Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Man telikas nera daiktas Nr 1, taciau mano naumuose jis turi buti ir ne vienas. blush2.gif Dazniausiai ziuriu vakarais, pries uzmiegant, arba kai darbuojuosi virtuvej smile.gif
Atsakyti
Televizorius namuose turi veikti visada, nesvarbu žiūri kas nors ar ne. Net jei gyvenu viešbutyje visada įsijungiu TV.
Atsakyti
Telikas yra būtinas kaip ir kompas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 01 23, 11:44)
Televizorius namuose turi veikti visada, nesvarbu žiūri kas nors ar ne.

Ir Tau negaila net vaikų sveikatos (apie tavąją net nedrįstu klausti)? unsure.gif
Atsakyti
As tai zinias turiu butinai paziuret,cia kaip vakarine malda. O va mano pazystama be teliko gyvena jau kelinti metai,ir vaika turi 8 m. neisivaizduoju kaip taip iseina.beje ji be elektros gyveno beveik metus.Ir jai tai normalu o man atrodo ,kad musu amziuje tikrai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 01 25, 11:04)
As tai zinias turiu butinai paziuret,cia kaip vakarine malda. O va mano pazystama be teliko gyvena  jau kelinti metai,ir vaika turi 8 m. neisivaizduoju kaip taip iseina.beje ji be elektros gyveno beveik metus.Ir jai tai normalu o man atrodo ,kad musu amziuje tikrai ne g.gif

O būti priklausomai nuo Tv dėžės yra normalu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 25, 12:41)
O būti priklausomai nuo Tv dėžės yra normalu? blink.gif

Buti priklausomai tai reiskia sedet prie teliko per dienas ir daugiau nieko neveikt. kalbu ten buvo ne apie priklausomybe. O gal manot kad pamoku ruosimas prie zvakes maziau kenkia nei tv ziurejimas?
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 01 25, 12:49)
Buti priklausomai tai reiskia sedet prie teliko per dienas ir daugiau nieko neveikt. kalbu  ten buvo  ne apie priklausomybe. O gal manot kad pamoku ruosimas prie zvakes maziau kenkia nei tv ziurejimas?

Kalbam dabar ne apie žvakes, o apie TV smile.gif Aš manau, kad teliko žiūrėjimas kenkia. Ir ne tik akims, o pirmiausia- protui.
Bet savo nuomonės niekam neprimetu. Kas žiūrėjo- tas žiūrės ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 25, 12:54)
Kalbam dabar ne apie žvakes, o apie TV  smile.gif Aš manau, kad teliko žiūrėjimas kenkia. Ir ne tik akims, o pirmiausia- protui.
Bet savo nuomonės niekam neprimetu. Kas žiūrėjo- tas žiūrės ir toliau  smile.gif

Siaip tai viskas kenkia ,kompas taip pat. Tai ka daryt? Ogi viska reik ziuret ir daryt normos ribose
Atsakyti
gal ir galėčiau, turbūt būt keista, bet laikinai.
jau geriau be kompo ir tv, nei be radijo (nesinori būt atskirtai nuo pasaulio, ypač nuo muzikos) biggrin.gif
nebūtų ir nereiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasarą praleidau be TV, tai tikrai nesijaučiu ką nors praradus. Tiesa, kasdien po Lietrytį ir Respubliką skaitydavau.

O va kai šią temą pamačiau, tai prisiminiau per LTV POŽIŪRIS rodytą siužetą apie šeimas, kurios kuriasi ne mažiau kaip 1 ha plote, stato namus iš molio ir šiaudų, pas juos nėra elektros, tai ir jokių elektros prietaisų. Eina gulti su tamsa ir keliasi su šviesa, taip pat ir žiemą unsure.gif
aišku, gerai pailsi.

bet.. kiekvienas kraštutinumas prie gero nepriveda.
Atsakyti
ax.gif o as neprisimenu kada normaliai sedejau prie TV...vaikai paziuri kartais, Vyras arba brolis isijungia...o as prabegomis aki uzmetu ka jie ziuri ir viskas...Va siemet nespejau uzsisakyti laikrasciu, tai jauciuosi atskirta nuo pasaulio doh.gif
Atsakyti