QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 05, 13:24)
Būtent. Vieniems užtenka minimumo, kiti gali gyventi lengvam meniškam chaose, o kitiems reikia tvarkos. Ir jei tvarkai be namų ar namų aplinkos dar ir sodą ar sodybą, laiko sugaišti sočiai. Nebent viskam samdai darbininkus.
Ar čia karjera?? Čia visiškai kitoks tamstos darbo pobūdis, nesulyginamas su kasdien nuo ryto iki vakaro ar taip pat iki nakties plušančia karjeros moterim, kuri negali sau leisti nedirbti, dykaduoniauti, leisti sau dvasines krizes, nes šefas išmes iš darbo arba žlugs nuosavas verslas. Tai kaip galima lyginti su savimi skirtingų galimybių "karjeros moteris"?
Ar čia karjera?? Čia visiškai kitoks tamstos darbo pobūdis, nesulyginamas su kasdien nuo ryto iki vakaro ar taip pat iki nakties plušančia karjeros moterim, kuri negali sau leisti nedirbti, dykaduoniauti, leisti sau dvasines krizes, nes šefas išmes iš darbo arba žlugs nuosavas verslas. Tai kaip galima lyginti su savimi skirtingų galimybių "karjeros moteris"?
Žinot, aš dabar sėdžiu ir galvoju, ar reikia jums atsakyti tuo pačiu Nes iš to ką perskaičiau ir anksčiau skaičiau suprantu, kad reikia duoti atkirtį, ir tokį, kad atsimintų ilgam, nes tokio tipo žmonės nesupranta kada peržengią ribą, jie visokius ten mandagumus kito asmens atžvilgiu sėkmingai pamina, vertybė jums yra tik jūsų nuomonė Bet iš kitos pusės, kuo aš būsiu už jūs geresnė, jei susitapatinsiu su jumis Tiek to, čia virtualus pasaulis, bet įspėju, kad gyvenimas jūs gerai pamokys, nes ne visi yra morališki skystablauzdžiai kaip aš.
Pabaigai. Didžiai gerbiama Subjektyvi, jūs mane pažystate Jūs esate susipažinusi su mano kūrybą, verslu, tarp kitko jie mažai tarp savęs susiję. Kokiais kriterijais vadovaujantis jūs galite vertinti mano darbą, mano gyvenimo sąlygas Kuo tai susiję su diskusija?
Tiesiog nemalonu bendrauti su oponentu, kuris neturėdamas argumentų, pradeda vertinti oponentą, kurio nepažysta.