Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Sveikinu ir as visus su pavasium, ir su artejancia kovo 8 diena, liunkiu jums sveikatos smile.gif moms jos dabar labai reikia. Noriu papasakoti savo ligos istorija, viskas prasidejo, nuo to kad mane pradejo dusint, man buvo 16 metu, nusiunte man pas endokrinologa, vaiku poliklinika, kiri anksciau buvo Kestucio g, ten buvo daktare viresnio amziaus, paciupinejo mano kakla isbare ir isvare mane is kabineto, sake kodel as tokia jauna jieskau sau lygas, ir tada is nevilties man nustate astma, ir gyde ja virs metu, bet kai visai pablogejo, gulejau apie menesi Santariskiese, ir issiaiskino, kad man tikrai skydleuke, ir jau uzsitese, (jokios astmos nebuvo). Gide mane metizoliu, man buvo tikrai labai blogai, silpna, negalejau eiti i mokykla, vis biliutenesia buvau, poto israse tirozoli, savijauta nepasikeiet4, ir jau gydausi apie 6-7 metus, ir nieks nepadeda, analizai kai buvo tai ir yra blogi, rodo
TTH 0.000,
LT4 36,9,
yra mazgeliu
bet zinokit dabar jauciousi labai gerai, nieko nesiskundziu, man 23 m, kaip nuvaziuoju pas gidytoja, ji pastoviai zavesi, ir negali patikiet, kodel as su tokiai blogais tyrimais taip gerai jauciuosi, vienintelis dalykas, kad matosi ant kaklo guzeliai, o taip savijauta puiki, ir mane daktare pastoviai noriu issiusti darytis operacijos, bet as jauciu, kad man jos nereikia, mano savijauta puiki, tik kad analizai negeri. Siulo man arba Radioaktivini joda arba operacija, as nieko nenoriu darytis, noriu dar vaiku, o ji gasdina, kad vaikai gali gimti nesveiki, gali buti daug problemu. O as jau daug metu jauciu, kad kai pagimdysiu visi garmonai susitvarkys, bet bijau rizikoti vaikelio sveikata ax.gif
Papildyta:
Nezinau ar jus to tikyt, ar ne. Man rekomendavo nueiti pas viena vyruka - Viktora, Ten yra klinika, is nevilties as nuejau, jis gydo rankom ir dar kazkaip tai, pats jis yra jogas, turi savo mokyniu, pas ji reikia nueiti 5 kartus, ir padeda, pirma karta man uzteko 5 kartu, ir tikrai savijauta buvo super gera, pries tai a svisko bijodavau, pastoviai verkdavau, skaudedavo viskas, tikrai nenoks gyvenimas buvo. Sitas Viktoras is akies nustato visas ligas, ir gido, man viska taisingai pasake. Bet as kvailele nuejau i soliariuma, ir po jo man labai blogai pasidare, blogi laikai vel sugrizo. Ir pries menesi viel nuejau, sake, kad reikes 5 kartu, bet po 3 pasake, kad jau sveika. Nezinau gal cia isitikinimas, ar kas. Bet as jauciuosi gerai, skydliauke sumazejo, ir rezultatai pagerejo 70%. Sake, jeigu dar kas bus blogai, butinai ateiti. Bet kol kas neeisiu, nes puikiai jauciuosi. thumbup.gif:
Gal ir jus pabandykyt, kap sakoma "papitka ne pitka" smile.gif jeigu susidomejot galiu duotti numeriuka
Papildyta:
Perskaiciau kazkokiam forume del skydliaukes, kad Kaune yra klinika A. Simkaus, dar bandysiu tenai kreiptis, ten gydymas viksta tiesioginėmis spirito injekcijomis su svirkstais, toks gydimas priimtas Europoje. Ketvirtadieni pirma karta vaziuosiu paziuresim, kas ir kaip ten bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laranuke @ 2009 03 05, 14:17)
sveikutes,
tos skydliaukes problemos, tikrai nesmagios, as su jomis kovoju jau apie 6 metus. Nuolat atsinaujina, bet vaistai numalsina. tai dar nei jodo nei operacijos neturejau. be to jokiu mazgiuku nesusidare. Ziauriausi rezultatai buvo kai tiek tth tiek ft4 buvo virs nematuojamu ribu, t.y. ft4 virs 100, o tth 0.000000.... o apto tai virs 40, sirdies pulsas cirs 160. nu vienu zodziu... tai buvo tragedija, o dukrytei tuo metu buvo tik menesis, tai buvo tokia tragedija...... Man skydliaukes recesija buna mazdaug kas 9 menesius. tai va dabar baigiu gydytis ir bandysiu antra vaikuti tureti smile.gif tokia mano istorija. ir gydytojai tikrai nepataria nei jodo nei operacijos bent jau man, nes gydymas jodu gali sukelti atvirkstine skydliaukes reakcija.

