Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

QUOTE(einareja @ 2007 05 03, 23:35)
Kažkaip mūsų šeimoje aš esu vienintelė tv priešė  4u.gif Jokios naudos iš jo,geriau knygą paskaityti.Tv suėda labai daug brangaus laiko, o tas"fonas" mane tiesiog diorgina.Man reiktų kraustytis į kokį vienkiemį, nes dievinu ramybę ir tylą namuose  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Siandien jau visai kantrybe truko gun_bandana.gif tiek darbu susikrove per tas iseigines, kai nieks nedirbo... o cia doh.gif maniskiai su savo 2 "fonais"...lenktyniauja, katras garsiau paleis... doh.gif
Atsakyti
mmh. gyvenau be TV ganetinai normaliai, net netruko biggrin.gif .. aisku, priprast reiktejo blush2.gif ..
bet ir knygu neskaitydavau ax.gif .. turejom "draugu" visus sezonus parsityse, tai atstodavo telika 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Be teliko g.gif nu neisivaizduoju turbūt nelabai isgyventumėm.Knygas nelabai turiu kada skaityt blush2.gif laikraščių irgi nesuspeju perskaityt taigi išvada toke televizorius mums labai reikalingas.
Atsakyti
aisku galeciau,tik jei ji pakeistu koks muzikinis centras blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Be teliko neisivaizduoju savo gyvenimo. blink.gif Taip kaip ir be laikrascių.
Atsakyti
Be TV būtų baisiai neįdomu,juk tiek gražių visokių laidų...Vien laikraščiais ir intiku nebūčiau "soti"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ir galėčiau, jei namie būtų kompiuteris su internetu.
Atsakyti
siaubas be TV neįsivaizduoju, kaip reiktų schmoll.gif visada prieš miegą pasižiūriu kokį filmuką, na šiaip kad užliūluotų biggrin.gif
Atsakyti
man tai reikia teliko, vat radijo tai laaaabaai retai klausau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu aplamai tai televizoriu aš žiuriu labai retai (nes neturiu tam laiko), geriau kokia knyga paskaitau prieš miegą ar diena pasėdžiu prie kompo, bet jei visiškai nebūtu televizoriaus tai turbūt būtu liūdna. unsure.gif
Atsakyti
Turim,bet nelabai ziurim.....neturetume,tai labai pasigestume unsure.gif
Atsakyti
be tv pagyvent gal ir galeciau,bet be interneto tai tikrai nepagyvenciau schmoll.gif na nebent butu labai silta vasara...
Atsakyti