Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(tinginuke @ 2009 03 18, 12:56)
Parasyk kaip sekesi pas simku AlioNcik kokia tavo nuomone, ar rysies gydytis injekcijomis ar dar ir galvosi... idomu kuo daugiau nuomoniu... moteriskaite47 tai pasiryzo, as tai dar kol kas ne... idomu kokia bus tavo nuomone... g.gif

Tinginuke, noreciau taves paklausti kiek tau metu ir ar turi vaiku? Nes mane gydytoja labai gasdina del vaikeliu sveikatos, ir labai idomu kaip tos injekcijos turi koki nors reiksmeni kai pastosiu, ar galima bet kada, ir cia yra nesusija dalikai
Papildyta:
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 13, 23:08)
AlioNcik, o kaip ar pati nebuvai ten doc.A.Šimkaus klinikoje,jei ją taip galima pavadinti.(www.terapija.lt/ - 11k). Šiandien buvau,tėvo nebuvo,buvo sūnus pakalbėjom,patikrino skydliaukę  schmoll.gifg.gif. Paklausinėjau apie tuos leidžiamus vaistus  g.gif. Net nežinau ką pasakyti. Sakė,kad operuoti nereikia,pažiūrėjo su tuo aparatu echoskopija,sakė,sukalkėję mazgai.Sakė turiu problemų su gerkle (žiūrėjo ją) yra angina,paklausė širdį,pasakė kad jau yra reumato pradžia.Reikia gydytis nuo bakterijų ir leisti vaistus į mazgus,bet ne spiritiniai vaistai kaip supratau. g.gif  g.gif  g.gif  Tiesa klausiau apie metizolį,tai sakė jis negydo.

Ir dar noreciau paklausti, ar liko koks nors zenklas, randukas nuo injekcijos?
Atsakyti
[/quote]

Nieko neliko,kas po plonos adatos dūrio gali likti.

http://www.treatment...onthyroidgland/ tik gaila rusų kalboje. Įdomu.

http://www.rusvrach....-6-2003-str8-12 kaip gydyti,kokie būdai

http://www.health-ua...icles/1352.html

http://www.mrrc.obni.../Diss_March.pdf
Atsakyti
QUOTE(AlioNcik @ 2009 03 18, 21:18)
Tinginuke, noreciau taves paklausti kiek tau metu ir ar turi vaiku? Nes mane gydytoja labai gasdina del vaikeliu sveikatos, ir labai idomu kaip tos injekcijos turi koki nors reiksmeni kai pastosiu, ar galima bet kada, ir cia yra nesusija dalikai
Papildyta:

Alionicik man 28 metu, vaiku neturiu. mane ir gydytojai veziu gasdina atseit bus nestumas tai ten gali suvezet visi tie mazgai... nezinau kol kas asnesigydau pas Simku, nemanau kad tai turetu reiksmes vaikams, juk tai etanolis, tas pats kas spiritas, gal is karto nerekomendauojama pastot, bet veliau nemanau kad turi reiksmes... o radiooktyvu sjodus kuris daznai taikomas po operacijos skydliaukes kad sunaikinti likusias lasteles tai turi reiksmes visiems apsigimimams.. o tu siandien eini pas Simku?... visko jo issiklausinek... pasakyk paskui savo nuomone, ka tu manai..
Atsakyti
skydliaukes operacija,skydliauke,mazgai

