Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 17:25)
nepasiduok powepuff!!!!

laikausi drinks_cheers.gif uzvalgiau tai dabar kur kas lengviau atsispirt pagundai lotuliukas.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 17:30)
Matyt pas jį apšvietimas jauninančiai sureguliuotas laugh.gif

nepades ten joks apsvietimas-plike sviecia nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 15, 18:39)
Ech smile.gif Kalėdos stebūklų metas  wub.gif  Ar ne mergaitės?
Iki vėlyvos nakties fainuolytės, siunčiu visoms didelį glėbį šiltų emocijų  group.gif

Tai jau tikrai ax.gif Ech koks romantikas tas padangiu princas.. wub.gif Tai ka vistik pasirinksi? Sirdi ar gramofona? Tu gerai pagalvok.. lotuliukas.gif laukiam raporto is pasimatymo su melynakiu !
Aciu uz siltas emocijas 4u.gif Tau du glebiai atgal group.gif group.gif:

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 15, 19:02)
[b]Labas vakaras mergaites,DG jau kaime, patenkinta reto proto jauciuosi kursinio gavau 10..vienintele is neakivaizd tongue.gif 

thumbup.gif SAUNUOLE DG!!!!!!! Sveikinu drinks_cheers.gif dar karta irodei kad mes cia ne tik grazios bet ir nerealiai protingos lotuliukas.gif gerai atsvesk sita proga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 15 gruodžio 2007 - 18:52
Va ir grįžk į namus unsure.gif Namai tušti, nei welcome drink jokio, anei duonos su druska, anei kokių dainuškų "oj laukėm laukėm, mes grožio laukėm"... Netvarka g.gif

Nu ir gerai. Dabar atsisėsiu ir papasakosiu savo kalėdinį balių smile.gif Reikia gi man pateisinti pasakotojos vardą tongue.gif

I dalis. Nagai.

Iš vakaro pasidariau manikiūrą. Du nagai buvo nulūžę totaliai, taigi priklijavo tipsus, sakė laikys vargo nematysi, nulakavo ryškiai raudonai, buvau visa patenkinta tongue.gif Prieš pat kelionę nuėjau pas nykštukus, segiausi džinsus ir puse raudono lako liko ant grindų doh.gif Vadinasi, mano nuostabiame manikiūre atsirado vienas nagas, puse baltas, puse raudonas doh.gif Skambinu kolegei, ji mieste, nuperka man spec. klijų. Nago galiukas išsaugomas chirurginei intervencijai (panašiai kaip nupjautos galūnės smile.gif

II dalis. Šukuosena.

Ką čia kalbėti irnesakyk.gif Padarė gerai, kainavo 70 LT (tikėjausi mažiau ax.gif )

Papildyta:
III dalis. Pasas.

Bedarant šukuosena, skambina kolega - jo pasas netyčia atsidūrė Mažeikiuose doh.gif Trumpa geografijos pamokėlė - Mažeikiai apie 300 km nuo Vilniaus. Išvykimas už 4 valandų. "Gal skambinti į muitinę ir tartis, kad praleistų" - mąsto kolega. "Nesąmonė, skambink į stotį, išsiaiškink, ar yra autobusas per Panevežį" - antrina Bjūti ir ji būna teisi. Autobusas yra, ir jis bus 15.30 Panevėžyje. Bingo. Belieka spėti iki to laiko pasiekti Tulpių miestą tongue.gif 15:15 - mes tikrai nespėsim!!!! Naudingi patarimai kolegai - skambink vairuotojui, tarkis, kad paliktų dispečerinėje. Už atvežimą nesumokėta. Vairuotojas nesukalbamas, isteriškai šaukia, kad pasą išmes į šiukšlinę. Juodas humoras iš autobuso - "o paklausei, į kurią dėžę mes" rolleyes.gif Kolega panikoje (mėgstantis panikuoti), mes tariam "Ramiai" ir skambiname pačios. Moteriškas balsas nuramina vairuotoją, bet jis nieko nepažada ir numeta ragelį. Skambinam į dispečerinę, pranešam apie pasą, sako "gerai". Praeina kažkiek laiko - vėl skambinam dispečiariams - ne, paso dar nėra, vairuotojai ne visada užeina doh.gif Skambinam vairuotojui - jis nekelia. Nusprendžiam sustoti kitoj kelio pusėj (autobusas toliau turi važiuoti į Vln, o mes važiuojame priešais) ir visi bendrom jėgom stabdyti autobusą "Mažeikiai - Vilnius" lotuliukas.gif Tuo metu dar tebevyksta intensyvus skambinimas vairuotojui ir dispečiariams. Bjūti išgirsta gerą žinią pirmoji, dispečiariai patvirtina - pasas yra thumbup.gif Vykstam į Panevėžio stotį jo pasiimti. Ta proga pakeliam po plastmasinę taurę tauraus brendžio - netikėtai apturėjom TeamBuildingą smile.gif

