Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Sveikos dar kartą smile.gif

Baikit nervintis, naujaugi viskas taip jau blogai??? doh.gif

O aš parduotuvėje sutikau savo pirmąją meilę... tai vos nenukritau lotuliukas.gif
ir iš to strioko vietoj jorurto su dribsniais nusipirkau kakavos, dar keksiukų... visko kas kaloringa ir mane storina lotuliukas.gif O buvau pasižadėjusi vakarais valgyti tik vaisius ir daržoves... oi dūra aš kokia doh.gif

o kad iš KIŽ'o iškrito Valdas ir aš manau, kad neteisinga... cool.gif

Bjuti, iš tavęs daug kam reiktų pasimokyti. Cool pana esi drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 22:10)
paskolinkit beisbolke a drauges? dirol.gif

ką talžysi? g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ogo mergičkos, tai buvot sportuot? Vakare, powerpuff? thumbup.gif Na ir kaip?

GV, ne tau vienai šiandien pykčio priepoliai biggrin.gif Mes su drauge šiandien paskelbėm LOPŲ dieną laugh.gif

Taigi ką jūs sau manot, jau išeidinėju iš namų, su drauge susitarusi, ji jau laukia, kad važiuotume prie Rotušės ir skambina Mėlynakis doh.gif Tai sako.. mmm.. hmmm.. klausyk, o gal tu kartu norėtum su manimi į tą mugę? Tai sakau, dar nebuvai?? Nu ne sako... Galvoju gal ir tu norėtum... Nu sorry sakau, jau nepalaikysiu tau kompanijos, draugė laukia, prieš porą valandų jei būtum pakvietęs, būčiau kitaip planus sudėliojus...
Nu tai įsivaizduokit! Maniau pritrėkščiau jį vietoje gun_bandana.gif
Juk susitikti tikrai būčiau norėjusi.. O tuo labiau kai jis Vilniuje... bash.gif
Bet man jau nebe 18 ir mečiau tuos bajerius, kai dėl berno skambučio mesčiau visus savo planus schmoll.gif Nelakstysiu aš jam iš paskos vos piršteliui pamojus, o jei norės, kitą kartą galbūt žmoniškai pakvies kur nors.

Paskui nuvarėm į Rotušę ir parašėm laišką Kalėdų seneliui toje trobelėje thumbup.gif
Pagėrėm karšto vyno ir užsukom į BO picų.. Ale ten irgi tokie lopai, kavianskai pasitaikė. Pasitikėjimas per kraštus lipa. Tai ačiū Dievui, kad picos jau buvo baigtos, tad lėkėm namo.

Grįždama maniau susprogsiu iš pykčio dėl tokių Mėlynakio bajerių, bet pagulėjau vonioje daugiau nei valandą, grožio terapija biškutį nugesino mano aršumą laugh.gif Dar begulėdama perskaičiau 30 psl knygos "Liuks mergaitė". Stilius, kaip Bridžitos Džons - gurulė laugh.gif Pardavėjas avimis vadina, bernus slunkiais, žodžiu pakėlė nuotaiką, jau rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 16, 19:13)

ką talžysi? g.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

bjaurybe savo cool.gif blyn buvo pazadejes kad sestad i kluba isleis su drauge-specialiai negrizo.tada pasake kad siandien pazes-tai ka-visa diena tel isjungtas buvo,dabar pasake kad uz kokiu poros val tik gris doh.gif nu ir maza priplot tuos diedus cool.gif cool.gif
Atsakyti
Va, ką tik Palmira pasakė, kad man jau reiktų patylėti nuo kitos savaitės tongue.gif Ir gan ilgam - tipo, tylėkit, žuvys, jei norit, kad jums būtų viskas gerai tongue.gif Prisišnekėjot pastaruosius pusantrų metų, užteks. Išeina kažkoks ten mėnulis, pereina į vandenį, galės abžorytė reikšis dabar pusantrų metų biggrin.gif Taip kad pailsėsit, merginos, nuo mano istorijų ir svarstymų apie gyvenimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 21:16)
Va, ką tik Palmira pasakė, kad man jau reiktų patylėti nuo kitos savaitės tongue.gif Ir gan ilgam - tipo, tylėkit, žuvys, jei norit, kad jums būtų viskas gerai  tongue.gif  Prisišnekėjot pastaruosius pusantrų metų, užteks. Išeina kažkoks ten mėnulis, pereina į vandenį, galės abžorytė reikšis dabar pusantrų metų biggrin.gif Taip kad pailsėsit, merginos, nuo mano istorijų ir svarstymų apie gyvenimą  lotuliukas.gif

O jau po pusantrų tipo tylėt ar ne? laugh.gif
Nežinau per kur čia sakė, bet man draugė ką tik parašė, kad dar sakė, jog tuo metu nusimato daug permainų ir netgi revoliucijų. Aišku mums revoliucijos ne į temą ir gal geriau jų nebūtų, bet permainos tikrai į gerą. Taigi viskas bus čiki su pikiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 22:16)
Va, ką tik Palmira pasakė, kad man jau reiktų patylėti nuo kitos savaitės tongue.gif Ir gan ilgam - tipo, tylėkit, žuvys, jei norit, kad jums būtų viskas gerai  tongue.gif  Prisišnekėjot pastaruosius pusantrų metų, užteks. Išeina kažkoks ten mėnulis, pereina į vandenį, galės abžorytė reikšis dabar pusantrų metų biggrin.gif Taip kad pailsėsit, merginos, nuo mano istorijų ir svarstymų apie gyvenimą  lotuliukas.gif

geriau nenutilk (labai jau protingai sušneki (kolkas lotuliukas.gif )).

