Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(Marija5 @ 2008 05 12, 13:45)
Man išsipildė  thumbup.gif Turiu sūnų. wub.gif

na, aš kažkaip neteikiau tam reikšmės ką turėsiu, bet tiesiog niekaip negalėdavau įsivaizduoti, kad galėčiau turėti mergaitę smile.gif kažkaip širdis vis sakė kad berniukas smile.gif nors ir nenorėjau užsiciklinti, ir vijau tas mintis, bet tiesiog galėjau įsivaizduoti ir pajausti tik tai kad turiu sūnų biggrin.gif ir taip ir buvo biggrin.gif turiu nuostabiai gražų nuostabų ir labai mielą berniuką wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OTIORI @ 2008 05 12, 11:43)
Tik va vakar kažkaip sau užklausiau - o kodėl mamytėm kai laukiasi vaikiukų ir iš kart žino kad labai labai norėtų tai dukros tai sūnaus nevisada tas noras pildosi???
Žinau yra daug pavyzdžių kad išsipildė... bet gi ne visada
Kaip į tai rasti atsakymą?

Geros dienos visoms!

O man rodos, cia esme tame, kad jos nori vienos lyties vaiko, bet kartais suabejoja, kad gal bus kitaip, negalima abejoti, tiket tuo sventai, pasakei sau ir viskas, tu zinai ir kitaip net but negali mirksiukas.gif bet kita vertus ar tai gerai? niekad negaleciau noreti vienos ar kitos lyties angeliuko, juk koks skirtumas, svarbu kad sveikas, kad butu laimingas, kad turetu puikus tevelius, o ne del to kad jis berniukas ar mergaite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 13:46)
egzas yra juokas palyginus su didele suma pinigu ar sekme, meile, sveikata, bet cia jau sunkiau tuo patiketi, viskas ryt perku pasamones galia ir ieskosiu atsakymu  lotuliukas.gif  cool.gif

sąmonei neegzistuoja dideli norai, svarbūs ar nesvarbūs norai, laikas ir pan. smile.gif čia tu savo pasąmonei tą pasakai ir ji vykdo: jei pasakai kad namui reikia laiko- taip ir bus, jei pasakai, kad dabar gausiu iš egzų dešimtukus- taip ir nutiko thumbup.gif žodžiu, esmė ta kad mums reikia patikėti.. negalvoti, kas ir kaip bet vizualizuoti galutinį dalyką.. beje, aš irgi namo noriu wub.gif vakar su vyru biski pablūdijom po kauną ir rinkomės kuriam rajone namą turėti norime biggrin.gif kas sužinotų tai sakytų biskį trenkti gal esam doh.gif nes norim tokio namo ir tokioj vietoj, kad tam įsigyti kelių milijonų reikėtų lotuliukas.gif o dabar paskolą bankui už butą mokam biggrin.gif na, bet jei mano noras kada realizuosis - tikrai nepamiršiu jums papasakoti, ir tada iš tiesų patikėsiu stebuklais smile.gif

Atsakyti
Daiwulencija as jau patikejau lotuliukas.gif bet manau, kad vizualizuoti ir noreti reikia pradeti nuo paprastu dalyku ir vis ju apimti dauginti kol prieisim iki namo... ar taip nemanai? Kaip ir per filma sake: "tai kaip dvi lempos vaziuojancios masinos tamsoje, kiek ten apsviecia, taip vis kas 40/50 metru svajones materializuojasi ir paskui jau ziuri, kiek daug turi mirksiukas.gif "

O namas gerai wub.gif svajoniu savjone, atrodo nieko man daugiau nereiktu as buciau pati laimingiausia pasaulyje ji turedama, na zinoma ir mylimojo su seima wub.gif Na reiks kazkaip pradeti su tuo dirbti, kad vietoj banko saskaitos, kur minusas, issirasyt koki milojona ir ant sienos pasikabint lotuliukas.gif mazu suveiks bigsmile.gif jauciu draugai pagalvotu, kad jau tikrai isprotejau lotuliukas.gif O mes zemele jau turim, paciam mieste geroj vietelej... mano svajoniu vieta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 12, 11:49)
ir taip ir buvo biggrin.gif turiu nuostabiai gražų nuostabų ir labai mielą berniuką  wub.gif  thumbup.gif

gal parodytum savo grazuoli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 14:10)
O mes zemele jau turim, paciam mieste geroj vietelej... mano svajoniu vieta  wub.gif

