Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

QUOTE(Keberiokšt @ 2005 04 09, 15:13)
Ar galetumet gyventi namuose, kuriuose nera tv? Gal turite tokiu pazistamu, o gal butent taip ir patys gyvenate? Jei taip, kodel? Ka veikiate "ilgais ziemos vakarais"?
Padiskutuokim 4u.gif

Aš panašiai gyvenu smile.gif
Teliką turiu, kartais pažiūrim žinias ar kokį fainą filmą. Dar DVD žiūrim. Bet bendrai paemus, gan retai jį įsijungiam.
Nemėgstu teliko ir jo kvailos produkcijos. Aišku, yra ir išimčių...
O veikti tai tikrai atsiranda ką.
Beje, namuose nuolat tyliai įjungta muzika- be jos tai negalėčiau smile.gif
Atsakyti
Gal ir galėčiau gyvent, bet TV man yra fonas kuriame aš gyvenu.Jis įjungiamas 6.00 (keliuosi) ir išjungiamas apie 23.00 (einu gult).Aišku, jis būna išjungtas kol esu darbe.
Nors sėdžiu dabar prie kompo, bet TV įjungtas.Yra nedaug laidų , filmų kuriuos aš rimtai žiūriu.Jei yra daiktas, tegu darbuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuse @ 2007 01 15, 19:08)
Gal ir galėčiau gyvent, bet TV man yra fonas kuriame aš gyvenu.Jis įjungiamas 6.00 (keliuosi) ir išjungiamas apie 23.00 (einu gult).Aišku, jis būna išjungtas kol esu darbe.
Nors sėdžiu dabar prie kompo, bet TV įjungtas.Yra nedaug laidų , filmų kuriuos aš rimtai žiūriu.Jei yra daiktas, tegu darbuojasi  smile.gif

Aš tai turbūt išprotėčiau nuo tokio "fono". mega_shok.gif Be galo vertinu tylą ir ramybę. Gaila, kad mano kaimynai - nelabai...
Atsakyti
Gal ir galėčiau gyvent, bet TV man yra fonas kuriame aš gyvenu.
Nors sėdžiu dabar prie kompo, bet TV įjungtas.

tikrai negalėčiau be jo schmoll.gif nors dabar lelių savo auginu - tai negaliu pernelyg daug ko pažiūrėt - lelius kartu nori žiūrėt gi.. nono.gif bet kai lelius lovytėj ar dar kur - tv įjungtas ir nebūtinai tuo metu aš turiu žinot ką rodo ekrane.... blush2.gif
Atsakyti
Jei laikinai nebūtų tv, tai galėčiau ištverti, bet jai visam laikui - tai, manau, kad neeee...
Atsakyti
Gal ir galėčiau gyvent, bet TV man yra fonas kuriame aš gyvenu.

Man irgi hihihi.gif Na, tiesa, kadangi vaikas mažas, tai ne visą dieną dabar jau įjungtas, bet vis tiek gan nemažą laiko dalį. Dar mokyklos metais telikas mano kambary būdavo įjungiamas vos grįžus namo ir išjungiamas tik užmigus (užstatydavau laikmatį, kad išsijungtų hihihi.gif)
Atsakyti
Pastaruoju metu beveik nieko nežiūriu...
Atsakyti
Na aš be televizoriaus galiu išbūti, tik atostogų metu, arba vasarą, kai yra veiksmas - tai gamta, tai kelionės. Na o žiema -ar vėjuotą rudenį - tikrai ne. Man jaukiau namie kai kas nors zyzia, ar šmėžuoja žvaigždės ekrane... kokį fimą pasižiūri, o dabar kaip prieš carą.Baisu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamenu, buvo dingusi elektra dviems val. Buvo vakaras, tad kas prie kompo, kas prie televizorių ir staiga - tamsa. Na ką, uždegėm žvakes ir, rodos, nėra ką daryti, tad susirinkom į svetainę ir labai gražiai visi pabendravome. Tokia ramybė ore tvyrojo...O anksčiau persimeti žodžiu kitu ir viskas:). Žodžiu, patiko tokia atokvėpio minutėlė, bet ilgai be radio ar TV neištverčiau:).
Atsakyti
As nelabai daug laiko praleidziu prie tv,tai del manes gali jo ir nebuti ax.gif
Atsakyti
Jei yra kompas, jokio TV nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
Visu 100 proc. pritariu Keitei clap.gif
Atsakyti