Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

QUOTE(wow @ 2007 05 17, 23:10)
be problemu, kad ir siandien ismesciau jei tik vyrui nereiketu, bet vat jei interneto nebebutu tai butu baisu doh.gif

drinks_cheers.gif
As kartais pasvajoju, kaip butu liux be to "fono"....o kai pyksta bunu, tai tiesiog isivaizduoju, kaip metu telika pro langa...nors dabar, kai nupirko dideli, tai nezinau ar pakelciau lotuliukas.gif na bet butu gera nervu iskrova!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Man siuo metu galima sakyti TV nera,nors namie stovi net trys lotuliukas.gif Ale,kazkaip nebeturiu kada ziureti rolleyes.gif . Nors buna sedziu ir neturiu ka veikti, bet teliko vistiek nejungiu. Geriau klausausi muzikos, prie kompo sedziu arba skaitau... wub.gif Nors kartais pagalvoju,geriau jau telika ziureciau,nei internete mirkciau... blush2.gif
Atsakyti
Mes turim tokį mažutį mažutį, juodai baltą, per kurį tik tv3 normaliai žiūrėti galim. Tai geriau filmą kokį per internetą parsisiunčiu pasižiūriu. Na dar CSI megstu paziureti, bet kad dabar ner kada. O kai orai geri, tai i gryną orą norisi išlėkti.
Atsakyti
Mes turime Tv bet kartais jis taip ir lieka neyjungtas. Bet dažniausiai vakarais vis tiek pasižiūrime žinias, dabar kita liga mūsų šeimoje ir ji vasinasi internetas lotuliukas.gif
O jei apie illlllgus žiemos vakarus tai labai paprasta skaityčiau, megzčiau, žaistumėm kortomis, Monopolį ir dar kai kąąąąą..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ko gero, nenumirciau be televizoriaus, bet butu liudna, nes turiu keleta pamegtu laidu.
Atsakyti
Galėčiau. Nelabai jis man reikalingas. Be kompiuterio ir interneto sunkiau būtų... biggrin.gif
Atsakyti
na as be televizoriaus gyvenu jau 3 metus. Pries tai gyvenau su televizorium, bet jokiu nepatogumu dabar nejauciu. Kai persikrausciau (i buta be TV ), net nekilo minties ji nusipirkti, kaskaip netruko man jo visiskai... na manau kadanors nusipirksiu, bet dabar tai tikrai nejauciu jokio poreikio smile.gif beto daugiau laisvo laiko atsiranda knygoms skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Turiu vos pora megstamu ir ziurimu laidu, daugiau jis man visai nereikalingas schmoll.gif
Atsakyti
kaip keista, kad tokia dauguma gali buti be TV bigsmile.gif aš pvz.; negaliu klausytis žinių nematant vaizdo, todėl žiūriu tik per teliką, na čia tik pvz, bet ir taip yra filmų, kuriuos norisi pamatyti, knygos idomu, bet vien tuo apsiriboti nu niekaip negalėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 05 29, 14:16)
Galėčiau. Nelabai jis man reikalingas. Be kompiuterio ir interneto sunkiau būtų...  biggrin.gif

Vat ir man taip doh.gif .Telika ziuri tik vaikai mano
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 05 29, 15:15)
kaip keista, kad tokia dauguma gali buti be TV bigsmile.gif aš pvz.; negaliu klausytis žinių nematant vaizdo, todėl žiūriu tik per teliką, na čia tik pvz, bet ir taip yra filmų, kuriuos norisi pamatyti, knygos idomu, bet vien tuo apsiriboti nu niekaip negalėčiau schmoll.gif

Filmus as per kompa ziuriu, visiskai be filmu tikrai negaleciau schmoll.gif gal vis delto turiu siokia tokia priklausomybe TV blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 05 29, 18:26)
Filmus as per kompa ziuriu, visiskai be filmu tikrai negaleciau schmoll.gif gal vis delto turiu siokia tokia priklausomybe TV blush2.gif

4u.gif
Atsakyti