tai jums iki namo jau ne taip ir toli bigsmile.gif mes jei bent žemės turėtume jau tikrai patikėjus būčiau noro realumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 12:46)
Tai jau taip, daiwulencija, nepatikesi, bet man sunku patiketi, kad tai gali ivykti greitai... as beprotiskai noriu savo namu (ne buto, namo  bigsmile.gif noriu be paskolos, noriu kad tie pinigai ant jo atsirastu tarsi is dangaus nusileistu  lotuliukas.gif  ) Tiek as apie ji svajoju, atrodo, matau kaip jis atrodo, jauciu ta zole kai iseinu ir stoviu ryte ant jos, svajoju kaip kieme zaidzia mano du vaikiukai ir auksaspalis retriveris... nu zodziu, bet esme ta, kad as svajoju, bet vis vien siena pas mane pasamonej pastatyta, kad as tai turesiu, bet nezinau kada viskas nuo aplinkybiu r param, param, param...  doh.gif  va cia blogai, na bet juk as mastau realistiskai, juk tie pinigeliai is niekur neatsiras  unsure.gif  Juos reikia uzdirbti, o tam reikia laiko, o jeigu reikia laiko, vadinasi ir namui reikia laiko ir t.t.  Gal kas kokiu patarimu turit siuo klausimu, kaip ta pirma milijona uzsidirbti  lotuliukas.gif ?

Zunkeli, skaičiau, kad vizualizuojant nereikėtų spręsti, o kaip trokštamą dalyką pasiekti. atrodo, tas pats Murphy rašo, kad kai jau suformuluoji savo norą, viskas savaime -gal ir labai lėtai ir nepastebimai- pradeda dėliotis. ir kartais sunku net patikėti, kokiais keliais išsipildymas ateina mirksiukas.gif nereikia savęs "blokuoti".

Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 13:53)
O man rodos, cia esme tame, kad jos nori vienos lyties vaiko, bet kartais suabejoja, kad gal bus kitaip, negalima abejoti, tiket tuo sventai, pasakei sau ir viskas, tu zinai ir kitaip net but negali  mirksiukas.gif  bet kita vertus ar tai gerai? niekad negaleciau noreti vienos ar kitos lyties angeliuko, juk koks skirtumas, svarbu kad sveikas, kad butu laimingas, kad turetu puikus tevelius, o ne del to kad jis berniukas ar mergaite  schmoll.gif

Sutinku. Ir manau kad mes kiekviena besvajodamos nustatom daug didesnius norus nei lytis - kad ir sveikas būtų ir daug pasiektų gyvenime ir t.t.

Ačiū visoms už atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 14:10)
gal parodytum savo grazuoli  ax.gif

čia mano aukselis wub.gif mano mylimiausias žmogutis visame pasaulyje smile.gif
ne pati naujausia foto, bet ant greičio kokią radau tokią dedu, čia fotografuota šių metų sausį, tik fotiko nustatymai blogi buvo tai visai datą sugrybavo biggrin.gif
user posted image
oi, kokia didelė fotkė įsikėlė doh.gif sorry, nemoku sumažinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 12 gegužės 2008 - 13:40
fainuolis wub.gif jau kazka melyno pieset, gal dangu? wub.gif

Merginos, as labai bijau gimdymo ir visu tu nestumo sunkumu ir man kilo mintis, jeigu as itikinciau save, kad pagimdysiu lengvai, nuostabu angeliuka ir kad viskas seksis kuo puikiausiai rolleyes.gif ar tai suveiks, gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 12 gegužės 2008 - 14:16
Tei va, mergytės, galvoju dabar.. Ten kalbama, kaip suprantu, kad visas ligas be vaistų galima išsigydyti, jei užprogramuoti savo pasąmonę kalbomis ''aš sveika, aš sveikstu''.. tai taip pat manau ir su pasitikėjimu savimi, nuotaikos gerinimu, ir pan.. Tačiau negaliu.. Na netikiu aš tuo. Jeigu man ką nors skauda, tai aš negaliu galvoti: man viskas gerai, mano mintyse tik: kaip man blogai, kaip man skauda, man visada ką nors skauda ir pan. Suprantu, kad neigiamai save užprogramuoju.. verysad.gif bet nemoku kitaip.. O gal ir nelabai dar tikiu savo ta stebuklinga pasąmonės galia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 15:12)
fainuolis  wub.gif  jau kazka melyno pieset, gal dangu?  wub.gif

Merginos, as labai bijau gimdymo ir visu tu nestumo sunkumu ir man kilo mintis, jeigu as itikinciau save, kad pagimdysiu lengvai, nuostabu angeliuka ir kad viskas seksis kuo puikiausiai  rolleyes.gif  ar tai suveiks, gal kas bandet?

