Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Ne nu tie bernai!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Marsas totalus gun_bandana.gif:

Gi paskambino Mėlynakis, sako labai susidomėjau ta kalėdine muge kur pasakojai vakar. Sako galvoju gal reikėtų nuvaryti, nupirkčiau močiutei dovaną. Nu sakau pabandyk. Sako, kaži ar dirba šiandien. Nu sakau palauk, pažiesiu internete ir perskambinsiu.
Perskambinu, sakau dirba. Manieže vyksta. Sako, nu reikėtų jaučiu nuvaryt. Nu sakau, nuvaryk. Paskui dar kažką ne į temą paklausinėjo. Paskui vėl sako, tai įtariu varysiu aš ten. Nu sakau pabandyk. Pasilinkėjom geros dienos ir vsio! mega_shok.gif

Ne nu negaliuuuuu gun_bandana.gif:
Tipo jis čia norėjo, kad pati pasisiūlyčiau? fool.gif
Tai jei tik informacijos norėjo, galėjo paskambinti į 118 doh.gif
Ne nu marsas konkretus swoon.gif
Atsakyti
Labas Fėjos smile.gif ir Pavyduole tongue.gif

aš labai trumpam. Tai va, prabundu 13:15 (nes vaikas pradeda po namus vaikščioti), ir randu praleistą skambutį. Spėkit nuo ko? Nuo vinių kalėjo ax.gif

Tai jis dabar kokią 15 val. atvažiuoja karnizo kabinti lotuliukas.gif

GV, gal tu susitaikyk su tuo senuku ax.gif SM ramiau wink.gif Galim ramiai tada džiaugtis savo laime ir žinoti, kad nieks nepavydi smile.gif Nes juk pavydim tik tada, kai pačios to neturim, ane? Tada tik pasaulis atrodo prieš mus susimokęs? wink.gif Nes kai man viskas gerai, man norisi, kad gerai būtų ir kitiems. Kai man blogai, truputis blogumo kitam, palengvina maniškę būtį tongue.gif Manau, visos daugiau mažiau taip jaučiasi.

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:58)
Ne nu tie bernai!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Marsas totalus gun_bandana.gif:

Labai jau man primine mano ex skambuti-gal pameni kai skambino ir sake kad neisgere dar sampano.. doh.gif velnias zino kas ten darosi ju galvoj..tai tikriausiai lauke kad pasisiulytum ar kazka panasaus.. Nu bet nesuprantu as tokio elgesio-jei nori kazko tai ir sakyk kad nori o ne lauk, kad kazkas tavo mintis perskaitys doh.gif
Atsakyti
sweikos!

abzoryte, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kartu turejot varyt i ta muge, bet nesusikalbejot smile.gif aisku, kad jis norejo su tavim eiti biggrin.gif bet matyt neisdryso kviesti ar kaip ten buna tongue.gif Labai juokingas pokalbis, toks neisbaigtas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 14:56)
Labas rytas Gegyte mirksiukas.gif  kas gi tau nuotaika gadina?

nu SM, kas gi dar doh.gif (išskyrus jūsų jaukią temukę).
Ir dar mano meilė prie skype, kad prisijungęs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis nerandu progos parasyti, kad labai dziaugiuosi uz visas... ir kaip GV kartais pavydziu...na ne toks blogas tas pavydas...bet... labiausiai del Drugelio dziaugiausi ir vis galvojau kada rasiu as toki, kuris nores su manim gyventi, su mano vaiku.. aisku rasiu!

turiu as dabar drauga...cia tas jaunuolis kur i filmus vaiksciojom. aisku, nieko rimto nera tarp musu...bendrauju tam, kad uzsimirsti.. nors va ir vakar vakare liejau asaras prisimindama gerus laikus, prisimindama zmogu su kuriuo man buvo taip gera. aisku, veju mintis, kad nebusiu jau niekad su juo... ir tuo paciu galvoju - o kodel tureciau vyti mintis! doh.gif
Atsakyti
Sweikos mergaites... 4u.gif
As kazkaip nesugebu isitraukti i jusu bureli...nu nesugebu nors tu ka... doh.gif Atrodo visos daugiau ar maziau laimingos,pokstininkes...optimizmo nesejos.... ax.gif Net GV pasisakymas kad "pavvyyyyyddiiii..."man toks linksmas ir net neimanoma jo priimti uz gryna piniga... smile.gif Abzoryte su savo nerealia nuotaika...kaledu feja tiesiog:)...ir visos tokios..na gal tiesiog susigyvenusiosir jau zinancios kas ir kaip pas kiekviena...Cia uzeinu ir tik jauciu kaip alsuoja kaledos... blush2.gif

