Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

As prisidedu prie pavasariniu sveikinimu! drinks_cheers.gif
as va katik paskambinau i ligonine ir atsisakiau operacijos, negaliu perlipt per save ir atsigult po skalpeliu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 03 03, 11:53)
As prisidedu prie pavasariniu sveikinimu!  drinks_cheers.gif
as va katik paskambinau i ligonine ir atsisakiau operacijos, negaliu perlipt per save ir atsigult po skalpeliu...  verysad.gif

Įsivaizduoju, kiek reikėjo tau ryžto doh.gif na bet atėjo pavasaris, gal atneš ir gerenę savijauta, šviesesnes ir linksmenes mintis mums visoms 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 02 17, 13:20)
tai ir pas mane turbut hiper-hypo nesuprasi kas smile.gif
ir plaukai slenka.. na gal dabar kiek maziau, bet buvo laikas kad maniau plyka liksiu..
o del netradiciniu metodu.. biciu produktai jau man nepades, kai skalpelis pries nosi beveik mosikuoja.. dirba su manim viena moteriske dabar.. nu zinokit mergaites - jei pades, visas pas ja siusiu. pasakojo man, kad ji isgyde vezine skydliauke, kur gydytojai jau net pjaut atsisake..

Labutis.Jungiuosi ir aš prie jūsų.Bandyk jei gerai ir mes prisijungsime.
Turiu ir aš problemų,jau nori operuoti,bet aš vis dar abejoju.Turėčiau 04.01gultis operacijai,bet labai nenoriu.Tyrimai žiūriu kaip ir pas jus TTH-0.008,TT4-23.atpo-5.Gydžiausi du metus homeopatiniais vaistai,tai tikrai geriau yra.Man ant kaklo matosi tie guziukai,nelabai dideli,bet jau galima pastebėti.Pasidarysiu dar biopsiją,bus matyt kaip ji pasikeitė per 2.5m.Man yra difuzinė,toksinė.mazginė.Vaistais kažkodėl negydo.Metizolio pati negeriu,nes nuo jo negera,galva skauda.Kaip jums,man būna užeina migrenos priepoliai. 4u.gif
Atsakyti
man tai hiperfunkcija pasidare nuo tiroksino , bet geriu toliau tiroksina , bet patyriau uztat kas per velnias ta hiper.... ziauru , ir jum taip sirdis trankos ir pila prakaitas ?
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 03 03, 11:53)
As prisidedu prie pavasariniu sveikinimu!  drinks_cheers.gif
as va katik paskambinau i ligonine ir atsisakiau operacijos, negaliu perlipt per save ir atsigult po skalpeliu...  verysad.gif

Su pavasariu. drinks_cheers.gif Reiks ir man jau turbūt skambinti ir atsisakyti operacijos.Negaliu,vis nerimauju ir nervai kyla.Reik pabandyti kažkaip kitaip gydytis.Bijau ir skambinti,bet kai pagalvoji tai čia mano sveikata. Neturėtu gasdinti ir barti. g.gif

Man išrašė Nebilet vartoti tai širdžiai tikrai gerai ir spaudimas geras,bet kaži kaip kitiem organams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moteriskaite47: 04 kovo 2009 - 17:19
dekoju uz palaikyma merginos.. 4u.gif

QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 04, 17:18)
Su pavasariu. drinks_cheers.gif  Reiks ir man jau turbūt skambinti ir atsisakyti operacijos.Negaliu,vis nerimauju ir nervai kyla.Reik pabandyti kažkaip kitaip gydytis.Bijau ir skambinti,bet kai pagalvoji tai čia mano sveikata. Neturėtu gasdinti ir barti. g.gif