čia darėm rankų antspaudus 1-ojo gimtadienio proga biggrin.gif

dėl gimdymo tai nzn ką konkrečiai pasakyti, bet vizualizacija manau suveiktų.. mano atveju buvo taip, jog aš gimdymo nebijojau, ir kažkaip maniau kad tikrai pati pagimdysiu, neįsivaizdavau kad gali būti kitaip - net nesvarsčiau kitokios galimybės, nes mano mama abu vaikus lengvai pati pagimdė smile.gif bet aš pagimdžiau su cezariu.. tik po to man vyras išdavė, jog dar nėštumo pradžioj susapnavo, kad man darys cezarį ir dėl to labai pergyveno, nuolat galvojo.. na, o aš apie tai visai kaip ir negalvojau.. tai taip išeina, kad jis man suvizualizavo tą cezarį doh.gif tada konkrečiai dar apie traukos dėsnį nebuvom girdėję, tik vėliau susivokėm kodėl taip įvyko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 12, 15:39)
Tei va, mergytės, galvoju dabar.. Ten kalbama, kaip suprantu, kad visas ligas be vaistų galima išsigydyti, jei užprogramuoti savo pasąmonę kalbomis ''aš sveika, aš sveikstu''.. tai taip pat manau ir su pasitikėjimu savimi, nuotaikos gerinimu, ir pan.. Tačiau negaliu.. Na netikiu aš tuo. Jeigu man ką nors skauda, tai aš negaliu galvoti: man viskas gerai, mano mintyse tik: kaip man blogai, kaip man skauda, man visada ką nors skauda ir pan. Suprantu, kad neigiamai save užprogramuoju..  verysad.gif  bet nemoku kitaip.. O gal ir nelabai dar tikiu savo ta stebuklinga pasąmonės galia..  unsure.gif

aš irgi susiduriu su vidiniu pasipriešinimu.. tame ir yra didžiausia problema.. žodžiu, aš manau reikia kartoti kiek transformuotus teiginius, pvz: apskritai galvoti apie sveikatą, apie pasitikėjimą, o ne kartoti, kad aš sveika, aš savim pasitikiu ir pan.. nes tada ir iškyla tas pasipriešinimas, nes sąmoningai mes žinom vis tik kad yra kitaip.. todėl reikia gal kartoti tiesiog žodžius "SVEIKATA, PASITIKĖJIMAS SAVIMI, GERA NUOTAIKA, RAMYBĖ, DŽIAUGSMAS " ir pan. tiesiog galvoti apie tuos dalykus ir stengtis juos pajausti, neužakcentuojant savęs- aš tokia ar anokia... manau turėtų suveikti..
tas pats apie turtus: kartojant "aš turtingas", "aš turiu milijoną" ir pan mes sąmoningai suvokiam kad meluojam.. todėl stengiuosi kartoti: MEILĖ, PASITIKĖJIMAS, LAIMINGI VAIKAI, RAMYBĖ, DŽIAUGSMAS,TURTAI, PRABANGA ir pan. tiesiog stengiuosi tuos dalykus pajausti..
beje, čia ne pati sugalvojau, o man rodos tas pats Murphy rašė biggrin.gif

ech, kaip smagu su jumis daugiau būt padiskutuoti, bet vis to laiko trūksta doh.gif reik susivizualizuoti daugaiu laiko ir žinoma lengvų pinigųbiggrin.gif

beje, toms kurios siekia pagerinti finansinį gyvenimą tai vis tik rekomenduočiau paskaityti R.Kiyosakio knygas. ten nėra vien vizualizacija, bet daugiau apskritai apie turtingų žmonių gyvenimo principus, taip pat praktiniai patarimai ir tt ir pan.
Atsakyti
Daiwulencija, o apie ka ten tos R.Kiyosakio knygutes? ax.gif ten grynai apie savo versla ar kaip? Kokie pavadinimai? cool.gif
Atsakyti