IV dalis. Panevėžio autobusų stotis. Istorija su nagais tęsiasi smile.gif
Vairuotojas pareiškia, kad čia ir darysim pertrauką 20 min. Ta proga sulakstome į WC. Ten yra nulaužiamas antrasis Bjūti priklijuotas nagas. Dabar jau du nagai baltai - raudoni. Dabar prasideda antra teambuildingo dalis smile.gif Idėja yra - reikia plastmasinių nagų ir tokio pat raudono lako! Bingo! Kažkas bėga į IKI, kažkas į Sarmą, ryšys palaikomas mobiliuoju - nagai rasti! Visos apžiūri savo nagus - panašaus raudonumo nagų lakas rastas pas kolegę (bus tamsu, nieks gi nepastebės truputį skirtingų spalvų, vistiek raudona tongue.gif Autobuse nagai sėkmingai nušlifuojami ir priklijuojami thumbup.gif Nesvarbu, kad visi juokiasi iš Grožio, kurios 2 nagai "kaip lavono" - baltai geltonai plastmasiniai.
Uch, labai daug dėmesio nagams - bet tai buvo viena iš kelionės vinių ax.gif

Toliau sėkmingai vartodami taurius gėrimus pasiekiame vakarėlio vietą - labai gražią a la sodybą apie 20km. nuo Rygos smile.gif Mes pirmieji - mūsų kambariai krūčiausi thumbup.gif

Papildyta:
V dalis. Vakarėlis.

Ką čia pasakoti irnesakyk.gif Labai geras vakarėlis tongue.gif Kaip jau ir minėjau, buvau sutuokta su latviu ir este, gavosi tokia vieno vyro ir dviejų žmonų santuoka smile.gif Turėjau aš turėti du vyrus, ale estas susirgo - tai kam man ligotas vyras tongue.gif Gavom veliumus, sėdėjom už stalo galo, buvo vestuvinis valsas ie net nuotakų vagystė lotuliukas.gif Smagu. Iki dvylikos buvo galima - pažaisti kazino (žetonai nemokai, pinigai - šokoladiniai), pasidaryti "tatuiruotę", makijažą, paskanauti visokių cigarų ir cigarilių - net nerūkantis grožis vieną surūkė ax.gif Ai, žodžiu, buvo smagu - prisišokom, prisilinksminom, alų midų gėrėm drinks_cheers.gif

VI dalis. Geriausioji. JAKUZZI lauke assa.gif

Pirmą kartą išbandžiau tokį malonumą, kaip gulėti karštam burbuliuojančiame vandeny, žiūrėti į žvaigždėtą ir giedrą dangų, gerti martinį iš butelio ir ryte sužinoti, kad buvo -8 laipsniai (dabar žinau, ką reiškia posakis - tavo plaukus papuošė šarma lotuliukas.gif ) Veiksmas prasidėjo apie puse keturių ryto (nakties?). Baigėsi - buvo taip gera, kad į laikrodį nieks nežiūrėjo
irnesakyk.gif Atsivėrė antrasis kvėpavimas. Miegoti pavyko nueiti apie šeštą. Broliai latviai tūsinosi toliau (iš kur pas juos tiek sveikatos mastau.gif )

VII dalis. Namai.

