Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 17:57)
powerpuff, populi, jūs dar čia?
aš pagalvojau kad gal visgi reik eit sportuot. Tik sportas ar ir baseinas? Važiuojam, dabar? Aš entuziastė  biggrin.gif

Vaziuojam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gerai smile.gif powerpuff, galiu paimt tave už 10 minučių, ar tinka?
populi, parašiau tau žinutę - jei norėsi prisijungt atrašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 16, 18:16)
Gerai smile.gif powerpuff, galiu paimt tave už 10 minučių, ar tinka?
populi, parašiau tau žinutę  - jei norėsi prisijungt atrašyk  4u.gif

Parasiau tau sms. As uz 15 min susiruosiu 4u.gif
Atsakyti
Nu ką, vinių kalėjas išvyko... Bet žadėjo sugrįžti thumbup.gif Nes aš kaip tikra blondinė "nežinojau", kad karnizas per ilgas ir jį teks nupjauti ax.gif tongue.gif Sakė, kabinam taip, po to galėsim perkabinti ax.gif Nu patinka jis man, velnias g.gif Atvarė toks išsikvėpinęs visas wub.gif Laisvai galėčiau jį įsimylėti iš naujo blush2.gif
Su mano vaiku draugauja, tas jam visokių istorijų pripasakoja, rodo kompe visokius žaidimus, etc...

Gaila, kad turėjo išvykti verysad.gif Ja norėjo vykti tik viską padaręs, sakau, o tai kas lašišą valgys, mano vaikas tai nevalgo smile.gif Kažkas ten pas jį turėjo atvažiuoti g.gif , o tai man labai nepatiko.... Jau bevalgant ir begeriant vyną jam pradėjo rašyti sms, sako "blyn, ot žmonės, nesitarėm kada atvažiuos, jau atvažiavo"... Norisi tikėti, kad gal ne merga kokia blush2.gif

Bet kaip gerai, kad dar reikia nupjauti tą karnizą lotuliukas.gif O aš vyno fone, tai mielai jau dabar būčiau su juo ant sofutės pasėdėjus, kokį filmą pažiūrėjus, dabar teks vienai leteną čiulpti lotuliukas.gif

Kur jūs visos??? AŪŪŪŪŪŪŪ!!!!
Atsakyti
Esam esam smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesam nesam laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 20:01)
Nesam nesam laugh.gif

Dar širsti, Fėja? smile.gif Gal nori pas mane ant vyno? Butelis Torreso pradarytas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
noriu visas pagirti, pasveikinti, paguosti, pralinksminti ar tiesiog suspaust šiltam glėby... kam ko reikia, pačios žinot 4u.gif
esat pačios šauniausios, net ir pykdamos, net ir pavydėdamos, net ir liūdinčios.. bigsmile.gif apsiniaukus diena, bet ir ji praeina smile.gif kvapnios kavos - arbatos puodelis ją nuspalvina šiltai jaukia spalva.. rolleyes.gif

per tą skubėjimą, nepamatom mažų gražių dalykų, dėl kurių tikriausiai reiktų labiau džiaugtis nei dėl tų, kurie akivaizdūs visiems...
pavyzdžiui, šiandien atsikėliau su vienu išgijusiu jau spuogu lotuliukas.gif
kažkas ant mašiniuko nupiešė širdelę iš sniego..kažkoks magiškas įvykis atrodo, ne tai, kad ateis meilė ar pan., bet...taip privertė nusišypsoti.. bigsmile.gif
manau, kad viskas priklauso nuo nusiteikimo... ax.gif džiaugiuos už Jus visas ir už kiekvieną atskirai... 4u.gif
nors tą žinot, bet pakartosiu - esat pačios pačiausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 20:06)
Dar širsti, Fėja? smile.gif Gal nori pas mane ant vyno? Butelis Torreso pradarytas  ax.gif

Širstu ir labai.
Ačiū, bet vyno nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 20:50)
Širstu ir labai.
Ačiū, bet vyno nenoriu.