Papildyta:
O man tos Kaledos...Dieve...maziukas paskambino vakar budamas pas teti-mamyte,ar mes turesime eglute,as va pas teti jau papuosiau,o pas mus ar bus?... doh.gif o zadejau nieko nepirkti,tokia suvenyrine nediduke balta pasidejau...bet mazius sakys-baik bairius cia ne eglute schmoll.gif nu ir daviausi po senukus,ir aisku neradau grazios... doh.gif o visi tokie zmones laimingi,su sypsenom...kaip koks seselis jauciausi tarp ju...ejau ir kiekvienam zingsnyje,net masinoje sededama galvojau-o juk pernai viska darem kartu... verysad.gif siemet nenoriu nieko...nei pati kazkam kazka dovanoti...nei kad man kas nors ka nors dovanotu...ta suirute...ta pries sventine sumaistis varo i nevilti... unsure.gif norisi uzsikloti galva ir pabusti po svenciu...tik del maziuko...del maziuko turiu eiti pirkti daryti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 16 gruodžio 2007 - 14:54
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 13:14)
Sveika Abzoryte! Issimiegojau puikiausiai :  Galvoju pabaigt meduolius dekoruot ir gal i baseina nueit..net nezinau-jokiu ypatingu planu : Kokie tavo planai? Kaip sekasi padangiu princui atsakyma rasyt?

Uch. Įkvėpiau iškvėpiau, biški aprimau biggrin.gif Ale verdu pykčiu šiandien bash.gif:
Na tavo mintis su tais meduoliais tai nepakartojama. Reikės kitąmet man tave pamėgdžioti 4u.gif

Šiandien galvoju, kad reikia nuvažiuoti iki Rotušės aikštės.. Ale jau reikėtų ruoštis, bo tuo sutems doh.gif

O padangių princui vakar apie 3 nakties išsiunčiau laišką ax.gif
Esu tikrų tikriausia ragana laugh.gif Rašiau kaip laukiu sniego ir t.t. o atsikeliu ir žiūriu balta bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 13:25)
Kas dėl skirtingų tempų - kartais gali nutikti, kad kažkuris paskubina įvykius ir jie draugauja draugauja... ir po daug laiko išaiškėja, kad tas antrasis vis dar galvoja ar verta pradėti draugauti  : Čia iš asmeninės patirties, nors kiekviena situacija skirtinga.

Va tas ir šlykščiausia pas žmones bash.gif
Juk jei pamatai kad žmogus ne tau, ko delsti???
Oi negaliu kaip pikta gun_bandana.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 14:00)
Tai jis dabar kokią 15 val. atvažiuoja karnizo kabinti  lotuliukas.gif

Pagaliau yahoo.gif
Laukiam detalaus raporto laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 14:02)
Labai jau man primine mano ex skambuti-gal pameni kai skambino ir sake kad neisgere dar sampano.. :  velnias zino kas ten darosi ju galvoj..tai tikriausiai lauke kad pasisiulytum ar kazka panasaus.. Nu bet nesuprantu as tokio elgesio-jei nori kazko tai ir sakyk kad nori o ne lauk, kad kazkas tavo mintis perskaitys

Tai būtent!!! Ne nu marsas totalus fool.gif
Ir dar sako moterys kalba per užuominas doh.gif Jie patys daug labiau moka viską susukti taip, kad paskui net išpankelioti neina blink.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 16, 14:02)
abzoryte,  lotuliukas.gif  kartu turejot varyt i ta muge, bet nesusikalbejot smile.gif aisku, kad jis norejo su tavim eiti : bet matyt neisdryso kviesti ar kaip ten buna  :  Labai juokingas pokalbis, toks neisbaigtas

Juokis juokis lotuliukas.gif Man irgi jau isteriškas juokas pradeda imti doh.gif
Ale jei neišdrįso - tai jo bėdos, ne mano. Aš tikrai jo minčių neperskaitysiu ir nesisiūlysiu jam į kompaniją. Jei jis sako "Galvoju iki ten nuvažiuot" Tai toli gražu ne tas pats "Ką manai, gal iki ten nuvažiuojam?"
Hrrrrr.

Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 14:52)
As kazkaip nesugebu isitraukti i jusu bureli...

Ką tu čia dabar paistai doh.gif
Duosiu aš tau velnių tuoj!

TU ESI MŪSŲ BŪRELYJE!