jie tikrai nebara, as kai skambinau, man net padekojo kad pranesiau smile.gif juk eiles pacios zinot kokios.. as uzsirasinejau gruodzio pabaigoj, o operacija paskyre tik kovo pabaigoj..
pasipjaustyt visada spesiu (man nori salint visa skydliauke, jei uztektu tik dalies - operuociausi nedvejodama), nestumas kolkas man "negresia", o del saves tai galiu ir palaukt (norejau oepruotis tik del galimybes susilaukt sveiku vaiku), tikrinuosi kas kelis menesius, kita menesi planuoju pasidaryt echoskopija ir gal biopsija pakartot, tada ir ziuresim kaip bus.
Atsakyti
sveikutes,
tos skydliaukes problemos, tikrai nesmagios, as su jomis kovoju jau apie 6 metus. Nuolat atsinaujina, bet vaistai numalsina. tai dar nei jodo nei operacijos neturejau. be to jokiu mazgiuku nesusidare. Ziauriausi rezultatai buvo kai tiek tth tiek ft4 buvo virs nematuojamu ribu, t.y. ft4 virs 100, o tth 0.000000.... o apto tai virs 40, sirdies pulsas cirs 160. nu vienu zodziu... tai buvo tragedija, o dukrytei tuo metu buvo tik menesis, tai buvo tokia tragedija...... Man skydliaukes recesija buna mazdaug kas 9 menesius. tai va dabar baigiu gydytis ir bandysiu antra vaikuti tureti smile.gif tokia mano istorija. ir gydytojai tikrai nepataria nei jodo nei operacijos bent jau man, nes gydymas jodu gali sukelti atvirkstine skydliaukes reakcija.
Atsakyti
labas mergaitės 4u.gif
na baš tai jau su Metyzoliu draugauju 3 mėnuo, nu ir nieko ( tfu-tfu-tfu) turiu omeny pašalinius pojūčius.Viena diena jau žiūriu visai gerai, o kita - dar ir širdis tabaluoja ir rankos dreba, automatiškai ir panika ir baimė apima, nu tada jau ir oro trukt pradeda.Nežinau, kaip bus toliau....
Balandžio pradžioj turiu jau varyt pas endokrinologa po 3 mėn gydymo kurso.Bus matyt, ka pasakys g.gif doh.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif su artėjančiu savaitgaliu 4u.gif taigi va, neapsikentusi rankų drebėjimo, širdies tabalavimo nuvariau pasidaryt kraujo tyrymų: ačiū Dievui dragelis Metyzolis leukocitų nesunaikino dar thumbup.gif , bet Kalis - tai žemiau normos doh.gif Va, o aš kankinuos su tuo drebuliu, nusišaut koks nemalonus jausmas, tai dabar Draugausiu ir su draugeliu Kalio chloridu 10 d. blush2.gif biggrin.gif
Čia kaip laidies išmintis sako: ot neapsisprendžia mergiotė - ar prie gražių ar prie protingų biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
Kaip laikotės g.gif
Atsakyti
Labutis.Vakar buvau pas gyd.pasikalbėti ką daryti,nes operacijos tikrai nenoriu,juo labiau,kad ir pats gyd.vakar sakė,kad vėžio nėra ir negali būti pas mane.Galima bandyti gydytis vaistai arba jodu.Sakė,kad galiu pabandyti važiuoti į Vilnių ar Kauną,nes tik ten turi aparatus,kad pažiūrėti mazgų aktyvumą.Reiks varyti.Paskui bandyti gydytis toliau homeopatiniais vaistais,žolelėm ir gal tais vaistais,tik ne metizoliu,nes jis labai kenkia kepenims.Jaučiuosi gerai,net nuo širdies vaistų nebegeriu,kiek ilgai nežinau.Kiek pastebėjau,tai kai pailsiu,einu miegoti iki 22val.,tai ir sveikata gera.O po peiliu spėsiu.Gero savaitgalio. 4u.gif clap.gif .Tegul dievulis saugo mus.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 01 26, 19:06)
Gal kas zinote - ar metizolis vienintelis vaistas nuo hiper skydliaukes?

Dar yra tirozolis, pagal mano dakrate sis yra effektivesnis, pirma as geriau metizoli, jis nepadedavo, ir tada daktare israse Tirozoli, bet man deja nieks nepadeda, jau 6 metus gydausi, skydliauke dideja, mazgu atiranda, reikia operuotis, bet bijau pasiekmiu ;(
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 01 26, 22:22)
Sveika rsc  mirksiukas.gif metizolis ne vienintėlis vaistas,dar ura Thyrazolis jis brangesnis bet šalutinų mažiau.Man nuo metozolio pradėjo labai slinkti plaukai todėl man pakeite metozolį į thyrozolį. O kas liečia svori tai tikrai numečiau nemažai kg.  doh.gif
Papildyta:

Tikrai lucero tu tesi ,kaip žinau kam nustatyta hiper tam labai svoris mažėja ( aš tikrai numečiau,net per daug unsure.gif )o  o kieno skydliaukės hormonai lietai funkcionuoja tam atvirksčiai svoris auga .

man nustatyta hiper, dakatare sake kad svoris turi kristi, bet jes nekrenta, krito tik tada, kai negeriau vaistus
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2009 02 17, 14:20)
tai ir pas mane turbut hiper-hypo nesuprasi kas smile.gif
ir plaukai slenka.. na gal dabar kiek maziau, bet buvo laikas kad maniau plyka liksiu..
o del netradiciniu metodu.. biciu produktai jau man nepades, kai skalpelis pries nosi beveik mosikuoja.. dirba su manim viena moteriske dabar.. nu zinokit mergaites - jei pades, visas pas ja siusiu. pasakojo man, kad ji isgyde vezine skydliauke, kur gydytojai jau net pjaut atsisake..

JO buna hiper-hypo skydliauke, man irgi buvo taip, bet neilga laika, gal cia kazkos perejimas is vienos stadijos i kita
Atsakyti