Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

sveikinu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2008 03 22, 15:51)
Sveikos, esamos ir būsimos vairuotojos  4u.gif

O aš šiandien visgi paėmiau Regitrą, nors ir iš antro karto bis.gif  happy.gif  assa.gif ir labai tuom džiaugiuosi  thumbup.gif Vis dėlto įsitikinau, kad svarbus pats savęs nuteikimas einant į egzaminą, nors vėl astra kliuvo, bet šįkart aš su ja susitvarkiau, o ir egzaminuotojas geras kliuvo  thumbup.gif
  console.gif Nenuleisk rankų, kitakart tikrai pravažiuosi viską, jei tik tiek betrūko.  4u.gif O tai ką blogai padarei, kad neišlaikei?

Sveikinimai tau 4u.gif bigsmile.gif .Del nusiteikimo tai visiskai sutinku, kai nusiteiki, kad islaikysi tai pvz,: man siandien net kojos nedrebejo ax.gif blush2.gif Suklydau tuo jog paskubejau persirikiuodama ir nepamaciau kitos maskes, pataikiau tokiu momentu, kad jos nemaciau per veidrodelius.... doh.gif verysad.gif cray.gif
Papildyta:
QUOTE(Avis @ 2008 03 22, 15:35)
Sveikos, merginos smile.gif
Aš penktadienį pirmąkart mėginau jamt Regitrą... Taigi, apie viską iš pradžių smile.gif

Labai issamiai viska papasakojai, net malonu skaityt tokias gerai pasibaigusias istorijas... mirksiukas.gif ax.gif biggrin.gif Sveikinimai didziausi 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2008 03 22, 16:07)
Va va, man irgi tas pats - šiandien išsilaikiau egzą ir irgi kažkokia lengva įtampa užsilikus, atrodo, jau gi viskas baigės, bet kur tau...  doh.gif O egzą išlaikiau vos ne vos - gavau statų garažą ir kažkaip man per mažai nusileido veidrodėlis, nemačiau gerai galinio rato, tai važiavau pasilikus vietos kad tik ant linijos neužvaryčiau, tai taip įsistačiau, kad vos sugebėjau , aišku įjungus pirmą pavarą pasitaisyt, bet užtrukau kokia 5 minutes  doh.gif  užstrigau ten ir bandau galvoti, kur susukti ratus, o galva neveikia  doh.gif nu žodžiu gavojau bus šakės, bet kažkaip sugebėjau normaliai pasistatyti. Egzaminuotojas, iki tol buvęs gana malonus, aiškiai užsiraukė ir susinervino kažko, bet tai lyg jis tokių kasdien neprisižiūri... mieste pravažiavau kaip per sapną, bet atrodė, kad sugaišau gal tik kokia dešimt minučių. Kai grįžom sako nu aikštelė silpnokai, o aš be perstojo maliau, kaip pačiai keista, kaip su instruktorium gerai važiuodavau, kaip stresas veikia, ir nusileido... gal jis iš pradžių "laužėsi", kad pinigų duočiau  g.gif bet žodžiu, pagaliau išlaikyta  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu mergaites - jus tikros saunuoles ! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Puikios istorijos ! Avie, Ašei, Jurinuke - dziaugiuosi kartu su jumis !
Gero ir saugaus jums vazinejimo biggrin.gif

O kam nepasiseke - nenusiminkit ir vel pirmyn!!!

Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif

Vis tik paranoja dar neleidžia man džiaugtis, vakar visą dieną kalta jaučiaus dėl savo to greičio viršijimo (ryškiai suveikė egzaminuotojo moralai ir t.t.), ir neturėsiu ramybės iki ketvirtadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 22, 17:48)
Ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif

