Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

QUOTE(Margot @ 2008 12 03, 19:06)
O gal Elektraa viršutinius rūbus, o ne odą kvėpina rolleyes.gif Juk neskalbiam kasdien nei paltu, nei šaliku, nei storu megztiniu. O i rubus Muglerio kvapai įsikimba kaip reikiant biggrin.gif

mirksiukas.gif Taip ir yra 4u.gif

Oda tepu tik body lotion'ais (taip pat Angel), o kvepaliukus purskiu ant rubu ir plauku, kad labai stipriai odos nedirginciau...

Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 12 03, 18:39)
Kažkodėl man visi kvepalai, net ir Angel, prausiantis dingsta nuo odos g.gif

Visoms savo draugems patariu, kad ir kokius kvepalus pirktu - visada pirkti parfume, o ne eu de toilette 4u.gif Kvapas n kartu ilgiau issilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 04 19, 21:26)
Ir nusiviltum juos priglaudusi - visuose juose yra didelis kiekis Angel šokolado smile.gif

Kalba ėjo apie Angel Garden of stars seriją...

Turiu Angel Peony ir jeigu anksčiau gąsdindavo Angel šokoladas, tai šiuose kvepaluose šokoladas ryškus tik pradinėse natose, paskui labai gražiai pro konditerinį šydą ištrūksta ir pasilieka bijūnas. Norėsiu jais kvepėti šiltomis pavasario dienomis, per patį žydėjimą wub.gif
Atsakyti
Man patys ryškiausi jo kvepalai Angel, kai pirmą kartą pauosčiau, tai buvo kažkas tokio... ohmy.gif po to labai tas saldumas atsibodo, nebeperku, per saldūs jie man, tik dabar visada užuodžiu kurios moterys angel'ais kvėpinasi, jų su niekuo nesumaišysi:)
Atsakyti
Apie Muglerio kūrinius nelabai ką turiu pasakyti. Bet stengsiuos, kitą kartą daugiau pariūžavint.

P.S. Aršių vietinių pensininkių nebijau, apsiginklavau šakėmis beigi guminiais, nei gywatės manęs nepasieks anei senos raganos šluota

Nors apie Alien EDP galiu šį bei tą paporint
Pradeda skelistis salsvu gaivinančiu gėlių aromatu. Neskiriu ryškaus jazmino, man tai gėlės ir vaisiai meduje. Vėliau atsiranda lyg tabako lapų užuomina. Pradinėse natose kiek sintetinis.
Bazėj atradau panašumą su L‘or de Torrente – medis ir ambra su kava.

Alien - nakties šėlsmas karštą vasaros naktį arba šaltą speiguotą žiemą. Jaunatviškas ir energingas, jis šaukia- pasiruoškit šokti per naktį.

--------------
redaguota moderatoriaus: ištrinta citata ne į temą.
(106) Su šituo Alenu mielai pašokčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 spalio 2009 - 22:33
man, skirtingai nuo Ferrari, Alien nesiasocijuoja su šokiais per naktį, anei su aistra, nei tuolab vaisiais meduje... man jis tikras (kažkur perskaičiau ir niekaip negaliu rasti tikslesnio apibūdinimo) techno-floral. tai ta garsioji "sintetika", kurią dauguma vanoja, jinai mane veža biggrin.gif
dar buvo toks palyginimas su klasikiniais kvepalais, tiksliau, jų charakteristikų palyginimas: kad Coco tai tarsi elegantiška, gerbiama, madinga persona, tuo tarpu, kai Alien yra tikras neprestižinis geek'as (na, šitam žodžiui lietuviško atitikmens nerandu, bet kas nežino, gali lengvai susieškot per google).
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 09 18, 10:47)
man, skirtingai nuo Ferrari, Alien nesiasocijuoja su šokiais per naktį, anei su aistra, nei tuolab vaisiais meduje... man jis tikras (kažkur perskaičiau ir niekaip negaliu rasti tikslesnio apibūdinimo) techno-floral. tai ta garsioji "sintetika", kurią dauguma vanoja, jinai mane veža biggrin.gif
dar buvo toks palyginimas su klasikiniais kvepalais, tiksliau, jų charakteristikų palyginimas: kad Coco tai tarsi elegantiška, gerbiama, madinga persona, tuo tarpu, kai Alien yra tikras neprestižinis geek'as (na, šitam žodžiui lietuviško atitikmens nerandu, bet kas nežino, gali lengvai susieškot per google).

