nutiktų su mano draugu tikrai nevažiuočiau jo. Tegu eina pėsčias, taksiu kaip tik nori- nauda visapusiška išsiblaivys, garą nuleis ir t.t.
Ir išvis diedas į balių- mobilius išjungt. Geras daiktas neprapuola- diedas irgi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 15 gruodžio 2007 - 15:06
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 15, 14:49)
sakyciau nebloga mintis g.gif o vaikas kazi neissigas? g.gif

Nu manau kad nee...jus abu po 2.gif ir davai spaidermenais buti... ax.gif sienos minkstos-nagu nenusilausi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 15 gruodžio 2007 - 15:10