TTH 0.000,
LT4 36,9,
yra mazgeliu
bet zinokit dabar jauciousi labai gerai, nieko nesiskundziu, man 23 m, kaip nuvaziuoju pas gidytoja, ji pastoviai zavesi, ir negali patikiet, kodel as su tokiai blogais tyrimais taip gerai jauciuosi, vienintelis dalykas, kad matosi ant kaklo guzeliai, o taip savijauta puiki, ir mane daktare pastoviai noriu issiusti darytis operacijos, bet as jauciu, kad man jos nereikia, mano savijauta puiki, tik kad analizai negeri. Siulo man arba Radioaktivini joda arba operacija, as nieko nenoriu darytis, noriu dar vaiku, o ji gasdina, kad vaikai gali gimti nesveiki, gali buti daug problemu. O as jau daug metu jauciu, kad kai pagimdysiu visi garmonai susitvarkys, bet bijau rizikoti vaikelio sveikata
Papildyta:
Nezinau ar jus to tikyt, ar ne. Man rekomendavo nueiti pas viena vyruka - Viktora, Ten yra klinika, is nevilties as nuejau, jis gydo rankom ir dar kazkaip tai, pats jis yra jogas, turi savo mokyniu, pas ji reikia nueiti 5 kartus, ir padeda, pirma karta man uzteko 5 kartu, ir tikrai savijauta buvo super gera, pries tai a svisko bijodavau, pastoviai verkdavau, skaudedavo viskas, tikrai nenoks gyvenimas buvo. Sitas Viktoras is akies nustato visas ligas, ir gido, man viska taisingai pasake. Bet as kvailele nuejau i soliariuma, ir po jo man labai blogai pasidare, blogi laikai vel sugrizo. Ir pries menesi viel nuejau, sake, kad reikes 5 kartu, bet po 3 pasake, kad jau sveika. Nezinau gal cia isitikinimas, ar kas. Bet as jauciuosi gerai, skydliauke sumazejo, ir rezultatai pagerejo 70%. Sake, jeigu dar kas bus blogai, butinai ateiti. Bet kol kas neeisiu, nes puikiai jauciuosi.
Gal ir jus pabandykyt, kap sakoma "papitka ne pitka"
Papildyta:
Perskaiciau kazkokiam forume del skydliaukes, kad Kaune yra klinika A. Simkaus, dar bandysiu tenai kreiptis, ten gydymas viksta tiesioginėmis spirito injekcijomis su svirkstais, toks gydimas priimtas Europoje. Ketvirtadieni pirma karta vaziuosiu paziuresim, kas ir kaip ten bus