Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 15:11)
reikia moket nusisypsot sau..net jei ir nera del ko sypsotis. Ypac kai nera del ko sypsotis.

Aciu powerpuff,ir tau balioniukas atgal 4u.gif rasiau as cia jums ir asaros kaip pupos..... verysad.gif Kazkokia baime sirdute valdo...bijau visko-nuo kaledu iki baigiamojo,prie kurio per darbus ir kitus mokslus net neprisedus....o juk metus laiko turejau.. doh.gif
Tiesa,perskaiciau jau puse knygos-kodel vyra myli kales... ax.gif jazau mergaites,dar tik pirmus skyrius skaitydama suvokaiu kad viska ko nereikia daryti as ir dariau bendraudama ir su paskutiniu zmogum,ir su visais kitais... doh.gif doh.gif doh.gif siaubas...ten toj knygoj ciut ne tarp eiluciu sakoma-susikiskit jus ta savo nuosirduma mergaites ten kur...nebetesiu lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Man dar rytas, ir ką tongue.gif
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 15, 23:16)
Oj, tiems bendradarbiams, vakarėlių įkarštyje tu būtum suėjusi kaip didžiausia krasavica  tongue.gif  O jei nuvažiavai nepersirengusi naktinės aprangos, tai tada išvis būtų gerai  thumbup.gif
blush2.gif  biggrin.gif

Aš tai jiems būčiau suėjusi biggrin.gif , o man jie? Aš norėjau miego, o ne girtų diedų doh.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:20)
O jei rimtai, nereikia čia lialia, kad visos esame čia Šventosios ir gerumo įsikūnijimai. Jei sutariame, tai nereiškia, kad dabar specialiai turime pradėti rietis, bet kad specialiai glostyti viena kitai galvas ir reikia nereikia pilstyti liaupses - nė viena to ir nedarom. Kai reikėjo, davėm čia ir Dominyykai pylos. Su populi irgi santykius aiškinomės biggrin.gif Ir apskritai, nuomones čia turime visos ir jei yra pagrindas jas ir susakom.

tai nepamiršti dar ane g.gif
gal susitaikom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:58)
Ne nu tie bernai!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Marsas totalus gun_bandana.gif:

Gi paskambino Mėlynakis, sako labai susidomėjau ta kalėdine muge kur pasakojai vakar. Sako galvoju gal reikėtų nuvaryti, nupirkčiau močiutei dovaną. Nu sakau pabandyk. Sako, kaži ar dirba šiandien. Nu sakau palauk, pažiesiu internete ir perskambinsiu.
Perskambinu, sakau dirba. Manieže vyksta. Sako, nu reikėtų jaučiu nuvaryt. Nu sakau, nuvaryk. Paskui dar kažką ne į temą paklausinėjo. Paskui vėl sako, tai įtariu varysiu aš ten. Nu sakau pabandyk. Pasilinkėjom geros dienos ir vsio! mega_shok.gif

Ne nu negaliuuuuu gun_bandana.gif:
Tipo jis čia norėjo, kad pati pasisiūlyčiau? fool.gif
Tai jei tik informacijos norėjo, galėjo paskambinti į 118  doh.gif
Ne nu marsas konkretus swoon.gif

Ne nu jis kažkoks doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 16, 15:02)
sweikos!

abzoryte,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kartu turejot varyt i ta muge, bet nesusikalbejot smile.gif aisku, kad jis norejo su tavim eiti biggrin.gif bet matyt neisdryso kviesti ar kaip ten buna  tongue.gif  Labai juokingas pokalbis, toks neisbaigtas biggrin.gif biggrin.gif

Labas , VILTE, bet tu ir nepataisoma optimistė ir geruolė. smile.gif mane tokie žmonės kartais nervina, reik daryti kaip aš kad darau, bambėti ir zirzėti: tai ko jis skambino, ką čia jam info tel, jei nesugeba pakviesti tai koks jis vyras ir t.t. blink.gif
čia kažkas pasiginčyti norėjo, aš šnd pasiruošus ATEIK čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 16, 15:22)
tai nepamiršti dar ane  g.gif
gal susitaikom  4u.gif
Papildyta:

Ne nu jis kažkoks  doh.gif

Ne ne, aš neprisimenu nieko biggrin.gif Viskas ten gerai buvo! biggrin.gif Tu buvai teisi 4u.gif Aš tik bandžiau pasakyti, kad ne visada čia liaupsės būna blush2.gif

