Įkraunama...
Įkraunama...

Ramybės neduoda kaimynų šuo

QUOTE(Violeta* @ 2010 01 07, 17:44)
Kodėl manot, kad liejuos..arba kad liejuos ant Jūsų?  blink.gif Čia vieša diskusija, bet to, manau, kad visada geriau neigiamas emocijas išliet kad ir forume, nei gyvenime.

Kai kaimynai menesi kita darys remonata ir smuginiais graztais griaus sienas irgi eisit i foruma skustis?

Man labiausiai uzkliuvo pasipiktinimas, kad jusu nebuvo paprasyta sutikimo. Teises aktu iki galo nezinoet ir piktinates. Be to, ka butu pakeites jusu duotas sutikimas?
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 01 07, 18:28)
Kaip suprantu, jūs neinate į darbą, būnate namie? O gal norėtumėt susitarti su kaimynais, kad šunelis pasisvečiuotų pas jus, kol jų nėra? Ir jums linksmiau, ir šuneliui gera, ir kaimynams ramu...

Manyčiau labai gera idėja thumbup.gif
Violeta, kantrybės palinkėčiau, tačiau situacija tokia kad labiau suprantu vižlo šeimininkus. Mano galva šuniukas jau paaugęs (daugiau nei 2 mėnesiai) ir tiek laiko pragyvenęs gaujoje, kad jam paliktam vienam širdis plyšta, nesupranta, kaip čia atsitiko. O ir šeimininkam sunku kažką prikišti, jei dirbantys žmonės ir neturi kam palikt šuniuko, taip pat negali pasiimti atostogų, tai ką gi jiem ir bedaryti?
Atsakyti
QUOTE(Chaidi @ 2010 01 07, 19:05)
O ir šeimininkam sunku kažką prikišti, jei dirbantys žmonės ir neturi kam palikt šuniuko, taip pat negali pasiimti atostogų, tai ką gi jiem ir bedaryti?

Šeimininkams prikiščiau, kad nepasidomėjo šuns charakteriu.
Žinot aš paskaičiau, ir tikiuos, kad šį labai draugijos ieškantį ir vienatvės nepakenčiantį šunį mokės užimti.
ir jei labai didelis užimtumas, tai ar to šuns reikėjo tada? gal tada katė labiau tinkamas augintinis? ar žuvytės, ar dar kas?
Sakyčiau, didelis egoizmas norėt turėt namie šunį, nepagalvojant apie pareigas ir atsakomybę tiek tam šuniui, tiek prieš kaimynų bendruomenę.

Čia ne vien asmeninis skundas buvo, o juk rašiau - visa laiptinė, nuo I iki VI aukšto skambėjo, ne vienam bute, o daugelyje. ne šiaip fonas su šuns lojimu, o labai didelis triukšmas, kalbant tel net mano pašnekovams kitam laido gale girdėjosi, gal įsivaizduojate, kiek tai decibelų, kai savo namuose negali rast vietos, kai šuo loja pratisai 8 val?
Pamačius tą mažą padarą, net nustebau, kad tokį triukšmą galėjo sukelt.

Daugiabutyje nėra taip, kad visi išeina ir nieko negirdi - gyvena pensininkai, yra dirbančių namuose, yra studijuojančių - sesijos metas, yra vaikus auginančių - negi dabar visi turi dirbtinai būt pakantūs?

teisės aktų nežinojimo man nereikia prikišti - naujos gyvūnų laikymo taisyklės priimtos spalio mėn, o be aš neskaitau jų kasdien, nes gyvūnų nelaikau namie, nes vėlgi, ne todėl, kad nemėgčiau, o todėl, kad su savo gyvenimo būdu juo tinkamai nepasirūpinčiau. o va augintojai, kurių pareiga būtų jas žinot, dažnai praignoruoja daugelį punktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 07 sausio 2010 - 19:49
Siaubas, siaubas. Nusipirko žmonės šuniuką. Mažą. Paverks kelias dienas kol įpras. Nedirbantys kaimynai mėlynuoja iš pasiutimo. Mdaaaa. Jokio pakantumo, bandymo suprasti. Šuniukas -pirmos dienos kaip naujoje aplinkoje, jis, ko gero, ir yra ramus, tuoj adaptuosis. Negi sunku pakentėti verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 07, 19:45)

Čia ne vien asmeninis skundas buvo, o juk rašiau - visa laiptinė, nuo I iki VI aukšto skambėjo, ne vienam bute, o daugelyje.

