Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

As neturiu TV ir neprisiruosiu nusipirkt (poreikio nejauciu). Langas i pasauli - kompas su internetu smile.gif.
Atsakyti
Žinoma galima gyventi ir be televizoriaus, ir kompiuterio, ir dar be ko nors... bet taip miela tai turėti ir karts nuo karto prisėsti visai šeimynai prie teliko ir pavakaroti, galbūt televizorius atlieka tik fono funkciją kai esame visi kartu. Bet man patinka vienai prisėsti, įsijungti mėgstama serialą, koncertą ir atsipūsti nuo namų ruošos, vaikų priežiūros. Todėl man ir mano šeimai, televizorius reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 03 03, 21:50)
As neturiu TV ir neprisiruosiu nusipirkt (poreikio nejauciu). Langas i pasauli - kompas su internetu  smile.gif.

Tai gal internetu ir ziuri TV, tiek kiek jums reikia.
O mums reikia TV ir ne vieno rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2007 10 29, 22:45)
Gal kokią vieną,dvi dienas ir ištverčiau, bet neilgiau blush2.gif

O aš atvirkščiai biggrin.gif Iš pradžių gal būtų kiek sunkiau, vis tas įpratimas, o po to:Atgal į gamtąąą biggrin.gif
Atsakyti
turbut isblusciau be televizoriaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parazitka @ 2008 03 12, 16:37)
turbut isblusciau be televizoriaus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Be TV negaleciau.
Atsakyti
Išgyvenčiau be TV, svarbiausia, kad kompas su internetu būtu.. biggrin.gif
Atsakyti
Visos jūs išgyventumėt be TV irnesakyk.gif Tik dabar taip atrodo, atprastumėt ir toliau gyvenimas būtų gražus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akviliukas:D: 21 kovo 2008 - 20:09
as turbut tikrai neisbuciau schmoll.gif schmoll.gif kai isjunktas telikas man atrodo kad kasko truksta kaskas turi kalbeti doh.gif as tikrai neisbuciau be jo. mano mazius tik prabudes varo ijunkti telika ziureti multikus biggrin.gif o turbut jei teliko nebutu tai pasijunktu kompa ir klausytu muzikos biggrin.gif bet .... kartais ir as pavargstu nuo teliko norisi ramiai pabuti ,bet tai cia buna retas dalykelis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 03 21, 21:08)
Visos jūs išgyventumėt be TV irnesakyk.gif Tik dabar taip atrodo, atprastumėt ir toliau gyvenimas būtų gražus biggrin.gif

Net geriau butu paskui biggrin.gif tieisog kai yra ir isijungi nuo pat ryto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
negaleciau.tv ziurejimas-vienas is pagrindiniu mano uzsiemimu,kol auginu dukryte ir sedziu visas dienas namuose 4u.gif
Atsakyti