Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

merginos reikia pagalbos blush2.gif blush2.gif
teorijos egzaminui is kur emet klausimus? blush2.gif blush2.gif blush2.gif atsiprasau jei ne cia pataikiau blush2.gif
Atsakyti
avie, ašei, jūrinuke - sveikinimai dideliausi ir visoms po balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagu, kad dienos laikymui buvo geros ir vairuotojų vis daugėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele_www @ 2008 03 22, 14:56)
Atejau pasiguost... verysad.gif Siandien man velgi nesekminga diena buvo, nesugebejau paimt Regitros, bt vis dar neprarandu vilties, siandien tikrai gerai vaziavau, del to savim didziuojuos,bt per anksti apsidziaugiau, kai tik isgirdau suksim ten ir ten ir po to link Regitros jau tai sugebejau pridirbt nersamone  umn.gif ..Ech, kada gi ta mano laiminga valanda ateis!?...  sad.gif  ax.gif  unsure.gif

nenusimink labai, kita karta pasiseks console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 23 kovo 2008 - 11:00
saunuoles mergaites, kurios islaiket 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 23 kovo 2008 - 11:19
QUOTE(Anchela @ 2008 03 22, 22:30)
merginos reikia pagalbos blush2.gif  blush2.gif
teorijos egzaminui is kur emet klausimus? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif atsiprasau jei ne cia pataikiau blush2.gif

Aš per google randu,parašau automokyklos ax.gif Bet egzamine bus ir kitokių klausimų,klaidūs tokie doh.gif

Labukas vairuotojėlės 4u.gif Pirmiausia su Šv.Velykom 4u.gif
Aš irgi į jūsų būriuką trinuosi ax.gif Man mokymasis baigsis kovo 30d. Vis labiau širdelė virpa doh.gif Bijau,kad pravažiavimo neišlaikysiu,nes vis dar gęstu sankryžose doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Gesti nes sankaba paleidi.Prilaikyk sankaba,gaziuko-niekad neuzgesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 03 24, 13:22)
Gesti nes sankaba paleidi.Prilaikyk sankaba,gaziuko-niekad neuzgesi smile.gif

Aha žinau,bet va kad su ta sankaba aš nesusitariu niekaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERUGĖ: 24 kovo 2008 - 12:48
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 24, 13:48)
Aha žinau,bet va kad su ta sankaba aš nesusitariu niekaip blush2.gif

Visada galvok ka su kojom darai,stenkis kontroliuot save,ir pries atleisdama sankaba jokiu budu neatleisk nei biskio gazo pedalo.O kai pavazinesi daugiau,jau jausi masina-viskas gausis savaime ir galvot nebereikes apie situos dalykus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 22, 18:15)
:Sraigiausia, o kur tu atsiiminėsi teises?  mirksiukas.gif 
Beje, tas Kurmis tai tikrai vertas savo pravardės  lotuliukas.gif  Vos pamačius pasidarė aišku, kad čia Jis  lotuliukas.gif

Sveikinu su Velykom visas vairuotojas 4u.gif

Teises atsiimsiu Regitroj - as kaip tik noriu ten nuvaziuoti nieko nebijodama ir su ramia sirdim biggrin.gif

Dabar vazineju su M zenklu ir vyru - jei sustabdytu.
Kai vaziavau egzo laikyti vairavau as. Netoli Regitros pakliuvom i kamsti. Ant galinio stiklo M zenklas , o is paskos policininkai slenka doh.gif
Kai atvaziavom - vyras pradejo pinigines ieskoti, pasirodo ja namuose buvo pamirses su pinigais ir masinos dokumentais blink.gif tai gerai, kad policininkai nepanorejo su mumus susipazinti lotuliukas.gif
Vel teko grizti namo, o i lemtingaji egzamina pavelavau kokias 3 minutes, tai sake, kad jei buciau pavelavusi 5 - nebutu leide jo laikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 24 kovo 2008 - 15:19
as irgi slenku su M zenklais jei kas,bet jau kazkaip netgi lengvai gaudausi ieste,nebebijo mama vazuot su manim,nesinervina,plepa telefonais,pasako tik kur pristatyt biggrin.gif pati ir prisiparkuoji ir issiparkuoju thumbup.gif
Atsakyti
aš išlaikius atvirkščiai - nulupau ženklus ir atidaviau draugei, o pati nieko nebeklijavau ir taip sau sutaupiau nemažai nervų rolleyes.gif
Atsakyti
na ka, jungiuosi ir as prie jusu... tempiau tempiau ir pagaliau pribrendo reikalas teises issilaikyti, tiesa kol kas ne uz kalnu tik teorijos egzaminas... tik po to pravaziavimus darysiu mokykloj... bet jau dabar rankos kojos dreba vien pagalvojus apie kokius nors parkavimusis ir vaziavimus mieste kur masinu aplinkuj daug doh.gif

sveikinimai visoms jau issilaikiusioms 4u.gif skaitau ir tikiu, kad jusu patirtis tikrai bus naudinga ir man... smile.gif
Atsakyti