Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 14, 19:24)
Kelių dienų kelionė?

7, is kuriu puse autobuse lotuliukas.gif Bet kompanija turetu buti linksma ir manau neliudesim. Jei ka skaitysiu knygas ir grozesiuos peizazais smile.gif

Monikutee, aciu smile.gif Laikau kumscius kad tau pasisektu bigsmile.gif
Atsakyti
Kokios geros nuotaikos cia vyrauja, visos smagiai leidziat penktadieni, o DG ryt ginasi kursini ir anksti ryte is kaimo zvyrkeliais vaziuoja i kauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai va dziaugiuosi uz jus visas, uz seimyni GV gyvenima ir baliuka su seniais, paderink man koki nebloga ax.gif tongue.gif mirksiukas.gif

Laukiu ispudziu is firmos baliu!!!!!!! oi kaip jus ryt noresit Abzorytes kopustienes tongue.gif smile.gif

viskas einu mokytis gynimuisi.Iki bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 14 gruodžio 2007 - 23:31
Aš labai labai stengiausi užmigti, bet neišėjo... Žadėjau miegoti už visą savaitę, o sėdžiu čia. Ir nėra su kuo bendrauti ax.gif
Ir papasakoti neturiu ką biggrin.gif džiaugiuosi už visas, kurios dabar baliavoja wink.gif
Skaičiau dabar viską, ką buvau praleidusi, galvoju, aš nenoriu tada vyro, jei nenorėsiu su juo visur eiti... Vat pvz skaitau Monikutes postus ir vis labiau noriu dar ilgai būti viena (nieko blogo čia nenoriu pasakyti, man šiandien šiaip toks apmąstymų vakaras unsure.gif )
Pas mane turbūt venomis teka red bulis jau, tai nežinau kaip čia su miegu bus...
Papildyta:
Dar pamiršau parašyti, Vakare, labai už tave džiaugiuosi wink.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Kaip praėjo gimtadieniai ir Kalėdniai vakarėliai? bigsmile.gif
DG neliūdėk 4u.gif Turbūt šiuo metu jau esi po sėkmingo kursinio gynimo drinks_cheers.gif
O aš vakar skaičiau knygą lovoj ax.gif Kokią 22h baigėsi knyga, ir mane įveikė labai stiprus miego poreikis. Atsikėliau prieš pusvalandį, nes jau niekaip niekaip nebeišėjo ilgiau išgulėti lovoj lotuliukas.gif
Ach ax.gif rolleyes.gif Tikiu kad dabar prasidėjo mano miego sezonas ir pagaliau sugrįšiu į normalų gyvenimą. Ačių GV už gerą pavyzdį drinks_cheers.gif

Kaip laikosi visos kitos, m? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas!!! smile.gif
Oj zinokit kiek ispudziu is naujojo darbo biggrin.gif Vakar buvo pirmoji darbo diena smile.gif tai is pacio ryto gavau programa kas kuriuo metu ka mna pasakos..is pradziu direktorius, tada siaip visokie padaliniai man pasakojo pristatinejo, rode viska thumbup.gif thumbup.gif Labai faina smile.gif O dar penktadieniais darbas 15:30 baigiasi ax.gif ax.gif Tai visai super!!!!!

Na o balius irgi visai toks vykes buvo biggrin.gif Aisku as rytietiskai nelabai apsirengiaus biggrin.gif Nusipirkau sari (tokia didziule skara) turejo buti suknele, bet neisdrysau, tai siaip suknele uzsidejau ir su tuo sariu ant peciu tasiausi biggrin.gif biggrin.gif
Kazkaip netycia atsisedau prie sulciu stalo biggrin.gif Ten visi tik sultis gere, tai nebuvau balta varna del to, kad alkoholio nevartoju tongue.gif
Su visais nesusipazinau, bet taip mazdaug vyrisko demesio uzteko lotuliukas.gif Jau ir radau kas i darba vezios rytais, kas is darbo vakarais thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 15, 00:30)

DG ryt ginasi kursini ir anksti ryte is kaimo zvyrkeliais vaziuoja i kauna

paderink man koki nebloga

Sėkmingo gynimosi tongue.gif

Vykdžiau akciją rask "DG diedą".. Tuos atėjusius taip nužiūrėjau, kad vieni pamanė, kad aš čia jų labai noriu, kiti šiaip nejaukiai pasijuto.
Trumpai laisvi trys draugai. Amžius 28-35 metai.

