Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykimės

QUOTE(alfija @ 2008 04 27, 19:05)
primeni tu dabar tą generolą iš Šveiko, kuris rėkė, kad Australijos nėra. Prie ko čia dabar žiniasklaida,laikraščiai kai yra internetas tongue.gif , kas gali ten uždrausti paskelpti- dar pasakyk Putinas, tai ir prajuokinsi.
O dėl suaugusių negalėjimą gyventi be vaikų tai jau tu tik nepyk, bet čia kažkoks nesusipratimas, arba aš nepajėgi suprasti ką tu sakai.

nieko nezinau apie Sveika. net nesu girdejusi. tad komentuoti neturiu ir ka.
as i politika nelendu ir nediskutuoju. turiu nuomone tiek apie JAV, tiek apie Rusija. Juolab ir apie ziniasklaida.
nesi pajegi suprasti ka as sakau.
Atsakyti
bigsmile.gif Merginos,ši tema vadinasi "Globėjai, vienykimės" o ne "Globėjai, ginčykimės" lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulenė @ 2008 04 27, 19:20)
bigsmile.gif Merginos,ši tema vadinasi "Globėjai, vienykimės" o ne "Globėjai, ginčykimės" lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Saulene, niekas nesigincija, mes tik diskutuojame.
Atsakyti
QUOTE(saulenė @ 2008 04 27, 19:20)
bigsmile.gif Merginos,ši tema vadinasi "Globėjai, vienykimės" o ne "Globėjai, ginčykimės" lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Saulene, kaip tau ginčai visur atrodo. O man forumas atrodo kad turi būti toks kaip gyvenimas- be pakeltų girnų. Žmonės turi tokią teisę į tokius žodžius kokiais kalba, ir forume taip pat. Jei aš pasakosiu apie viską tik euforizuotai- perduosiu iškreiptą informaciją- tai elementaru.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 04 27, 19:18)
nieko nezinau apie Sveika. net nesu girdejusi. tad komentuoti neturiu ir ka.
as i politika nelendu ir nediskutuoju. turiu nuomone tiek apie JAV, tiek apie Rusija. Juolab ir apie ziniasklaida.
nesi pajegi suprasti ka as sakau.

tiesą pasakius nepajėgi suprasti ką tu nori pasakyti- sakydama,kad suaugusieji negali gyventi be vaikų.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 04 27, 19:29)
tiesą pasakius nepajėgi suprasti ką tu nori pasakyti- sakydama,kad suaugusieji negali gyventi be vaikų.

Suauge zmones, vyras ir moteris, nori tureti vaiku. Del vienokiu ar kitokiu priezasciu nesusilaukus savo nuosavu vaiku, jie globoja arba isivaikina. As ir turejau tai mintyje, kad suauge negali gyventi be vaiku. Net ir tie, kurie savus pagimdo, dar ir svetimus augina.
As nekalbu apie tuos, kurie isvis neplanuoja gyvenimo su vaikais.
Atsakyti
[quote=laureta,2008 04 27, 19:48]
Suauge zmones, vyras ir moteris, nori tureti vaiku. Del vienokiu ar kitokiu priezasciu nesusilaukus savo nuosavu vaiku, jie globoja arba isivaikina. As ir turejau tai mintyje, kad suauge negali gyventi be vaiku. Net ir tie, kurie savus pagimdo, dar ir svetimus augina.
As nekalbu apie tuos, kurie isvis neplanuoja gyvenimo su vaikais.
[r/quote]

Dabar aišku smile.gif
Atsakyti
Labai gaila Laureta kad negaliu paskaityti ką sako apie įvaikinimą vyresnių vaikų kitos tautos nes aš anglų kalbos nemoku taip kad doh.gif doh.gif doh.gif
Vis bandau išmokti bet ..........
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 04 27, 20:30)
Labai gaila Laureta kad negaliu paskaityti ką sako apie įvaikinimą vyresnių vaikų kitos tautos nes aš anglų kalbos nemoku taip kad  doh.gif doh.gif  doh.gif
Vis bandau išmokti bet ..........

SVEIKUTĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif . GRĮŽAU NAMO. TAIP GERA!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
Ir aš nemoku, Zaika blush2.gif Kažko many labai gyvas jausmas, kad mokysiuos ar vis vien kažkaip kitaip prie kalbų, ypač - anglų - prisiliesiu....
Atsakyti
Merginos mokytis niekada nevelu. O informacijos anglu kalba isties labai daug ir labai naudingos.
Turejau kelione i uzsieni, taigi kol vaziavau skaiciau zurnala Gyvenimiskos istorijos. Ten buvo pripasyta ne tik apie meile lotuliukas.gif , bet ir apie vaiku auklejima, ka daryti vienu ir kitu atveju. Nedaug parasyta, bet labai tiesiai ir aiskiai. Gaila, kad neissaugoja to zurnalo. Palikau viesbutyje. Jeigu yra kam galimybe, galite nusipirkti ir pasiskaityti. Tiesiog mano mergaites taip nesielgia, tai as nelabai ir domejausi. Tik pamaniau, gal kam butu pagelbeje kaip pavyzdziui, kaip elgtis kai vaiko noru netenkinama ir vaikas parkrites ant zemes sako noriu (panasiai taip buvo parasyta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 01 gegužės 2008 - 10:10
sveikutes.na va pirmadieni buvom kitame mieste vaiku namuose.po viena mergaiciu nera.tik pasiule 2 sesutes.vaje vaje,nepatikesit mano vyras nori ju.jau planuoja vasara ir kaip leisim laika.as tai kazkaip mastau ir galvoju ar ne per daug.ar as spesiu taip greit isijaust i mamos vaidmeni su tiek vaiku.o tos mergaites dar 4 ir 6m.nezinau ar eit i pruda ikrist kad atvesciau ar vyra imest? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 05 01, 20:28)
po viena mergaiciu nera.tik pasiule 2 sesutes.nezinau ar eit i pruda ikrist kad atvesciau ar vyra imest? smile.gif  g.gif

Mums irgi taip atsitiko...Bet buvo dar sunkiau apsispręst,nes jau 2 savo turėjom, o ir merginos visai mažos buvo... Sakė, kad po vieną retai pasitaiko...Dabar žinau, kad tikrai taip ir yra...Dar gerai,jei vaikučiai du.O jei 4-5? g.gif Ar daug žmonių pasiryžtų juos pasiimti g.gif verysad.gif
Sėkmės apmąstymuose... Čia patarti niekas negali, tik patiems spręsti belieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 05 01, 20:28)
sveikutes.na va pirmadieni buvom kitame mieste vaiku namuose.po viena mergaiciu nera.tik pasiule 2 sesutes.vaje vaje,nepatikesit mano vyras nori ju.jau planuoja vasara ir kaip leisim laika.as tai kazkaip mastau ir galvoju ar ne per daug.ar as spesiu taip greit isijaust i mamos vaidmeni su tiek vaiku.o tos mergaites dar 4 ir 6m.nezinau ar eit i pruda ikrist kad atvesciau ar vyra imest? smile.gif  g.gif

Sveikos,
Ilgai skaičiau ir nieko nerašiau, o čia atvejis labai panašus į mano. Tik atvirkščiai. tai buvo berniukai ir norėjau jų aš, o vyras abejojo. Jau beveik metai, kaip mes kartu.
Tik parsivežus buvo labai sunku. Abu bėga į skirtingas puses, nori skirtingų dalykų, abu neklauso. (o kodėl turėtų, –taip jiems atrodė). Kol važinėjom į susitikimus, jie tiesiog buvo gan baugštūs, nedrasiai su mumis išeidavo pasivaikščioti, skaitydavom knygeles. Kai parsivežėm, pasirodė nageliai... Esu gan ištverminga moteris, bet pravirkau su žodžiais „Ką man daryti, mažyli". Tas uždarė spintelės duris (tiesa viena lėkštė sudužo), pribėgo ir apsikabino, ramindamas mane, pats pradėjo verkti. Laikui bėgant šiaip me taip apsibrėžėm ribas : nustatėm, kas galima, kas negalima. Žodžiu pradėjom gyvent. Per pirmą mėnesį numečiau 10kg. svorio.
siūlau pirma pasiimti paviešėti mergaites savaitgaliais. Neišsigąsti, nes stresas bus ir joms ir jums didžiulis. Gal geriau tegu laipsniškai... Siūlyčiau ir kitą varijantą: išleist darugus, turinčius panašaus amžiaus vaikus, paatostogauti savaitei...
Siūlau paskaityti :http://www.lithuanian.net/lt/vaikai.htm
Jei paėmus mergaites būtų problemų, rašykit asmeninę žinutę „žentų" mamytei. Susisieksim
Atsakyti