Nepykdyk abžoros šiandien, bo ji pikta laugh.gif

Tiesiog šiais metais esam vienos, sutiksim Kalėdas kitaip, bet tai tik viena šventė metuose.. Ji praeis.. O prieš akis laukia nuostabūs metai, kupini staigmenų ir naujovių. Dabar pasisemk stiprybės ir laikyk galvą aukštai iškėlusi. Tas etapas tau skirtas ne veltui. Visada sakiau ir sakysiu, kad tas etapas pabūti vienai duoda daug gerų dalykų. Po kiek laiko pati suprasi, kad šis etapas tau padėjo suprasti daug dalykų, padėjo tapti kantresnei, stipresnei ir užgrūdintai.

Suprantama kad šventės toks metas, kai užpuola nostalgiška nuotaika. Man irgi taip būna. Visoms taip būna. Aš irgi su spaudžiančia širdimi grįžtu iš prekybos centro, kai matau ten laimingas šeimas. Bet yra ir kitų nuostabių dalykų šiame gyvenime. Ne vyras yra laimė, ne vyras, ne vyras, ne vyras. Laimė yra mūsų pačių vidinė būsena.
Taigi marš vykdyti punktų, o ne griaužti save todėl kad tu esi viena. Tai tik laikina ir tai praeis. Tai tik laikina sellte, tai labai labai labai laikina. Raganos garbės žodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 15:04)
TU ESI MŪSŲ BŪRELYJE!

Nepykdyk abžoros šiandien, bo ji pikta laugh.gif

blush2.gif
flirt.gif zinau kad ne vyras...tiesiog viskas susidejo...tevai ne lietuvoj...su broliu susipykus...nu koks susipykus...nenoriu bendrauti kai istisai kiaulina...keik galima doh.gif ir nesakykit kad kaledu metas0susitaikymo metas...pati zinau blush2.gif Tiesiog atrodo laikausi isitverusi i maziuka ir nenoriu kad isvaziuotu dar ir jis per sventes... g.gif ale neimanoma...jis juk abieju... unsure.gif ir jis isvaziuos ten kur yra vaidinama seima... doh.gif Nu zodziu...sniegas mergaitems atnese dziaugsmo...o sellte isprotejusi ragana cia pudrina smegenis visoms tuo sniegu ir bando itikint kad kaledos-nieko gero...tikiuos jai nepavyks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 16 gruodžio 2007 - 15:11
Abžoryte, man jau tuoj irgi sukils noras muštis box.gif
Einam į kokią salę pasiboksuot arba kokį paintball'ą pašaudyt gun_smilie.gif
Ką mum tokiom taikiom daryti, reikia kur nors garą nuleisti cool.gif
Aš įsivaizduoju po tokios kovos visos kad žvengtume net susiriesdamos - įtampos kaip nebūtą, ką? bigsmile.gif
Kaip prisivaizdavau, o paskiau į baseiną į jakuzi atsipalaiduot, arba į barą alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 15:52)
Sweikos mergaites... 4u.gif
As kazkaip nesugebu isitraukti i jusu bureli...nu nesugebu nors tu ka... :

Labas Sellte. Imk baliona 4u.gif Nekalbek cia nesamoniu-ne vien klykaut kokios mes laimingos cia renkames-visom buna liudna..ir sunku.. ir ypac pries sventes ta vienatve suspaudzia sirdi. Puikiai zinau kaip jautiesi-as pati su baime laukiu tu kaledu. Juk tiek metu jos buvo kartu su mylimu zmogum-visas tas dziaugsmas ieskant jam tos ypatingos dovanos, jaudulys pakuojant jo padovanota dovana..pamenu vis labai slapta giliai sirdy tikedavausi rasti ten suzadetuviu zieda..o va kaip isejo verysad.gif bet tu turi vaikeli-tu nesi viena. Turi del ko stengtis-del jo ir saves. Gali susikurti pacias nuostabiausias kaledas. Net jei ir nieko nesinori, net jei sunku-prisivers nusipirkt ta eglute, papuosk, issikepk kvapnu pyraga ir pamatysi-ta kaledine nuotaika pamazu pati ateis. Reikia moket nusisypsot sau..net jei ir nera del ko sypsotis. Ypac kai nera del ko sypsotis.

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 15:53)

Jei jis sako "Galvoju iki ten nuvažiuot" Tai toli gražu ne tas pats "Ką manai, gal iki ten nuvažiuojam?"
Hrrrrr.

gun_rifle.gif marsietis.. Na pats kaltas-ne musu darbas speliot ka jie tuo norejo pasakyt. Kai tikrai kazko labai nori tai ir pasako. Jei nesugeba tai ju bedos. Nesuk tu sau galvos irnesakyk.gif
Ale tikrai ragana-prisaukei mum sniega thumbup.gif Prasyciau dar koki svajoniu vyra man priburti lotuliukas.gif
Atsakyti
Joptvaimat.. pederastai mano du postus nunešė velniop. O tiek citavau..tiek rašiau. gun_bandana.gif
Atsakyti