Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

[CODE]
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 00:54)

Kovotoja matai liezuvis.gif Taip ir įsivaizduoju - O dabar ponios ir ponai, dėl geriausio metų madnarinių valgytojos titulo kovoja dvi nepasotinamos valgytojos - GV ir Bjūti!!! Sutikite audringais plojimais ploja.gif ploja.gif ploja.gif Norėčiau priminti - generalinis čempionato rėmėjas Maroco mandarinų plantacijos....

Gautum į kaulus kaip didelė tongue.gif Aš kaip nugalėtoja būčiau pakviesta reklamuoti plantacijų. Nusifotkinčiau vien su apelsinmedžio lapų kostiumėliu. Tapčiau žvaigžde.. Kokį juodaodį marokietį įsimylėčiau biggrin.gif Geeeeras tas žvaigždės gyvenimas laugh.gif Turėčiau kalną pinigų, maišą gerbėjų.. nereiktų nė SM biggrin.gif

Man mano išvaizda beveik dzin- taip, kad rimtai dėl raukšlių nepergyvenu nors tu ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 01:07)
[CODE]
Gautum į kaulus kaip didelė tongue.gif Aš kaip nugalėtoja būčiau pakviesta reklamuoti plantacijų. Nusifotkinčiau vien su apelsinmedžio lapų kostiumėliu. Tapčiau žvaigžde.. Kokį juodaodį marokietį įsimylėčiau biggrin.gif Geeeeras tas žvaigždės gyvenimas laugh.gif Turėčiau kalną pinigų, maišą gerbėjų.. nereiktų nė SM biggrin.gif

Man mano išvaizda beveik dzin- taip, kad rimtai dėl raukšlių nepergyvenu nors tu ką lotuliukas.gif

Uždėtų tau tas marokietis čadrą, kad tik akys tesimatytų, tai tada tikrai jau būtų dzin raukšlės ir visas kitas grožis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakara mergaitės 4u.gif

DG, tu teisi, arba visi arba nei vieno laugh.gif

Powerpuff ačiū už du glėbius šiltų emocijų laugh.gif Aš dar vieną glėbį parnešiau group.gif:

GV, ko pikta širšiuk? friends.gif

Bjuti, nerealiai smagu tave matyti! Nerealūs tavo įspūdžiai biggrin.gif Istorija su pasu įspūdinga laugh.gif O jakuzi ir aš susipavydėjau wub.gif

Pasimatymas su mėlynakiu nerealiai pavykęs! Aš su juo susitinku tik antrą kartą, ale jaučiuosi kaip 100 metų jį pažinočiau biggrin.gif Su vienu capuchinu prasėdėjau 3 val su juo! Prisijuokiau tiek, kad net už pilvo buvau susiėmusi iš juoko thumbup.gif Sakau, tu atsargiai, davarysi mane iki tiek, kad betrūks pirštą parodyti ir jau juokas ims lotuliukas.gif
Žodžiu 3 val tauškėjimo apie daug ką. Vaikystė, studijos, draugai, giminės, pomėgiai, žmonių santykiai ir t.t. ir pan. Faina iš tikro.. ax.gif Atsisveikinant, paklausė ar gali pavaišinti ir padėjo užsivilkti paltą. Mėlynakis tikras džentelmenas pas mane. O lauke vėl kaip ir anąsyk paspaudė ranką smile.gif Nebučiuoja jis dar manęs. ax.gif
Tai net nežinau, ar čia jis taip lėtai stengiasi mane pažinti ar jis laiko mane savo drauge, bet iš to, kad tiek daug manimi domisi ir kad kiekvieną dieną mane šnekina atrodo kad tikrai jam esu įdomi. Žodžiu jau nedrįstu prognozuoti kažko, nesuprantu aš tų vyrų laugh.gif

O po to dar susitikau su drauge, pavalgėm picų ir pavaikščiojom Rotušės aikštėje. Mergaitės ar matėte koks ten grožis??? Tas eglučių kampelis nepakartojamas!!! Atrodo lyg pasakoje wub.gif Ir dieną ten vyksta šventė, sustatyti kioskeliai, ten dieną prekiauja karštą vyną, kepa šašlykus ir pan. Rytoj dieną važiuosim pasimėgauti ilgiau tenai. Linkiu ir Jums ten nuvažiuoti, tikrai labai faina!