Tai vat, mane labai visi nervina šiandien...

Monikutee, poto perleisk beisbolkę man... Ryt kažką talžysiu doh.gif

Aj... Man maniškis parašė, kad gal noriu ŠIANDIEN susitikt, tai sakau, nesvaik, vaikeli. Vėlu juk, o aš gera mergaitė, "anksti" gult einu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai siūlau paskelbti gruodžio 16-ąją tarptautine Lopų diena lotuliukas.gif Galvoju, kad prieš kalėdas lopai suaktyvėja, išeina į gatves, lenda į kabokus ir gadina normalioms merginoms gyvenimus lotuliukas.gif

Abžoryte, galvoju, kad tavo mėlynakis yra drovus. Jam gal labai daug kainavo pakviesti tave... Gal jis ruošėsi ilgai, iš pirmo karto taip ir neišdrįso. Nereikia pykti ant jo. Žmonės būna drovūs ir nedrąsūs, ką jiems daryti? Ir kuo labiau tau patinka kitas žmogus, tuo sunkiau jam parodyti dėmesį. Jaučiu, ta mugė buvo pretekstas - paskambino tau, tikėjosi, kad kažkaip viskas išsispręs, ale tu nepasisiūlei su juo važiuoti. Tada jis porą valandų kaupėsi tave pakviesti... Kuo labiau tu jam patinki, tuo sunkiau jam tave kalbinti ir kažką siūlyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 22:16)

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 22:21)
O jau po pusantrų tipo tylėt ar ne? laugh.gif
Nežinau per kur čia sakė, bet man draugė ką tik parašė, kad dar sakė, jog tuo metu nusimato daug permainų ir netgi revoliucijų. Aišku mums revoliucijos ne į temą ir gal geriau jų nebūtų, bet permainos tikrai į gerą. Taigi viskas bus čiki su pikiu laugh.gif

o man vestuvės, vaikai, nauji namai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jokios karjeros, tik šeima rūpintis wub.gif
em..būtų neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 22:28)
Aš tai siūlau paskelbti gruodžio 16-ąją tarptautine Lopų diena  lotuliukas.gif Galvoju, kad prieš kalėdas lopai suaktyvėja, išeina į gatves, lenda į kabokus ir gadina normalioms merginoms gyvenimus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Liuks idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 19:42)
Nu ką, vinių kalėjas išvyko... Bet žadėjo sugrįžti  thumbup.gif 

Bjuti uzuojauta del viniu kalejo 4u.gif Na bet kai jau sugriz tai tikekimes uzsibus ilgeliau pas tave blush2.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 16, 20:10)
Sveikos, mergaitės smile.gif

nors tą žinot, bet pakartosiu - esat pačios pačiausios  4u.gif

Sveikute CrazySun drinks_cheers.gif Tu pati esi pati paciausia thumbup.gif Kur prapuolus? Kas naujo? Ta sirdute ant masinos tai nerealu wub.gif Kaip dziugina kartais tokie mieli menkniekiai.. ax.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 22:15)
Ogo mergičkos, tai buvot sportuot? Vakare, powerpuff?  thumbup.gif  Na ir kaip?

Aha jau grizom. Valgyt zveriskai uzsimanem tai neilgai ir pabuvom ax.gif bet buvo labai smagu-dabar visa tokia atsigavus jauciuosi thumbup.gif
Joo melynakis tai duoda doh.gif Tai jam vargsui tiek laiko prireike kad isdristu tave pakviest.. Jau isivaizduoju ilgas valandas sedint ji su telefonu rankose ir kaupianti drasa lotuliukas.gif O kad nelekei is paskos tai ir teisingai-ismoks gal pagaliau sakyt is karto ko nori.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 14:14)
GV brangioji-vat man patinka kad niekada nevynioji i vata savo zodziu drinks_cheers.gif  Tik vat kaip cia yra kad man nieko nepavydi? g.gif  Negi nenoretum plikio su pica? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:20)
Nori muštis?
Einam user posted image

O šiaip suprantamas tavo jausmas. Kol neatsiras tvirtas vyras vertas GV, tol tai gali ir tęstis. Kad ir kaip skeptiškai dabar į tai bežiūrėtum  Bet dar ne tokie skeptikai gyvenime buvo suvystyti Meilės pančių

Paminėsi mano žodį    Ir nuo tavęs tuomet bus antras butelis vyno laugh.gif

Noriu kažkur išsikrauti- nežinau ar muštis ar kokį paintbollą sužaidus. Geriausia būtų kikbokso treniruotė dabar.. wub.gif

Nėra šiais laikais tvirtų vyrų. Netikiu meile, tikiu, jog galima surasti žmogų su kuriuo yra visapusiškai gera.

