QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 13:14)
Sveika Abzoryte! Issimiegojau puikiausiai : Galvoju pabaigt meduolius dekoruot ir gal i baseina nueit..net nezinau-jokiu ypatingu planu : Kokie tavo planai? Kaip sekasi padangiu princui atsakyma rasyt?
Uch. Įkvėpiau iškvėpiau, biški aprimau

Ale verdu pykčiu šiandien

:
Na tavo mintis su tais meduoliais tai nepakartojama. Reikės kitąmet man tave pamėgdžioti
Šiandien galvoju, kad reikia nuvažiuoti iki Rotušės aikštės.. Ale jau reikėtų ruoštis, bo tuo sutems
O padangių princui vakar apie 3 nakties išsiunčiau laišką
Esu tikrų tikriausia ragana

Rašiau kaip laukiu sniego ir t.t. o atsikeliu ir žiūriu balta
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 13:25)
Kas dėl skirtingų tempų - kartais gali nutikti, kad kažkuris paskubina įvykius ir jie draugauja draugauja... ir po daug laiko išaiškėja, kad tas antrasis vis dar galvoja ar verta pradėti draugauti : Čia iš asmeninės patirties, nors kiekviena situacija skirtinga.
Va tas ir šlykščiausia pas žmones

Juk jei pamatai kad žmogus ne tau, ko delsti???
Oi negaliu kaip pikta
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 14:00)
Tai jis dabar kokią 15 val. atvažiuoja karnizo kabinti
Pagaliau

Laukiam detalaus raporto
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 14:02)
Labai jau man primine mano ex skambuti-gal pameni kai skambino ir sake kad neisgere dar sampano.. : velnias zino kas ten darosi ju galvoj..tai tikriausiai lauke kad pasisiulytum ar kazka panasaus.. Nu bet nesuprantu as tokio elgesio-jei nori kazko tai ir sakyk kad nori o ne lauk, kad kazkas tavo mintis perskaitys
Tai būtent!!! Ne nu marsas totalus

Ir dar sako moterys kalba per užuominas

Jie patys daug labiau moka viską susukti taip, kad paskui net išpankelioti neina
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 16, 14:02)
abzoryte,

kartu turejot varyt i ta muge, bet nesusikalbejot

aisku, kad jis norejo su tavim eiti : bet matyt neisdryso kviesti ar kaip ten buna : Labai juokingas pokalbis, toks neisbaigtas
Juokis juokis

Man irgi jau isteriškas juokas pradeda imti
Ale jei neišdrįso - tai jo bėdos, ne mano. Aš tikrai jo minčių neperskaitysiu ir nesisiūlysiu jam į kompaniją. Jei jis sako "Galvoju iki ten nuvažiuot" Tai toli gražu ne tas pats "Ką manai, gal iki ten nuvažiuojam?"
Hrrrrr.
Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 14:52)
As kazkaip nesugebu isitraukti i jusu bureli...
Ką tu čia dabar paistai
Duosiu aš tau velnių tuoj!
TU ESI MŪSŲ BŪRELYJE!
Nepykdyk abžoros šiandien, bo ji pikta
Tiesiog šiais metais esam vienos, sutiksim Kalėdas kitaip, bet tai tik viena šventė metuose.. Ji praeis.. O prieš akis laukia nuostabūs metai, kupini staigmenų ir naujovių. Dabar pasisemk stiprybės ir laikyk galvą aukštai iškėlusi. Tas etapas tau skirtas ne veltui. Visada sakiau ir sakysiu, kad tas etapas pabūti vienai duoda daug gerų dalykų. Po kiek laiko pati suprasi, kad šis etapas tau padėjo suprasti daug dalykų, padėjo tapti kantresnei, stipresnei ir užgrūdintai.
Suprantama kad šventės toks metas, kai užpuola nostalgiška nuotaika. Man irgi taip būna. Visoms taip būna. Aš irgi su spaudžiančia širdimi grįžtu iš prekybos centro, kai matau ten laimingas šeimas. Bet yra ir kitų nuostabių dalykų šiame gyvenime. Ne vyras yra laimė, ne vyras, ne vyras, ne vyras. Laimė yra mūsų pačių vidinė būsena.
Taigi marš vykdyti punktų, o ne griaužti save todėl kad tu esi viena. Tai tik laikina ir tai praeis. Tai tik laikina sellte, tai labai labai labai laikina. Raganos garbės žodis