Taikytis nereikia, tu man patiki laugh.gif friends.gif
Aga, jis tikras lopas gun_bandana.gif

Viskas jau bėgu 4u.gif

Sellte, laikykis! console.gif
Vakare, puiki tavo mintis, reikėtų ją įgyvendinti thumbup.gif
Powerpuff, bursiu bursiu ir pribursiu, pamatysi yahoo.gif
GV, ne nu tikrai šiandien visos jėgos prieš mus atsisuko gun_bandana.gif

Einu į pasaulį tvarkos daryt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 16:15)
Joptvaimat.. pederastai mano du postus nunešė velniop. O tiek citavau..tiek rašiau. gun_bandana.gif

GV ramiai-ikvepk iskvepk. Visom cia taip nutinka. ir kuo ilgesni posta rasai tuo didesne tikimybe kad jis prapuls velniop doh.gif lotuliukas.gif Tai ka ten tiek rasei? trumpa reziume prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 15:52)
Papildyta:
O man tos Kaledos...Dieve...maziukas paskambino vakar budamas pas teti-mamyte,ar mes turesime eglute,as va pas teti jau papuosiau,o pas mus ar bus?... doh.gif o zadejau nieko nepirkti,tokia suvenyrine nediduke balta pasidejau...bet mazius sakys-baik bairius cia ne eglute schmoll.gif nu ir daviausi po senukus,ir aisku neradau grazios... doh.gif o visi tokie zmones laimingi,su sypsenom...kaip koks seselis jauciausi tarp ju...ejau ir kiekvienam zingsnyje,net masinoje sededama galvojau-o juk pernai viska darem kartu... verysad.gif siemet nenoriu nieko...nei pati kazkam kazka dovanoti...nei kad man kas nors  ka nors dovanotu...ta suirute...ta pries sventine sumaistis varo i nevilti... unsure.gif norisi uzsikloti galva ir pabusti po svenciu...tik del maziuko...del maziuko turiu eiti pirkti daryti....

klausyk, viskas gerai, bet jei nenori ir nereik. Tavo mažiukas turi tėvą tai dabar susikį jo nr. ir sakai tu tėve tavo vaikas eglės nori. Gal kaip nors sugebėsi ją iki mūsų atvežti? Na ir vsio tegu veža. 4u.gif
O tau bus ta nuotaika. Neskaitant vaikystės, man buvo tik vienos Kalėdos, kurių aš laukiau su džiaugsmu, puošiau eglę ir pirkau dovanas, visos kitos Klaėdos tai kažkos cirkas man.
Bet vaikams to reikia.... tai va dėl vaiko leisk tėvui pasistengti.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 16, 15:29)
Bet vaikams to reikia.... tai va dėl vaiko leisk tėvui pasistengti.

eik tu...vaiko tevo motera sakys kad as nenormali jei vaikui net egles nesugebu nupirkti...dar prisimislys kad susigrazinti ex noriu kartu su egle... doh.gif aina jie visi peklon.... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 16:27)
Ne ne, aš neprisimenu nieko biggrin.gif Viskas ten gerai buvo! biggrin.gif Tu buvai teisi  4u.gif  Aš tik bandžiau pasakyti, kad ne visada čia liaupsės būna  blush2.gif

Taikytis nereikia, tu man patiki laugh.gif friends.gif
Aga, jis tikras lopas gun_bandana.gif

Viskas jau bėgu  4u.gif
Einu į pasaulį tvarkos daryt laugh.gif

dar viena ne pataisoma optimistė bigsmile.gif
Tu man irgi patinki mirksiukas.gif Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Aš ką tik po kelionės po savo rajoną, ieškant lašišos biggrin.gif Sugalvojau, jog be mašinos reikia varyti į pardę (vaikui tai buvo staigmena ax.gif ), vienoj neradau - žygiavau į kitą. Prigriebiau dar vyno butelį (tik rožės žiedlapių sutrinti į vidų neturiu g.gif ), turiu filmą - bandysiu kažką gero išgimdyti iš šios situacijos. Vaikas užsiraukęs, kad jam negalima su kompu - "gal ir man tave nubausti, kad tu nesėdėtum" tongue.gif

Turiu daug minčių apie tai, ką šiandien prikalbėjot - ypač apie pavydą smile.gif Vaikščiodama galvojau daug. Bet dabar laukiu vinių kalėjo, tai nenoriu išsiplėsti.