roberta23 rašė:
{prieš kokius 5 metus turėjau reikalųsu šimkum, leidausi jo vadinamą antistruminą kokius10 kartų, bet niekas nepadėjo, šiandien jau reikia operacijos,nes mazgai didėja. Šiaip šimkus turbūt visiems tokius pat vaistus ir diagnozę sako, kaip dabar sakau šimkus ne daktaras,vieną kartą net kai leido vaistus, tai pradūrė gerklę ir visas etanolis ten susileido , nuo to karto nė kojos ten nekėliau, tikrai ir aplinka ne kokia, pasenusi , aparatūra caro rūriko laikų, tik pinigus plėšia ir tiek. tad labai gerai pasigalvokit, ar verta tuos antibijotikus jums vartoti, beja, jie man dėl skydl. liepė anginą išsioperuoti, atseit viskas bus gerai su sklydl., nė velnio, tik tiek kad angina labai retai sergu.
tai va ir aš būsiu operuota prieš rudenį. }
Reikia gerai dar pagalvoti apie šimkų.Labai sunku pačiam nuspręsti.Kur rasti gyd.kuris patartų iš širdies.
Atsakyti
As klausiau savo seimos daktares del Simkaus, sake girdejo apie tokia klinika, bet nieko negali pasakyt nei gero nei blogo
Papildyta:
As paklausiau, kodel musu tradicinej medecinoj nepripazintas sitas budas. Tevas Simkus atsake, kad bande itraukti sita gydimo buda, bet tam reikejo pries kazkiek metu 15 tukst. lt kad valstybe padarytu kazkokius tyrimus, kad isbandytu su gyvunais, poto dar kazka sake, zodziu neiseina. Dave paskaityt straipsnius is LIETUVOS RYTO kuri jis parase, ir ten zurnalistai klausinejo profesionalu gyditoju nuomones, bet pamirsau lapus msinoje, paskaitysiu, poto jum papasakosiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tinginuke @ 2009 03 19, 13:51)
Alionicik man 28 metu, vaiku neturiu. mane ir gydytojai veziu gasdina atseit bus nestumas tai ten gali suvezet visi tie mazgai... nezinau kol kas asnesigydau pas Simku, nemanau kad tai turetu reiksmes vaikams, juk tai etanolis, tas pats kas spiritas, gal is karto nerekomendauojama pastot, bet veliau nemanau kad turi reiksmes... o radiooktyvu sjodus kuris daznai taikomas po operacijos skydliaukes kad sunaikinti likusias lasteles tai turi reiksmes visiems apsigimimams.. o tu siandien eini pas Simku?... visko jo issiklausinek... pasakyk paskui savo nuomone, ka tu manai..

O del to jodo tikrai baisu, ban daktare mano sake, kad po jodo negalima 3 metus atrodo pastoti, bet gali kad vienos dozes neuzteks. O dar tu sakai, kad po operacijos daznokai prireikia to jodo vistiek, tai as dabar nieko nesuprantu, kam tada ta operacija. kaip baisu. labai noriu Kad Simkai man padetu, ir noriu sveiku vaikeliu (nors dar neplanuoju) bet vistiek tiek metu gert visokiausius vaistus, ten organizme jau vieni chemikalai.
Papildyta:
dar prisimeniau. Man mano daktare Santariskiese israse "PREDNISOLONE" atrodo taip vadinasi (nuo uzdegymo), as paskaiciau forume, tai nevaistai o nuodai, jie skydlaiuke pagydo, o is organizmo isvalo kali, kalci, ir ziaurus skrandzio skausmai. As Simku paklausiau del tu vaistu, tai sake mano nelengvu atveju gali prireikt ju, bet kad nebutu tokio blogo pasalinio poveikio sake galima mazesne doze ileisti i skydliauke, tada ne taip kenkia orgonizmui, bet kol kas as nenoriu tu vaistu, bet paziuresim kas bus toliau g.gif
Papildyta:
o del vezio TINGINUKE, tau Simkus nieko nesake? Man paziurejo sake net punkcijos nereikia daryt, nera net jokiu pozimiu vezio. Gal ir tau pasakys? paklusk?
Atsakyti
QUOTE(AlioNcik @ 2009 03 21, 11:14)
As klausiau savo seimos daktares del Simkaus, sake girdejo apie tokia klinika, bet nieko negali pasakyt nei gero nei blogo
Papildyta:
As paklausiau, kodel musu tradicinej medecinoj nepripazintas sitas budas. Tevas Simkus atsake, kad bande itraukti sita gydimo buda, bet tam reikejo pries kazkiek metu 15 tukst. lt kad valstybe padarytu kazkokius tyrimus, kad isbandytu su gyvunais, poto dar kazka sake, zodziu neiseina. Dave paskaityt straipsnius is LIETUVOS RYTO kuri jis parase, ir ten zurnalistai klausinejo profesionalu gyditoju nuomones, bet pamirsau lapus msinoje, paskaitysiu, poto jum papasakosiu smile.gif
Papildyta:
O del to jodo tikrai baisu, ban daktare mano sake, kad po jodo negalima 3 metus atrodo pastoti, bet gali kad vienos dozes neuzteks. O dar tu sakai, kad po operacijos daznokai prireikia to jodo vistiek, tai as dabar nieko nesuprantu, kam tada ta operacija. kaip baisu. labai noriu Kad Simkai man padetu, ir noriu sveiku vaikeliu (nors dar neplanuoju) bet  vistiek tiek metu gert visokiausius vaistus, ten organizme jau vieni chemikalai.
Papildyta:
dar prisimeniau. Man mano daktare Santariskiese israse "PREDNISOLONE" atrodo taip vadinasi (nuo uzdegymo), as paskaiciau forume, tai nevaistai o nuodai, jie skydlaiuke pagydo, o is organizmo isvalo kali, kalci, ir ziaurus skrandzio skausmai. As Simku paklausiau del tu vaistu, tai sake mano nelengvu atveju gali prireikt ju, bet kad nebutu tokio blogo pasalinio poveikio sake galima mazesne doze ileisti i skydliauke, tada ne taip kenkia orgonizmui, bet kol kas as nenoriu tu vaistu, bet paziuresim kas bus toliau  g.gif
Papildyta:
o del vezio TINGINUKE, tau Simkus nieko nesake? Man paziurejo sake net punkcijos nereikia daryt, nera net jokiu pozimiu vezio. Gal ir tau pasakys? paklusk?

