Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 15:05)
Va man taip padare ir sedziu dabar rami rami ... 2.gif

Tu mane gąsdini.. ax.gif
Rimtai. Kas per kalbos?
Kas tau daros moterie?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 15:38)
Tu mane gąsdini.. ax.gif
Rimtai. Kas per kalbos?
Kas tau daros moterie?

jooo? blush2.gif zinok realiam gyvenime geriau nei cia aprasyta.... rolleyes.gif Kazkaip zodziai sutirstina spalvas lotuliukas.gif

Ka gi beveikiate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 16:55)
zinok realiam gyvenime geriau nei cia aprasyta..
Ka gi beveikiate? ax.gif

Vistiek tu man labai keistai įdomi tokia.. laugh.gif

Aš mėgaujuosi nieko neveikimu- kompas, žurnalas, kava, muzika, namai.. Super leidžiu laiką. Ai, ir dar labai nervinuosi.. čia dėl darbo. biggrin.gif Po pakalbio dėl darbo- nesulaukiu atsakymo..nei teigiamo, nei neigiamo. mega_shok.gif Žadėjo pranešti per pora dienų. Apgavo šikniai gun_bandana.gif:
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 16:02)
Vistiek tu man labai keistai įdomi tokia.. laugh.gif

Nu vis kazkokia reakcija i zmogu blush2.gif "idomi"priimsiu kaip komplimenta.... 4u.gif jei klystu pataisyk,bo atsibodo vis susipainioti kitu mintyse tongue.gif
Papildyta:
nu blem privertei susimastyti g.gif gal cia mane artejantis egzas,kursinis,kolis mazeno "karnavalas" bei darbo nesamones-ateinancios savaites "malonumai"taip veikia... g.gif
Apgyniau save? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 17:11)
Nu vis kazkokia reakcija i zmogu blush2.gif

Kam save ginti? Nieko blogo pasakyti nenorėjau... šiaip jau tongue.gif
Priimk kaip komplimentą.

Kur mergaitės???
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 17:14)
Kur mergaitės???

As cia tongue.gif darbe sedziu.. o tas diedas kur pasakojau kad savo amziu pamazino truputuka ikyriai kviecia i svecius doh.gif lotuliukas.gif bando mane pica ir kitom gerybem prisiviliot..zino bjaurybe kad alkana sedziu lotuliukas.gif aisku niekur as neisiu.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 15, 16:18)
As cia tongue.gif  darbe sedziu.. o tas diedas kur pasakojau kad savo amziu pamazino truputuka ikyriai kviecia i svecius doh.gif  lotuliukas.gif  bando mane pica ir kitom gerybem prisiviliot..zino bjaurybe kad alkana sedziu lotuliukas.gif  aisku niekur as neisiu.

nepasiduok powepuff!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 15, 17:18)
aisku niekur as neisiu.

lotuliukas.gif
Matyt pas jį apšvietimas jauninančiai sureguliuotas laugh.gif
Atsakyti
Sveikutės meilės mano oro_buckis.gif

Aš tai žiopla esu nereali, kabelį vakar pasiėmiau, o kompo elektros laidą palikau darbe doh.gif Tai dieną negalėjau pasijungti ir padejuoti kaip man kala parketą ir eilinį kartą prisiekti kad daugiau niekada negersiu laugh.gif

Trumpas raportas:
Vakarėlis buvo super thumbup.gif Ryte galvą kalė kaip reikiant bash.gif:
Atsikėliau apie 3 val ir radau praleistą Mėlynakio skambutį bigsmile.gif (gera savybė pas jį, kad ne rašinėja tuos kvailus sms'us, o skambina). Na tai perskambinau, patariau nekreipti dėmesio į mano balsą, kuris vakar buvo totaliai prarėktas ir už pusvalandžio einu su juo susitikti smile.gif Pasirodo šiandien jis Kaune ax.gif

