Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 11:56)
doh.gif

Per daug geros ir teigiamos Jūs. Nei pasibarsi, nei pasikumščiuosi su Jumis. Viską užkaišot tais glėbiais meilės.. lotuliukas.gif

Nežinau ar aš čia Jus myliu ar ne. Išvada ta, kad negaliu be Jūsų. Man įdomu skaityti visokius postus. Džiaugiuosi radusi internetinių draugių yahoo.gif

Prašom rašyti visokias emocijas, nes aš tuoj pradėsiu galvoti, kad esu kažkokia priedurnė tobulųjų pasaulyje. Tik viskas turi turėti ribas lotuliukas.gif

Vakare, aš tau ir dabar truputį pavydžiu.. To stengimosi, bandymo keistis, tobulėti. Tau tai sekasi. Ir labai atvirai sakau, esi šauni.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal kitos pradės bartis, man neišeina doh.gif Nebent labai jau užsiutintum, bet neįsivaizduoju kaip galėtum biggrin.gif

Man su tom emocijom pabosta kartotis - nu vis pabliaunu aš, vis iškyla tie patys klausimai "kodėl" "kas ne taip". Vakar nutariau pribaikt tą marsiečių knygą, nes liko kokie 50 psl, bet baisiai sunku buvo - skaičiau kokią valandą ir lapus ašarom laisčiau - labai priminė daug dalykų, kuriuos būčiau norėjus kad būtų kitaip. Ahh doh.gif Negaliu gi šito pastoviai kartoti smile.gif Ir pagalvojau - ką tik tokių nuostabių postų parašiau, dar nei diena nepraėjo ir jau bliaut pradėsiu? g.gif Užeinu pas supermylimiausias ir kažkaip ranka nekyla, jaučiuos įpareigota visokių pagyrų, ir bijau kad į skūrą negaučiau biggrin.gif

Ačiū tau už pagyras, nežinau kodėl man po jų norisi teisintis ir aiškinti, kad nesu tokia šauni doh.gif Mane žavi tavo nuoširdumas - kaip yra taip sakai. Aš turiu kažkokį įprotį viską "gražiai" pasakyti. Tu labai paprastai į viską sureaguoji, atrodo kad ilgai nemąstydama priimi taip, kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 13:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal kitos pradės bartis, man neišeina  doh.gif Nebent labai jau užsiutintum, bet neįsivaizduoju kaip galėtum  biggrin.gif

Man su tom emocijom pabosta kartotis - nu vis pabliaunu aš, vis iškyla tie patys klausimai "kodėl" "kas ne taip".

Užeinu pas supermylimiausias ir kažkaip ranka nekyla, jaučiuos įpareigota visokių pagyrų, ir bijau kad į skūrą negaučiau biggrin.gif

Ačiū tau už pagyras, nežinau kodėl man po jų norisi teisintis ir aiškinti, kad nesu tokia šauni doh.gif

lotuliukas.gif

Na štai ir kaip aš galiu bartis su tavim. Nemoka ji bartis- tai po perkūnais kaip tu šeimyninį gyvenimą gyvensi kada nors? Diedui skūrą profilaktiškai juk reikia pravelėti... Nesiutina jos niekas. O mane siutina ir daug kas laugh.gif Bet muštis jau nebenoriu ir nebepikta. Terapija SM veikia pilni pajėgumu biggrin.gif

Sakai, kankina retoriniai klausimai?? Guoskis, kad ne tave vieną- man padeda. Įsivaizduoju, kad kaimynui, draugui, pažįstamui ar šiaip kam nors yra daaaaug kartų blogiau. Nujama kaip ranka ax.gif

Į skūrą bijai gauti..? Nemanau, kad iki to davestum. O reputaciją susiteršti neįmanoma čia. Tolerancijos šalis beveik. Jei ir gautum tai tik draugiškai, pamokančiai. Štai kad ir Dominyykai.. norėjom gero- gavosi kaip visada. Įskaudinom pilietę. Bet buvo už ką ją pabara.. Tikrai.

