Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

visai be turbut negaleciau.. bet ir siaip mazai tenka ji ziureti, didesne vieta tikrai uzima kompiuteris, kuris ir darbas ir pramoga:) o musu TV yra labai senas ir nelabai ka rodo:) pvz kas yra TV3 televizija tai beveik nezinau, nes sito kanalo pas mus "negaudo":D
Atsakyti
TV ir šiaip nepamenu,kada žiūrėjau biggrin.gif Ovat jei būtų klausimas ''ar galėtumėt gyventi be PC'',tai atsakyčiau,kad negaliu smile.gif
Atsakyti
O mes jau 7 men. kaip be teliko gyvenam ir nieko smile.gif galvojom, persikelsim i nuja buta, patape koki naujasni TV nusipirksim.Bet po to pamatem, kad gerai ir be jo. Kazkaip ner to laisvo laiko tiek daug... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(betoox @ 2007 01 28, 14:48)
visai be turbut negaleciau.. bet ir siaip mazai tenka ji ziureti, didesne vieta tikrai uzima kompiuteris, kuris ir darbas ir pramoga:) o musu TV yra labai senas ir nelabai ka rodo:) pvz kas yra TV3 televizija tai beveik nezinau, nes sito kanalo pas mus "negaudo":D

Geriausia televizija smile.gif Na, be televizoriaus gal ištverčiau, bet be knygų vargu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 01 26, 22:15)
Vasarą praleidau be TV, tai tikrai nesijaučiu ką nors praradus. Tiesa, kasdien po Lietrytį ir Respubliką skaitydavau.

O va kai šią temą pamačiau, tai prisiminiau per LTV POŽIŪRIS rodytą siužetą apie šeimas, kurios kuriasi ne mažiau kaip 1 ha plote, stato namus iš molio ir šiaudų, pas juos nėra elektros, tai ir jokių elektros prietaisų. Eina gulti su tamsa ir keliasi su šviesa, taip pat ir žiemą unsure.gif
aišku, gerai pailsi.

bet.. kiekvienas kraštutinumas prie gero nepriveda.

Maciau ir as ta laida. Nuproteciau turbut per pirma pusdieni. Ne del TV trukumo, bet del siuolaikiniu patogumu trukumo biggrin.gif . Esu ipratusi guventi: paspaudei ir sviecia, pasukai ir bega smile.gif

O TV yra-gerai, nera-irgi gerai biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mus yra tv,tačiau jis močiutės,taip kad pažiūrėti nesigauna rolleyes.gif Bet kažkaip aš ir nejaučiu poreikio labai jau...Užtenka man ir pc... thumbup.gif
Atsakyti
Net nezinau,gal ir galeciau,nes telikas dazniausia eina del fono 4u.gif
Atsakyti
jau 3 metai be TV ir puikiai, bet kartais norisi kokios geros laidos ar filmo be reklamų. taigi lieka tik kompas smile.gif
Atsakyti
galeciau, nes labai retai ziuriu, TV nieko gero nerodo, nors ir kabeline yra, taigi TV reikalingas tik DVD pajungti, koki filma pasiziureti ir kompas.... jei nebutu kompo ir DVD tada buciau priversta spaudyti tv pultelio mygtukus
Atsakyti
Galet tai galeciau, bet turbut nenoreciau. Kai gyvenau barake kazkuri laika neturejom teliko, tai nuobodu kartais budavo ir truputi atsilikus buvau (nezinojau ka rodo, ziniu ir negirdedavau). unsure.gif
Atsakyti
Pas mane ir tv dazniausiai del fono, bet va kai buvau pasijungus lt viasata, tai ziurejau viska, o dabar kai persikraustem, nebeturiu, tai labai sunku be lietuvisku kanalu verysad.gif
Atsakyti
Pas mane namie 2 TV bet jie greiciau mano draugams nes jie dazniau ji issijungia nei as - neprisimenu kad paskutini karta tv ziurejau pati viena... neprisimenu, bet to siaip metai dar tiksliai nebuvo - yra milijonai liksmesniu uzsemimu thumbup.gif
Atsakyti