Kaip įdomu smile.gif
kadangi pati esu neabejinga Alien'ui, tai sutinku, kad jis "techno-floral" smile.gif labai sintetiniai jazminai juose, lyg plasmasiniai ir fluorescentiniai.
O vat dėl geek'o - nžn, pats kvapas lyg ir taip...., bet kai prisimenu buteliuką, spalvas - violetinė/auksinė - tai tada jis nelabai geek'iškas ax.gif Bet šiaip užkabino idėja paskisrtyti (savo asmenine nuožiūra) kvepalus pagal žmonių socialinius tipažus - geek'ai, aristokratai, fashionista, inteligentai ir t.t. smile.gif Tik, ko gero, labiau visgi būtų vadovaujamasi žmogaus, potencialiai naudojančiu kvepalus, įvaizdžiu, o ne grynai pačiu kvepalų kompozicija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 09 18, 11:33)
Kaip įdomu  smile.gif
kadangi pati esu neabejinga Alien'ui, tai sutinku, kad jis "techno-floral"  smile.gif labai sintetiniai jazminai juose, lyg plasmasiniai ir fluorescentiniai.
O vat dėl geek'o - nžn, pats kvapas lyg ir taip...., bet kai prisimenu buteliuką, spalvas - violetinė/auksinė - tai tada jis nelabai geek'iškas  ax.gif Bet šiaip užkabino idėja paskisrtyti (savo asmenine nuožiūra) kvepalus pagal žmonių socialinius tipažus - geek'ai, aristokratai, fashionista, inteligentai ir t.t.  smile.gif  Tik, ko gero, labiau visgi būtų vadovaujamasi žmogaus, potencialiai naudojančiu kvepalus, įvaizdžiu, o ne grynai pačiu kvepalų kompozicija  rolleyes.gif

ne ne, čia ne aš paskirsčiau, deja smile.gif tik parašiau, kas mane užkabino kažkieno atsiliepime, taip sakant, kam pritariu (ai, nors gal ir teisingai, nepamanei, kad aš, tik pati idėja užkabino). o man vat kažkaip atvirkščiai dėl potencialaus naudotojo įvaizdžio, charakterio ir pan. tos rekomendacijos taip drastiškai netinka unsure.gif ypač kai pradeda skirstyti pagal kažkokius stereotipus, kurie pasitikinčiai ar nepasitikinčiai asmenybei, kurie labai moteriškai, griežtai ar valiūkiškai tai man išvis kažkoks "profanizmas". unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 rugsėjo 2009 - 11:01
QUOTE(katalike @ 2009 09 18, 12:00)
o man vat kažkaip atvirkščiai dėl potencialaus naudotojo įvaizdžio, charakterio ir pan. tos rekomendacijos taip drastiškai netinka unsure.gif ypač kai pradeda skirstyti pagal kažkokius stereotipus, kurie pasitikinčiai ar nepasitikinčiai asmenybei, kurie labai moteriškai, griežtai ar valiūkiškai tai man išvis kažkoks "profanizmas". unsure.gif

Nu tai ir aš apie tą patį.... Įdomu ar kvepalams įmanoma, kaip žmonėms, priskirti stilių ar būdą negalvojant tuo metu, kokie žmonės jais galėtų kvėpintis.
Atsakyti
As Aliene jauciu kazkokius rukalus, nors niekas mano aplinkoje neruko.
Jei reiktu isvesti asociacija su zmogumi tai man gal i kokia Kate Moss nestu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Butu super, jei rukalai taip kvepetu bigsmile.gif

O Kate Moss tai niekaip Geek'e nepavadinciau doh.gif priesingybe ji sitam terminui ax.gif Geek - moksliukas lotuliukas.gif Toks kaip is filmo "Moksliuku kerstas"... na manau tiek geek, tiek Alien lb pan. potekste turi smartass.gif

Gavau dovanu Angel jardin d'etoiles wub.gif

La Rose, Violette, Pivonie ir Le lys

Net nezinau kuris kvapas mano mylimiausias g.gif Gal violette rolleyes.gif
Atsakyti
labukas visoms.turiu toki keista prasyma,gal kurios turi angel innocent 50 arba 25 ml.kvepaliukus galetu ismatuoti buteliuko auksti,iskilo tokia problema,kad ant butelaicio nera parasyta jo kiekio doh.gif o as kaip ir noreciau juos pirkti(jie naudoti)taigi su pardaveja nusprendem,kad reiktu ismatuoti tik nezinom su kuo palyginti nes parduotuvese tik dideli testeriai.
Atsakyti
patys pačiausi, kas ką besakytų, ypač tokiu niūriu rudenišku oru, kai saulės pasirodymo tenka laukt, kaip šventės. Kvapas įkimba į rūbus, turi stiprų šleifą.
Nežinau ką aplinkiniai jaučia, bet nepastebėjau, kad nuo jų kvapo kas suktų nosį.
Tiesa, esu mama ir net močiūtė, t.y. vyresnės kartos, taigi, brandžių moterų kvepalai. user posted image
Atsakyti