Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

QUOTE(sparow @ 2005 12 20, 11:39)

Tik esam griežtai nusistatę prieš TV miegamajame ir vaikų kambariuose schmoll.gif

tai vat man ir įdomu kodėl? vaikų kambaryje suprantu kodėl. O miegamajame? Ar išties galvojate, kad telikas miegamajame išskiria šeimas?
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 20, 17:19)
tai vat man ir įdomu kodėl? vaikų kambaryje suprantu kodėl. O miegamajame? Ar išties galvojate, kad telikas miegamajame išskiria šeimas?

Miegamajame turi but kuo mažiau elektrinių prietaisų ypač skleidžiančių elektromagnetinius signalus ( TV, PC skleidžia net išjungti), nes tai trukdo poilsiui, kenkia visai nervų sistemai. Kiekvienas kambarys turi atlikt savo funkciją.
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2005 12 21, 14:12)
Miegamajame turi but kuo mažiau elektrinių prietaisų ypač skleidžiančių elektromagnetinius signalus ( TV, PC skleidžia net išjungti), nes tai trukdo poilsiui, kenkia visai nervų sistemai. Kiekvienas kambarys turi atlikt savo funkciją.

Oba, o pas mus ir telikas, ir dvd, ir kompas į miegamą sugrūsti g.gif reikia mest viską laukan, nes man sapnai keisti sapnuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as be teliko negaleciau gyvent. Kaip mano vyras sako tai mano vienintelis hobi, per kuri nepadarau daug darbu puodai pridega, negirdziu ka sako sale sedintis kai usiziuriu.Manau turetu ir virtuveje atsirasti telikas kad nor valgit normalei padaryciau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes istustinom miegamaji, nes tas telikas kaip koks narkotikas, taip ir prasosi ijungiamas, o kai ijungi tai ir surandi i ka ziureti. Vyras po darbo irgi buvo iprates kaip fona TV naudoti, bet dabar jau ir jam kazkaip vis maziau reikia. O protingiausia tai atsirinkti laidas, kurioms nebutu gaila sugaisto laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane kambari ir TV ir PC... as kazkaip labai sunkiai uzmiegu be TV, visada pries uzmiegant as paspoksau telika, nors zinau, kad geriau butu miegamajame nelaikyti TV.... ax.gif
Atsakyti
Gyvenau be Tv kokį pusmetį ir visai nieko, likau gyva lotuliukas.gif Daugiau laisvo laiko, namų ruošai galėjau daugiau dėmesio skirti, bet vistiek kartais pasidarydavo liūdna, mat gyvenau viena. Tv kažkaip tą tuštumą išsklaido.
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2005 04 09, 19:06)
Man teliko reikia tik tam, kad atsikelti ir kad užmigti, o šiaip gali ir nebūti, ypač kai turiu darbo prie kompo (na nebent kompas su teliku būtų viename kambaryje), tačiau jei kokią savaitę reikėtų be jo pratempti - tikrai pasiilgčiau cry.gif

Pritariu 100 procentų. Aš be jo prabusti negaliu, kaip ir užmigti. Jis mane tiesiog užliuliuoja. Ryte "labas rytas" visas naujienas išpyškina, o vakare bežiurėdama kokį filmecą ir užsnaudi.
Galėčiau be jo ir pratempti ilgą laiką, juk ir taip į monitorių (ar teliko, ar kompo) prisižiūrim darbe ir netik. doh.gif

bet visgi jei jo labai ilgai nebūtų, tai irgi pasiilgčiau ir staugčiau vilku. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dušara: 29 gruodžio 2005 - 16:44
Dėl manęs tai teliko galėtų ir nebūti smile.gif
Atsakyti
a mums dar 3-čio tv trūksta ir jau šitam butui būtų kaip ir norma. Dienom eina kaip fonas, jautiesi kaip tarp žmonių, bet tuo pačiu nieks nelenda į akį, o vakarais galim be pykčių abu su vyru žiūrėt ką norim, nors dažniausiai tam tikrais periodais atlekia papasakoti kas golą įkalė ar kas į kašę tritaškį/dvitaškį įdėjo. Žodžiu, be TV gyvenimas būtų nemielas bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai nieko baisaus nenutiktų, nes labai mažai ką žiūriu per TV. Dažniausiai jis atlieka "fono" funkciją.
Atsakyti
Man irgi butu sakes be teliko unsure.gif ..
Man jis daugiau reikalingas kaip fonas, bet vakare atsigulus i lova
labai faina pasiziureti koki filma ar siaip ..

Maniskis net i kompa man istate telika laugh.gif ..
Kad butu linksmiau man kai sedziu prie kompo galiu ziureti ir telika kartu smile.gif ..
Ypac gerai rytais smile.gif .. Ir laba ryta pasiziuri ir pasitikrini pasta smile.gif ..
Atsakyti