Laba vakara mergaitės
DG, tu teisi, arba visi arba nei vieno
Powerpuff ačiū už du glėbius šiltų emocijų

Aš dar vieną glėbį parnešiau

:
GV, ko pikta širšiuk?
Bjuti, nerealiai smagu tave matyti! Nerealūs tavo įspūdžiai

Istorija su pasu įspūdinga

O jakuzi ir aš susipavydėjau
Pasimatymas su mėlynakiu nerealiai pavykęs! Aš su juo susitinku tik antrą kartą, ale jaučiuosi kaip 100 metų jį pažinočiau

Su vienu capuchinu prasėdėjau 3 val su juo! Prisijuokiau tiek, kad net už pilvo buvau susiėmusi iš juoko

Sakau, tu atsargiai, davarysi mane iki tiek, kad betrūks pirštą parodyti ir jau juokas ims
Žodžiu 3 val tauškėjimo apie daug ką. Vaikystė, studijos, draugai, giminės, pomėgiai, žmonių santykiai ir t.t. ir pan. Faina iš tikro..

Atsisveikinant, paklausė ar gali pavaišinti ir padėjo užsivilkti paltą. Mėlynakis tikras džentelmenas pas mane. O lauke vėl kaip ir anąsyk paspaudė ranką

Nebučiuoja jis dar manęs.
Tai net nežinau, ar čia jis taip lėtai stengiasi mane pažinti ar jis laiko mane savo drauge, bet iš to, kad tiek daug manimi domisi ir kad kiekvieną dieną mane šnekina atrodo kad tikrai jam esu įdomi. Žodžiu jau nedrįstu prognozuoti kažko, nesuprantu aš tų vyrų

O po to dar susitikau su drauge, pavalgėm picų ir pavaikščiojom Rotušės aikštėje. Mergaitės ar matėte koks ten grožis??? Tas eglučių kampelis nepakartojamas!!! Atrodo lyg pasakoje

Ir dieną ten vyksta šventė, sustatyti kioskeliai, ten dieną prekiauja karštą vyną, kepa šašlykus ir pan. Rytoj dieną važiuosim pasimėgauti ilgiau tenai. Linkiu ir Jums ten nuvažiuoti, tikrai labai faina!
Na o dabar bandysiu parašyti laišką Skrajūnui

Nors dar vis nesugalvoju ko aš labiausiai trokštu iš Kalėdų senelio

Ir nelabai suprantu, kodėl jis man vis rašo Ačiū už tą lengvumą galvoje, kuris atsirado sutikus mane. Dievulėliau, jis matė mane vos 2 val, o toks vaizdas lyg aš būčiau jo gyvenimo mūza