QUOTE(velute @ 2008 05 01, 20:28)
sveikutes.na va pirmadieni buvom kitame mieste vaiku namuose.po viena mergaiciu nera.tik pasiule 2 sesutes.vaje vaje,nepatikesit mano vyras nori ju.jau planuoja vasara ir kaip leisim laika.as tai kazkaip mastau ir galvoju ar ne per daug.ar as spesiu taip greit isijaust i mamos vaidmeni su tiek vaiku.o tos mergaites dar 4 ir 6m.nezinau ar eit i pruda ikrist kad atvesciau ar vyra imest?
Sveikos,
Ilgai skaičiau ir nieko nerašiau, o čia atvejis labai panašus į mano. Tik atvirkščiai. tai buvo berniukai ir norėjau jų aš, o vyras abejojo. Jau beveik metai, kaip mes kartu.
Tik parsivežus buvo labai sunku. Abu bėga į skirtingas puses, nori skirtingų dalykų, abu neklauso. (o kodėl turėtų, taip jiems atrodė). Kol važinėjom į susitikimus, jie tiesiog buvo gan baugštūs, nedrasiai su mumis išeidavo pasivaikščioti, skaitydavom knygeles. Kai parsivežėm, pasirodė nageliai... Esu gan ištverminga moteris, bet pravirkau su žodžiais Ką man daryti, mažyli". Tas uždarė spintelės duris (tiesa viena lėkštė sudužo), pribėgo ir apsikabino, ramindamas mane, pats pradėjo verkti. Laikui bėgant šiaip me taip apsibrėžėm ribas : nustatėm, kas galima, kas negalima. Žodžiu pradėjom gyvent. Per pirmą mėnesį numečiau 10kg. svorio.
siūlau pirma pasiimti paviešėti mergaites savaitgaliais. Neišsigąsti, nes stresas bus ir joms ir jums didžiulis. Gal geriau tegu laipsniškai... Siūlyčiau ir kitą varijantą: išleist darugus, turinčius panašaus amžiaus vaikus, paatostogauti savaitei...
Siūlau paskaityti :http://www.lithuanian.net/lt/vaikai.htm
Jei paėmus mergaites būtų problemų, rašykit asmeninę žinutę žentų" mamytei. Susisieksim