Vis tik paranoja dar neleidžia man džiaugtis, vakar visą dieną kalta jaučiaus dėl savo to greičio viršijimo (ryškiai suveikė egzaminuotojo moralai ir t.t.), ir neturėsiu ramybės iki ketvirtadienio biggrin.gif

o as kai, ejau fotografuotis vis bijojau, ad ateis Kurmis ir pasakys - zinote, as persigalvojau, egzaminas neislaikytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar irgii laukiu Ketvirtadienio - tada galesiu kortele atsiimti.
o vyras pats niekur nevaziuoja - vis mane uz vairo sodina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 22, 15:57)
o as kai, ejau fotografuotis vis bijojau, ad ateis Kurmis ir pasakys - zinote, as persigalvojau, egzaminas neislaikytas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dabar irgii laukiu Ketvirtadienio - tada galesiu kortele atsiimti.
o vyras pats niekur nevaziuoja - vis mane uz vairo sodina  smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif Joa, jausmelis laaaabai pažįstamas biggrin.gif O ypač turint omeny, kad greitį viršijau ne kokius 4-5km/h, o visus 20km/h doh.gif lotuliukas.gif Čia jau šiaip (su teisėm) važiuojant faktiškai ir baudos balų galėtų duot... doh.gif
Ech, aš irgi to ketvirtadienio kaip išganymo laukiu, į Spaudos rūmus skriste nuskrisiu biggrin.gif Gerai, kad jau yra galimybė ten atsiimt teises, nes dabar net pažvelgt į Regitros pusę nesinori, vemt verčia schmoll.gif
Sraigiausia, o kur tu atsiiminėsi teises? mirksiukas.gif
Beje, tas Kurmis tai tikrai vertas savo pravardės lotuliukas.gif Vos pamačius pasidarė aišku, kad čia Jis lotuliukas.gif

Beje, kai pridavinėjau dokumentus teisėms atsiimti, užklausiau moteriškės, ar iki teisių gavimo galiu važinėt. Tai ji sakė, kad jei pirmąkart gaunu teises, tuomet nerekomenduoja. Nes tie, kurie pvz. keičia senas į naujas, tai gali važinėt, nes policininkas sustabdęs galės tiesiog patikrint per sistemą, kad tikrai tas žmogus turi teises, o va mūsų, naujai iškeptų vairuotojų, teisės dar gali būti neįvestos į sistemą, tai būtų paskui būtų užsiknisimas, kol viską per Regitras, popierizmus ir tt. išsiaiškintum su policija. Tai geriau aš palauksiu (nors labai nekantrauju jau maut į miestą pasivažinėt biggrin.gif ), kol gausiu į dantis pačią kortelę, kam tos problemos dabar... O dar mieste ir taip policijos per šventes pilna, nesinori užsiraut nuo pirmų dienų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avis: 22 kovo 2008 - 16:28
QUOTE(Avis @ 2008 03 22, 17:15)
biggrin.gif biggrin.gif Joa, jausmelis laaaabai pažįstamas biggrin.gif O ypač turint omeny, kad greitį viršijau ne kokius 4-5km/h, o visus 20km/h  doh.gif  lotuliukas.gif  Čia jau šiaip (su teisėm) važiuojant faktiškai ir baudos balų galėtų duot...  doh.gif
Ech, aš irgi to ketvirtadienio kaip išganymo laukiu, į Spaudos rūmus skriste nuskrisiu biggrin.gif Gerai, kad jau yra galimybė ten atsiimt teises, nes dabar net pažvelgt į Regitros pusę nesinori, vemt verčia  schmoll.gif
Sraigiausia, o kur tu atsiiminėsi teises?  mirksiukas.gif 
Beje, tas Kurmis tai tikrai vertas savo pravardės  lotuliukas.gif  Vos pamačius pasidarė aišku, kad čia Jis  lotuliukas.gif