Daugiabutyje nėra taip, kad visi išeina ir nieko negirdi

Visi maži šuniukai ką tik atskirti nuo mamos ir likę namie vieni daugiau ar mažiau loja, cypia. Net kai kitam kambaryje žmogus, o jis uždarytas kitame jis cyps, nes nenorės būti vienas. Nuo veislės ir charakterio nelabai priklauso.
Man kilo klausimas ar kiti skundėsi ar tik jūs? Nes tai, kad jums atrodo jog skambėjo visas pastatas dar nereiškia, kad taip tikrai buvo. Dažniausiai įsiaudrinę ir pasipiktinę žmonės kiek perdeda tikrąją padėtį.
Aišku visada yra tokių žmonių kurie namie ištisą dieną būna,nieko čia nepakeisi, bet juk gyveni žmogus tarp žmonių, reikia ir vieniems ir kitiems taikytis. Pvz buvo atvejis kai kitame aukšte toje pačioje laiptinėje darėsi remontą beveik mėnesį laiko, o pas mus tuo metu buvo naujagimis. Atrodo ką tik užmigdei, ir pradeda gręžt ką nors, nors ir tvarkingai, dienos metu, aišku triukšmas nežmoniškas, bet taip jau yra ir nieko čia nepakeisi. Ir nelakstėm kaip išprotėje nervuodamiesi, paprasčiausiai reikia mokėt prisitaikyt ir būt pakantesniems vieni kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 07 sausio 2010 - 19:59
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 07, 21:45)

charakteris čia nieko dėtas.
Atsakyti
Kas cia isvis per nesamones... jei as pradeciau viskuo skustis, kas kuriam bute, ka daro: remontuoja, sunys loja, sunys zaidzia, kad net lubos dreba, latrai pyxtasi, nuo 6val ryto kaimynai visu garsumu paleidzia televizoriu arba muzika, kas tada bus? gal visiems policija iskviesti? lotuliukas.gif
Gal jums Violeta tiesiog reikia iseiti pasivaikscioti ir apsiraminti biski, arba issilieti ant savo seimos, maziau zmoniu nervintumet.
Mazas suniukas dar neturi savo charakterio ir pagal toki maziuka dar negalima nieko spresti, ka jus cia isvis kalbat...!! blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o jei nenorejot nieko supykdit, tai reikejo laiku baikt apie tai diskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 07, 19:45)

Žinot aš paskaičiau, ir tikiuos, kad šį labai draugijos ieškantį  ir vienatvės nepakenčiantį šunį mokės užimti.

Violeta, gal jei geri santykiai su kaimynais, pasisiūlykite suneli pagloboti, ir nervai visiems pailses ir su kaimynais santykiai tikrai pageres mirksiukas.gif , o gal ir pakantumas mazajam suniukui atsiras 4u.gif
Atsakyti
aš tai bijočiau Violetai palikti šuniuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 07, 20:45)
Žinot aš paskaičiau, ir tikiuos, kad šį labai draugijos ieškantį  ir vienatvės nepakenčiantį šunį mokės užimti.
ir jei labai didelis užimtumas, tai ar to šuns reikėjo tada? gal tada katė labiau tinkamas augintinis? ar žuvytės, ar dar kas?
Sakyčiau, didelis egoizmas norėt turėt namie šunį, nepagalvojant apie pareigas ir atsakomybę tiek tam šuniui, tiek prieš kaimynų bendruomenę.

VISI maži šuniukai taip daro wink.gif
"Draugijos ieškantį ir vienatvės nepakenčiantį" Taip žinoma vižlas toks, bet tai nereiškia, kad visi jų šeimininkai yra bedarbiai ir nieko daugaiu neveikia tik per dieną sėdi namie ir užsiima su savo šuniu biggrin.gif
Aš matau, kad bendros kalbos vistiek čia nerasim, šunų augintojai choru tvirtina viena, o Violeta kartoja sau ką kitą. Sakyčiau baisiai jautrūs esat kaimynai, jei vienintelę dieną šuo lojo kelias valandas ir dabar yra keliamas ermideris. Rodos kažkas neturi ką veikti ax.gif
Kiekvienas gali papasakot istoriją kaip kada ir kam trukdo. Ir man pačiai būna, kad vasarą miegu atidarytu langu o po langu visiškai kvailai ir be jokios priežasties loja kaimybnų vokiečių aviganis. Ir ką esam bene geriausi kaimynai. PAKANTUMO! wink.gif
Atsakyti
Pridesiu, kad naivu butu tiketis kitokios forumod alyviu reakcijos, kai tokie nusiskundimai rasomi sunu myletoju skiltyje.
Jei parasytumete apie menesi remonta darancius kaimynus besitvarkanciu bustus skiltyje, tikiu, kad ir ten susilauktumet nemazai priestaraujanciu pasisakymu.

Borzika, musu name garzo izoliacija tikrai neprasta, as auksciau girdinciu kaimynu negirdziu. Cia tik po manim gyvenanti pensininke moteriske girdi mano suni vaikstant biggrin.gif
Atsakyti
Musu pirma kalyte irgi visiems maise kaimynams, nes kaip parsivezem i nauja busta jai buvo nejauku, baugu ir t.t. Kaimynai skundesi. Tai truko apie dvi sav, nes jau buvo apie 2 metu suo. Bet kai parsiveziau vaika is gimdymo namu, tai tie patys kaimynai pradejo sakyti, geriau jau 10 sunu, negu toks reksnys! Jei butu imami parasai, mes jau ten negyventumeme, mazylio deka doh.gif . O, kad kaimynas grezia per pietu miega reguliariai, kaimynai dauzo puodus, rekia nuo 5 ryto iki 3 nakties! Ir ka??? Neighbours! Juk ne vienkiemi gyvenam! Zinokit buna ir blogiau, negu lojantis suo!
Atsakyti