QUOTE(gėliukas @ 2012 07 31, 09:26)
labos
ojoj kai nesinorėjo į šitą temukę, bet užsukau
man su pirmąja prasidėjo nepamenu tiksliai, bet po 30 savaitės (skatino 38), su antruoju nebuvo, dabar tyliai viliuosi, kad nebus, bet pradėjo padus niežėt

man įtarimas iškart... pas gydytoją po savaitės, tai dabar stebėsiu save, jei ką - lėksiu fermentų daryt
labai linkiu nesusirgt
aš tai vis pagaunu save, kad niežti tai šen, tai ten, bet tikrai žinau, nelaukčiau cholestazės, net nekreipčiau dėmesio į tai. Man labiausiai niežtėdavo nugarą, ypač naktį. Dieną veik nieko nejausdavau.
Jei kažko stiprėjančio nepajausiu, tai dėl šventos ramybės pasidarysiu prieš vizitą pas gydytoją (rugsėjo 19).
QUOTE(Kiizu @ 2012 08 28, 17:56)
nemanau kad cia yra paveldima,tiesiog kaip man aiskino gyd. tai organizmas sureaguoja,sako tau tai yra vaikas,o organizmui svetimkunis:D
teko susidurti su trim versijom: paveldima (mūsų dukros pateks į rizikos grupę sirgti cholestaze), hormonų disbalansas (dėl to negalima vartoti kontraceptinių priemonių, nors dabar jau yra ir tokių, kurias galima) ir dar, kad užspaudžia vaisius kepenis, nors ši teorija man pasirodė mažiausiai įtikinama, kitaip sirgtų dauguma kinės, o dažniausiai serga cholestaze mano pasenusiais duomenimis - švedės.
Gėliuk, mums, pasirodo, veik tą pačią dieną gimdyt