Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykimės

QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 04 24, 20:40)
Ohoho na tu ir drasi kad tokia didelę paėmei.

Pasakyk prašau, ko reiktu bijoti g.gif
Atsakyti
Na čia jau ir šitame ir kituose forumuose daug rašė taip kad į diskusijas nesileisiu
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 25, 09:20)
Pasakyk prašau, ko reiktu bijoti  g.gif

vaiko atidavimo atgal į globos namus. Visvien žmogus, asmenybė jau susiformavęs, prisitaikymo sunkumai, problemų aštrumas, paauglystės sunkumai, daug visko. aš, pati būdama iki trisdešimties tokio didelio vaiko nebūčiau ėmus, tikriausia. O ir dabar,tikrai nemanau kad ryžčiausi tokiam dideliam vaikui.
Žodžiu, abaiusia bijau to, kad ryšio galim taip ir nesurasti, ir nieko gero nė vienai pusei nuo to nebūtų.
Atsakyti
Na va kaip gerai išdėstei mano mintis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkaip nepagalvojau apie tai smile.gif Manau kai randi TĄ vaiką, tai koks skirtumas kiek jam 1 ar 10 irnesakyk.gif Mes susipažinome kai berniukui 9 buvo, man beje 28.Ir nieko, taigi bijoti nėra ko, dar viena nepagrysta baimė. Gaila tu didesnių vaikučiu kurių bijo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 26, 08:16)
Kažkaip nepagalvojau apie tai  smile.gif Manau kai randi TĄ vaiką, tai koks skirtumas kiek jam 1 ar 10 irnesakyk.gif Mes susipažinome kai berniukui 9 buvo, man beje 28.Ir nieko, taigi bijoti nėra ko, dar viena nepagrysta baimė. Gaila tu didesnių vaikučiu kurių bijo  verysad.gif

jei likimo skirta didelis ar mazas atkeliaus i seima.
As pagalvoju, kaip vaikai prisitaiko uzsienieciu seimose, juk jie ivaikinami nebe mazi?
Atsakyti
Rusų saituose paskaitykite api įvaikinimą didelių vaikų tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 04 26, 08:16)
Kažkaip nepagalvojau apie tai  smile.gif Manau kai randi TĄ vaiką, tai koks skirtumas kiek jam 1 ar 10 irnesakyk.gif Mes susipažinome kai berniukui 9 buvo, man beje 28.Ir nieko, taigi bijoti nėra ko, dar viena nepagrysta baimė. Gaila tu didesnių vaikučiu kurių bijo  verysad.gif

aš kalbu apie save. Man būtų sunku, sunkiausia būtų nuvilti vaiką, ne save. Tu vienokia, aš kitokia. Vikučių visiškai nebijau,negi taip sunku suprasti, kad žmogus gali tiesiog žinoti, apsiskaičiuoti ir nedaryti to, ko nepadarys.
Tu va gali didesnį, dar kažkas gali didesnį ir viskas gerai smile.gif , balansas yra - ima tuos ir anuos. Ar tai blogai g.gif Ar yra blogai, kaižmogus atsakingai žiūri į tai ką jis ruošiasi daryti g.gif .Man tai atrodo jog ne. Šiaip jau, nieko baisiau nežinau, kai vaikas yra gražinamas, arba jis yra bauginamas ten būti sugražintu. Ir tiek, kiek aš girdėjau apie paimtus vyresnius vaikus, tiek iek aš pati pažystu paėmusių tuos vyresnius tai nieko gero negirdžiu iš jų. Va tavo kalbos ir, dar vienos gerai pažystamos tiesiog džiugina. O visų kitų tai tik rododiklis , kad žmogus neapsiskaičiavo savo galimybių ir tegu norėdamas padėti pakenkė dar labiau. Ir aš , žinodama savo galimybes tikrai žinau kad neimčiau.
Bet visą tą ėmimą didesnių vaikų aš laikau ne kažkokia drąsa ar baime- o dvasios stiprumu, brandumu ir dar daug kuo- tokiais kaip konkrečiai tu- didžiuojuosi ir džiaugiuosi kad tokių esama.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 04 26, 23:46)
Rusų saituose paskaitykite api įvaikinimą didelių vaikų tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kodel negalima pasiskaityti ka masto amerikieciai, italai apie ivaikintus didelius vaikus?
Rusu, amerikieciu ir italu mastymas apie tai truputi skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 27, 17:29)
Kodel negalima pasiskaityti ka masto amerikieciai, italai apie ivaikintus didelius vaikus?
Rusu, amerikieciu ir italu mastymas apie tai truputi skiriasi.

tai jau tikrai kad skiriasi, ir kaip tik todėl, kad jis kokybiškai skiriasi ir labai - Rusija neslavitsa kaip įvaikintų vaikų žudikų šalis- skirtingai nei štatai. Gal mažai istorijų tokia ir panašiom temom davė štatai pasauliui?