Labai čia gera po tūso namie. Tik negaliu atleisti, kad fėjos metė mane ax.gif O taip norėjau praleiti ramų vakarą su jomis tongue.gif

p.s. turiu įtarimą, kad GV dar apsilankys po KĮŽo blush2.gif
Atsakyti
Aš po sporto ir pirties, visa atsigavusi biggrin.gif
Bjuti, nuotaka sveika sugrįžusi biggrin.gif labai fainas balius 4u.gif užpavydėjau biggrin.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 15:45)
eik tu sau naktele..... doh.gif ka banderrasa,is ryto gal jau praejo meiles issipagiriojus? unsure.gif

nepra4jo jam ta meil4, kad velnias ji 4u.gif jis iš tų kur komplimentų nelabai moka sakyti, tai sako nu tu tokia, tokia... tokia... nu pati gražiausia ....
lotuliukas.gif
kviečia susitikti tarėm 20val., dar truputi arzinu smile.gif speacialiai sportuoti išvariau mirksiukas.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 15, 15:49)
populi-jetus kaip ziauru doh.gif o del Bandereso-man ner nieko klaikiau,kai girti vyrai pradeda verk is tos meiles,fui,kaip mazi negrazus cypiantys suniukai doh.gif  lotuliukas.gif negaliu pernest doh.gif

jo... buvo žiauru....

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 16:02)
Kuo mažiau tokių naktų ax.gif
Visiškai sutinku.
Prisigėrei būk savo vietoj lotuliukas.gif

Jei tokia situacija nutiktų su mano draugu tikrai nevažiuočiau jo. Tegu eina pėsčias, taksiu kaip tik nori- nauda visapusiška išsiblaivys, garą nuleis ir t.t.
Ir išvis diedas į balių- mobilius išjungt. Geras daiktas neprapuola- diedas irgi laugh.gif

Aš dar neatskiriu kada jis girtas, kada ne, kai kalbėjo tel. neatrodė man kad jis girtas.tik kai pamačiau supratau, kad klaida padariau. blink.gif Ypač, kai sulėkė bendradarbiai ir pradėįjo prašyti kad užeičiau į balių doh.gif (aš buvau tiesiai iš lovos)
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 15, 22:42)
blink.gif Ypač, kai sulėkė bendradarbiai ir pradėįjo prašyti kad užeičiau į balių  doh.gif  (aš buvau tiesiai iš lovos)

Oj, tiems bendradarbiams, vakarėlių įkarštyje tu būtum suėjusi kaip didžiausia krasavica tongue.gif O jei nuvažiavai nepersirengusi naktinės aprangos, tai tada išvis būtų gerai thumbup.gif

Nu negi reiks eiti miegoti, ar čia atsiras dar kas nors, norintis bendrauti? g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 15, 23:16)

Nu negi reiks eiti miegoti, ar čia atsiras dar kas nors, norintis bendrauti?  g.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Sveika pargrizusi musu saunioji pasakotoja drinks_cheers.gif Vakarelio istorija nereali-skaiciau kaip koki romana lotuliukas.gif net uzpavydejau..as tai namie sedziu-mandarina griauziu..atsisakiau pas dieda picos valgyt vaziuot tai dabar badu pamirsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms biggrin.gif
Ateisiu pabendrauti. Tik truputį vėliau- kol kas esu paveikta KĮŽo laugh.gif
Nestabili tokia. Reikia aprimti, idant apynaujų tribesių neteršti biggrin.gif
Atsakyti
Tai štai vis dar pikta, bet jau čia. Gera grįžti čia.

Groži, tavo pasakojimas super. Supavydėjau tos karštos vonios po dangum. Visas pasakojimas neblogas.. Tik tie krintantys lavono nagai sugadino naktipiečius lotuliukas.gif

Powerpuff, daraisi išranki. Plikė jai matot nepatinka lotuliukas.gif Sėkmės belaukiant garbaniaus biggrin.gif

---

Pačios įspūdžiai iš vakarykščio baliaus su pensininkais (atleisk Groži.. tu man visada jauna ir graži išliksi atmintyyy) visai nieko. Tik paryčiais su senuku taip susiėmėm, kad namo grįžom atskirai ir labai pikti vienas ant kito. Šiandien vyksta tylus karas- nei vienas nerodom iniciatyvos taikytis.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 15, 23:39)
as tai namie sedziu-mandarina griauziu..atsisakiau pas dieda picos valgyt vaziuot tai dabar badu pamirsiu doh.gif  lotuliukas.gif

Aš suvalgiau šį vakarą nepadorų kiekį mandarinų - normalų žmogų turėtų išberti nuo tiek tongue.gif O kad picos atsisakei - tai tik į naudą smile.gif Net mažiausia pica atneša daugiau bėdos, nei didžiausias mandarinas lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 00:18)
Tai štai vis dar pikta, bet jau čia. Gera grįžti čia.

