Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Del manes tai teliko galetu ir nebuti,bet vyrui tai jis beveik gyvibiskai svarbus daiktas doh.gif
Atsakyti

Keista butu be teliko g.gif Nors ir zinau, kad ne per daugiausiai naudos is jo. Uztat man atostogos be teliko - sventas reikalas. Karta gavom kambari su teliku, atostogaudami - kosmaras blink.gif Jokio bendravimo. Nuo to laiko quiet.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš be teliko niekaip doh.gif nors kaip fonas turi kazkas burbėti ax.gif
Atsakyti
anksciau buvo taip, kad TV kitam kambary ir nieks jo neziuri nei as nei draugas, nes kompas surydavo musus laika, o per TV paziuredavom kokias idomias laidas per discovery ar animal planet, o dabar...pabundu tv, valgau tv, gryztu namo tv, ka nors skaitau tv. zodziu kai esu vienui viena tik tv ir ausinukas gelbeja nenublust ax.gif
Atsakyti
Jei virtuveje tureciau didziuli langa, o pro ji matyciau vandenyna - ko gero galeciau gyventi be teliko bigsmile.gif
Bet nezinau ar ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 10 30, 23:25)
Aš be teliko niekaip doh.gif nors kaip fonas turi kazkas burbėti ax.gif

Pas mane taip pat, telikas beveik visa diena ijungtas smile.gif
Atsakyti
Be teliko negalėčiau.
Atsakyti
Tikrai negalėčiau.
Atsakyti
Aš be TV ištverčiau gal pora dienų, bet ne daugiau smile.gif . Kartais būna, kad skaitau knygą, bet telikas vis tiek įjungtas biggrin.gif .
Atsakyti
Girdėjau vieno psichoterapeuto komentarą apie tai, jog televizorius miegamajame išskiria poras g.gif Taigi, ar jūsų šeimose kyla konfliktų dėl to, ką žiūrėsite?

Pas mus televizorius - dažnas barnių (bet tokių nelabai piktų ir labai laikinų) objektas. Aš be televizoriaus neišgyvenčiau nė dienos, maniškis - be radijos. kaip žinia, abu veikti vienu metu nelabai gali... blink.gif
Atsakyti
Be teliko negalėčiau - daug kas jau sakė ir aš pasikarosiu - visą dieną turi burbėti. Man taip jaukiau. Tiesa, išimtis atostogos...
Atsakyti
na pas mus TV, kompas visada kaip fonas eina doh.gif
Tik esam griežtai nusistatę prieš TV miegamajame ir vaikų kambariuose schmoll.gif
Atsakyti