Taip pat radau laišką ir iš padangių princo biggrin.gif Man pradeda patikti jo laiškai, dabar eina suprantamesni nei pirmas, bet įdomūs ax.gif Paprašė, kad parašyčiau per jį seneliui šalčiui žinutę, ko noriu dovanų bigsmile.gif Sakė galiu prašyt ko tik geidžiu, tarkim mylinčios širdies ar gramofono ar kas tik šaus į galvą smile.gif Sakė išpildyti jam nebus sunku ax.gif

Ech smile.gif Kalėdos stebūklų metas wub.gif Ar ne mergaitės? 4u.gif

Iki vėlyvos nakties fainuolytės, siunčiu visoms didelį glėbį šiltų emocijų group.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 15, 18:39)

Ech smile.gif Kalėdos stebūklų metas  wub.gif  Ar ne mergaitės?  4u.gif

Ačiū už glėbį emocijų.. wub.gif
Kur tiek ir dėsim tongue.gif

Gero susitikimo su Mėlynakiu..

Erelis man vis labiau patinka. Paveikė posakis apie gramofoną ir mylinčią širdį ax.gif

Ar Kalėdos stebuklų metas.. nežinau. Nepatyriau jokio stebuklo per jas kol kas. Man tai tiesiog gražus laikas biggrin.gif

Atsakyti
Labas vakaras mergaites,DG jau kaime, patenkinta reto proto jauciuosi kursinio gavau 10..vienintele is neakivaizd tongue.gif blush2.gif bigsmile.gif parmyniau i kaima, vaziuodama rukiau ir klausiau rimiskio dainas lotuliukas.gif nes labai miego norejau....O pas jus ziuriu smagu..

GV, aciu uz pastangas mergyt lotuliukas.gif tas 2 variantas per mazo ugio ir dar nekencia mergu...gal posla jamu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pravesiu jam kokia etikos pamokele ir susitvarkys bachuriukas bigsmile.gif

Vilte, sveikinu thumbup.gif su naujo darbo pradzia drinks_cheers.gif

Vakare, kazkokia ramuma pas tave....

Populi, kaip miela wub.gif

Abzoryte, kai visi tai visi....o kai nei vieno tai.....yra melynakis lotuliukas.gif

Papildyta:
noriu kazkokio judesio sivakar....hmmmm............ka cia sugalvojus??? g.gif
Atsakyti
Labas Fėjos fėjiškiausios, SuperMylimiausios smile.gif

Grožis neseniai grįžo į šeimą tongue.gif Iš brolių latvių, iš kalėdinio baliaus, iš mafijos susirinkimo, kurio metu buvo sutuokta su latviu ir este lotuliukas.gif Taip taip, tokia novatoriška trio santuoka, idant būtų sujungtos pabaltijo šeimos į vieną bendrą šeimą tongue.gif

Savaitgalį namuose pasidarbavo namų darkytoja, tai grįžau į tvarkingus namus, verduosi sultinuką (nes tik apie tokį maistą svajoju), vaikas žiūri filmą, aš SM, taip gera gera ax.gif Vėliau papasakosiu daugiau apie balių, kuris buvo NEREALUS smile.gif pradedant nuo kelionės su nuotykiais biggrin.gif

O dabar keli žodžiai:

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 16:01)
Nėra ko pavydi- su senium ir jo draugais einu. Kažkurio iš pensininkų gimtadienis doh.gif Nei prisigersi kaip už tėvynę, nei į bernus pavėpsosi.. laugh.gif

Rink žodžius, kalbėdama apie tuos kam virš 30 tongue.gif

Vilte - labai smagu, kad naujas darbas paliko tokį įspūdį ir esu tikra, viskas bus tik geriau wink.gif

Vakarės postai man irgi pasirodė labai optimistiškas ir toks įkvepiantis thumbup.gif

Abžorka - nu tikra abžorka tongue.gif Vienas į pasimatymus kviečia, kitas eiles beveik deklamuoja smile.gif Ale kaip smagu wink.gif

Ir apskritai - labai smagu, kad daugumai gyvenimas tvarkosi ir tai vyksta mano akyse smile.gif Laukiu, kada mano eilė ateis ax.gif

p.s. jaučiu mano svajonių buljonas jau išvirė lotuliukas.gif

Atsakyti