Jei dabar pasakysiu, kad suprantu, dėl ko širsti, tai širsi dar labiau. Jei pasakysiu, kad viskas praeis - mane gali imti ir pasiųsti. Manau, jog sveika retkarčiais pabūti piktai. Jei nebūtum tu ta fainoji GV, kurią neakivaizdžiai pažįstu, kurios postai mane prajuokina, kurios blaivus ir savotiškas požiūris į gyvenimą žavi, nekreipčiau į tave dėmesio - praignoruočiau ir tiek. Ir dabar gerai nežinau, kaip čia reaguoti į tavo pyktį g.gif Tai kad tu čia vis užsuki, ir kokią frazę pasakai, parodo, kad kažkokio bendravimo nori. Jaučiu, kad vyksta tavyje kova tarp noro išsakyti viską ką galvoji apie gyvenimą ir supratimo, kad po to reiks bendrauti smile.gif Bet davai, gal pavaryk ant to blogojo gyvenimo, kuriame nėra meilės, kuriame senukai daro nesąmones, kuriame darbdaviai nesilaiko žodžio ir nepasako savo galutinio sprendimo? Pavaryk ant gyvenimo, kuriame iš KĮŽo iškrenta ne tie žmonės, kuriame apskritai nėra nieko gero.... Oj, mieloji, jei tau palengvės - pavaryk. Man tikrai norėtųsi, kad pasijaustum geriau. Nes tu man rūpi, pikčiurna tu smile.gif

Ir dar pasakysiu apie pavydą. Aš irgi dažnai pavydžiu. Pavydžiu to, ko neturiu pati, kartais atrodo, kad esu vertesnė turėti kai ką, ką turi kiti, mažiau verti to. Man liūdna, kad kitiems pasaulis nusidažęs rožinėm spalvom, o mano tik pilka. Kartais jaučiuosi pati nelaimingiausia, ir bet koks proto balsas manęs neveikia - pasaulis aiškiai prieš mane susimokęs. Bet kai tai kartojasi laiks nuo laiko, suprantu, kad ta būsena ateina ir praeina. Taip pat, kaip ir ta geroji. Suprantu, kad daug kam ir mano gyvenimas atrodo rožinis, ir kad iš tiesų brangiems žmonėms aš blogo nelinkiu ir nenorėčiau, kad jiems staiga nesisektų, kad draugės susipyktų su mylimaisiais. Aš jiems nepavydžiu - aš tiesiog noriu to paties. Bet tai tikrai nereiškia, kad man būtų smagu, jei tai, ką jie turi, staiga jie nebeturėtų. Taip, pavydžiu savo draugei gražių santykių su draugu, bet pagalvoju, jei ji išsiskirtų ir liūdėtų, ar man taptų smagiau? g.gif Tikrai ne, tikrai norėčiau, kad ji susitaikytų, regzčiau planus, padėčiau kuo galėčiau... Juk net žiūrint filmą, norisi laimingos pabaigos. Savo draugams - juo labiau.

Žodžiu, GV, myliu aš tave visa savo internetine meile smile.gif Ir pavydžiu tau to senuko, bet labai noriu, kad su juo susitaikytum, ir vėl būtum laiminga smile.gif
Atsakyti
Grozi...tu fainuole mergyte...kam kazkokios psichologines knygos jei tu tiek prirasai...ir pasakai mano mintis kuriu nesugebu isreiksti rastu...isvis cia kai parasote jus...as net nenoriu nieko komentuoti cituoti...as tiesiog viska stengiuos sugerti i save...tam kad sunkiu metu atsiminciau...skaitau ir analizuoju jusu liudnas mintis...juose matau save..tai net nesinori kartotis,nebent nutruksta tas siulas liudnas ir viskas pasipila...
GV mergaite,laikykis.... friends.gif jamk balioniuka.... 4u.gif gali ir susprogdinti jei palengves irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 16 gruodžio 2007 - 21:08
paskolinkit beisbolke a drauges? dirol.gif
Atsakyti