QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 02:27)
Abzoryte-kaip as dziaugiuosi uz tave
Vis noriu pasisakyti apie tą džiaugsmą. Prisipažinsiu, jog kiekvienas Jūsų džiugus postas kelia žiaurų pavydą..

Tikrai. Esu pavydi ir to neneigsiu. Ir visai man nedžiugu, kad Vakare iškeliauna pas senelį kalėdų, kad Drugelis išsikraustė iš tėvų, juodai pavydžiu Viltei naujo darbo, Abžorytei, Advoco, Populi diedų, DG gražaus įdegio bei plaukų. Kuo daugiau čia gerų emocijų tuo man pavydžiau- tuoj susprogsiu iš pavydo

Žinau, kad žodžiai efektą sustiprina laaabai daug kartų, bet matau Populi banderasą dieviško grožio, apie mėlynakį jau nekalbu. .. Esu savanaudė, nemoku iš dūšios džiaugtis kito laime..man reikia savos ir laaaabai daug. Jergutėliau tuoj pradėsiu klykti kaip aš Jums pavydžiu..
Žinau, jog man reikėtų padirbėti su savim- siekti to ko pavydžiu.. bet man patinka pavydėti. Iš tiesų tai visai nesidžiaugiu besitvarkiančiais Jūsų gyvenimais
Ir nereikia man glėbio šilto emocijų, geriau maišas pinigų
Pradedu galvoti, kad gal nereikia man toks meilės. Geriausiai jaučiuosi kai man sekasi darbe. Paskutiniai keli metai praleisti transporto firmoje buvo jėginiai- darbo buvo, veiklos taip pat. Žydėjau kaip bijūnas. Žmonės, draugai, diedai tai pastebėjo ir lipo kaip prie medaus. Norėjo bendrauti su manim. Man to užteko. Pilnai. Namo grįždavau tokia išužta galva.
Šianankt atsibeldė senukas su draugeliu. Abu iš po baro. Ir pradėjo man už durų šunim kaukti. Pranešiau pagalbos numeriu 112. Kažkokie chuliganai stūgauja man laiptinėje ir trukdo miegoti. Senmergėju juodai. Ir man reikia ne vieno pensininko meilės, o kalno dėmesio ir veiklos. Štai tada aš laiminga.
Ačiū už atėjusį supratimą ko man iš tiesų reikia
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 12:21)
Gražus rytas, ar ne? Debesuotas toks, bet su trupučiu sniego...

Pats tas metas būti namie, tvarkytis ir žvilgčioti pro langą
Eilinis žiemos rytas- šalta, sniego nedaug.. Toks ten ir grožis.