Groži, tavo pasakojimas super. Supavydėjau tos karštos vonios po dangum. Visas pasakojimas neblogas.. Tik tie krintantys lavono nagai sugadino naktipiečius lotuliukas.gif

---

Pačios įspūdžiai iš vakarykščio baliaus su pensininkais (atleisk Groži.. tu man visada jauna ir graži išliksi atmintyyy) visai nieko. Tik paryčiais su senuku taip susiėmėm, kad namo grįžom atskirai ir labai pikti vienas ant kito. Šiandien vyksta tylus karas- nei vienas nerodom iniciatyvos taikytis.

Kas tave sunervino taip? Gi tas tavo Andriukas neiškrito, ane? Tai ko čia tada nervuotis? Grožiui kenkia wink.gif

Matai naktipiečius jai sugadino hihihi.gif Į sveikatą viskas, brangioji, į sveikatą tongue.gif Teta Bjuti rūpinasi tavo grožiu ir formomis lotuliukas.gif

Nu kad tu su senuku susipykai, tai manęs kaip ir nestebina irnesakyk.gif Sakei, kad savaitę gyveni šeimyninį gyvenimą, pabodo - nu va, reikėjo trumpam susipykti. Pensininkų balius - tam geriausia vieta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 00:18)

Powerpuff, daraisi išranki. Plikė jai matot nepatinka lotuliukas.gif Sėkmės belaukiant garbaniaus biggrin.gif

GV nepyk otai rauksles kaktoj susimes lotuliukas.gif Beje garbanoti man irgi nepatinka schmoll.gif vadinasi as dvigubai isranki..
Nu ir baikit jus su senuku ragus rodyt viena karta-kaip sake leopoldas-vaikai..gyvenkime draugiskai.. lotuliukas.gif
as dabar skaitau "mazaji princa" kazkaip smagu vis is naujo daug ka atrast. Siunciu ir jum linka jei noras paskaitinet uzeitu 4u.gif
http://prince.night.lt/princas/
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 00:32)
Aš suvalgiau šį vakarą nepadorų kiekį mandarinų - normalų žmogų turėtų išberti nuo tiek  tongue.gif 

Žinai, dėl mandarinų valgytojos vardo galėčiau pakovoti be problemų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 00:39)
GV nepyk otai rauksles kaktoj susimes lotuliukas.gif 

Turiu aš raukšlių jau- nebaisu dar pora. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 15 gruodžio 2007 - 23:42
O, kažkas iš pasimatymo grįžo ax.gif Laukiu raporto tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 00:46)
Žinai, dėl mandarinų valgytojos vardo galėčiau pakovoti be problemų biggrin.gif

Papildyta:
Turiu aš raukšlių jau- nebaisu dar pora. irnesakyk.gif

Kovotoja matai liezuvis.gif Taip ir įsivaizduoju - O dabar ponios ir ponai, dėl geriausio metų madnarinių valgytojos titulo kovoja dvi nepasotinamos valgytojos - GV ir Bjūti!!! Sutikite audringais plojimais ploja.gif ploja.gif ploja.gif Norėčiau priminti - generalinis čempionato rėmėjas Maroco mandarinų plantacijos....

Oj, GV, nesakyk... Raukšlė prie raukšlės ir tapsi:

user posted image
Atsakyti
jooooo,mano bjaurybe uz kokiu 150 km nuo manes,nesiteike grizt paziuret vaiko kad as pabegciau nuo pasaulio cool.gif Kaledos arteja- o stebuklo ner,jauciu ir musu kaip 'mes' neber unsure.gif nu nieko,palakem su padruske,dabar laukiu uosves,kuri matyt nori pasneket apie tai,kaip vakar pasielgiau su jos kita marcia del to,kad ta vepla nemasto nei ka sneka,nei kada,nei su kuo cool.gif nieko-as pasiruosus siandien su bet kuo kovot cool.gif lotuliukas.gif taip kad-laukiu praverus duris cool.gif
Grozi-nu pavydziu blush2.gif
del mandarinu valgytojos irgi galeciau kovot cool.gif
ps.siandien ismokiau drauge kaip reik gert alu su snapsu rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti