Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Išgyvenčiau ir be didelių problemų. Tuo labiau, kad ir jam esant įsijungiu labai retai. Ką veikti? Skaityti, daryti įvairius darbus (kurių nuolat susikaupia), mokytis, kepti pyragus, miegoti, gal kada pagaliau išmokti megzti, tvarktyti nuotraukas, šokti...
Atsakyti
manau kad tikrai galeciau.jokiu problemu tame nematau.yra daug geresniu laiko praleidimo budu nei tiesiog teliko spoksojimas.kad ir pavyzdziui kinas, sportas, ssusitikimas su draugais ar pan. 4u.gif
Atsakyti
Galeciau tikrai, o ir siaip ziuriu tik karta i savaite, kai mano filma rodo smile.gif Bet be interneto negaleciau...
Atsakyti
Aha, galėčiau. Ir labai sėkmingai gyvenom pusantrų metų thumbup.gif Bet va problema, kad mano brangusis nelabai gali. Tai dabar namuose radom kompromisą - yra kompas su TV Aver media player'iu drinks_cheers.gif O veiklos trūkumo, kai nėra TV, tai kaip ir nepastebiu bigsmile.gif
Atsakyti
BUTŲ TREGEDIJA... doh.gif
Atsakyti
As negaliu ne dienos isgyventi be teliko....turiu rimta priklausomybe
Atsakyti
sveiki bigsmile.gif ,galiu drasiai teigti,kad televizorius man nereikalingas,tik va beda mano sunelis negali be jo apsieiti verysad.gif ,kiekviena diena kariaujam.Galetu maziau tu filmuku rodyti g.gif
Atsakyti
Negaleciau!Kiaura diena yra ijungtas-del garso....
Atsakyti
Gyvenau Airijoje be TV ir radijos 1.5menesio...Išvada...Turiu priklausomybe nuo TV ir visų kitų informacinių prietaisų fear.gif smile.gif
Atsakyti
Netgi norėčiau gyventi be TV smile.gif
Atsakyti
Na, kai yra Internetas, tai gal ir išbūčiau be tv lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
be problemu, kad ir siandien ismesciau jei tik vyrui nereiketu, bet vat jei interneto nebebutu tai butu baisu doh.gif
Atsakyti