QUOTE(katalike @ 2009 09 18, 10:47)
man, skirtingai nuo Ferrari, Alien nesiasocijuoja su šokiais per naktį, anei su aistra, nei tuolab vaisiais meduje... man jis tikras (kažkur perskaičiau ir niekaip negaliu rasti tikslesnio apibūdinimo) techno-floral. tai ta garsioji "sintetika", kurią dauguma vanoja, jinai mane veža
dar buvo toks palyginimas su klasikiniais kvepalais, tiksliau, jų charakteristikų palyginimas: kad Coco tai tarsi elegantiška, gerbiama, madinga persona, tuo tarpu, kai Alien yra tikras neprestižinis geek'as (na, šitam žodžiui lietuviško atitikmens nerandu, bet kas nežino, gali lengvai susieškot per google).
Kaip įdomu
kadangi pati esu neabejinga Alien'ui, tai sutinku, kad jis "techno-floral"

labai sintetiniai jazminai juose, lyg plasmasiniai ir fluorescentiniai.
O vat dėl geek'o - nžn, pats kvapas lyg ir taip...., bet kai prisimenu buteliuką, spalvas - violetinė/auksinė - tai tada jis nelabai geek'iškas

Bet šiaip užkabino idėja paskisrtyti (savo asmenine nuožiūra) kvepalus pagal žmonių socialinius tipažus - geek'ai, aristokratai,
fashionista, inteligentai ir t.t.

Tik, ko gero, labiau visgi būtų vadovaujamasi žmogaus, potencialiai naudojančiu kvepalus, įvaizdžiu, o ne grynai pačiu kvepalų kompozicija