O grįžtatnt prie didesnių ar mažesnių- tai paimti mažą- visiškai nereiškia, kad tu renkiesi lengvesnį variantą, ar gyvenimą be problemų. Gal net atvirkščiai, kuo mažesnis- tuo didesnė gyvenimo mįslė. Su vyresniu su kuo gali susidurti tau gali pasakyti jo auklėtoja, psichologė, seselė. Galų gale tu gali gauti informaciją net kokiomis ligomis jis yra linkęs sirgti labiau. Vaiko gali paklausti kas ir kaip. su mažesniu yra kiek kitaip. Pirmiausia tu gali negauti apskritai jokios informacijos ir apie nieką, o apie visokius kitokius charakterio ir būdo nuansus sužinai tik augindamas vaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 27 balandžio 2008 - 17:08
QUOTE(alfija @ 2008 04 27, 17:59)
tai jau tikrai kad skiriasi, ir kaip tik todėl, kad jis kokybiškai skiriasi ir labai - Rusija neslavitsa kaip įvaikintų vaikų žudikų šalis- skirtingai nei štatai. Gal mažai istorijų tokia ir panašiom temom davė štatai pasauliui?

O grįžtatnt prie didesnių ar mažesnių- tai paimti mažą- visiškai nereiškia, kad tu renkiesi lengvesnį variantą, ar gyvenimą be problemų. Gal net atvirkščiai, kuo mažesnis- tuo didesnė gyvenimo mįslė. Su vyresniu su kuo gali susidurti tau gali pasakyti jo auklėtoja, psichologė, seselė. Galų gale tu gali gauti informaciją net kokiomis ligomis jis yra linkęs sirgti labiau. Vaiko gali paklausti kas ir kaip. su mažesniu yra kiek kitaip. Pirmiausia tu gali negauti apskritai jokios informacijos ir apie nieką, o apie visokius kitokius charakterio ir būdo nuansus sužinai tik augindamas vaiką.

Nesu labai daug skaiciusi, kad JAV ivaikintus vaikus zudo. Jeigu apie JAV raso visi laikrasciai, tai apie Rusijoje ivaikintus vaikus beveik nieko neraso. Skirtingas valdymas ir poziuris i ziniasklaida siose salyse.
Kas del vaiku zudymu. Neatsilieka nei Rusija, nei Lietuva, nei JAV.

Negaliu pasakyti su mazesniu vaiku yra lengviau. Vaikai tai yra problemos gyvenime, kurias suaugusieji sprendzia. Problema turiu ne kaip trukdyma suaugusiojo gyvenime. Juk suauge be vaiku negali. Vaikai yra ir dziaugsmas, ir vargas, ir problemos. Bet suauge visvien be vaiku negali nugyventi gyvenimo. Net jeigu savu nesusilaukia, tai svetimus augina. Tenkina savo poreikius.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 27, 18:49)
Nesu labai daug skaiciusi, kad JAV ivaikintus vaikus zudo. Jeigu apie JAV raso visi laikrasciai, tai apie Rusijoje ivaikintus vaikus beveik nieko neraso. Skirtingas valdymas ir poziuris i ziniasklaida siose salyse.
Kas del vaiku zudymu. Neatsilieka nei Rusija, nei Lietuva, nei JAV.

Negaliu pasakyti su mazesniu vaiku yra lengviau. Vaikai tai yra problemos gyvenime, kurias suaugusieji sprendzia. Problema turiu ne kaip trukdyma suaugusiojo gyvenime. Juk suauge be vaiku negali. Vaikai yra ir dziaugsmas, ir vargas, ir problemos. Bet suauge visvien be vaiku negali nugyventi gyvenimo. Net jeigu savu nesusilaukia, tai svetimus augina. Tenkina savo poreikius.

primeni tu dabar tą generolą iš Šveiko, kuris rėkė, kad Australijos nėra. Prie ko čia dabar žiniasklaida,laikraščiai kai yra internetas tongue.gif , kas gali ten uždrausti paskelpti- dar pasakyk Putinas, tai ir prajuokinsi.
O dėl suaugusių negalėjimą gyventi be vaikų tai jau tu tik nepyk, bet čia kažkoks nesusipratimas, arba aš nepajėgi suprasti ką tu sakai.
Atsakyti