QUOTE(uola @ 2005 06 01, 23:13)
Jei neaiskumas del vaiko mokymosi rezultatu, pasiekimu ir t.t. yr bepriezastis, tak kaip panelei patogiau

Kuom padeti keis 5, 2, 6, 7, 5, 2, ....pazymiai? Minimum pastangu, maksimum ziniu apie vaiko gebejimus, pastangas? Manau, kad minimum pastangu, maksimum zinojimo, kuomet "atlauzti" kulturos doze vaikui. Tevams nepatinka si nepazimine sistema, nes priedo prie kazkokiu"mokytojos debeseliu", anie dar turi dometis , kaip sekasi ju vaikui

Tikras absurdas. O gal rastumet buda paskatinti vaikams, gaunantiems istisinius neigiamus pazymius? O gal noretumet buti tokio vaikucio mamos vietoje?
Na, aš tikrai norėčiau turėti kuo lengviau pasiekiamą informaciją apie savo vaiko lygį, nžn ar tai blogai

Norėčiau ją turėti kasdien, bet neskambinsiu gi aš tai mokytojai kasdien - jai gi dar ir dirbt kažkada reikia, man, beje, irgi, o po darbo lyg ir nepatogu - kada žmogui ilsėtis? Pati nemėgstu, kai man darbo reikalais į namus skambinėja... Be to, yra gi žmonių, kurie ne vieną vaiką turi. Tai visų mokytojams/auklėtojams taip ir skambinėt?
O dėl ištisinių neigiamų pažymių tai nežinau. Neigiami pažymiai - tėvams ženklas susirūpint, nu. Tai ar repetitorių pasamdai, ar pats sėdi mokini aiškini, knygelėse rodai, ar šiaip pasikalbi, ar pažadi ką nors - čia gi nuo tėvelių priklauso. Ką aš žinau, gal mano vaikas tokius gautų? Man tuose aprašymuose neaišku
O jei čia kalbama apie tai, kad vaikas gaus velnių nuo tėvelių už blogus pažymius - tai čia gi priklauso nuo tėvelių ir vargu ar tai pakeisi... Iš šeimos tai to vaiko neištrauksi? Norės tie tėveliai, duos velnių ir už debesėlius...
Aaaa, man daėjo

Tai čia esmė tame, kad agresyvūs ir vaikus už pažymius tarkuojantys tėveliai būtų klaidinami ir tol nesigaudytų, kaip čia tie vaikai iš tikro mokosi, kol išmoks duoti atgal?
Dirbi mokytoja? Is kur toks zinojimas kas mokytojoms patinka?
Na, juk neakla, matau, kieno vaikai "lygesni"
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.