Sveikutes huperiukes 4u.gif
na pazystama situacija, ft4 gydymo pradzioj irgi neismatuojamas, o tth tiesa 0,002 smile.gif gydaus 3metus beveik, niekaip nepagyju, tai geriau tai blogiau, zodziu uzburtas ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AlioNcik @ 2009 03 07, 20:17)
Perskaiciau kazkokiam forume del skydliaukes, kad Kaune yra klinika A. Simkaus, dar bandysiu tenai kreiptis, ten gydymas viksta tiesioginėmis  spirito injekcijomis su svirkstais, toks gydimas priimtas Europoje. Ketvirtadieni pirma karta vaziuosiu paziuresim, kas ir kaip ten bus smile.gif

Na kaip nebuvai pas Šimkų.Aš žadu penktadienį važiuoti užsiregistravau.Kaži ką gero pasakys.
Atsakyti
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 11, 22:12)
Na kaip nebuvai pas Šimkų.Aš žadu penktadienį važiuoti užsiregistravau.Kaži ką gero pasakys.

butu labai idomu suzinuot, ka jums pasakys tenai smile.gif
Atsakyti
AlioNcik, o kaip ar pati nebuvai ten doc.A.Šimkaus klinikoje,jei ją taip galima pavadinti.(www.terapija.lt/ - 11k). Šiandien buvau,tėvo nebuvo,buvo sūnus pakalbėjom,patikrino skydliaukę schmoll.gif , g.gif. Paklausinėjau apie tuos leidžiamus vaistus g.gif. Net nežinau ką pasakyti. Sakė,kad operuoti nereikia,pažiūrėjo su tuo aparatu echoskopija,sakė,sukalkėję mazgai.Sakė turiu problemų su gerkle (žiūrėjo ją) yra angina,paklausė širdį,pasakė kad jau yra reumato pradžia.Reikia gydytis nuo bakterijų ir leisti vaistus į mazgus,bet ne spiritiniai vaistai kaip supratau. g.gif g.gif g.gif Tiesa klausiau apie metizolį,tai sakė jis negydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moteriskaite47: 13 kovo 2009 - 21:11
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 13, 23:08)
AlioNcik, o kaip ar pati nebuvai ten doc.A.Šimkaus klinikoje,jei ją taip galima pavadinti.(www.terapija.lt/ - 11k). Šiandien buvau,tėvo nebuvo,buvo sūnus pakalbėjom,patikrino skydliaukę  schmoll.gifg.gif. Paklausinėjau apie tuos leidžiamus vaistus  g.gif. Net nežinau ką pasakyti. Sakė,kad operuoti nereikia,pažiūrėjo su tuo aparatu echoskopija,sakė,sukalkėję mazgai.Sakė turiu problemų su gerkle (žiūrėjo ją) yra angina,paklausė širdį,pasakė kad jau yra reumato pradžia.Reikia gydytis nuo bakterijų ir leisti vaistus į mazgus,bet ne spiritiniai vaistai kaip supratau. g.gif  g.gif  g.gif  Tiesa klausiau apie metizolį,tai sakė jis negydo.

Net nezibau ka ir pasakyt, buvo 2 zmones tenai, bet visu ne tokia jau ir labai gera nuomone, o kodel paraset, kad "jei ta klinika taip galima pavadinti". Ir kodel nenorejot kad leistu tu vaistu i skydliauke? Ir kokius vaistus jus dabar nauduojate? Gal tirozoli?
Atsakyti
QUOTE(AlioNcik @ 2009 03 14, 10:34)
Net nezibau ka ir pasakyt, buvo 2 zmones tenai, bet visu ne tokia jau ir labai gera nuomone, o kodel paraset, kad "jei ta klinika taip galima pavadinti". Ir kodel nenorejot kad leistu tu vaistu i skydliauke? Ir kokius vaistus jus dabar nauduojate? Gal tirozoli?

