Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 00:56)
Visos žaros gęsta BLANKT
Viso gero LABANAKT tongue.gif

Balanakt saule 4u.gif Saldžių oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 15, 22:36)

Teisi. Svarbiausia norėt. Tai būtų brangiausia pijokystė mano gyvenime mega_shok.gif
Užsitrauksi uošvės rūstybę.. o ji tau kartais ne anyta??? laugh.gif

nu bet ka gali zinot-galbut pati geriausia pijokyste nail.gif lotuliukas.gif
man simpatija siules i svecius,ale nereik man cia biggrin.gif
uosves rustybe as uzsitraukiau jau seeeeeenai ,turbut kai pastojau mastau.gif anyta,ale uosve man geriau skamba laugh.gif labos tau wub.gif
ka miargai?i sveikatel gal kas? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ką, jungiuosi lauk, žiūriu dar filmą per LTV, tai bandysiu migdytis bežiūrėdama smile.gif

Labos, Fėjos 4u.gif Saldžių erotinių sapnų, kad atsikeltumėte geros nuotaikos wink.gif
Atsakyti
labos Bjuti wub.gif
o as nusizengiau dietai doh.gif pasidariau sumustinuka su suriu,bet be margarino blush2.gif kazi labai blogai? g.gif ale as saunuole,vakar atsilaikiau-kai visi ryjo uzsakyta pica,tokia skania wub.gif as ne pirsteliu neprisilieciau rolleyes.gif cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Abzoryte-kaip as dziaugiuosi uz tave wub.gif As turbut susilydyciau vietoj paskaicius tokius padangiu princo zodzius..ech as nepataisoma romantike vis tik... ax.gif
Baigiau mazaji princa katik skaityt tai sedziu asarom apsipylus..ne todel kad liudna..nezinau kodel..visada jau nuo skyriaus apie lape apsiverkiu..kazkodel..keliauju jau miegot supermylimiausios..keista nuotaika siandien kazkokia ax.gif
nesusilaikiau neidejus linko i ta skyriu lotuliukas.gif toks jau jis man grazus blush2.gif
lape
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 16 gruodžio 2007 - 01:30
a nu miegat tipo jau? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
nu jei jau pabegottai labos biggrin.gif as dar pasedesiu biggrin.gif
Atsakyti
Bjuti linkėjimai sapnuoti erotinius sapnus neišsipildė laugh.gif Matyt, nenuoširdžiai linkėjai Groži.. A??? tongue.gif Tiek jaus to irnesakyk.gif

Labas rytas visoms.
Atsakyti
Labas rytas, ką veikiat? ax.gif Gražus rytas, ar ne? Debesuotas toks, bet su trupučiu sniego... bigsmile.gif Pats tas metas būti namie, tvarkytis ir žvilgčioti pro langą ax.gif

powerpuff, ačiū už mažąjį princą - vakar pradėjau skaityt (įsivaizduojat, iki šiol taip niekada jo ir neskaičiau... blush2.gif ).

Abžoryt, tau pačių geriausių emocijų bendraujant su mėlynakiais 4u.gif Man patinka kaip iš lėto rutuliojasi tavo draugystės - gražūs laiškai, ilgi pokalbiai wub.gif Nors aš tikriausiai kažkuriam momente kantrybės pritrūkčiau biggrin.gif Kitavertus, gerai yra neskubinti įvykių. Kartais tai būna pats gražiausias metas wink.gif

DG šaunuolė dėl kolio! drinks_cheers.gif
CrazySun, kur tu, kaip laikaisi? 4u.gif

GV, labas rytas drinks_cheers.gif KKokios šiandien nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 02:27)
Abzoryte-kaip as dziaugiuosi uz tave wub.gif 

Vis noriu pasisakyti apie tą džiaugsmą. Prisipažinsiu, jog kiekvienas Jūsų džiugus postas kelia žiaurų pavydą.. ax.gif Tikrai. Esu pavydi ir to neneigsiu. Ir visai man nedžiugu, kad Vakare iškeliauna pas senelį kalėdų, kad Drugelis išsikraustė iš tėvų, juodai pavydžiu Viltei naujo darbo, Abžorytei, Advoco, Populi diedų, DG gražaus įdegio bei plaukų. Kuo daugiau čia gerų emocijų tuo man pavydžiau- tuoj susprogsiu iš pavydo mega_shok.gif Žinau, kad žodžiai efektą sustiprina laaabai daug kartų, bet matau Populi banderasą dieviško grožio, apie mėlynakį jau nekalbu. .. Esu savanaudė, nemoku iš dūšios džiaugtis kito laime..man reikia savos ir laaaabai daug. Jergutėliau tuoj pradėsiu klykti kaip aš Jums pavydžiu..

