Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Augė @ 2006 08 28, 11:56)
o user posted image labai norėčiau
kur ją galima butu rast  blush2.gif

Va tokią pirkau Olisetoj. Jei tokios ieškai ( reikia atkreipt dėmesį, kad iš katalogo foto ir augalėlio spalvos natūroj gali šiek tiek skirtis), tai dar kelis vazonėlius mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 08 28, 12:13)
Va tokią pirkau Olisetoj. Jei tokios ieškai ( reikia atkreipt dėmesį, kad iš katalogo foto ir augalėlio spalvos natūroj gali šiek tiek skirtis), tai dar kelis vazonėlius mačiau.

Aš radau karčemoj, nuo Vėžaičių ant Plungės važiuojant. Nuo Kauno tolokai gaunasi. Net ir nuo Klaipėdos galiukas. g.gif blink.gif
Pas tave ji ružava su baltais, jei gerai supratau, o pas mane raudona su baltais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 08 28, 12:34)
Pas tave ji ružava su baltais, jei gerai supratau, o pas mane raudona su baltais. unsure.gif

agha, tavajo nesu mačius net kataloge, būtų įdomu sužaist su spalvom tokių dviejų pelargonijų.
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 08 28, 12:38)
agha, tavajo nesu mačius net kataloge, būtų įdomu sužaist su spalvom tokių dviejų pelargonijų.

Jei prigis, kitais metais dalinsimės. 4u.gif
Atsakyti
tokios su ružavu mačiau daug kur o va tokios su raudonu tai niekur
bet labai grazu
Atsakyti
O mano pasodintos į vazonikos pelargonijos gelsta sad.gif Vienas lapas nugelto, nukirpau, dabar kitas sad.gif Ko jos iš manęs noriiiiiii? verysad.gif

Iš tos sielgraužos pasivogiau elementarią ružavą pelargoniją nuo savivaldybės beee.gif Ten iš jų kažkoks raštas susodinas, baltos ir ružavos. Baltų nepripažįstu, tai nusilaužiau ružavą, vis į ūkį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 08 31, 19:37)
tai nusilaužiau ružavą, vis į ūkį schmoll.gif

beje labai graži spalva tos ružavos , net gal ne ružava pasakyčiau g.gif
labai nebloga thumbup.gif
bet šiandien kai ėjau pro šalį blush2.gif , ten dirbo moterėlė , skabė nužydėjusius žiedus ir lapus išrinkdinėjo wub.gif
ech kaip gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 08 31, 20:26)
bet šiandien kai ėjau pro šalį  blush2.gif , ten dirbo moterėlė , skabė nužydėjusius žiedus ir lapus išrinkdinėjo  wub.gif

Ne aš!!! Kita bigsmile.gif Konkurentė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 08 31, 20:35)
Ne aš!!! Kita bigsmile.gif Konkurentė bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 08 31, 20:37)
O mano pasodintos į vazonikos pelargonijos gelsta sad.gif Vienas lapas nugelto, nukirpau, dabar kitas sad.gif Ko jos iš manęs noriiiiiii? verysad.gif

gal jai šviesos per mažai arba per daug? g.gif Maniškė irgi gelto - per mažai šviesos pasirodo buvo unsure.gif

Šiaip tai aš patarimo atėjau irgi. Turiu elementarią raudoną pelargoniją - dovanotą tongue.gif Ale aš jos augint nemoku. Ir gelto, ir rudo ji man - dabar lyg atsigavo. Bet jūs man pasakykit, kaip ją žiemai ruošt ir kada? Visus lapus nukirpt iki tų storųjų kotų? blink.gif Ir kur dėt tokią apkirptą? O tie lapai tai fliancai kaip suprantu? unsure.gif Ujj, sunku man, nieko nesuprantu. Nu bet vienintelė gėlė, kurios mano katinas neėda - norisi išsaugot rolleyes.gif Padėkit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 01 rugsėjo 2006 - 01:02
QUOTE(Vailingo @ 2006 09 01, 02:02)
gal jai šviesos per mažai arba per daug? g.gif Maniškė irgi gelto - per mažai šviesos pasirodo buvo unsure.gif

Šiaip tai aš patarimo atėjau irgi. Turiu elementarią raudoną pelargoniją - dovanotą tongue.gif Ale aš jos augint nemoku. Ir gelto, ir rudo ji man - dabar lyg atsigavo. Bet jūs man pasakykit, kaip ją žiemai ruošt ir kada? Visus lapus nukirpt iki tų storųjų kotų? blink.gif Ir kur dėt tokią apkirptą? O tie lapai tai fliancai kaip suprantu? unsure.gif Ujj, sunku man, nieko nesuprantu. Nu bet vienintelė gėlė, kurios mano katinas neėda - norisi išsaugot rolleyes.gif Padėkit...

Gal per daug laistai, nemėgsta jos daug vandens schmoll.gif O pliancai tikrai ne lapai, iš lapo nieko nepadauginsi. Būtinai turi būti šakelė iš kelių narelių. Apatinius lapus gali iš karto nuimti, jei nuimi šakelę, nes jie vistiek pagels. O šiaip gali jai iš viso nieko nedaryti, jei ji dar neperaugusi, lai auga toliau. Pavasarį nuimsi, jei matysi, kad jos forma tau nepatinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš paporinsiu apie saviškę pelargonijų dauginimo patirtį.Vasarą,jau antroj jos pusėj, nulaužiu šakelę,nemirkau,o iš karto sodinu,užvožiu staiklainiuku ir karkso taip savaitę,dvi...Šią vasarą pritupdžiau gal apie 20 vazonų-visos skirtingos-ir prigijo visos.Bet galvoju,kur mama sudės žiemą... g.gif Nes mano visos plantacijos kaime-turiu ir visai senoviškų,ir vijoklinių,ir našlaitinių...Vat tos sunkiau šaknijasi,bet įveikiu.
Atsakyti