Sakau, kad Jūs per geros. Vakare tu viena tų gerųjų smile.gif Susivaldančių tiksliau. Postai apgalvoti, niekada nerašai, bet ko.. Kiekvienas pasisakymas gražus, netgi be gramatinių klaidų. Nemoki komplimentų priimti- blogai. Labai blogai. Mokykis. Pravers gyvenime.. jei kaip Bjuti sako ne prie ūkės, bet pravers. Esi beveik tobula jauna moteris. Bet negi tau nesinori kada supykti, pasiūlyti gyvenimui sulysti į užpakalį ir užsiraukti tenais.. laugh.gif

Ir dar labai taktiška esi. Aš tokią kaip GV išvadinčiau kaimo stačioke. Vulgaria merga. Suntea, berods yra tokios nuomonės. O tu taktiškai.. nuoširdi laugh.gif Nesupaisysi tų žmonių tongue.gif

Kiek mums daug visoms visko reikia išmokti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 12:41)
Nemoki komplimentų priimti- blogai. Labai blogai. Mokykis. Pravers gyvenime.. jei kaip Bjuti sako ne prie ūkės, bet pravers. Esi beveik tobula jauna moteris. Bet negi tau nesinori kada supykti, pasiūlyti gyvenimui sulysti į užpakalį ir užsiraukti tenais.. laugh.gif

Ir dar labai taktiška esi. Aš tokią kaip GV išvadinčiau kaimo stačioke. Vulgaria merga. Suntea, berods yra tokios nuomonės. O tu taktiškai.. nuoširdi laugh.gif Nesupaisysi tų žmonių tongue.gif

lotuliukas.gif Nea, šiaip tai aš bartis moku, būnu visokia bjauri ir pykstu oi kaip pykstu net garas rūūksta blink.gif Bet Tau dar net nepavyko manęs prie to priartinti. Reiks pasistengt labiau tongue.gif

Aš esu priešgina iš prigimties. Jei tu sakai kad esi visokia bloga ir pan. - aš būtinai atrasiu kaip tam paprieštarauti biggrin.gif doh.gif
O dėl komplimentų tai turbūt tu teisi smile.gif Šakės kokia aš nuostabi nail.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. jau ne pirmas kartas SM pasireiškia viena kitos gyrimo dialogas. ax.gif GV, kada į Kauną atvažiuosi, noriu susipažint smile.gif Gal susipažinus ir susiginčyt pavyktų wink.gif

---
P.P.S. Ė, bet jeigu ką - tai jei man žmogus iš tikro nepatinka tai aš nesimaivysiu kad jis man patinka. Turiu omeny, jeigu jau giriu tai iš tiesų. Išsigandau kad ne taip suprasit doh.gif
Papildyta:
GV, o tai kodėl tau buvo pikta? Aš tai pagalvojau kad gal sugadinau tau viską - tau reikėjo susimušti, išsikrauti, o aš neleidau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 16 gruodžio 2007 - 12:57
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 01:27)
Abzoryte-kaip as dziaugiuosi uz tave wub.gif  As turbut susilydyciau vietoj paskaicius tokius padangiu princo zodzius..ech as nepataisoma romantike vis tik... ax.gif 

Ačiū powerpuff friends.gif Net neabejoju, kad tavyje romantikos su kaupu smile.gif Jau vien pamenu kaip tu džiaugdavaisi tais paprastais dalykais, kaip kepti susivėlus kiaušinienę thumbup.gif arba tavo mintis apie meduoliukus smile.gif Romantika, juk ir yra - džiaugsmas kasdieniais ir ypač paprastais dalykėliais, matymas visko kitomis akimis, žiūrėjimas į gyvenimą pro rožinius akinius ax.gif Kai paprastas iškritęs sniegas atrodo tarsi mažytis stebūklas ir kelia širdyje džiaugsmą wub.gif
Aš irgi esu tokia. O ypač būnu tokia, kai įsimyliu. Nors įsimėlėję žmonės dažnai džiaugiasi be pagrindo ir daugiau mažiau tampa romantikais smile.gif Galima sakyti jo laiškai manyje tai pabudino šiek tiek. Ledų dar nepralaužė, bet jo nuoširdumas užkrečia 4u.gif

Kaip tu išsimiegojai? Kas šiandien per planai?