Beje, kai pridavinėjau dokumentus teisėms atsiimti, užklausiau moteriškės, ar iki teisių gavimo galiu važinėt. Tai ji sakė, kad jei pirmąkart gaunu teises, tuomet nerekomenduoja. Nes tie, kurie pvz. keičia senas į naujas, tai gali važinėt, nes policininkas sustabdęs galės tiesiog patikrint per sistemą, kad tikrai tas žmogus turi teises, o va mūsų, naujai iškeptų vairuotojų, teisės dar gali būti neįvestos į sistemą, tai būtų paskui būtų užsiknisimas, kol viską per Regitras, popierizmus ir tt. išsiaiškintum su policija. Tai geriau aš palauksiu (nors labai nekantrauju jau maut į miestą pasivažinėt biggrin.gif ), kol gausiu į dantis pačią kortelę, kam tos problemos dabar... O dar mieste ir taip policijos per šventes pilna, nesinori užsiraut nuo pirmų dienų  lotuliukas.gif

as tai irgi dar nevazinesiu kol pazymejimo negausiu... blush2.gif
bet dabar toks noras vazinetis uzejo, kad net baisu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 22, 15:35)
Žiūriu, ženklas "Maksimalus greitis 100". Šitoj vietoj noriu pasakyti, kad kai su instruktorium važinėjau ten, ir mėginau važiuot ant 70km/h, tai jis liepė man duoti "gaziuko, gaziuko", o kai mėginau argumentuot, kad man gi negalima daugiau, tai sakė, ne ne, šitoj vietoj tai galima, drąsiai važiuok 80-90 km/h. Žodžiu, subalamutino. Na, tai štai egzamino metu vilnietė Avis taip ir padarė... Dar priešais tysėsi kažkoks srutovežis ar koks biesas, iš kurio taškėsi juodi purvai ir dūmai, tai sumąsčiau jį aplenkt, o lenkimo metu išvis greitis apie 90 buvo...
Baigus lenkimą, klausia egzaminuotojas, koks ženklas buvo atkarpos pradžioj, sakau - šimtas, sako, o kiek galima važiuot, aš susimėčiau, nu, sakau, šimtą, arba neatsilikt daugiau kaip 15km/h nuo ženklo... Sako, o kiek TAU galima važiuot čia? Atsibudau tada.. Sakau, 70....

178. Neturintiems 2 metų vairavimo stažo vairuotojams, taip pat asmenims, kurie mokosi vairuoti, leidžiama važiuoti automagistralėse ir greitkeliuose ne didesniu kaip 90 km/h greičiu, kituose keliuose – ne didesniu kaip 70 km/h greičiu.

Tai pagal egzaminuotoja tu pazeidei taisykles vaziuodama 90?Juk nepazeidei,jei ten buvo greitkelis ar autostrada. Ar nebuvo ju?
Atsakyti
QUOTE(Tevelis25 @ 2008 03 22, 17:35)
Tai pagal egzaminuotoja tu pazeidei taisykles vaziuodama 90?Juk nepazeidei,jei ten buvo greitkelis ar autostrada. Ar nebuvo ju?

Vat būtent, kad ten nebuvo nei greitkelis, nei autostrada... Tiesiog kelias su skiriamąja juosta, kuriame maksimalus greitis - 100km/h... O greitkelio ženklas tam kely yra pastatytas, berods, tik pravažiavus Grikiškes. Taigi gaunas, kad pažeidžiau, nors ir trumpam, lenkimo metu...
Atsakyti
Ten dar ne greitkelis toj vietoj,bet leistinas maximalus 100.As ten su busiku laikydama 80km/h pavariau is tu nervu,egzaminuotojas kai perspejo tai susiemiau ir nebemyniau taip.Tik jis paskui sankryzose man stabdzius laike,minu stabdi,ir jauciu kad jis irgi mina,taip ir nesupratau kodel,ar bijojo,ar tikrino,ar del to,kad man pedalus siekti vairo kolonele trukde,ir maigiau juos is sonu ta kolonele apsizergus (tai gal ir prilaike del viso pikto taip sakant,a gal man staiga koja nuo pedalo nusprus...) blink.gif
Atsakyti
Sveikinu visas islaikiusias wub.gif Saunuoles mirksiukas.gif
Ziuriu,musu,vairuotoju,vis daugeja!! biggrin.gif
Atsakyti
as irgi tureciau treciadieni-ketvirtadieni pasiimt savo teises is spaudos rumu biggrin.gif nors ju dar neturiu,vakar sugebejau palakstyt ant 130 ax.gif
Atsakyti