QUOTE(powerpuff @ 2007 12 16, 14:14)
GV brangioji-vat man patinka kad niekada nevynioji i vata savo zodziu

Tik vat kaip cia yra kad man nieko nepavydi?

Negi nenoretum plikio su pica?
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:20)
Nori muštis?
Einam
O šiaip suprantamas tavo jausmas. Kol neatsiras tvirtas vyras vertas GV, tol tai gali ir tęstis. Kad ir kaip skeptiškai dabar į tai bežiūrėtum Bet dar ne tokie skeptikai gyvenime buvo suvystyti Meilės pančių
Paminėsi mano žodį Ir nuo tavęs tuomet bus antras butelis vyno
Noriu kažkur išsikrauti- nežinau ar muštis ar kokį paintbollą sužaidus. Geriausia būtų kikbokso treniruotė dabar..
Nėra šiais laikais tvirtų vyrų. Netikiu meile, tikiu, jog galima surasti žmogų su kuriuo yra visapusiškai gera.
Abžora tu Abžora.. vieno butelio tau negana. Antrą nori nusiplėšti. Nepavyks.
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 14:58)
Ne nu tie bernai!!!
Marsas totalus
Imsiu ir pateisinsiu mėlynakį.
Pagalvok, tu bendraudama su patinkančiu žmogum visada viską tobulai pasakai??
O gal jis iš tiesų tave tik drauge laiko? Kodėl jis turėtų skambinti 118 kai yra draugė.
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 15:00)
GV, gal tu susitaikyk su tuo senuku SM ramiau
Nė velnio- pamatysiu dar kartelį aš tą avino skūra- nušausiu be perspėjimo.
Senatvinis jam marazmas. Taip jam ir pasakiau
SM ramiau nebus.
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 16, 15:10)
ir kaip GV kartais pavydziu...na ne toks blogas tas pavydas...bet...
Nereikia galvoti, kad GV sėdi ir pasidariusi VŪDŪ lėlę kenkia ir pavydi visoms ir visiems. Aš tiesiog pavydžiu. Iškyla klausimas, kodėl jam/jai, o ne man.
Pavydžiu, bet nekenkiu. Loju, bet nekandu.
QUOTE(Sellte @ 2007 12 16, 15:52)
As kazkaip nesugebu isitraukti i jusu bureli...nu nesugebu nors tu ka...

Atrodo visos daugiau ar maziau laimingos,pokstininkes...optimizmo nesejos....

Net GV pasisakymas kad "pavvyyyyyddiiii..."man toks linksmas ir net neimanoma jo priimti uz gryna piniga...
Tu man tikrai keistoka. Sakiau, jau tokia. Na, tokia skystuma.. atsiprašau.
Gyvai tikriausiai negalėtumėm bendrauti.
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 19:42)
Nu ką, vinių kalėjas išvyko... Bet žadėjo sugrįžti Nes aš kaip tikra blondinė "nežinojau", kad karnizas per ilgas ir jį teks nupjauti Sakė, kabinam taip, po to galėsim perkabinti Nu patinka jis man, velnias Atvarė toks išsikvėpinęs visas Laisvai galėčiau jį įsimylėti iš naujo
Kaip smagiai man Grožio subtilios vilionės patinka
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 21:23)
Žodžiu, GV, myliu aš tave visa savo internetine meile. Ir pavydžiu tau to senuko, bet labai noriu, kad su juo susitaikytum, ir vėl būtum laiminga
Viskas man daugiau mažiau gerai. Tiesiog pikta ant viso pasaulio. Bet kam nepasitaiko. Liūdna, kad vieniems viskas sekasi be didelių pastangų kitiems reikia darbo įdėti. Pykti, rėkauti čia nenoriu- nepadės. Bendrauti noriu, tiesiog namie buvau neviena, todėl negalėjau išsiplėsti. Tiek tos paslapties. Labai gražiai parašei apie pavydą. Dar kartą noriu pakartoti- niekam blogo nenoriu, tiesiog žiauriai noriu to paties. Juk tai žmogiška labai.
Galiu tuoj pat duoti senio kontaktus. Negaliu aš į jį žiūrėt. Gana man jo. Jam manęs nežinau.. Net jei ir nori, tai diedo norai pasmerkti.
Viskas.
Jau atsigavau.. įsijungiau TV. Laida apie mašinas

Jaučiu kaip grįžta jėgos
----
p.s. Kaip sportininkėms sekėsi?
Parašykit, papasakokitką nors gražaus, bet ne seilėto- ko jau ko, bet seilių nevirškinu