Abžora tu Abžora.. vieno butelio tau negana. Antrą nori nusiplėšti. Nepavyks.

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:58)
Ne nu tie bernai!!! 
Marsas totalus

Imsiu ir pateisinsiu mėlynakį.
Pagalvok, tu bendraudama su patinkančiu žmogum visada viską tobulai pasakai??
O gal jis iš tiesų tave tik drauge laiko? Kodėl jis turėtų skambinti 118 kai yra draugė.

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 15:00)
GV, gal tu susitaikyk su tuo senuku    SM ramiau

Nė velnio- pamatysiu dar kartelį aš tą avino skūra- nušausiu be perspėjimo.
Senatvinis jam marazmas. Taip jam ir pasakiau gun_bandana.gif

SM ramiau nebus.

QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 16, 15:10)
ir kaip GV kartais pavydziu...na ne toks blogas tas pavydas...bet...

Nereikia galvoti, kad GV sėdi ir pasidariusi VŪDŪ lėlę kenkia ir pavydi visoms ir visiems. Aš tiesiog pavydžiu. Iškyla klausimas, kodėl jam/jai, o ne man.

Pavydžiu, bet nekenkiu. Loju, bet nekandu.

QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 15:52)

As kazkaip nesugebu isitraukti i jusu bureli...nu nesugebu nors tu ka... doh.gif Atrodo visos daugiau ar maziau laimingos,pokstininkes...optimizmo nesejos.... ax.gif Net GV pasisakymas kad "pavvyyyyyddiiii..."man toks linksmas ir net neimanoma jo priimti uz gryna piniga... 

Tu man tikrai keistoka. Sakiau, jau tokia. Na, tokia skystuma.. atsiprašau.
Gyvai tikriausiai negalėtumėm bendrauti.

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 19:42)
Nu ką, vinių kalėjas išvyko... Bet žadėjo sugrįžti    Nes aš kaip tikra blondinė "nežinojau", kad karnizas per ilgas ir jį teks nupjauti  Sakė, kabinam taip, po to galėsim perkabinti  Nu patinka jis man, velnias  Atvarė toks išsikvėpinęs visas  Laisvai galėčiau jį įsimylėti iš naujo

lotuliukas.gif
Kaip smagiai man Grožio subtilios vilionės patinka laugh.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 21:23)
Žodžiu, GV, myliu aš tave visa savo internetine meile. Ir pavydžiu tau to senuko, bet labai noriu, kad su juo susitaikytum, ir vėl būtum laiminga

Viskas man daugiau mažiau gerai. Tiesiog pikta ant viso pasaulio. Bet kam nepasitaiko. Liūdna, kad vieniems viskas sekasi be didelių pastangų kitiems reikia darbo įdėti. Pykti, rėkauti čia nenoriu- nepadės. Bendrauti noriu, tiesiog namie buvau neviena, todėl negalėjau išsiplėsti. Tiek tos paslapties. Labai gražiai parašei apie pavydą. Dar kartą noriu pakartoti- niekam blogo nenoriu, tiesiog žiauriai noriu to paties. Juk tai žmogiška labai.

Galiu tuoj pat duoti senio kontaktus. Negaliu aš į jį žiūrėt. Gana man jo. Jam manęs nežinau.. Net jei ir nori, tai diedo norai pasmerkti.

Viskas.
Jau atsigavau.. įsijungiau TV. Laida apie mašinas wub.gif Jaučiu kaip grįžta jėgos tongue.gif

----

p.s. Kaip sportininkėms sekėsi?

Parašykit, papasakokitką nors gražaus, bet ne seilėto- ko jau ko, bet seilių nevirškinu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 22:33)
Sveikute CrazySun drinks_cheers.gif  Tu pati esi pati paciausia thumbup.gif  Kur prapuolus? Kas naujo? Ta sirdute ant masinos tai nerealu wub.gif  Kaip dziugina kartais tokie mieli menkniekiai.. ax.gif
Aha jau grizom. Valgyt zveriskai uzsimanem tai neilgai ir pabuvom ax.gif  bet buvo labai smagu-dabar visa tokia atsigavus jauciuosi thumbup.gif

Sveika, Powerpuff smile.gif
naujo kaip ir nieko.. smile.gif ai, baigias mano laisvadieniai, kažkokia depresija prieš pirmadienį.. blush2.gif tokia keista būsena biggrin.gif
kaip fain sumąstėt su tuo sportu thumbup.gif

P.S. nusipirkau džinsus, kurių seniai norėjau ir ieškojau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 16 gruodžio 2007 - 21:43