QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 15, 00:30)
DG ryt ginasi kursini ir anksti ryte is kaimo zvyrkeliais vaziuoja i kauna
paderink man koki nebloga
Sėkmingo gynimosi
Vykdžiau akciją rask "DG diedą".. Tuos atėjusius taip nužiūrėjau, kad vieni pamanė, kad aš čia jų labai noriu, kiti šiaip nejaukiai pasijuto.
Trumpai laisvi trys draugai. Amžius 28-35 metai.
Pirmas labai šnekus, taktiškas, žiauriai didelių akių. 33 metai. Ilgas, kūdas. nesenai grįžo iš Airijos, todėl nieko čia neturi.. nei draugės, nei vaiko, nei darbo (pasakojosi nuotykius darbo biržoje). Gyvena su mama, kurią švelniai vadina rūpintojėle

Labai namisėda toks. Bet man jis kažkuo patiko...
Antras nedidukas, kokių 170-175cm ūgio raumeningas berniokas. Statybininkas su akinukais. Nuo tų statybų susiformavo raumenai, (jau pilvo gražumas), bet ir potraukis alkoholiui. Šiaip su viskas gerai.. tik viena smulkmena nkenčia mergų

Jas naudoja tik vienai nakčiai mat labai nudegęs. Mylėjo jis mergaitė, kuri įstatė jam ragus

Statybų vadovas. Turi nuosavą butą Vilniuje.
Trečias pošlų pošliausias diedas kokį savo akyse regėjau. Teisininkas, kuris šneka .. net negaliu pakartoti. Šiaip atrodo normalus. Išvaizdos nepastebėjau nes ausis ištempusi mokiausi naujų keiskmų
Kuri kurio norit..

Tik nesimuškit

Juk tokie vyrai
QUOTE(haneriete @ 2007 12 15, 04:04)
aš nenoriu tada vyro, jei nenorėsiu su juo visur eiti...
Liksiu tos nuomonės, kad eilinis statistinis vyras nėra invalidas be rankų be kojų..Taip kad juos galima palikti vienus. Juk baisi nesąmonė vaikščioti visur visur kartu.
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 15, 11:58)
Oj zinokit kiek ispudziu is naujojo darbo
Oho.. koks energingas postas.

Verta buvo stengtis dėl to darbo, ane?

Ir jau kokia integravimo programa.. Mane tai pasodino ir sako "sėdėk". Apie tokį priėmimą net nebuvau girdėjusi.
Pasidžiaugsiu su tavim dėl sario, transporto bėdos išsprendimo, dėl visko..
p.s. Kaip gera kai skaitai smagius postus