Va ir grįžk į namus

Namai tušti, nei welcome drink jokio, anei duonos su druska, anei kokių dainuškų "oj laukėm laukėm, mes grožio laukėm"... Netvarka
Nu ir gerai. Dabar atsisėsiu ir papasakosiu savo kalėdinį balių

Reikia gi man pateisinti pasakotojos vardą
I dalis. Nagai.
Iš vakaro pasidariau manikiūrą. Du nagai buvo nulūžę totaliai, taigi priklijavo tipsus, sakė laikys vargo nematysi, nulakavo ryškiai raudonai, buvau visa patenkinta

Prieš pat kelionę nuėjau pas nykštukus, segiausi džinsus ir puse raudono lako liko ant grindų

Vadinasi, mano nuostabiame manikiūre atsirado vienas nagas, puse baltas, puse raudonas

Skambinu kolegei, ji mieste, nuperka man spec. klijų. Nago galiukas išsaugomas chirurginei intervencijai (panašiai kaip nupjautos galūnės

II dalis. Šukuosena.
Ką čia kalbėti

Padarė gerai, kainavo 70 LT (tikėjausi mažiau

)
Papildyta:III dalis. Pasas.
Bedarant šukuosena, skambina kolega - jo pasas netyčia atsidūrė Mažeikiuose

Trumpa geografijos pamokėlė - Mažeikiai apie 300 km nuo Vilniaus. Išvykimas už 4 valandų. "Gal skambinti į muitinę ir tartis, kad praleistų" - mąsto kolega. "Nesąmonė, skambink į stotį, išsiaiškink, ar yra autobusas per Panevežį" - antrina Bjūti ir ji būna teisi. Autobusas yra, ir jis bus 15.30 Panevėžyje. Bingo. Belieka spėti iki to laiko pasiekti Tulpių miestą

15:15 - mes tikrai nespėsim!!!! Naudingi patarimai kolegai - skambink vairuotojui, tarkis, kad paliktų dispečerinėje. Už atvežimą nesumokėta. Vairuotojas nesukalbamas, isteriškai šaukia, kad pasą išmes į šiukšlinę. Juodas humoras iš autobuso - "o paklausei, į kurią dėžę mes"

Kolega panikoje (mėgstantis panikuoti), mes tariam "Ramiai" ir skambiname pačios. Moteriškas balsas nuramina vairuotoją, bet jis nieko nepažada ir numeta ragelį. Skambinam į dispečerinę, pranešam apie pasą, sako "gerai". Praeina kažkiek laiko - vėl skambinam dispečiariams - ne, paso dar nėra, vairuotojai ne visada užeina

Skambinam vairuotojui - jis nekelia. Nusprendžiam sustoti kitoj kelio pusėj (autobusas toliau turi važiuoti į Vln, o mes važiuojame priešais) ir visi bendrom jėgom stabdyti autobusą "Mažeikiai - Vilnius"

Tuo metu dar tebevyksta intensyvus skambinimas vairuotojui ir dispečiariams. Bjūti išgirsta gerą žinią pirmoji, dispečiariai patvirtina - pasas yra

Vykstam į Panevėžio stotį jo pasiimti. Ta proga pakeliam po plastmasinę taurę tauraus brendžio - netikėtai apturėjom TeamBuildingą

IV dalis. Panevėžio autobusų stotis. Istorija su nagais tęsiasi

Vairuotojas pareiškia, kad čia ir darysim pertrauką 20 min. Ta proga sulakstome į WC. Ten yra nulaužiamas antrasis Bjūti priklijuotas nagas. Dabar jau du nagai baltai - raudoni. Dabar prasideda antra teambuildingo dalis

Idėja yra - reikia plastmasinių nagų ir tokio pat raudono lako! Bingo! Kažkas bėga į IKI, kažkas į Sarmą, ryšys palaikomas mobiliuoju - nagai rasti! Visos apžiūri savo nagus - panašaus raudonumo nagų lakas rastas pas kolegę (bus tamsu, nieks gi nepastebės truputį skirtingų spalvų, vistiek raudona

Autobuse nagai sėkmingai nušlifuojami ir priklijuojami

Nesvarbu, kad visi juokiasi iš Grožio, kurios 2 nagai "kaip lavono" - baltai geltonai plastmasiniai.
Uch, labai daug dėmesio nagams - bet tai buvo viena iš kelionės vinių
Toliau sėkmingai vartodami taurius gėrimus pasiekiame vakarėlio vietą - labai gražią a la sodybą apie 20km. nuo Rygos

Mes pirmieji - mūsų kambariai krūčiausi
Papildyta:V dalis. Vakarėlis.
Ką čia pasakoti

Labai geras vakarėlis

Kaip jau ir minėjau, buvau sutuokta su latviu ir este, gavosi tokia vieno vyro ir dviejų žmonų santuoka

Turėjau aš turėti du vyrus, ale estas susirgo - tai kam man ligotas vyras

Gavom veliumus, sėdėjom už stalo galo, buvo vestuvinis valsas ie net nuotakų vagystė

Smagu. Iki dvylikos buvo galima - pažaisti kazino (žetonai nemokai, pinigai - šokoladiniai), pasidaryti "tatuiruotę", makijažą, paskanauti visokių cigarų ir cigarilių - net nerūkantis grožis vieną surūkė

Ai, žodžiu, buvo smagu - prisišokom, prisilinksminom, alų midų gėrėm
VI dalis. Geriausioji. JAKUZZI lauke
Pirmą kartą išbandžiau tokį malonumą, kaip gulėti karštam burbuliuojančiame vandeny, žiūrėti į žvaigždėtą ir giedrą dangų, gerti martinį iš butelio ir ryte sužinoti, kad buvo -8 laipsniai (dabar žinau, ką reiškia posakis - tavo plaukus papuošė šarma

) Veiksmas prasidėjo apie puse keturių ryto (nakties?). Baigėsi - buvo taip gera, kad į laikrodį nieks nežiūrėjo

Atsivėrė antrasis kvėpavimas. Miegoti pavyko nueiti apie šeštą. Broliai latviai tūsinosi toliau (iš kur pas juos tiek sveikatos

)
VII dalis. Namai.
Labai čia gera po tūso namie. Tik negaliu atleisti, kad fėjos metė mane

O taip norėjau praleiti ramų vakarą su jomis
p.s. turiu įtarimą, kad GV dar apsilankys po KĮŽo