Žinau, jog man reikėtų padirbėti su savim- siekti to ko pavydžiu.. bet man patinka pavydėti. Iš tiesų tai visai nesidžiaugiu besitvarkiančiais Jūsų gyvenimais ax.gif

Ir nereikia man glėbio šilto emocijų, geriau maišas pinigų unsure.gif

Pradedu galvoti, kad gal nereikia man toks meilės. Geriausiai jaučiuosi kai man sekasi darbe. Paskutiniai keli metai praleisti transporto firmoje buvo jėginiai- darbo buvo, veiklos taip pat. Žydėjau kaip bijūnas. Žmonės, draugai, diedai tai pastebėjo ir lipo kaip prie medaus. Norėjo bendrauti su manim. Man to užteko. Pilnai. Namo grįždavau tokia išužta galva.

Šianankt atsibeldė senukas su draugeliu. Abu iš po baro. Ir pradėjo man už durų šunim kaukti. Pranešiau pagalbos numeriu 112. Kažkokie chuliganai stūgauja man laiptinėje ir trukdo miegoti. Senmergėju juodai. Ir man reikia ne vieno pensininko meilės, o kalno dėmesio ir veiklos. Štai tada aš laiminga.

Ačiū už atėjusį supratimą ko man iš tiesų reikia yahoo.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 12:21)
Gražus rytas, ar ne? Debesuotas toks, bet su trupučiu sniego... bigsmile.gif Pats tas metas būti namie, tvarkytis ir žvilgčioti pro langą ax.gif

Eilinis žiemos rytas- šalta, sniego nedaug.. Toks ten ir grožis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 16 gruodžio 2007 - 11:47
GV, va už tai tave ir myliu drinks_cheers.gif (ir turbūt ne tik už tai biggrin.gif)

Bet tau turbūt labiau norėtųsi kad dabar ginčyčiaus ir sakyčiau kokia nesąmonė, reikia džiaugtis pavydėt negalima? tongue.gif Aš turbūt irgi pavydžiu, ką čia besiginčysi, tenka prisipažint lotuliukas.gif

O šiaip, daug blogų emocijų aš čia taip ir neparašau... tos kelionės, tai bandymas save pralinksminti ir neleisti sėdėti namie graužiant nagus smile.gif Vis skaičiuoju laiką - dabar jau beveik trys mėnesiai, ir klausinėju savęs, ar tikrai dar po trijų mėnesių jau viskas bus gerai?

Tai va ne tiek labai ir yra ko pavydėt biggrin.gif Tau kartais irgi pavydžiu, neatsimenu tiktai ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 12:40)
GV, va už tai tave ir myliu  drinks_cheers.gif (ir turbūt ne tik už tai  biggrin.gif)

Bet tau turbūt labiau norėtųsi kad dabar ginčyčiaus ir sakyčiau kokia nesąmonė, reikia džiaugtis pavydėt negalima? tongue.gif Aš turbūt irgi pavydžiu, ką čia besiginčysi, tenka prisipažint lotuliukas.gif

O šiaip, daug blogų emocijų aš čia taip ir neparašau...

Tai va ne tiek labai ir yra ko pavydėt  biggrin.gif Tau kartais irgi pavydžiu, neatsimenu tiktai ko biggrin.gif

doh.gif

Per daug geros ir teigiamos Jūs. Nei pasibarsi, nei pasikumščiuosi su Jumis. Viską užkaišot tais glėbiais meilės.. lotuliukas.gif

Nežinau ar aš čia Jus myliu ar ne. Išvada ta, kad negaliu be Jūsų. Man įdomu skaityti visokius postus. Džiaugiuosi radusi internetinių draugių yahoo.gif

Prašom rašyti visokias emocijas, nes aš tuoj pradėsiu galvoti, kad esu kažkokia priedurnė tobulųjų pasaulyje. Tik viskas turi turėti ribas lotuliukas.gif

Vakare, aš tau ir dabar truputį pavydžiu.. To stengimosi, bandymo keistis, tobulėti. Tau tai sekasi. Ir labai atvirai sakau, esi šauni.

Atsakyti