Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

QUOTE(MRTKiciulka @ 2006 01 12, 19:36)
Maniskis net i kompa man istate telika laugh.gif ..
Kad butu linksmiau man kai sedziu prie kompo galiu ziureti ir telika kartu smile.gif ..
Ypac gerai rytais smile.gif .. Ir laba ryta pasiziuri ir pasitikrini pasta smile.gif

oho, kaip tai įmanoma? blush2.gif man irgi tokio stebukliuko reiktų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2006 01 12, 20:48)
oho, kaip tai įmanoma?  blush2.gif man irgi tokio stebukliuko reiktų... g.gif

Imanoma smile.gif .. reikia tik tam tikros detales smile.gif ..
Mano vaikinas informatikas - kompiuteriu surinkejas laugh.gif ..
Tai zino tokius dalykelius smile.gif ..
Atsakyti
Straipsnis apie TV miegamajame blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo jei vienas kito nenori tai niekas nepades laugh.gif ..
O kai nori ir myli tai ir telikas ijungtas nemaiso blush2.gif biggrin.gif ..

P.s. pagal feng shui miegamajame negali buti ir kompiuterio ir veidrodziu...
Ir dar velniai zino ko laugh.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRTKiciulka: 18 sausio 2006 - 19:11
Kol musu seimoje nebuvo "isimaises" trecias, TV neturejom. Nes poreikio jam nebuvo jokio. Informacija gaudydavom radijo, interneto pagalba. Bet situacija absoliuciai pasikeite, kai atsirado mazgys doh.gif Buvo taip, kad TV truputi depresuojancias smegeneles "praplaudavo" doh.gif Ijunkau i ta velnioismisla ne juokais unsure.gif Aisku, visko is eiles neziurejau, bet nebutina ziureti - juk ne vienuos namuos telikas "eina" tiesiog kaip fonas doh.gif Taip buvo ir pas mane. Kol maziukas neprakuto, nepradejo daugiau demeselio prasytis, zaisti ... Aciu jam, kad TV era musu namuose uzgeso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MRTKiciulka @ 2006 01 12, 19:04)
Imanoma smile.gif .. reikia tik tam tikros detales smile.gif ..

Ta detalė TV plokštė kaina nuo 120lt joks ne stebūklas čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2006 02 06, 03:50)
Ta detalė TV plokštė kaina nuo 120lt joks ne stebūklas čia  mirksiukas.gif

Argi as sakiau, kad tai kazkoks stebuklas smile.gif ?..
120Lt kainuoja kiek zinau tokia gan paprastute smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(MRTKiciulka @ 2006 02 06, 16:23)
Argi as sakiau, kad tai kazkoks stebuklas smile.gif ?..
120Lt kainuoja kiek zinau tokia gan paprastute smile.gif ..

Ir aš nesakau kad stebūklas tiesiog į vardinau
ir sakiau kad nuo o iki gali būti kaip jau pats pageidauji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiza: 07 vasario 2006 - 01:17
pamėginau įsivaizduoti savo gyvenymą be TV doh.gif nu nekas, nekas kol vaikai maži man be jo sunku būtų, o vėliau gali ir nebūti biggrin.gif
Atsakyti
Po Rubės galit atimt biggrin.gif
Atsakyti
Porą kartų beveik po pusmetį gyvenau be TV.
Pirmą kartą, kai pagal mainų programą studijavau Prancūzijoje. Kad gyvenu be televizoriaus, supratau gal tik po gero mėnesio, kai viena prancūzė studentė nustebo ir vos ne pasibaisėjo, kaip mes bendrabutyje be TV gyvenam smile.gif
Kita mainų studentė vokietė vėliau atsivežė savo TV, bet kažko nepavyko sujungti, tai ir toliau ramiai be TV gyvendavom, ir nepasigesdavom. thumbup.gif
Antrą kartą be TV gyvenom visą šį rudenį, tik sausį nusipirkom. Man netrūko ir būtų nereikėję.
Grįžę į Lietuvą, įtariu, tikrai turėsim namuose TV. Aš išgyvenčiau ir nepasigesčiau, bet vyrui jo labai trūktų. Kaip fono TV nenaudojam ir labai nemėgstu tokio TV naudojimo, pas mane šeimoje taip būdavo, sesuo visąlaik svetainėje TV įsijungdavo, kad tik 'burgztų'. Man toks 'fonas' trukdo skaityti ne tik knygas, bet ir spaudą, tai sėdėdavau savo kambaryje. doh.gif
Svetainėje dar ir pianinas stovėdavo, bet tėtis juokdavosi, kad juo grojam tik tada, kai dingsta elektra, TV neveikia, užsidegam žvakes ir grojam ax.gif

Vyrui TV reikia dėl kelių dalykų. Visų pirma, sporto varžybų transliacijos - krepšinis, futbolas, Formulė 1. Antras - laisvalaikiu mėgsta pažaisti kompiuterinius žaidimus, turim TV žaidimų konsolę, kuri tuo pačiu ir DVD grotuvas. Ką padarysi, vyrai juk - dideli berniukai, žaislų reikia mirksiukas.gif ax.gif

Aš TV žiūriu kokius 2-3 kartus per savaitę maždaug po valandą - mėgstamus serialus ir vieną kitą įdomią laidą. Pvz, dabar BBC transliuoja naują neišpasakyto grožio laidų apie gamtą ciklą. Ir dar vyrui kartais palaikau kompaniją per sporto transliacijas blush2.gif

O va be kompiuterio ir interneto tai neįsivaizduoju savo gyvenimo, ypač dabar, nes tai greičiausias ir patogiausias būdas ryšiui su namiškiais ir draugais, likusiais Lietuvoje, palaikyti. schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi netruktu....
bet ekranas dvd grotuvui tai vis tiek privaletu buti!
Internetu, reikalui esant, galime ir sveciuose ar kavinej pasinaudoti.
Atsakyti