QUOTE(Chaidi @ 2010 01 07, 19:05)
O ir šeimininkam sunku kažką prikišti, jei dirbantys žmonės ir neturi kam palikt šuniuko, taip pat negali pasiimti atostogų, tai ką gi jiem ir bedaryti?
Šeimininkams prikiščiau, kad nepasidomėjo šuns charakteriu.
Žinot aš paskaičiau, ir tikiuos, kad šį labai draugijos ieškantį ir vienatvės nepakenčiantį šunį mokės užimti.
ir jei labai didelis užimtumas, tai ar to šuns reikėjo tada? gal tada katė labiau tinkamas augintinis? ar žuvytės, ar dar kas?
Sakyčiau, didelis egoizmas norėt turėt namie šunį, nepagalvojant apie pareigas ir atsakomybę tiek tam šuniui, tiek prieš kaimynų bendruomenę.
Čia ne vien asmeninis skundas buvo, o juk rašiau - visa laiptinė, nuo I iki VI aukšto skambėjo, ne vienam bute, o daugelyje. ne šiaip fonas su šuns lojimu, o labai didelis triukšmas, kalbant tel net mano pašnekovams kitam laido gale girdėjosi, gal įsivaizduojate, kiek tai decibelų, kai savo namuose negali rast vietos, kai šuo loja pratisai 8 val?
Pamačius tą mažą padarą, net nustebau, kad tokį triukšmą galėjo sukelt.
Daugiabutyje nėra taip, kad visi išeina ir nieko negirdi - gyvena pensininkai, yra dirbančių namuose, yra studijuojančių - sesijos metas, yra vaikus auginančių - negi dabar visi turi dirbtinai būt pakantūs?
teisės aktų nežinojimo man nereikia prikišti - naujos gyvūnų laikymo taisyklės priimtos spalio mėn, o be aš neskaitau jų kasdien, nes gyvūnų nelaikau namie, nes vėlgi, ne todėl, kad nemėgčiau, o todėl, kad su savo gyvenimo būdu juo tinkamai nepasirūpinčiau. o va augintojai, kurių pareiga būtų jas žinot, dažnai praignoruoja daugelį punktų.