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 11:21)
Abžoryt, tau pačių geriausių emocijų bendraujant su mėlynakiais 4u.gif Man patinka kaip iš lėto rutuliojasi tavo draugystės - gražūs laiškai, ilgi pokalbiai  wub.gif Nors aš tikriausiai kažkuriam momente kantrybės pritrūkčiau biggrin.gif Kitavertus, gerai yra neskubinti įvykių. Kartais tai būna pats gražiausias metas wink.gif

Ačiū 4u.gif Iš tiesų protas sako, kad tai labai gražus etapas. Bet sunku su ta kantrybe vis tik smile.gif Realybėje norisi kad viskas eitų pagal tavo tempus, o tempai pas žmones tikrai ne vienodi. Kas vienam atrodo skubu, kitam atrodo vėžlio slinkimas smile.gif Tie skirtumai irgi nėra blogai, tik yra viena rizika.. Tas kuris skuba gali perdegti. Kolkas man tai patinka, bet jei mėlynkis taip ir toliau bendraus internetu, o padangių princas tik ir rašys laiškus, tai po pusmečio mano pradinis susižavėjimas gali perdegti ir tiek. Bet kokiu atveju, manau, kad su man skirtu žmogumi perdegimas negresia. O gal skirtasis apskritai yra nei vienas iš tų dviejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 12:21)
Labas rytas, ką veikiat? ax.gif Gražus rytas, ar ne?

Labas rytas 4u.gif Tik is lovos ir tiesiu taikymu cia-dar su chalatu ir susivelus lotuliukas.gif ka tu veiki?

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 12:35)
Vis noriu pasisakyti apie tą džiaugsmą. Prisipažinsiu, jog kiekvienas Jūsų džiugus postas kelia žiaurų pavydą.. ax.gif Tikrai. Esu pavydi ir to neneigsiu.

GV brangioji-vat man patinka kad niekada nevynioji i vata savo zodziu drinks_cheers.gif Tik vat kaip cia yra kad man nieko nepavydi? g.gif Negi nenoretum plikio su pica? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visada viskas ko neturi atrodo taip nuostabu..ir pavydas nera blogai-tai tarsi savotiskas variklis stumiantis i prieki-pamastai-aha va ji turi gera darba..kuo as blogesne? Tiesiog reikia daugiau energijos skirti ne paciam pavydejimui o priemonems pavydima objekta gauti. As visada sau ir kitiem sakau- as visada gaunu viska ko noriu! Skamba kaip mazos mergaites uzgaidos? galbut.. bet as tikrai gaunu tongue.gif o jei negaunu reiskia per mazai norejau arba per mazai stengiausi.. tai va prirasiau cia nesamoniu is pat ryto.. lotuliukas.gif
Ka gi veikiat grazuolytes?
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:09)
Kaip tu išsimiegojai? Kas šiandien per planai?

Sveika Abzoryte! Issimiegojau puikiausiai thumbup.gif Galvoju pabaigt meduolius dekoruot ir gal i baseina nueit..net nezinau-jokiu ypatingu planu ax.gif Kokie tavo planai? Kaip sekasi padangiu princui atsakyma rasyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 11:35)
Vis noriu pasisakyti apie tą džiaugsmą. Prisipažinsiu, jog kiekvienas Jūsų džiugus postas kelia žiaurų pavydą.. ax.gif Tikrai. Esu pavydi ir to neneigsiu. Ir visai man nedžiugu, kad Vakare iškeliauna pas senelį kalėdų, kad Drugelis išsikraustė iš tėvų, juodai pavydžiu Viltei naujo darbo, Abžorytei, Advoco, Populi diedų, DG gražaus įdegio bei plaukų. Kuo daugiau čia gerų emocijų tuo man pavydžiau- tuoj susprogsiu iš pavydo mega_shok.gif Žinau, kad žodžiai efektą sustiprina laaabai daug kartų, bet matau Populi banderasą dieviško grožio, apie mėlynakį jau nekalbu. .. Esu savanaudė, nemoku iš dūšios džiaugtis kito laime..man reikia savos ir laaaabai daug. Jergutėliau tuoj pradėsiu klykti kaip aš Jums pavydžiu..
...
Eilinis žiemos rytas- šalta, sniego nedaug.. Toks ten ir grožis.

Nori muštis? laugh.gif
Einam user posted image

O jei rimtai, nereikia čia lialia, kad visos esame čia Šventosios ir gerumo įsikūnijimai. Jei sutariame, tai nereiškia, kad dabar specialiai turime pradėti rietis, bet kad specialiai glostyti viena kitai galvas ir reikia nereikia pilstyti liaupses - nė viena to ir nedarom. Kai reikėjo, davėm čia ir Dominyykai pylos. Su populi irgi santykius aiškinomės biggrin.gif Ir apskritai, nuomones čia turime visos ir jei yra pagrindas jas ir susakom. O šiuo metu gal pagrindo nėra. O kai nėra pagrindo, ateini čia ir džiaugiesi. O ir tas džiaugsmas pas visas skirtingas. Viena džiaugiesi vien todėl, kad yra sniego, o kitai tas sniegas pliurza eilinė atrodo, bet tai nėra blogai. Tuo ir esame įdomūs vieni kitiems. Kas būtų jei visi padebesiais skrajotų! Todėl gerai, kad yra tokių žmonių kaip tu, kurie stovi tvirtai ant žemės ir kitus dar ten pastato mirksiukas.gif