Alioncik man Simkus sake kad kiti gydytojai visi tik veziais ir gasdina. Vienas gydytojas pas kuri pradzioj ejau nedare biopsijos ir is karto siunte operuotis, del to man buvo kile visokiu abejoniu.. tada nuejau pas simku... bet dabar dar buvau pas kazanaviciu jis grieztai rekomendavo biopsija ir sako tada spresim reik operacijos ar ne.. ir padare biopsija 3 mazgu.. sake vezio dar nera bet jau pakitimai lastelese ir tai vadinama priesvezine bukle... siaip jei as gerai jausciaus tai vargu ar buciau is vis ejus kazka tirtis bet man sirdis pastoviai permusa ar maudzia. kazanavicius pasake kad atejau paciu laiku.. t.y. per velai kad butu galima gydyt vaistais bet dar ne vezys... siaip mano teva operavo jam nerado vezio tai jokio jodo neskyre... nezinau kaip man bus... ar reikes ar ne.. is kur cia kazkas pakopino roberta 23 pasisakyma apie simku?.. idomu.. roberta 23 jei skaitai atsiliepk papasakok daugiau... bet as siaip jau nebesiryztu pas simku... nes nebejuokai kazkaip... siaip jis sake kad nesvarbu ar salti mazgai (butent pas mane tokie yra), o buvau skaicius kad tas italas kuris isrado tai tipo tai ir buvo nuo mazgu vezio... bet manau jei tai butu pasitvirtine pilnai tai butu placiau naudojama ne tik kazkur...
Papildyta:
atsiprasau anksciau nepastebejau robertos23 pasisakymo...
idomu kiek tau roberta23 metu? ar turi vaiku?.. papasakok placiau kokia tau buvo diagnoze ir pan.. kodel buvai nusprendus pas simku gydytis.. blink.gif
Atsakyti
[quote=tinginuke,2009 03 21, 15:07]
Alioncik man Simkus sake kad kiti gydytojai visi tik veziais ir gasdina. Vienas gydytojas pas kuri pradzioj ejau nedare biopsijos ir is karto siunte operuotis, del to man buvo kile visokiu abejoniu.. tada nuejau pas simku... bet dabar dar buvau pas kazanaviciu jis grieztai rekomendavo biopsija ir sako tada spresim reik operacijos ar ne.. ir padare biopsija 3 mazgu.. sake vezio dar nera bet jau pakitimai lastelese ir tai vadinama priesvezine bukle... siaip jei as gerai jausciaus tai vargu ar buciau is vis ejus kazka tirtis bet man sirdis pastoviai permusa ar maudzia. kazanavicius pasake kad atejau paciu laiku.. t.y. per velai kad butu galima gydyt vaistais bet dar ne vezys... siaip mano teva operavo jam nerado vezio tai jokio jodo neskyre... nezinau kaip man bus... ar reikes ar ne.. is kur cia kazkas pakopino roberta 23 pasisakyma apie simku?.. idomu.. roberta 23 jei skaitai atsiliepk papasakok daugiau... bet as siaip jau nebesiryztu pas simku... nes nebejuokai kazkaip... siaip jis sake kad nesvarbu ar salti mazgai (butent pas mane tokie yra), o buvau skaicius kad tas italas kuris isrado tai tipo tai ir buvo nuo mazgu vezio... bet manau jei tai butu pasitvirtine pilnai tai butu placiau naudojama ne tik kazkur...

