Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Teko gyventi be teliko ax.gif geriau nereikia ,pamenu tada tik prasidejo serialu epocha g.gif taip norejosi kasdien spoksoti serialus bigsmile.gif tekdavo eiti pas drauge mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxenas @ 2005 04 09, 20:16)
Mes be televizoriaus gyvenam 7 metus ir net nesiruosiam  pastarojo pirkti.
Nemanau, kad mes kazkokie tai nenormalus, tiesiog siais laikais gyvenimo tempas pernelyg greitas, kad galetum rasti laiko tiesiog bukai pavepsoti i televizoriu... Nebent gyveni vienas, esi pensininkas ir tau tiesiog juodai nebera ka veikti.... O jei dirbi kaip beris ir dar nori neapsikuisti buityje, tai to laiko kaipo ir nelieka...

Niu nezinau be teliko...... Toks jausmas butu, kad gyvenate kaip pirmyksciai zmones. Juk ne akmens amzius...
Man be teliko butu nekas. Juk ir zinios pacios naujausios, ir kitos laidos pamokancios. As uz telika thumbup.gif
Atsakyti
jei butu kompiuteris su internetu tai galeciau smile.gif
Atsakyti
Laisvai tongue.gif Bet turetu buti daug knygu
arba netoliese biblioteka biggrin.gif
Atsakyti
jau menesi gyvenam be Tv, nepasiilgau smile.gif
Atsakyti
Šiaip galėčiau apseiti,bet ji patinka dar vis pasižiūrėti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai galeciau-manau kad telikas, tai laiko rijikas, daugiau nieko gero is jo...ko pasigesciau, tai ziniu, bet tam ir radijas tinka ax.gif
Esu kinomane, bet telikas visvien gerus kinus tik karta i savaite rodo(snobo) lotuliukas.gif ,o siaip kinus ziuriu per kompa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 30 balandžio 2007 - 11:24
4u.gif kai yra internetas, tai televizoriaus šiuo metu labai mažai žiūriu. Bet čia, kaip užbanguoja, vienu metu tai labai stebėjau rytinius serialus, bet kai pradėjo rodyti "Bjanką", tai praėjo noras į teliką žiūrėti. doh.gif
Atsakyti
Mūsų šeimynėlė be teliko sunkiai išgyventų (o be interneto tai visai galas būtų) biggrin.gif Nepasakyčiau, kad būtume dideli spoksotojai: nei aš serialų žiūriu, nei kiti kažką ypatingai seka... Tik šiaip, fonas ir tiek, bet būtinas fonas blush2.gif
Atsakyti
mano nuomone be Tv galima ishgyvent, bet jau reikia but super uzimtiems, kad namai tai butu tik nakciai prieglobstis. normalioms sheimoms tai nesamone, pati neisivaizduoju savo gyvenimo be televizoriaus ir neto .... rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkaip mūsų šeimoje aš esu vienintelė tv priešė 4u.gif Jokios naudos iš jo,geriau knygą paskaityti.Tv suėda labai daug brangaus laiko, o tas"fonas" mane tiesiog diorgina.Man reiktų kraustytis į kokį vienkiemį, nes dievinu ramybę ir tylą namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau, kad labai žiūriu, bet daiktas reikalingas ax.gif O vyras tai tikrai be jo neišgyventų schmoll.gif
Atsakyti