Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 22:10)
paskolinkit beisbolke a drauges? dirol.gif

Skolink brungioji beisbolke.. O prasineščiau aš su ja- pirmiausia tai visus pimpaluotuosius apkulčiau. Noriu sportuoti laaaaaabai biggrin.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 16, 22:28)
Kuo labiau tu jam patinki, tuo sunkiau jam tave kalbinti ir kažką siūlyti smile.gif

Sutinku visu 100 procentų.
Abžoryte- nelok ant mėlynakio. tongue.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 16, 22:39)
P.S. nusipirkau džinsus, kurių seniai norėjau ir ieškojau...  blush2.gif

Turininga diena.

----

p.s. Dėl Lopų dienos ax.gif Neverta užimti vietos kalendoriuje. Neverti jie to.

p.p.s Ir dar nesuprantu kodėl moterys turi gražintis, laikytis dietų.. o diedai?
Net didžiausią pūzą ir labiausiai nukarusius kiaušus turintis šudgabalis elgiasi lyg būtų misteris Visata doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 16 gruodžio 2007 - 21:51
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 19:42)
Skolink brungioji beisbolke.. O prasineščiau aš su ja- pirmiausia tai visus pimpaluotuosius apkulčiau. Noriu sportuoti laaaaaabai biggrin.gif

g.gif drauge sake padovanos,dvi turi,tai perleisciau kuriam laikui,ale kaip zinot,kad man jos tuo metu neprireiks? g.gif lotuliukas.gif
sportuot as ir laaabai noriu,pirmad skambinsiu i sokiu centra,klausiu ka gali pasiulyt cool.gif i sporto kluba noreciau,ale nieks man maziaus nepazetu kasdien doh.gif oi,blyn gi ti vaiku kambarys su aukle yr bigsmile.gif gal reik nulekt apsiklausinet g.gif ot su savim pasikalbejus kiek nauju dalyku suzinai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ėėė, GV, nevaryk ant Selltės. Nuotaika jai tokia. Liūdna jai. Dėl savų priežasčių. Visoms čia būna. Gyvai ji ne jokia ne skystuma. mirksiukas.gif O be to, ne kiekvienai čia iš mūsų tenka bendrauti vos ne kasdien su savo ex (su kuriuo skirtis nesinorėjo ir dėl kurio kalnas ašarų pralietas), matyti jį su kita ir dar stebėti kaip jų vaikas džiaugiasi su jais kartu. Manau kad bet kuri čia pataptų skystuma per Kalėdas, kai jauti jog ne tik vyrą prarandi, bet ir vaiką. Esi vienas ir netgi čia SM nerandi bendraminčių.

Tiesiog jai tokia būsena dabar. Kaip ir tau tokia.
O šiaip Sellte, linksma, žavi ir pribloškiančio grožio mergina (tikrai neperdedu), tad ir ji atsigaus vieną dieną ir viskas čia bus čiki biggrin.gif
Atsakyti
atlekia drauge su vaikinu-kazi neissigas manes su treningais ir susivelusios g.gif ir aisku be makiazo-bet prie to jau priprate lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai panos, einu miegot, o tai ryt vėl nieko nematysiu ir negirdėsiu doh.gif Saldžių sapnų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 22:49)
Ėėė, GV, nevaryk ant Selltės.

Nevarau. Tiesiog pasakau savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 21:48)
Sutinku visu 100 procentų.
Abžoryte- nelok ant mėlynakio. tongue.gif

Bjuti, kai perskaičiau tavo žodžius, net susimąsčiau.. Gal tikrai wub.gif Labai jau romantiškai mintis išdėstei apie jį...
Ale vėliau atsipeikėjau. Ir nu sorry panos, nežinau kaip jums, bet mes susipažinome spalio 25 d. šiandien gruodžio 16 d. Per 2 mėn sugebėjo tik 2 savaitgalius į Kauną atvažiuoti ir vakar tik 3 val pasėdėti??? Jei taip jau patikčiau - galėjo ir į kiną pasiūlyt ir pan. Nu sorry, bet man tokie vėžlio tempai verti lojimo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 16, 22:49)
atlekia drauge su vaikinu-kazi neissigas manes su treningais ir susivelusios g.gif ir aisku be makiazo-bet prie to jau priprate lotuliukas.gif

Jei tikra draugė- neišsigąs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 21:55)
Nevarau. Tiesiog pasakau savo nuomonę.

O aš tik pasakau, kad dabartinės aplinkybės tavo nuomonę išdarko. Todėl ne tas metas, kai reikėtų apie žmogų nuomonę susidarinėti. Jai ir taip sunku, tai nors tu čia nevažiuok. Paliūdės ji ir atsigaus, gera nuotaika užkrečiama, o ji beje kaip ir tu, kai sulaukia dėmesio gali kalnus nuversti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 16, 21:59)
O aš tik pasakau, kad dabartinės aplinkybės tavo nuomonę išdarko. Todėl ne tas metas, kai reikėtų apie žmogų nuomonę susidarinėti. Jai ir taip sunku, tai nors tu čia nevažiuok. Paliūdės ji ir atsigaus, gera nuotaika užkrečiama, o ji beje kaip ir tu, kai sulaukia dėmesio gali kalnus nuversti  mirksiukas.gif

Aciu abzoryte... friends.gif 4u.gif
Atsakyti
OK nieko nesakau apie Selltę.
Bet nuo kada negalima reikšti savo nuomonę??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 16, 22:35)

Parašykit, papasakokitką nors gražaus, bet ne seilėto- ko jau ko, bet seilių nevirškinu laugh.gif

Nu tu pati geriau žinai, kas tau geriau smile.gif Labiausia tau linkiu dabar susirasti mielą širdžiai darbą su daug diedų kolegų tongue.gif
Aš galvodavau (turbūt ir toliau tebegalvoju), kad su darbu daug paprasčiau negu su vyrais. Darbo gali aktyviai ieškoti, rodyti iniciatyvą, stengtis ir visi tau plekšnos per petį ir sakys "Šaunuolė". Darbas neateis naktį prie tavo durų ir netrukdys miegoti. Darbo rezultatus gali įtakoti pati, o ne kažkokia širdis. Na nebūna tokių situacijų, kai darbo širdyje nėra tau vietos, ir jis gali būti tau tik draugas tongue.gif Darbas yra darbas ir viskas aišku lotuliukas.gif Be to, kai mesi vieną darbą ir susirasi kitą, niekas tavęs nepasmerks. O ir laisvų darbų pasirinkimas didesnis. Vienintelis darbo minusas, kad su juo negali miegoti blush2.gif Bet už santykius su juo tau duoda pinigų lotuliukas.gif

Atsakyti