O tos šeimos vaikščiojančios po prekybcentrius, nebūtinai yra laimingos.... Vienatvė dviese kur kas baisiau nei ta, kai išties esi vienas smile.gif Manau, pačios tą puikiai žinom wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 16:33)
eik tu...vaiko tevo motera sakys kad as nenormali jei vaikui net egles nesugebu nupirkti...dar prisimislys kad susigrazinti ex noriu kartu su egle... doh.gif aina jie visi peklon....  mastau.gif

čia viena mergina buvo tokį gražų posakį pasakius: o nenori pasiūlyti jam/jai sulysti į užpakalį ir užsiraukti ten?
Tai va, tai vaiko tėvo moterai gali pasiūlyti, ką manai? O visą kitą yra pareiga ir vsio. Visokios moteros *** doh.gif mano ex., turėjo su kita vaiką tai aš jam visad sakydavau davai darai tą davai darai ana (pvz. nuvežį vaiką ten, nuperki jam tą ir t.t.) bo visada pagalvodavau maža ką dar liksiu aš viena su vaiku nuo jo tai būsiu bent išdresiravusi doh.gif čia kai visada rūpi tik savo kailis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 16:37)
Aš ką tik po kelionės po savo rajoną, ieškant lašišos biggrin.gif Sugalvojau, jog be mašinos reikia varyti į pardę (vaikui tai buvo staigmena  ax.gif ), vienoj neradau - žygiavau į kitą. Prigriebiau dar vyno butelį (tik rožės žiedlapių sutrinti į vidų neturiu  g.gif ), turiu filmą - bandysiu kažką gero išgimdyti iš šios situacijos. Vaikas užsiraukęs, kad jam negalima su kompu - "gal ir man tave nubausti, kad tu nesėdėtum"  tongue.gif

Turiu daug minčių apie tai, ką šiandien prikalbėjot - ypač apie pavydą smile.gif Vaikščiodama galvojau daug. Bet dabar laukiu vinių kalėjo, tai nenoriu išsiplėsti.

O tos šeimos vaikščiojančios po prekybcentrius, nebūtinai yra laimingos.... Vienatvė dviese kur kas baisiau nei ta, kai išties esi vienas smile.gif Manau, pačios tą puikiai žinom wink.gif

Kam tie žiedlapiai? Pirmą kartą girdžiu, prašau plačiau 4u.gif Noriu ir aš buti protinga biggrin.gif

Apie vienatvę dviese pilnai pritariu 4u.gif

Gero vinių kalimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 16 gruodžio 2007 - 15:41
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 16:37)
Aš ką tik po kelionės po savo rajoną, ieškant lašišos biggrin.gif Sugalvojau, jog be mašinos reikia varyti į pardę (vaikui tai buvo staigmena  ax.gif ), vienoj neradau - žygiavau į kitą. Prigriebiau dar vyno butelį (tik rožės žiedlapių sutrinti į vidų neturiu  g.gif ), turiu filmą - bandysiu kažką gero išgimdyti iš šios situacijos.

Saunuole Bjuti thumbup.gif Laukiam raporto. Kaip zinia karnizu kabinimas gali labai neblogai baigtis.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 16:08)
Abžoryte, man jau tuoj irgi sukils noras muštis  box.gif
Einam į kokią salę pasiboksuot arba kokį paintball'ą pašaudyt  gun_smilie.gif
Ką mum tokiom taikiom daryti, reikia kur nors garą nuleisti  cool.gif
Aš įsivaizduoju po tokios kovos visos kad žvengtume net susiriesdamos - įtampos kaip nebūtą, ką?  bigsmile.gif
Kaip prisivaizdavau, o paskiau į baseiną į jakuzi atsipalaiduot, arba į barą  alc.gif

Aš tai visai norėčiau tpkio mergaitiško pasisėdėjimo. Tik va turiu tokių priežasčių:
1. reik mokintis doh.gif (kitą savaite paskutinis egzas mirksiukas.gif ir jei viską išlaikiau tai... smile.gif ) 2. kaip visada pinigo trūkumas, o visi šia malonumai nemažai kainuoja (reiktu gal sumažinti malonumų skaičių blush2.gif ).

Aš dar nei vienos iš Jūsų nemačiau gyvai blush2.gif ir noriu ir bijau...

Vakare, o tu Impulse sportuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 16 gruodžio 2007 - 15:45
QUOTE(populi @ 2007 12 16, 15:44)
Vakare, o tu Impulse sportuoji?

Taip smile.gif Gal visgi ir matei kada gyvai? bigsmile.gif
Atsakyti