Porą kartų beveik po pusmetį gyvenau be TV.
Pirmą kartą, kai pagal mainų programą studijavau Prancūzijoje. Kad gyvenu be televizoriaus, supratau gal tik po gero mėnesio, kai viena prancūzė studentė nustebo ir vos ne pasibaisėjo, kaip mes bendrabutyje be TV gyvenam

Kita mainų studentė vokietė vėliau atsivežė savo TV, bet kažko nepavyko sujungti, tai ir toliau ramiai be TV gyvendavom, ir nepasigesdavom.
Antrą kartą be TV gyvenom visą šį rudenį, tik sausį nusipirkom. Man netrūko ir būtų nereikėję.
Grįžę į Lietuvą, įtariu, tikrai turėsim namuose TV. Aš išgyvenčiau ir nepasigesčiau, bet vyrui jo labai trūktų. Kaip fono TV nenaudojam ir labai nemėgstu tokio TV naudojimo, pas mane šeimoje taip būdavo, sesuo visąlaik svetainėje TV įsijungdavo, kad tik 'burgztų'. Man toks 'fonas' trukdo skaityti ne tik knygas, bet ir spaudą, tai sėdėdavau savo kambaryje.
Svetainėje dar ir pianinas stovėdavo, bet tėtis juokdavosi, kad juo grojam tik tada, kai dingsta elektra, TV neveikia, užsidegam žvakes ir grojam
Vyrui TV reikia dėl kelių dalykų. Visų pirma, sporto varžybų transliacijos - krepšinis, futbolas, Formulė 1. Antras - laisvalaikiu mėgsta pažaisti kompiuterinius žaidimus, turim TV žaidimų konsolę, kuri tuo pačiu ir DVD grotuvas. Ką padarysi, vyrai juk - dideli berniukai, žaislų reikia
Aš TV žiūriu kokius 2-3 kartus per savaitę maždaug po valandą - mėgstamus serialus ir vieną kitą įdomią laidą. Pvz, dabar BBC transliuoja naują neišpasakyto grožio laidų apie gamtą ciklą. Ir dar vyrui kartais palaikau kompaniją per sporto transliacijas
O va be kompiuterio ir interneto tai neįsivaizduoju savo gyvenimo, ypač dabar, nes tai greičiausias ir patogiausias būdas ryšiui su namiškiais ir draugais, likusiais Lietuvoje, palaikyti.
There is a path to the top of the highest mountain.