O šiaip suprantamas tavo jausmas. Kol neatsiras tvirtas vyras vertas GV, tol tai gali ir tęstis. Tol ir bus nostalgija tiems keliems mėnesiams transporto įmonėje, tol ir bus kreivas žvilgsnis į viską kas darosi. O jis atsiras mieloji, pamatysi mirksiukas.gif Kad ir kaip skeptiškai dabar į tai bežiūrėtum smile.gif Bet dar ne tokie skeptikai gyvenime buvo suvystyti Meilės pančių laugh.gif
Ir patikėk Raganos garbės žodžiu - tu dar dirbsi tokioje įmonėje, kurioje vyrų dėmesio netrūks. Tuomet jausies gerai, dėmesio vėl bus su kaupu ir tu versi kalnus kaip ir kažkada anksčiau thumbup.gif Paminėsi mano žodį mirksiukas.gif Ir nuo tavęs tuomet bus antras butelis vyno laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 13:09)
Ačiū  4u.gif Iš tiesų protas sako, kad tai labai gražus etapas. Bet sunku su ta kantrybe vis tik smile.gif Realybėje norisi kad viskas eitų pagal tavo tempus, o tempai pas žmones tikrai ne vienodi. Kas vienam atrodo skubu, kitam atrodo vėžlio slinkimas smile.gif Tie skirtumai irgi nėra blogai, tik yra viena rizika.. Tas kuris skuba gali perdegti. Kolkas man tai patinka, bet jei mėlynkis taip ir toliau bendraus internetu, o padangių princas tik ir rašys laiškus, tai po pusmečio mano pradinis susižavėjimas gali perdegti ir tiek. Bet kokiu atveju, manau, kad su man skirtu žmogumi perdegimas negresia. O gal skirtasis apskritai yra nei vienas iš tų dviejų biggrin.gif

Tu kaip visad labai protinga 4u.gif Net jei jie ir ne visam gyvenimui - dabar yra gražu. Kas dėl skirtingų tempų - kartais gali nutikti, kad kažkuris paskubina įvykius ir jie draugauja draugauja... ir po daug laiko išaiškėja, kad tas antrasis vis dar galvoja ar verta pradėti draugauti doh.gif Čia iš asmeninės patirties, nors kiekviena situacija skirtinga.

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 13:14)
ka tu veiki?

Aš va su GV rašinėjuos ax.gif Spėjau tik apsirengti ir papusryčiauti, nieko nesusitvarkiau. Galvoju reikia eiti į lauką, bet sėdžiu irgi susivėlus prie kompo smile.gif Dar galvoju kad reikia per naują persirengti nes kažkaip nepatogūs rūbai g.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 14:25)
Dar galvoju kad reikia per naują persirengti nes kažkaip nepatogūs rūbai g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipine moteris..as irgi daznai buna susiruosiu kur eit-issipuosiu, sijona uzsidedu..pasistaipau pries vaidrodi..ir vel atgal i dzinsus isoku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 13:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tipine moteris..as irgi daznai buna susiruosiu kur eit-issipuosiu, sijona uzsidedu..pasistaipau pries vaidrodi..ir vel atgal i dzinsus isoku doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Bogiausia kai šeštą kartą persirenginėdama pamatai kadjau vėluoji, tada greit išbėgi ir namai lieka kaip po karo lotuliukas.gif
O klausykit, galima tokiu oru mašiną plauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 14:32)
biggrin.gif Bogiausia kai šeštą kartą persirenginėdama pamatai kadjau vėluoji, tada greit išbėgi ir namai lieka kaip po karo  lotuliukas.gif
O klausykit, galima tokiu oru mašiną plauti?  g.gif

Manau galima tik nepatartina-juk pravaziuosi simta metru ir vel bus nesvari g.gif bet jei del pramogos tai aisku plauk drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif Kątik atsibudau... ir jau sugadinta nuotaika sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 16, 14:55)
Labas rytelis smile.gif Kątik atsibudau... ir jau sugadinta nuotaika sad.gif

Labas rytas Gegyte mirksiukas.gif kas gi tau nuotaika gadina?
Atsakyti