Įkraunama...
Įkraunama...

Žinomi žmonės

Visada perjungiu kanalą kai išgirstu V. Gaivenio balsą. Jo kalbėjimo maniera, mėginimas užsipulti nepatinkančius, kitokią nuomonę turinčius ar aukštinti jam patinkančius. Jokio objektyvumo jo laidose tik aršiai prakišama JO nuomonė. O kur dar jo prodiusuojamos laidos.... "negalėjo patikėti kad vyksta tokie siaubingi dalykai doh.gif doh.gif ir pan.
Atsakyti
Nr 1- Jogaila Morkunas. brrr tas jo snekejimas, peza peza ir neaisku ka nori pasakyt, o dar + tampymasis per laida doh.gif

Nr.2 Skaiva....

Paksaite, vos ne pasaulio bamba, mamos visos antraruses tik ji viena pati pati paciausia supermama doh.gif

"Labas rytas" vedantysis. nezinau pavardes g.gif jo tie juokeliai doh.gif jo vedimas gadino visa dainu dainele doh.gif

Krivickas , Bileviciute, Baukute, olia olia 3 grazuoles, Rumsas jaunesnysis. Kazlausku visa seimyna, ypac dukra Ingrida doh.gif vaidina Lietuvos "elita".

va prisiminiau dar Kristina TINA su savo "sokiais".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lile*: 23 birželio 2010 - 19:23
Kazlausku seima visa yra labai geri ir nuosirdus zmones. Dukra taip pat..man tai keista,kai nepazista zmoniu ir varo,nors jie nera nieko blogo padare niekam..o tiket ziniasklaida tai doh.gif
kitas reikalas,kad gali nepatikt kaip dainuoja ar stilius,bet tai ne priezastis nemegti zmogaus g.gif
Dukra Ingrida joki elita nevaidina,ji paprasta ir draugiska mergina,ja pacia kvieciasi,fotografuoja ir.t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 23 birželio 2010 - 19:40
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 06 23, 13:54)
Aktore ir laida veda  g.gif  doh.gif ui uzkrito kaip ji nuo vien zo atsikise priekiniai dantys.....nu gal kuri prisimins  g.gif nu visada nujungiu kitur negaliu ziuret schmoll.gif  ph34r.gif

Sandra iš Nemylimi,Svetimi unsure.gif ,man irgi ji išsiviepus kaip doh.gif
Atsakyti
g.gif ir ko tylim?
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 06 23, 20:49)
Sandra iš Nemylimi,Svetimi  unsure.gif ,man irgi ji išsiviepus kaip  doh.gif

Man taip pat ji kažkokia netokia schmoll.gif
Atsakyti
J.Smoriginas nepatinka.Chamas kažkoks.
Atsakyti
hmm... nepatinka man Ostapenko :DDDD mačiau uzvakar veido ir zandikaulio ...niu ten klinikose, tij prie traumu stovejo smile.gif) su dideliais akiniais... sakom i aki gerai gavo matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniene @ 2010 10 20, 22:56)
J.Smoriginas nepatinka.Chamas kažkoks.

jis ne kazkoks chamas,o labai prikolnas chamas biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
morkūnas-plepys ir bledė-anoreksikė,perjungiu iškart
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 10 21, 14:03)
morkūnas-plepys ir bledė-anoreksikė,perjungiu iškart

Vosyle lotuliukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau dali temos ir bandziau suvokti, ko nemegsu is musu lietuvisku "zvaigzdziu", seniau patiko Smoriginas, paskutiniu metu labai progresyviai chameja, visgi yra padorumo ribos, negalima kitu nemazai pasiekusiu zmoniu viesai vadinti kaip papuola, toks jausmas, kad zmogus turi rimtu psichologiniu problemu unsure.gif Valinskiene ir Valinskas, tai duetas, kurio samojis ir bendravimo manieros suprantami tik jiems patiems, reikia pripazinti Valinskas yra scenos zmogus, bet nebekabina, neidomu ir atsibode, o Valinskiene kazkaip blanksta, erotinis sodrus balselis nebelabai zavi publika. Anksciau apkalbeta Paksaite, na rozine mergaite, demonstruojanti savo turtus, idealia sinteze motinos ir zmonos (mane pritrenke jos pasakyti zodziai, kad ji atsikelia uz vyra anksciau, kad galetu pasidazyti), bando sudaryti toki vaizda, kad geresnes motinos uz ja nera.
Siaip nera taip, kad nekesciau, bjaureciausi, paprsciausiai nemieli zmones ir tiek. Ziuredama televizoriu visuomet perjungiu kanala jei pamatau Lescinska, Gaiveni, Olia Olia trijule, Vaskyte.
Atsakyti