QUOTE(rosee @ 2009 12 03, 12:12)
Tiesa, esu mama ir net močiūtė, t.y. vyresnės kartos, taigi, brandžių moterų kvepalai.
nesutinku

man jie tokie visokiems amžiams (vaikams tik gal ne:)))
Angel Innocent - dangiskas, tyras, nepaprastai skaniai kvepia

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 01 16, 20:35)
visos tik Alien Alien... o niekas nenaudojat Innocent Rock?
mane jų natos sužavėjo ir šiiap atsiliepiamai, bet jie užsieniečių, o gal supermamkos savo pojūčiais pasidalintumėt? 

sita turi mano drauge, man jis ne itin, lyginant su kitais Th.Mugler kuriniais
QUOTE(rosee @ 2009 12 03, 13:12)
patys pačiausi, kas ką besakytų, ypač tokiu niūriu rudenišku oru, kai saulės pasirodymo tenka laukt, kaip šventės. Kvapas įkimba į rūbus, turi stiprų šleifą.
Nežinau ką aplinkiniai jaučia, bet nepastebėjau, kad nuo jų kvapo kas suktų nosį.
Tiesa, esu mama ir net močiūtė, t.y. vyresnės kartos, taigi, brandžių moterų kvepalai.
Nežinau ką aplinkiniai jaučia, bet nepastebėjau, kad nuo jų kvapo kas suktų nosį.

kokia įdomi butelaičio pavėsinė

o apie patį kvapą.. patiko katalike nužiūrėtas techno-floral apibūdinimas; bet čia floral elementus jaučiu meduje...o tai ne itin patinka. norėčiau trumpiau jausti sintetinį aštrumą ir greičiau gauti tą floral dalį... O gal tiesiog Mugler' mažai pažįstu/suprantu, mat tai pirmas ir vienintelis turimas jų kūrinukas.
Gal kuri turi ar nors uostė Innocent Secret ..? Kaip jis..?
Innocent dabar trečia buteliuką baiginėjų, neapsisprendžių ką pirkti dabar...
Innocent dabar trečia buteliuką baiginėjų, neapsisprendžių ką pirkti dabar...
QUOTE(Safarida @ 2010 05 15, 12:03)
na nemegstu is as Angel kvapo visiskai- per saldus jis man, bet net nezinau kodel pabandziau Angel Sunessence pardej pauostyt ir nepatikesit man net labai patiko
dabar vis galvoju gal reik isigyt
gal kas jau bande? ka manot apie si kvapa?

turiu Angel Sunnesence, man labai skaniai kvepia. Mano nosiai jis toks tarpinis variantas tarp Angel ir Eau De Star

O Dieve, Dievinu siuos kvepalus

ir nesusilaikiau apie juos neparasius, man jie tokie isskirtiniai, juos tiesiog arba Dievini arba tau jie netinka ir nepatinka, vidurio nera ir but negali

O Angel kvapas man net labai nepatinka

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 26, 21:28)
tai EDP ar EDT?
p.s. geekai nėra netvarkingi ir riebaluotais plaukais

QUOTE(katalike @ 2010 10 26, 20:34)
tai EDP ar EDT?
apskritai, ne išvaizda ten turėta omeny, o savybės, įvaizdis.

Zinoma,kad kvepalus ne EDT

o kas del geeku tai jie man vistiek viska gadina kalbant apie situs kvepalus