Na o dabar bandysiu parašyti laišką Skrajūnui ax.gif Nors dar vis nesugalvoju ko aš labiausiai trokštu iš Kalėdų senelio blush2.gif Ir nelabai suprantu, kodėl jis man vis rašo Ačiū už tą lengvumą galvoje, kuris atsirado sutikus mane. Dievulėliau, jis matė mane vos 2 val, o toks vaizdas lyg aš būčiau jo gyvenimo mūza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 01:03)
ps.siandien ismokiau drauge kaip reik gert alu su snapsu rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Šito gero ir aš norėčiau dabar- tokio lengvučio kokteiliuko iš degtinės ir alaus. laugh.gif

(Bjuti)
Uždėtų tau tas marokietis čadrą, kad tik akys tesimatytų, tai tada tikrai jau būtų dzin raukšlės ir visas kitas grožis

Čia dar klausimas kas kam ką uždėtų. Būtų jis man dėkingas, kad iš plantacijos išsivežu Europos parodyt. lotuliukas.gif Tupėtų spintoj ir būtų išleidžiamas tik dvasiniams poreikiams tenkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 22:15)
Šito gero ir aš norėčiau dabar- tokio lengvučio kokteiliuko iš degtinės ir alaus. laugh.gif
Či

prasom i svecius,reik geros kompanijos man biggrin.gif bet drauge sake gal sugris lotuliukas.gif uosvei jauc uz 10 min parasysiu kad nebevarytu-reik turet gedos nuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 01:13)

GV, ko pikta širšiuk? friends.gif

Nei aš pikta nei ką.. tokia biškutį širšė. Knisa viskas juodai, raudonai ir net ružavai. Tikiuosi greitai praeis ax.gif

---

Tas eglių kampelis mane baisiai gundo wub.gif Vilniuje stovinti eglė man baisi ir išvis kuo toliau tuo labiau nejaučiu Kalėdų biggrin.gif Anksti laukti pradėjau, todėl atsibodo tongue.gif

Kuris gražesnis fiziškai- mėlynakis ar erelis?
Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 01:21)
prasom i svecius,reik geros kompanijos man biggrin.gif

Tu taip toli.. biggrin.gif

Atsakyti
Nu klausyk, Abžoryte, tai sakai, esi apsupta dviejų tongue.gif Nu neblogai neblogai ax.gif Vienas realus, bet nebučiuojantis. Kitas poetas - irgi nebučiuojantis, bet įsimylėjęs abžorytę iš pirmo žvilgsnio wub.gif

GV, nu jo, tave pažįstant, musulmonas su čadra GV spintutėje mano kaimynystėje, dar sakyčiau toks light variantas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, aš irgi visai nebejaučiu kalėdų ax.gif Nors šiandien grįžtant iš RYgos, buvo labai saulėta ir speiguota wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 16 gruodžio 2007 - 00:30
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 22:25)
Tu taip toli.. biggrin.gif

nu bet svarbiausia noret... lotuliukas.gif
einu maziu migdyt,uosvei parasiau kad nebelaukiu,grisiu pas jus tuoj rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikuteee: 16 gruodžio 2007 - 00:30
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 01:26)
GV, nu jo, tave pažįstant, musulmonas su čadra GV spintutėje mano kaimynystėje, dar sakyčiau toks light variantas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kadangi jis juodaodis, tai sakyčiau gautųsi toks dark variantas laugh.gif
Jau su musulmonu juodaužpakaliu GV neprasidėtų. Dar ant tiek nenupušau biggrin.gif

Groži, o kaip ten su vinių kalėju..šeštadienis juk šiandien. tongue.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 01:30)
nu bet svarbiausia noret... lotuliukas.gif
einu maziu migdyt,uosvei parasiau kad nebelaukiu,grisiu pas jus tuoj rolleyes.gif

Teisi. Svarbiausia norėt. Tai būtų brangiausia pijokystė mano gyvenime mega_shok.gif
Užsitrauksi uošvės rūstybę.. o ji tau kartais ne anyta??? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 00:25)
Nei aš pikta nei ką.. tokia biškutį širšė. Knisa viskas juodai, raudonai ir net ružavai. Tikiuosi greitai praeis ax.gif

---

Tas eglių kampelis mane baisiai gundo wub.gif Vilniuje stovinti eglė man baisi ir išvis kuo toliau tuo labiau nejaučiu Kalėdų biggrin.gif Anksti laukti pradėjau, todėl atsibodo tongue.gif

Kuris gražesnis fiziškai- mėlynakis ar erelis?