Gal tu ir teisi, vezis ir preis vezi, cia nejuokai, o man jo nenustate ne santariskiene nei klinikoj, as vistiek turiu vilti, kad jis pades smile.gif gal labai dydeli dali lemia tikiejimas smile.gif
Atsakyti
matau, kad net dviejose temose užvirė diskusija apie šimkų, savo laiku prieš kokiu4-5 metus labai blogai jaučiausi tai ir ieškojau netradicinių gydymo būdų, taip ir kažkas rekomendavo šimkų, mano skydl. į hiper pusę, šiai dienai reikalinga jos operacija, rudeniop operuosiuoos, nes dideli mazgai, tai va pas šimkų susileidus apie 8-10injekcijų , išsioperavus anginą prigėrus antibiotikų, rezultatas - reikia operuoti. o dėl mano blogos savijautos buvo kalti nervai- vartoju AD ir viskas yra susitvarkę. Spręsti jums pačioms, važinėjat pas šimkų, mokat už konsultacijas ir tikit kad padės, ar pasiduodat laiko valiai. Aišku šimkus labai nustebino 1,5 val apžiūra, savo išklausymu, tačiau su laiku apžiūros trumpėja, tik suleidžia vaistus, paklausia kaip sveikatos ir tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2009 03 21, 14:47)
matau, kad net dviejose temose užvirė diskusija apie šimkų,  Aišku šimkus labai nustebino 1,5 val apžiūra, savo išklausymu, tačiau su laiku apžiūros trumpėja, tik suleidžia vaistus, paklausia kaip sveikatos ir tiek. ax.gif

Taip dar diskusija apie šimkų vyksta ir "Skydliaukes operacija, skydliauke, mazgai",gal vienoje reikėtų bendrauti Aš irgi užtrukau pas Šimkų beveik 1,5val.Kol susirašė viską į kompiuterį,apžiūrėjo, išklausinėjo, dabar jau nebereikės tiek.
Atsakyti
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 22, 00:36)
Taip dar diskusija apie šimkų vyksta ir "Skydliaukes operacija, skydliauke, mazgai",gal vienoje reikėtų bendrauti Aš irgi užtrukau pas Šimkų beveik 1,5val.Kol susirašė viską į kompiuterį,apžiūrėjo, išklausinėjo, dabar jau nebereikės tiek.

Jo, as irgi galvoju, kad reikia pereiti i viena foruma, nes ir cia ir ten tie patys zmones smile.gif
Atsakyti
labas vakarėlis visoms.Aš irgi nelabai jau besigaudau- visos temos toks jausmas apie skydliauke susimaišė doh.gif Anksčiau buvo aišku: vienoj Hipo, kotoj - Hiper( aš tai prie tų) o dabar gal ir per daug tu temu apie viena tema g.gif
Atsakyti
labutis...skaitau cia ir ziuriu diskutuojate apie Šimku...ir ka as matau?buvau as pas ji pries 3 metus-ir ziuriu nieko zmogus nepasikeites....visiems ta spirita leidzia i kakla,visi serga angina,visiems yra sirdies reumatas,antibiotiku kalnai....ir juos reikia pirkti tik tam tikroje vaistineje...baikit jus juokauti su savo sveikata.visiems ta pati diagnoze...po man jo pripazinto sirdies reumato-ir kmuk gydytoju apziuros,sirdies echoskopijos-sirdis sveika.kaip jis gali nustatyti sirdies reumata?rankomis?ar senu echoskopu?kuriuo net nemoka ziureti... g.gif rolleyes.gif g.gif pasak jo-visi serga tuberkulioze....gerk antibiotikus...kazkoks siaubas...pinigu lupikas...aisku cia tik mano patirtis ir nuomone .... mirksiukas.gif bet sakau nuosirdziai-gerai pagalvokite... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(roberta23 @ 2009 03 21, 15:47)
matau, kad net dviejose temose užvirė diskusija apie šimkų, savo laiku prieš kokiu4-5 metus labai blogai jaučiausi tai ir ieškojau netradicinių gydymo būdų, taip ir kažkas rekomendavo šimkų, mano skydl. į hiper pusę, šiai dienai reikalinga jos operacija, rudeniop operuosiuoos, nes dideli mazgai, tai va pas šimkų susileidus apie 8-10injekcijų , išsioperavus anginą prigėrus antibiotikų, rezultatas - reikia operuoti. o dėl mano blogos savijautos buvo kalti nervai- vartoju AD ir viskas yra susitvarkę. Spręsti jums pačioms, važinėjat pas šimkų, mokat už konsultacijas ir tikit kad padės, ar pasiduodat laiko valiai. Aišku šimkus labai nustebino 1,5 val apžiūra, savo išklausymu, tačiau su laiku apžiūros trumpėja, tik suleidžia vaistus, paklausia kaip sveikatos ir tiek. ax.gif

beje mano situacija labai panasi...tik man vegetodistonija...bet del Šimkaus-viskas sutampa.. g.gif
Atsakyti