QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 15:12)
fainuolis

jau kazka melyno pieset, gal dangu?
Merginos, as labai bijau gimdymo ir visu tu nestumo sunkumu ir man kilo mintis, jeigu as itikinciau save, kad pagimdysiu lengvai, nuostabu angeliuka ir kad viskas seksis kuo puikiausiai

ar tai suveiks, gal kas bandet?
čia darėm rankų antspaudus 1-ojo gimtadienio proga
dėl gimdymo tai nzn ką konkrečiai pasakyti, bet vizualizacija manau suveiktų.. mano atveju buvo taip, jog aš gimdymo nebijojau, ir kažkaip maniau kad tikrai pati pagimdysiu, neįsivaizdavau kad gali būti kitaip - net nesvarsčiau kitokios galimybės, nes mano mama abu vaikus lengvai pati pagimdė

bet aš pagimdžiau su cezariu.. tik po to man vyras išdavė, jog dar nėštumo pradžioj susapnavo, kad man darys cezarį ir dėl to labai pergyveno, nuolat galvojo.. na, o aš apie tai visai kaip ir negalvojau.. tai taip išeina, kad jis man suvizualizavo tą cezarį

tada konkrečiai dar apie traukos dėsnį nebuvom girdėję, tik vėliau susivokėm kodėl taip įvyko
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 12, 15:39)
Tei va, mergytės, galvoju dabar.. Ten kalbama, kaip suprantu, kad visas ligas be vaistų galima išsigydyti, jei užprogramuoti savo pasąmonę kalbomis ''aš sveika, aš sveikstu''.. tai taip pat manau ir su pasitikėjimu savimi, nuotaikos gerinimu, ir pan.. Tačiau negaliu.. Na netikiu aš tuo. Jeigu man ką nors skauda, tai aš negaliu galvoti: man viskas gerai, mano mintyse tik: kaip man blogai, kaip man skauda, man visada ką nors skauda ir pan. Suprantu, kad neigiamai save užprogramuoju..
bet nemoku kitaip.. O gal ir nelabai dar tikiu savo ta stebuklinga pasąmonės galia..
aš irgi susiduriu su vidiniu pasipriešinimu.. tame ir yra didžiausia problema.. žodžiu, aš manau reikia kartoti kiek transformuotus teiginius, pvz: apskritai galvoti apie sveikatą, apie pasitikėjimą, o ne kartoti, kad aš sveika, aš savim pasitikiu ir pan.. nes tada ir iškyla tas pasipriešinimas, nes sąmoningai mes žinom vis tik kad yra kitaip.. todėl reikia gal kartoti tiesiog žodžius "SVEIKATA, PASITIKĖJIMAS SAVIMI, GERA NUOTAIKA, RAMYBĖ, DŽIAUGSMAS " ir pan. tiesiog galvoti apie tuos dalykus ir stengtis juos pajausti, neužakcentuojant savęs- aš tokia ar anokia... manau turėtų suveikti..
tas pats apie turtus: kartojant "aš turtingas", "aš turiu milijoną" ir pan mes sąmoningai suvokiam kad meluojam.. todėl stengiuosi kartoti: MEILĖ, PASITIKĖJIMAS, LAIMINGI VAIKAI, RAMYBĖ, DŽIAUGSMAS,TURTAI, PRABANGA ir pan. tiesiog stengiuosi tuos dalykus pajausti..
beje, čia ne pati sugalvojau, o man rodos tas pats Murphy rašė
ech, kaip smagu su jumis daugiau būt padiskutuoti, bet vis to laiko trūksta

reik susivizualizuoti daugaiu laiko ir žinoma lengvų pinigų
beje, toms kurios siekia pagerinti finansinį gyvenimą tai vis tik rekomenduočiau paskaityti R.Kiyosakio knygas. ten nėra vien vizualizacija, bet daugiau apskritai apie turtingų žmonių gyvenimo principus, taip pat praktiniai patarimai ir tt ir pan.
Man gera gyventi. Esu rami ir saugi. Leidžiu pasauliui būti tokiam, koks jis yra.