Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 16:47)
Taip smile.gif Gal visgi ir matei kada gyvai?  bigsmile.gif

Tai gal ir mačiau tada biggrin.gif įtarį gal mane?
Aš retai ateinu, bet dažniausiai pas Darių (taip gaunasi).
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 16, 15:51)
Tai gal ir mačiau tada  biggrin.gif  įtarį gal mane?
Aš retai ateinu, bet dažniausiai  pas Darių (taip gaunasi).

Nea, neįtariu smile.gif Ten nemažai merginų vaikšto - vienos rečiau kitos dažniau, - galima ir kiekvieną įtarti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 16:47)
Taip smile.gif Gal visgi ir matei kada gyvai?  bigsmile.gif

Kaip tik ten ruosiuosi eit..Kada tu ten vaikstai? Su kompanija smagiau butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 16:54)
Nea, neįtariu smile.gif Ten nemažai merginų vaikšto - vienos rečiau kitos dažniau, - galima ir kiekvieną įtarti  biggrin.gif

Ir vaikštai apžiurinėji visas įtarinėji biggrin.gif O aš žinau, kad tu garbanotais plaukais (jei ne atai atsiprašau 4u.gif ) tai man lengviau. Įlėksiu dabar į ten ir šauksiu Vakare vistiek atsisuksi biggrin.gif .
O jei rimtai galim kada ir susitikti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 16:57)
Kaip tik ten ruosiuosi eit..Kada tu ten vaikstai? Su kompanija smagiau butu blush2.gif

Aš einu vakarais, kartais savaitgali, bet labai įvairiai kartais po darbo kartais po paskaitų. Kada planuoji eiti?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 15:57)

QUOTE(populi @ 2007 12 16, 16:01)
Ir vaikštai apžiurinėji visas įtarinėji  biggrin.gif O aš žinau, kad tu garbanotais plaukais (jei ne atai atsiprašau  4u.gif ) tai man lengviau. Įlėksiu dabar į ten ir šauksiu Vakare vistiek atsisuksi  biggrin.gif .
O jei rimtai galim kada ir susitikti  4u.gif
Papildyta:
Aš einu vakarais, kartais savaitgali, bet labai įvairiai kartais po darbo kartais po paskaitų. Kada planuoji eiti?

lotuliukas.gif turbūt tikrai atsisukčiau biggrin.gif Aš irgi įvairiai einu, po darbo, mėgstu savaitgaliais ryte, tik pastaruoju metu mažokai vaikštau blush2.gif powerpuff, o tu jau ten vaikštai ar dar tik pirmus kartus eisi?
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 17:03)
lotuliukas.gif  turbūt tikrai atsisukčiau  biggrin.gif Aš irgi įvairiai einu, po darbo, mėgstu savaitgaliais ryte, tik pastaruoju metu mažokai vaikštau  blush2.gif powerpuff, o tu jau ten vaikštai ar dar tik pirmus kartus eisi?

aš ir mažokai vis sakau eisiu savaitgaliais bet pramiegu, vakar vakare buvau tai visai patiko 4u.gif Salėje visai mažai žmonių buvo, tik kad aš salėje nelabai moku elgtis... su visais tais agregatais, o treneris dažniausiai buna tas kur žodžio neištrauksi...
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 16, 17:01)

Planavau siadien..truputi tingisi blush2.gif Jei atsirastu entuziasciu palaikyt kompanija tai issijudinciau gal..

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 17:03)
powerpuff, o tu jau ten vaikštai ar dar tik pirmus kartus eisi?

As ten jau buvus kokius gal 10 kartu..gal daugiau. As vis pakvietimu gaunu tai taip nereguliariai lankausi smile.gif
Atsakyti
Nejaučiu ir aš šiandien entuziazmo sportui blush2.gif Visą dieną galvoju kaip tuoj kažkur eisiu ir sėdžiu namie batus apsiavus. Pasiekimas - jau apsirengiau patogiai biggrin.gif
Atsakyti
joooo,gaila man nieks nepavydi verysad.gif ner ko doh.gif lotuliukas.gif blyn kaip as noriu i Lt,pas mama verysad.gif verysad.gif verysad.gif susiktos sios Kaledos-nei pinigu,nei vyro,nei laimes,nei nieko doh.gif plius bedu milijonai doh.gif
einu rasyt laisko,kurio niekm neissiusiu...
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 16:34)
blyn kaip as noriu i Lt,pas mama verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif susiktos sios Kaledos-nei pinigu,nei vyro,nei laimes,nei nieko doh.gif plius bedu milijonai doh.gif
einu rasyt laisko,kurio niekm neissiusiu...

tu i lt pas mama as i uk pas mama verysad.gif verysad.gif verysad.gif kaledos matyt toks metas,kada norisi pajusti namu siluma,pajusti ta kaledu ryto dziugesi kada kazkas pasitinka prie duru su prijuoste... blush2.gif o namuciai ispuosti..mamyte tokia nuo begiojimo su ruzavais zandukais... ax.gif o akys svyti,nes ji stengesi del musu.... blush2.gif eina sau.... verysad.gif
Atsakyti
powerpuff, populi, jūs dar čia?
aš pagalvojau kad gal visgi reik eit sportuot. Tik sportas ar ir baseinas? Važiuojam, dabar? Aš entuziastė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 14:52)
tu i lt pas mama as i uk pas mama verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif kaledos matyt toks metas,kada norisi pajusti namu siluma,pajusti ta kaledu ryto dziugesi kada kazkas pasitinka prie duru su prijuoste... blush2.gif o namuciai ispuosti..mamyte tokia nuo begiojimo su ruzavais zandukais... ax.gif o akys svyti,nes ji stengesi del musu.... blush2.gif eina  sau.... verysad.gif

isvis kartais taip noretus val pabust sekmadienio ryta,kai tetis i lova atnesa blynu ir sulciu wub.gif rolleyes.gif ech,kodel laikas taip greti eina unsure.gif
Atsakyti