Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

o kaip atrodo našlaitinės palergonijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 09 01, 10:45)
Gal per daug laistai, nemėgsta jos daug vandens schmoll.gif O pliancai tikrai ne lapai, iš lapo nieko nepadauginsi. Būtinai turi būti šakelė iš kelių narelių. Apatinius lapus gali iš karto nuimti, jei nuimi šakelę, nes jie vistiek pagels. O šiaip gali jai iš viso nieko nedaryti, jei ji dar neperaugusi, lai auga toliau. Pavasarį nuimsi, jei matysi, kad jos forma tau nepatinka. rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Supratau. Vykdysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2006 09 01, 10:31)
turiu ir visai senoviškų,ir vijoklinių,ir našlaitinių...Vat tos sunkiau šaknijasi,bet įveikiu.

o ka, buna ir vijokliniu?
Atsakyti
Na gal ne taip pasakiau,ne vijoklinės,o svyrančios pelargonijos,kuriomis visi apkarstom visas pakampes... biggrin.gif
Jurginėliui-našlaitinės man žiedų spalvomis kažkuo neša į našlaites-jie kelių spalvų,galbūt čia taip apibūdinamos karališkos,bet jų būna ir visai smulkiais žiedeliais.
Atsakyti
O kiek laistyt, kai pasodini fliancą? Daug, kad jaustųsi kaip pamerkta, ar mažai, kad jaustųsi kaip auginama? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2006 09 01, 13:10)
o kaip atrodo našlaitinės palergonijos g.gif

Tokios kaip mano fliancai - nupezę. Nu tokios graudžios, našlaitės o našlaitės doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
o manoji išdykėlė visą vasarėlę galvojo ar zydėt ar numiriot, blink.gif o dabar ziedais apsipylė kai ruduo. doh.gif čia apie svyrančią grazuolęwub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 09 01, 18:40)
Tokios kaip mano fliancai - nupezę. Nu tokios graudžios, našlaitės o našlaitės doh.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(siaudukes @ 2006 09 01, 18:57)
dabar ziedais apsipylė kai ruduo.

o kur nuotraukytė , pasidžiaugtumėm visi g.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image
Nugi šitos našlaitinės vadinasi, dar jas vadina smulkiažiedės karališkos.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2006 09 02, 13:24)
Nugi šitos našlaitinės vadinasi, dar jas vadina smulkiažiedės karališkos.

Va va, tokias našlaites, kaip tos vidurinės ir nusiknisau, jei gerai atsimenu happy.gif Nu pagailo man. Nei mamos, nei tėtės, galvoju, priglausiu bigsmile.gif Jei nepadvės, jausiuos labai kilni nail.gif

Ei, o iš kur žinot, kad jos jau prigijo ar dar neprigijo? unsure.gif Nu stovi sau vazonike ir tiek, nei pirmyn, nei atgal schmoll.gif Nu atgal gal nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 08 28, 13:16)
tokios su ružavu mačiau daug kur o va tokios su raudonu tai niekur
bet labai grazu

Šiandien tokią raudoną svyrančią mačiau Aleksoto turguj už 5 Lt, bet nepirkau, nes jau nelabai yra kur padėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 09 02, 23:28)
Va va, tokias našlaites, kaip tos vidurinės ir nusiknisau, jei gerai atsimenu happy.gif Nu pagailo man. Nei mamos, nei tėtės, galvoju, priglausiu bigsmile.gif Jei nepadvės, jausiuos labai kilni nail.gif

Ei, o iš kur žinot, kad jos jau prigijo ar dar neprigijo?  unsure.gif  Nu stovi sau vazonike ir tiek, nei pirmyn, nei atgal schmoll.gif  Nu atgal gal nereikia...

Kai prigyja, lapai blizgeti pradeda. thumbup.gif kol neprigije, nubluke, suglebe buna. lotuliukas.gif
Atsakyti
na prazydo dar viena palergonija, jos flensiuka nusiskyniau visai nesenai o ji jau prazydo thumbup.gif
Atsakyti