Man įspūdis ir nelabai,du maži kuklūs kabinetukai,klinika tikrai nepavadinsi.Aš dabar nieko nevartojau,(tik homeopatinius),nes mūsų gyd.negydė,o tik stebėjo tyrimus ir laukė kada operuoti.Kodėl taip elgėsi nesuprantu. g.gif
Ir ka, su V.Šimkum pabendravom,patikrino gerklę,paklausė širdį,plaučius ir surizikavau,suleido į vieną mazgą vaistus.Šiandien jaučiuosi gerai.Po 3-jų sav.vėl važiuosiu.Iki 10k gal reikės.Surizikavau,nes mano pusseserė endokrinologė apie jį atsiliepė gerai,ne koks šarlatanas sakė.Jie yra ir http://www.healthbri...s/Maketas10.pdf, klinikos konsultantai. Gal blogiau nebus.O išpjauti visada suspėsiu,juo labiau,kad visi gyd.sako,kad piktybinio nėra ir negali būti prie tokios mano ligos.
Atsakyti
QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 03 14, 21:36)
Man įspūdis ir nelabai,du maži kuklūs kabinetukai,klinika tikrai nepavadinsi.Aš dabar nieko nevartojau,(tik homeopatinius),nes mūsų gyd.negydė,o tik stebėjo tyrimus ir laukė kada operuoti.Kodėl taip elgėsi nesuprantu. g.gif
Ir ka, su V.Šimkum pabendravom,patikrino gerklę,paklausė širdį,plaučius ir surizikavau,suleido į vieną mazgą vaistus.Šiandien jaučiuosi gerai.Po 3-jų sav.vėl važiuosiu.Iki 10k gal reikės.Surizikavau,nes mano pusseserė endokrinologė apie jį atsiliepė gerai,ne koks šarlatanas sakė.Jie yra ir http://www.healthbri...s/Maketas10.pdf, klinikos konsultantai. Gal blogiau nebus.O išpjauti visada suspėsiu,juo labiau,kad visi gyd.sako,kad piktybinio nėra ir negali būti prie tokios mano ligos.

Jus paraset, kad siandien gerai jauciates, o kokie buvo pasaliniai simptomai, ir jei buvo, kada jie atsirado, ir kokie? As tik ketvirtadieni vaziuosiu pas Simku
Atsakyti
[quote=AlioNcik,2009 03 15, 18:58]
Jus paraset, kad siandien gerai jauciates, o kokie buvo pasaliniai simptomai, ir jei buvo, kada jie atsirado, ir kokie? As tik ketvirtadieni vaziuosiu pas Simku
Nieko blogo nejutau nei kai suleido,nei vėliau.Tik trumpam kaklas buvo kaip užmarintas ir aišku truputi paskaudėjo.Šiandien irgi gerai jaučiuosi.Man dėl gerklės išrašė antibiotikų pagerti,mat sako angina esanti.Būdavo paskaudėdavo gerklę,būdavo baltų taškiukų,paskalaudavau su medetkų tinktūra,su sūriu vandeniu ir praeidavo,bet matyt tos bacilos yra,nes karts nuo karto paskauda gerklę.O sako nuo jos ir skydliaukei negerai,gali būti,kad reikėtų ją operuoti(anginą) g.gif .Buvau pirtyje šiandien irgi viskas gerai buvo.
Atsakyti
[quote=moteriskaite47,2009 03 15, 22:31]
o kiek pas jus mazgu moteriskaite47? vienas ar daugiau ir kai leido tik i viena mazga leido ar daugiau? O jus dabar gydotes antibiotikais angina? ar tik siaip skalaujat?
Atsakyti
Mazgu tai yra daugiau,mazu sake daug.Kiek tai nezinau.Dabar suleido i viena didesni.Gydausi antibiotikais,bet gal ne angina, o skydliauke. g.gif Skalavau su vandenilio peroksidu,bet buteliukas jau baigesi.Tai dabar skalauju su druska ir lasiuku jodo,taip liepe pussesere gyd.pediatre. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AlioNcik @ 2009 03 15, 18:58)

Parasyk kaip sekesi pas simku AlioNcik kokia tavo nuomone, ar rysies gydytis injekcijomis ar dar ir galvosi... idomu kuo daugiau nuomoniu... moteriskaite47 tai pasiryzo, as tai dar kol kas ne... idomu kokia bus tavo nuomone... g.gif
Atsakyti