Praeis irnesakyk.gif Žinau iš patirties, kaip patyrusi širšė laugh.gif

---

Atlėk į Kauną, Rotušės aikštė tikrai žavi, o ypač vakare wub.gif Ir elgė nuostabi, 100 kartų gražesnė nei Londone Trafalgaro aikštėje biggrin.gif Kaunas išties maloniai nustebino šiemet laugh.gif

---

Išties tai jie kažkuo fiziškai netgi panašūs. Abu gražaus vyriško sudėjimo, šiek tiek aukštesni už mane. Abiejų akys mėlynos ir abu akinukus nešioja smile.gif Abiejų plaukai tamsūs ir šiek tiek matosi kad banguojasi. Kas liečia veido bruožus gal mėlynakis dailesnis. Nes pamenu Mėlynakį iš karto per tą seminarą pastebėjau, jis krenta į akis kaip žavus jaunuolis, o skrajūnas nebuvo taip kad iš karto akį patrauktų.

Su mėlynakiu paprasta bendrauti kaip 2x2, kalbam viena kalba, juokiamės ir pan. Skrajūnas šiek tiek kitame pasaulyje gyvena, bet man jo pasaulis įdomus.
Mėlynakį pastebėtų daug merginų, skrajūną ne kiekviena. Todėl mėlynakis manau labiau išlepintas dėmesio nei skrajūnas, būtent todėl ir jaučiasi pas skrajūna labai nuoširdus džiaugsmas. Bet mėlynakis sakė, kad vyrams reikia daugiau laiko pažinti, jie pamilsta daug lėčiau nei moterys, nes pradžioje daug analizuoja, galvoja.. Tai vadinasi pagal save kalbėjo. Manau jis stengiasi mane geriau pažinti. Bet man atrodo viskas per lėtai su juo. Plius mėlynakis mėgsta tuos prakeiktus klubus, tai sunku man įsivaizduoti draugystę su juo biggrin.gif Bet jei galėčiau rinktis čia ir dabar, turbūt pasirinkčiau mėlynakį... Bet jei jis nepadažnins savo pasimatymų skaičiaus, tai skrajūnas savo nuoširdumu gali jį ir aplenkti ax.gif

Va kiek daug atsakiau sau pačiai netgi bigsmile.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 00:26)
Nu klausyk, Abžoryte, tai sakai, esi apsupta dviejų  tongue.gif  Nu neblogai neblogai  ax.gif Vienas realus, bet nebučiuojantis. Kitas poetas - irgi nebučiuojantis, bet įsimylėjęs abžorytę iš pirmo žvilgsnio  wub.gif

Čia veikia tas Merfio dėsnis, kai visi, tai visi, o kai reikia iš tikro jo nei vieno nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 01:36)
Kadangi jis juodaodis, tai sakyčiau gautųsi toks dark variantas laugh.gif
Jau su musulmonu juodaužpakaliu GV neprasidėtų. Dar ant tiek nenupušau biggrin.gif

Groži, o kaip ten su vinių kalėju..šeštadienis juk šiandien. tongue.gif

Tai aišku, kad neprasidėtų tongue.gif Priešingu atveju, Bjuti su GV neprasidėtų lotuliukas.gif

Vinių kalėjui neturėjau šiandien sveikatos. Miegojau ne taip ir gausiai, ir ne vandenį gėriau vakar. Jokio noro kedentis plunksneles tongue.gif Ne karnizams ir vinių kalėjams ši diena lotuliukas.gif Va rytoj - gal g.gif blush2.gif
Atsakyti
Visos žaros gęsta BLANKT
Viso gero LABANAKT tongue.gif
Atsakyti