Pirmas labai šnekus, taktiškas, žiauriai didelių akių. 33 metai. Ilgas, kūdas. nesenai grįžo iš Airijos, todėl nieko čia neturi.. nei draugės, nei vaiko, nei darbo (pasakojosi nuotykius darbo biržoje). Gyvena su mama, kurią švelniai vadina rūpintojėle laugh.gif Labai namisėda toks. Bet man jis kažkuo patiko... ax.gif

Antras nedidukas, kokių 170-175cm ūgio raumeningas berniokas. Statybininkas su akinukais. Nuo tų statybų susiformavo raumenai, (jau pilvo gražumas), bet ir potraukis alkoholiui. Šiaip su viskas gerai.. tik viena smulkmena nkenčia mergų laugh.gif Jas naudoja tik vienai nakčiai mat labai nudegęs. Mylėjo jis mergaitė, kuri įstatė jam ragus smile.gif Statybų vadovas. Turi nuosavą butą Vilniuje.

Trečias pošlų pošliausias diedas kokį savo akyse regėjau. Teisininkas, kuris šneka .. net negaliu pakartoti. Šiaip atrodo normalus. Išvaizdos nepastebėjau nes ausis ištempusi mokiausi naujų keiskmų laugh.gif

Kuri kurio norit.. laugh.gif Tik nesimuškit biggrin.gif Juk tokie vyrai ax.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 12 15, 04:04)
aš nenoriu tada vyro, jei nenorėsiu su juo visur eiti...

Liksiu tos nuomonės, kad eilinis statistinis vyras nėra invalidas be rankų be kojų..Taip kad juos galima palikti vienus. Juk baisi nesąmonė vaikščioti visur visur kartu.

QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 15, 11:58)
Oj zinokit kiek ispudziu is naujojo darbo 

Oho.. koks energingas postas. thumbup.gif
Verta buvo stengtis dėl to darbo, ane? mirksiukas.gif
Ir jau kokia integravimo programa.. Mane tai pasodino ir sako "sėdėk". Apie tokį priėmimą net nebuvau girdėjusi.

Pasidžiaugsiu su tavim dėl sario, transporto bėdos išsprendimo, dėl visko.. yahoo.gif
yahoo.gif yahoo.gif

p.s. Kaip gera kai skaitai smagius postus tongue.gif
Atsakyti
Sveikos miegales 4u.gif Kur visos prapuolet? Po vakar linksmybiu neatsigaunat? Parketininkai sveciuose? lotuliukas.gif
Vilte super del darbo-ir del viso kito thumbup.gif Vakare linkiu kad snelis saltis butu jaunas ir grazus lotuliukas.gif
GV as itariu jamciau ta paskutini.. lotuliukas.gif O gal pirma-neissirenku-visi tokio gerumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 15, 13:28)
Sveikos miegales 4u.gif 
GV as itariu jamciau ta paskutini.. lotuliukas.gif

Ką čia miegalėm vadini..? lotuliukas.gif Nors ir neklausus aišku- Abžorytė, Bjuti, Advoco..
Paskutinį..? g.gif: Geriau neimk nei vieno laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 13:39)
Ką čia miegalėm vadini..? lotuliukas.gif Nors ir neklausus aišku- Abžorytė, Bjuti, Advoco..
Paskutinį..? g.gif: Geriau neimk nei vieno laugh.gif

Aha sau visus susigrobt nori? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 15, 14:00)
Aha sau visus susigrobt nori? lotuliukas.gif

Kuo daugiau tuo smagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 13:26)
Kuo daugiau tuo smagiau lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
GV...negrazu taip...nesisavink Abzorytes vardo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 15, 14:29)
GV...negrazu taip...nesisavink Abzorytes vardo blush2.gif

Nesisavinu. Visos žinom, kad Abžora yra viena ir taškas.
Galvoju gal save pasivadinus Daugmyliu laugh.gif ar dar kaip tongue.gif

Atsakyti